I-303|4-roms i 3. etasje

Lidenskap for nybygg

I-303|4-roms i 3. etasje

Kirkeveien 59, 1363 HØVIK

Geotag
Prisantydning
kr 14 600 000,-
Omkostninger
kr 102 930,-
Totalpris inkl.omk
kr 14 702 930,-
Fellesutgifter/mnd
kr 4 527,-
P-ROM
122.2 m2
BRA
124.1 m2
Rom
4
Etasje
3
Leil.nr
I-303
Eierform
Eierseksjon

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning i Løkeberggrendas digitale modell.

I-303 er en romslig 4-roms leilighet på hele 124 kvm i 3. etasje. Leiligheten inneholder 3 soverom, 2 bad og en åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til vestvendt terrasse på 16 kvm. Kjøkkenet blir levert med kjøkkenøy, og er tilknyttet et praktisk grovkjøkken. Det er mulighet for kjøp av parkeringsplass.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no

Matrikkel

Knr. 3024 Gnr. 8 Bnr. 50

Om prosjektet

For å finne salgsdokumenter og prospekt for rekkehus og leiligheter gå inn på prosjektets hjemmeside via linken til høyre.

Løkeberggrenda består av 43 leiligheter og 28 rekkehus. Navnet til Løkeberggrenda kom ikke ut av det blå. En grend er et tett og lite minisamfunn, et sted hvor mennesker kan være vidt forskjellige både i alder, livssituasjon og yrker men fremdeles ha flere likheter – de bor rundt et fellesområde alle setter pris på, og liker følelsen av fellesskap et godt hjem og gode naboer fører med seg. En grend er et sted det er trygt og fint å komme hjem til, hvor støyen fra omverdenen blir erstattet av småprat med naboen.

Og det er nettopp dette vi ønsker å oppnå her. Leiligheter for voksne og rekkehus for små- og litt større barnefamilier. Kretset rundt et lekkert, allsidig og innbyderne felles- området som både inviterer til hyggelig sosialt samvær, lek og en pust i bakken i vakre, grønne omgivelser.

Leilighetene i Løkeberggrenda blir et flott utgangspunkt for alle de gode kvalitetene et liv i Bærum kan by på. Dette blir allsidige, praktiske, lettstelte og ikke minst moderne hjem, perfekte boliger for voksne mennesker som setter pris på fine omgivelser. I Løkeberggrenda skal du bruke tid på å leve godt, ikke på vedlikehold og hagestell. Leilighetene har takhøyde på hele 260 cm i stue og kjøkken, større vindusflater enn vanlig og slette himlinger. Dette skaper stilsikre hjem med mye lys og romfølelse. Éntre, stue og kjøkken leveres med gulvvarme som standard. Dette gir optimal komfort og er den mest estetiske og møbleringsvennlige løsningen, du slipper å ta hensyn til radiatorer eller panelovner. Vi har valgt skyvedør ut til balkong, som gjør at denne blir integrert i leiligheten og et ekstra rom i vår, sommer og høstmånedene. Noen av de større enhetene får også mulighet til et grovkjøkken, dette gir et hav av muligheter. Her kan du sette inn et ekstra kjøleskap for storhandelen eller en deilig og stor arbeidsbenk for de gangene du ikke ønsker å rote til kjøkkenet. Leilighetene er bygget med lavt energiforbruk i tankene. De er svært godt isolert, og dette vil slå svært positivt ut på strømregningen.
Leilighetsbyggene er også utstyrt med solcellepaneler på taket, elektrisiteten disse genererer vil bidra til å redusere fellesutgiftene i sameiet. Leilighetene kommer også med teknologi som skal gjøre hverdagen enklere. Hovedinngangsdøren kan enkelt åpnes på den skjermen som følger med leiligheten. På denne skjermen kan du også følge ditt eget energiforbruk med både varmtvann og strøm. Du kan så klart også bruke en app på din egen telefon. I tilvalgsprosessen vil du få muligheten til å gjøre boligen enda smartere.

Rekkehusene i Løkeberggrenda blir boliger som i en sjeldent stor grad kan tilpasses ønskene og behovene til de som bor der, og endres når nye behov og ønsker dukker opp. Dette blir hjem hvor små barn kan bli voksne, og voksne kan bli eldre. Og alle kan ha det fint hele veien. Mye av grunnen til dette er romløsningene. Du får to stuer, to bad og fire soverom. Tre av soverommene ligger i samme etasje, det fjerde er adskilt i egen etasje og tilknyttet eget bad og egen stue. Det blir som å få et ekstra ess i værelseskabalen, en fleksibilitet bare denne løsningen klarer. Når barna er små, er det en fordel å ha soverom i nærheten av dem. Når de blir større, er det hyggelig med litt avstand. Løsningen gjør det også mulig å opprette flere sosiale soner, enten permanent eller ved behov. Med aktive tenåringer i huset er muligheten til en egen «voksenavdeling» en løsning mange savner og få har mulighet til. Det får dere her; egen stue, lekkert, moderne bad flislagt med storformatfliser og soverom i egen «stillesone». Denne delen kan selvsagt også brukes av store barn som fremdeles bor hjemme. I noen av rekkehusene er denne delen av boligen også tilknyttet terrasse eller takterrasse, som vil øke allsidigheten ytterligere. For mange er peis ensbetydende med hygge, i Løkeberggrenda er dette så klart mulig gjennom tilvalgsløsningene. Resten av boligen er også tegnet med fleksibilitet i tankene. Gjestetoalettet ligger rett på innsiden av inngangsdøren, en småtass i tidsnød kan løpe rett inn og rett ut igjen. Hovedinngangen i de fleste rekkehusene ligger vendt mot grenda i midten, overgangen mellom inne og ute er kort. Kjøkkenet og den ene stuen ligger også på samme plan, dette gir en kjærkommen oversikt både inne og ute når barna er små. I garasjekjelleren er det vaskeplass for sykkelen din, eller for hunden som etter turen trenger en grovvask før du tar den inn i stua. Denne kan kanskje også komme til nytte på en griseskitten parkdress? Uttrykket «Et eldorado for barn» er flittig brukt. I Løkeberggrenda føler vi at det kan brukes med rette.

Uteområdene i Løkeberggrenda blir en sosial oase. Stort nok til at behovene til de ulike beboerne kan bli dekket, samtidig lite nok til at det blir intimt og personlig. Midten av det felles utomhusområdet blir dedikert til de minste. Her blir det lekeapparater tilpasset alt fra småtasser til større barn. Disse blir utformet i tre, og skaper en lekeplass som både blir flott å boltre seg på og fin å se på. Rundt lekeområdene kommer det busker, trær og gressplener, samt et regnbed, et fint, lite stykke natur som vil endre karakter og utseende i takt med årstidene. Områdene rundt lekeplassen blir dedikert de voksne. Dette skal være langt mer enn et sted du passerer på vei opp til leiligheten din; vi ønsker at det skal bli en forlengelse av den. Dette blir et fint sted å være, perfekt for både kjappe prater over en kaffekopp og lange fellesmåltider når værgudene er i godlaget. Her kommer det benker, bord, plantekasser for urter og grønnsaker og flere fine pergolaer. I grenda blir det også plantet frukttrær og bærbusker. Slik kan naboskapet dele mer enn fine øyeblikk, dere kan også dele på innhøstingen av epler og bær. Det blir sykkelparkering, og et fint lite hus med nedgang til felles garasjeanlegg. Du vil også kunne gå fra inngangsdøren din og rett ut i det fri, ytterkanten av fellesområdet blir knyttet sammen med friområdet som ligger like nedenfor. Her går det stier til både Bekkestua og Engervannet. Bærum har mange fine naturopplevelser å by på. Du kan starte på mange av dem hjemmefra.

Eiendommen

Kirkeveien 59, 1363 HØVIK

Knr. 3024 Gnr. 8 Bnr. 50

Selger

Skanska Eiendomsutvikling AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Estimert innflytting 3. kvartal 2025.

Parkering

Det følger ikke med parkeringsplasser til boligene. Det er mulighet for kjøp av garasjeplass i garasjeanlegget under leilighetsbyggene. Parkeringsplass kan kjøpes til for kr. 570.000,-.

Sameiet disponerer 11 innvendige gjesteplasser som er til felles bruk for alle seksjonseiere.

Boder

Det medfølger én sportsbod pr. bolig.

Leveranse

RCO interiørdesign har utviklet to interiørkonsepter for Løkeberggrenda, ett for rekkehusene og ett for leilighetene slik at du som boligkjøper kan gi boligen ditt eget uttrykk og være trygg på at du får en gjennomført stil. Farger og materialvalg i de to konseptene er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrig interiør.

Interiørarkitektens beskrivelse av de to interiørkonseptene:

Leilighetene
Vår jobb som interiørarkitekter er å lage en god plattform hvor man enkelt kan gå videre for å kreere akkurat den personlige stemningen man ønsker og drømmer om. En nøytral palett vil alltid finnes i trend- og fargebildet og kan benyttes i både gode ton-i-ton paletter samtidig som de kan være en god lagspiller for mer kulørte farger. Plattformen som skapes ved å benytte en naturlig palett gjør det enkelt å utfolde seg videre for å skape et personlig hjem ved bruk av ulike materialer, teksturer og farger. Inspirasjonen er hentet fra naturens duse omgivelser som gir et innbydende og tidløst nordisk uttrykk. Atmosfæren som skapes er beroligende og interiøret spiller på de tidløse material- og fargevalgene som gir et lett uttrykk.

Rekkehusene
I hjemmet samler vi nye krefter, det er et sted for samhold, lek, arbeid og hvile hvor nye ideer og drømmer skapes. Farger påvirker oss positivt og skaper nye stemninger i hjemmet, de gir oss energi og kreativt påfyll. Fargepaletten vi her har valgt har innslag av kulørte trendfarger som skaper et stilfullt interiør med karakter og egenart. Med innslag av duse grønne toner kombinert med myk terracotta løftes interiørets helhet og gir behagelig atmosfære med spennende kontraster og et nydelig samspill med myke overganger som beriker stemningen i hjemmet. Fargene har en «støvete» og myk undertone som gjør interiøret lunt og som fint lar seg kombinere med myke greige og nøytrale toner eller en mer fargerik og leken palett. Et tidsriktig interiør med et pust av vår.

Det leveres stilrene kjøkken fra Sigdal med helintegrerte hvitevarer for både leilighetene og rekkehusene. Baderomsinnredning med skuffer leveres også fra Sigdal. Badene for rekkehus leveres plassbygde, men badene for leilighetene leveres som prefabrikkerte badekabiner. Leilighetene leveres med delikate 60*60 fliser på vegger og gulv, og mindre format i dusjsone. Rekkehusene leveres også delikate 60*60 fliser på et bad og wc, men bad i plan to leveres med et litt mer lekent uttrykk.

Se romskjema i prospekt for nærmere beskrivelse.

Det leveres ikke garderobeskap eller klesskap, men det er avsatt plass til garderobeskap i de fleste entreer og på soverom. I leilighet K-101 og K-104 vil det bli levert hvite garderobeskap som vist på kontraktstegninger.

Oppvarming

Leilighetene:
Boligene leveres med termostatstyrt elektrisk gulvvarme i baderom, WC, entre, stue og kjøkken. Det leveres system for sanntidsenergimåling av
varmtvann og strømforbruk. Byggene leveres svært godt isolert og vil dermed ha et minimalt behov for oppvarming.

Rekkehus:
Boligene leveres med termostatstyrt elektriskgulvvarme i baderom, WC, entre, hovedstue og kjøkken. Det leveres system for sanntidsenerigmåling
av varmtvann og strømforbruk. Det forberedes for ildsted. Innvendig del av pipe og peisovn blir tilvalg. Byggene leveres svært godt isolert og vil dermed ha et minimalt behov for oppvarming.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3024/8/50:
01.03.1937 – Dokumentnr: 780 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkledning

02.10.1947 – Dokumentnr: 5416 – Skjønn
Elektriske kraftlinjer
Overført fra gnr 5 bnr 1
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Diverse påtegning
Rettigheten frafalles i gnr. 16 bnr. 190, 191, 192 og 193 i Bærum kommune.

15.09.1948 – Dokumentnr: 5099 – Erklæring/avtale
Erklæring om beboelsesrom i lagerskur.

02.01.1956 – Dokumentnr: 9 – Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Konverteringsfeil. Dokumentet er tinglyst 02.01.1957 med dagboknr. 18 iflg. pantebok. 17.01.2013, iny

07.10.1968 – Dokumentnr: 306152 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkledning

18.10.1984 – Dokumentnr: 29361 – Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

18.10.1918 – Dokumentnr: 900241 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:8 Bnr:3

10.03.1922 – Dokumentnr: 900033 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:8 Bnr:64

16.03.1923 – Dokumentnr: 900088 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:8 Bnr:89

13.06.1924 – Dokumentnr: 900148 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:8 Bnr:106

15.09.1952 – Dokumentnr: 5738 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:8 Bnr:510

29.04.1957 – Dokumentnr: 3550 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:8 Bnr:673

13.05.1982 – Dokumentnr: 990339 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:8 Bnr:1219

27.05.1991 – Dokumentnr: 12583 – Målebrev
Tilleggsareal til veigrunn.
Gjelder denne registerenheten med flere

01.01.2020 – Dokumentnr: 510685 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:8 Bnr:50

Områdebeskrivelse

Midt i Bærum.
Sett i et litt høyt fugleperspektiv ligger Løkeberggrenda omtrent så midt i Bærum som det er mulig å komme. Omgitt av tradisjonell, velstelt og trivelig Bærumsbebyggelse med butikker, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon på alle kanter. Du sykler til Sandvika på ca. et kvarter, her ligger små og hyggelige butikker og caféer side om side med Norges største kjøpesenter. Når været smiler er Kadettangen og Kalvøya også et yndet utfluktssted for Bæringer, hjemmefra blir sykkelturen hit så godt som flat. Bekkestua når du på under ti minutter med en to-hjuling, dette har blitt et vitalt og levende knutepunkt med en rekke butikker, spisesteder, barer og puber. Høvikodden ligger også kort hjemmefra, her er det også supre muligheter for sjø- og badeliv. Følger du kyststien får du fort en gåtur på flere timer langs sjøen. Den er fin året rundt. Du får også gode muligheter til en fin gåtur rett på utsiden av døren. Her går det en fin og flat tursti som både kan lede deg til Engervannet ved Sandvika kjent for sitt rike fugleliv og til Gjønnesjordet ved Bekkestua.

Ønsker du urørt skog og mark er dette også lett tilgjengelig. Utfartsparkeringen ved Steinsskogen er et perfekt utgangspunkt for en rekke ulike turer. Skriverberget, hvor mennesker har risset inn navnet sitt i over 200 år, Brunkollen, Nygård markastue, Seteren gård med lekeområder for både små og store eller en gåtur langs Ankerveien alle stier fører til noe fint. For golf-interesserte er Haga Golf også lett tilgjengelig.

Beskrivelse av tomt og utomhus

Sameiets tomt er opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt.

Fellesutgifter

Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, internett/TV, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av forretningsfører. Kostnader til drift av realsameienes utomhusareal og parkeringskjeller belastes også via sameiets felleskostnader. I tillegg til felleskostnader vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, mm. Ved overtakelse vil det bli innkrevd 3 ganger månedlige felleskostnader som startkapital til Sameiet. Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet basert på stipulerte inntekter og kostnader og kan fås ved henvendelse til megler. Budsjettet vil være vedlegg til kontrakt. Se nøkkeltall for estimerte felleskostnader pr mnd for den enkelte seksjon. Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/ utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter. Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Enkelte kostander vil kun bli belastet for rekkehus alene og leilighetene alene. Normalordningen er at eierbrøken fordeles etter bruksareal (BRA). Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader og stiftelsesomkostninger for usolgte boliger.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 101 760,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 102 930,-

Organisasjonsform

Boligene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65. Eierseksjonsloven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no. Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes endelig i forbindelse med seksjonering. Utbygger tar forbehold om at planlagt antall seksjoner og dermed størrelsen på sameiet kan endres.

Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin bolig. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende balkong/takterrasse eller privat markterrasse for leiligheter/rekkehus på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.
For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Dato

Sist oppdatert: 23.11.2023

Denne boligen er en del av Løkeberggrenda – Øvre Høvik

Les mer om prosjektet

Tilbake til toppen