H0304 – Vollen Marina – Flott 4/5-roms hjørneleilighet – Nydelig fjordutsikt – Mulighet for byggeplassvisning

Lidenskap for nybygg

H0304 – Vollen Marina – Flott 4/5-roms hjørneleilighet – Nydelig fjordutsikt – Mulighet for byggeplassvisning

Slemmestadveien 400 A, 1390 VOLLEN

Geotag
Prisantydning
kr 19 500 000,-
Omkostninger
kr 83 670,-
Totalpris inkl.omk
kr 19 583 670,-
Fellesutgifter/mnd
kr 7 295,-
P-ROM
173 m2
BRA
173 m2
Rom
5
Etasje
3
Leil.nr
H0304
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antatt ferdigstillelse
3. kvartal 2022

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Ta kontakt med en av våre meglere i dag for å avtale visning. Det er mulig med en visning på byggeplass, men dette må skje etter avtale med selger og megler.

H0304 er en flott leilighet over to plan med gode løsninger! I Boligens første etasje har man en fin gang med plass til garderobe. Her er det også et romslig bad/vaskerom på 5,5 kvm. Videre har man et flott soverom med eget walk-in closet og et lekkert bad. Stuen og kjøkkenet er på 37 kvm. Her er det god plass til spisebord og sittegrupper. Leiligheten har vinduer i tre forskjellige retninger, noe som gir bra med lys inn i leiligheten. Det er skyvedør ut mot en balkong på 12,5 kvm som ligger vendt rett mot fjorden. I tilknytting til stuen har man et ekstra soverom/kontor på 8 kvm. Opp i andre etasje er det en flott loftstue på 32 kvm! Her har man også et flott soverom på 17 kvm og et fint bad på 4,5 kvm. I tillegg har man en fin terrasse på 21 kvm rett mot fjorden!

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835per@roislandco.no

Innhold

Totalt bruttoareal: 198 kvm
Totalt bruksareal: 174 kvm
Totalt primærrom: 174 kvm

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 6-8 kvm.

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Leveranse

Tilvalgsfristene har gått ut – kontakt megler for info om hva som er bestilt.

Parkering

Mulighet for å leie parkering

Matrikkel

Knr. 3025 Gnr. 75 Bnr. 52 Snr. 17

Om prosjektet

En idyllisk fjordperle med unik utforming og eksklusiv standard. Leilighetene ligger praktisk talt på bryggekanten midt i Vollens maritime miljø. Eiendommen har krembeliggenhet i sjøkanten og blir en naturlig del av Vollen Marina. Boligene får et arkitektonisk utrykk som vi opplever som godt tilpasset områdets historiske karaktèr, men i en moderne
form. Her er det enkelt å finne roen, og sommerdagene kan nytes i vannkanten eller på en av flere store terrasser og uteplasser med nydelig utsikt over Oslofjorden. Det medfølger rettighet til å leie båtplass i Vollen
Marina sitt anlegg, og det er mulighet for å leie garasjeplass i underetasjen. Leilighetene får balkonger og terrasser som vender ut mot sjøen. Noen av leilighetene vil disponere deler av arealet på terreng
utenfor egen terrasse. Balkongene får innspent glassrekkverk i klart glass med aluminiumsprofil på toppen som håndløper. Her er det ingenting som hindrer utsikten!

Eiendommen

Slemmestadveien 416, 1390 VOLLEN

Knr. 3025 Gnr. 75 Bnr. 52

Selger

Fjordservice AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene forventes klare i september 2022, uten at dette anses som bindende frist for overlevering.

Ca. 10 uker før ferdigstillelse vil selger skriftlig varsle kjøper om endelig overtagelses-tidspunkt (Overtagelse).

Parkering

Direkte innkjøring til garasje fra terreng ute. Det leveres 1 stk. portåpner pr. P-plass. Plass er ikke inkludert i oppgitt leilighetspris og kan leies ut i fra egen avtale med selger.

Boder

Sportsboder à ca. 6 – 8 kvm. ihht. bodplan. Bodene leveres med systemvegger i netting.

Leveranse

Det er nedlagt et grundig arbeide med hensyn til innvendig leveranse fra Frost arkitekter og interiørarkitekt Gitte Rimstad i RCO Interiørdesign.
Det er lagt inn mange kvaliteter og mye omtanke for å levere gode boliger det skal være godt å komme hjem til. Det er lagt spesielt vekt på lysinnslipp, sømløs og lun følelse mellom inne og ute.
For beskrivelse av overflater og innredning med utstyr henvises til egne romskjemaer. Kontakt megler for mer info.

Kjøkkenet er levert fra Drømmekjøkkenet.

Kjøkkenfronter leveres i type Drømmekjøkken Line grepsfri i farge Gastro Grønngrå. Utvalgte leiligheter leveres med kjøkkenøy. Det legges frem strøm til kjøkkenøy med stikkontakt i benkeplate.
Alle kjøkken er valgt for å stå i stil med leilighetens generelle uttrykk, men også for å harmonere godt med de enkelte stilpakkene. For leiligheter med overskap (over benk) på kjøkken leveres overskap med LED lyslist / gripelist i bunn av skapdør.

Kjøkken leveres med 20 mm stein kompositt benkeplate. Alle skuffer og dører leveres med demping og integrerte håndtak i frontene. Benkeplaten leveres med stålvask.

Det leveres gode hvitevarer fra Siemens som en del av innredningen.

Baderommene blir plassbygde. Omfanget av leveransen er iht. det som fremgår av leilighetsplanen og romskjema.

Det leveres ikke garderobe- eller skapinnredning.

Byggemåte

Bygningene fundamenteres direkte på/eller med stålpeler til fjell. Garasjevegger, etasjeskiller og tak utføres av plasstøpt betong. Stålkonstruksjoner, stolper og bærende vegger i betong

Yttervegg leveres som klimavegg i hovedsak som isolert bindingsverksvegg i tre med beiset trepanelkledning.

Taket dekkes med takstein.

På alle balkonger og terrasser leveres det med Termofuru. Det leveres utebelysning og EL-punkt.

I tillegg vil noen leiligheter disponere deler av areal på terreng utenfor egen terrasse, som vist på egen utomhusplan.

Det leveres to forskjellige heissystemer, heis lengst mot syd som løfteplattform og heis mot nord som hydraulisk båreheis. Løfteplattformen er en enklere utførelse som krever betjening med påholden knapp. Døromramming i børstet stål, eventuelt pulverlakkert.

Det leveres desentralisert balansert boligventilasjonsanlegg med varmegjenvinning med eget separat anlegg for hver leilighet. Aggregatene plasseres enten i forbindelse med innvendig bod eller plassert over nedsenket himling over bad, på kryploft eller gang. Hvis luker i himling, utføres disse som gipsluker. Leilighetene utstyres med nødvendige lydfeller og ventiler på tilluftsiden. Trapperom, bodarealene og parkeringsanlegget ventileres iht. gjeldende forskrifter

Boligene leveres med det sanitærutstyret som er beskrevet i Romskjema og plassert som vist på kontraktstegningene.

Vinduer leveres som aluminiumskledt trevindu med 3 lags glass i fastfelt eller åpningsbart vindu med bunn og sidehengsling.
Større glassfasadefelt i stue/kjøkken utføres i aluminium-glass system med skyvedør slik det er angitt på tegning. Store aluminiums glassfelt mot øst og syd leveres med utvendige motordrevne screens for solskjerming. Takvinduer leveres med innvendig manuell solskjerming. Øvrige vinduer leveres uten solskjerming. Sameiet skal ha en samlet plan (instruks) for type og utseende. Vinduer i toppetasje vil leveres med innvendig manuelt styrt solskjerming.

Tette entrédører inn til leilighetene leveres i malt utførelse tilsvarende farge som vinduer. Alle innerdører leveres som kompaktdør med dempelist, type og farge iht. rombehandlingsskjema.

Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør for de leilighetene som ligger i bygningene A-D og som har sine innganger direkte fra trapperom/heis. Det leveres ringeklokke på inngangsdør til hver bolig.

Det leveres fiber til hver bolig. Det er inngått avtale med Telenor og fiber er installert i bygget.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i leilighetene og oppvarming av varmt tappevann leveres fra felles anlegg for sameiet som fordeles mellom seksjonseierne med egne målere for hver seksjon. Dusjbad leveres med elektriske varmekabler. Det er ikke varmeinstallasjon i eventuell innvendig bod.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

Tinglyste heftelser:
På eiendommen, gnr. 75, bnr. 52 er det tinglyst servitutter. Tinglyste heftelser fremkommer på grunnboksutskriften, som er et vedlegg til denne salgsoppgaven. Kjøper er gjort kjent med tinglyste dokumenter på eiendommen/leiligheten og deres hovedbøl og overtar disse slik de fremgår av grunnboken.- Midlertidig dispensasjon fra vegloven vedr. 30. byggegrense langs riksvei, er godkj. en byggeavst. på 15 meter fra senterlinje av Slemmestadveien for adkomst og snumuligheter mm. og vegkontoret i Akershus. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Doknr. 9545-1/100, tinglyst 18.04.1995 på gnr. 75 bnr. 5, overført til gnr. 75 og bnr. 52Tinglyste servitutter på eiendom gnr.75, bnr. 52 er i sin helhet tilgjengelig hos megler.

Utinglyste heftelser:
Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysing av nødvendige erklæringer knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Det vil bli tinglyst erklæringer som sikrer sameiet rett til adkomst over Bnr. 5 og plikter til å dekke sin forholdsmessige del av drifts- og vedlikeholdsutgifter. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlige myndigheter krever det.

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det prosjekteres og bygges i henhold til Byggeteknisk forskrift TEK17. Selger har ansvaret for at det foreligger brukstillatelse/ferdigattest på leiligheten senest ved kjøpers overtagelse av leiligheten.Etter pålegg fra Finanstilsynet rettet mot samtlige meglerforetak (ref. rundskriv 21 / 2011) informeres ved dette om at det pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon ikke vil foreligge ferdigattest, samt at ferdigattest først vil foreligge lang tid etter overtakelse. Bakgrunnen er at deler av de arbeider som er påkrevet for å få ferdigattest, ikke vil være ferdig pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon.
Det presiseres at fremstillingen over ikke har noen innvirkning på selgers forpliktelse til å fremskaffe ferdigattest eller konsekvensene av at ferdigattest ikke foreligger pr. overtakelse.
Kjøper oppfordres til å kontakte megler dersom det skulle foreligge spørsmål til ovennevnte.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet.

Områdebeskrivelse

Vollen Marina er en idyllisk perle langs Askers kyst. Spesielt sommerstid er fjordidyllen til å ta å føle på. Marinaen oppleves som komplett, med båtplasser, gjestehavn, restaurant på bryggekanten, båtleverandører, båt- og motorservice, bensinstasjon og kiosk. Marinaen har også dykkesenter og vannsportutleie.

Vollen er et levende sentrum som holder åpent nesten alle dager gjennom hele året, syv dager i uken. Sandstranda på Vollen/Fritzner badeplass er 40 meter bred. Stranden ble tildelt «Blått Flagg» i 2008 og er en perle med faste griller og en bocciabane.

Vollen er fylt med sanselige opplevelser i spennet mellom stedets unike egenart, historie og kystkultur. Her kan du oppleve et rikt mangfold for hele familien i historiske omgivelser. Kyststien gir deg flotte opplevelser hele året mot Vettre og Konglungen, eventuelt til Slemmestad. Det er også kort vei til Sjøstrand med to herlige sandstrender, molo og grønne gressletter.

Vollen byr på langt mer enn sjø og båtliv. Marka ligger innen kort avstand og innbyr til rekreasjon på helårsbasis. I tillegg er det kort kjørevei til flotte Slemmestad idrettspark med fotballbaner og innendørshall. Det er også nærhet til skoler for alle alderstrinn, barnehager og godt offentlig kollektivtilbud som buss og hurtigående ferge. Ønsker du deg en behaglig båttur inn til Aker Brygge tar dette kun 30 minutter!

Oslofjordmuseet ligger ved Maudbukta i Vollen og tar deg gjennom livet på fjorden de siste 100 år. Videre kan et besøk på Sekkefabrikken Kulturhus anbefales. Her er det en tett miks av spennende programmer, alt i fra konserter med kjente artister til inspirerende utstillinger, kulturinnslag og private arrangementer.

Beskrivelse av tomt og utomhus

Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt, men forventes å utgjøre ca. 2 430 kvm.

Reguleringsplan og - bestemmelser

Gjeldende reguleringsplan heter Vollen Sentrum–Nordre Del (plan-ID2017008) og ble vedtatt i Kommunestyret 7.april 2020. Reguleringsbestemmelser og reguleringskart ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Fjordservice AS har gjennom den nylig godkjente reguleringsplanen igangsatt prosjektering og planlegging for utvidelse av bryggeanlegget. Bryggepromenaden skal være offentlig tilgjengelig og utvidelsen utenfor eksisterende bryggeanlegg vil da tilrettelegge for gjestehavn slik det fremkommer av kart i prospektet. Ytterst skal det også avsettes plass for bading.

Eiendommen grenser i syd mot Slemmestadveien 422 som er regulert til og drives i dag som båtslipp /verksted. Mot nord og øst vil Eiendommen grense mot Vollen Marina som i dag drives som marina for båter, herunder utleie av båtplasser, båtopplag, verksted og det som tidvis naturlig følger av aktivitet og støy fra denne type drift. I tillegg leies det ut næringslokaler som restaurant- /servering, butikker og kontorer samt lager.

Fellesutgifter

Kjøper plikter å betale sin forholdsmessige andel av driftsutgiftene for eiendommene fra overtakelsestidspunktet.

Forslag til driftsbudsjett utarbeidet av forretningsfører følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. De stipulerte fellesutgifter er basert på erfaringstall. Størrelsen på utgiftene avhenger blant annet av hvilke ytelser/tjenester sameiet rekvirerer. Endelig budsjett og nivå på felleskostnadene vil vedtas av styret i sameiet.
Stipulerte felleskostnader i hht budsjett:
– Felleskostnader fordelt etter brøk kr 30,- pr kvm BRA
– Felleskostnader fordelt liktkr 335,- pr seksjon/mnd
– Felleskostnader parkeringsplasskr 100,- pr plass/mnd

Fellesutgiftene inkluderer blant annet administrasjon, forsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, renhold av fellesarealer og vaktmestertjenester.
I tillegg kommer a-konto beløp til oppvarming av leilighetene og varmtvann som er stipulert til kr. 10,- pr. kvm BRA pr. måned. Den endelige energikostnaden vil avregnes etter individuelt målt forbruk.
Strøm til lading av el-bil kommer i tillegg og vil avregnes etter individuelt målt forbruk.
Det vil bli krevd inn startkapital til sameiet tilsvarende 2 x kr 30,- pr kvm BRA. Beløpet vil kreves inn etter overtagelse og kommer i tillegg til de ordinære felleskostnadene. Tv-pakke og fibernett kommer i tillegg, kjøper bestiller selv bredbåndskapasitet og TV-pakke etter ønske og behov fra leverandør utpekt av selger.

Stipulerte felleskostnader for denne leiligheten utgjør totalt kr. 7 295,-

Eiendomsskatt

Det er nå ikke eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Asker kommune.

Formuesverdi

Likningsverdi for boligen vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger og 90 prosent for sekundærboliger. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå sine årlige kvadratmetersatser. For beregning av likningsverdi, gå inn på: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/formuesverdi/boligverdikalkulator/

Prisinformasjon

Leilighetene selges til faste priser og etter «førstemann til mølla» prinsippet. Prisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til å endre prisen på usolgte boliger uten forutgående varsel. Før bud inngis må budgiver sette seg inn gjeldene budregler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 82 500,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 83 670,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til fastpris: kr. 19 583 670,-

Betalingsbetingelser

1) Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto ved signatur av kjøpekontrakt. Kontantinnbetaling må være fri egenkapital. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøte er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti i medhold av buofl. § 47.
2) Eventuelle endringsbestillinger betales etter nærmere avtale med selger.
3) Resterende del av kjøpesummen betales 3 dager før overtagelse.
4) Det anbefales at betaling overføres fra kjøpers konto i norsk finanstituasjon.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, vil selger kreve 20% innbetaling ved kontraktsignatur.

Organisasjonsform

Leilighetene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65. Eierseksjonsloven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Selger har, på vegne av sameiet, engasjert Obos Eiendomsforvaltning som forretningsfører til å forestå driften av sameiet innenfor de rammer som sameiet vedtar.

Vedtekter/husordensregler

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet. Foreløpige vedtekter følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Vedtektene vil bli fastsatt av selger i fbm seksjonering av sameiet og er gjeldende fra tinglysing av det kommunale seksjoneringsvedtaket. Regler for styring og drift av boligsameiet følger av Eierseksjonsloven.

Forbehold fra utbygger

Plassering av vinduer og dører, samt form på disse, kan avvike noe fra plantegninger, fasadetegninger 3D-illustrasjoner. Dette som følge av valg av leverandør, behov for tilpasninger og arkitektoniske utforminger av bygget.

Kjøper aksepterer ved signering av kjøpekontrakt at selger fritt kan transportere kjøpekontrakten og eventuelle senere avtaler til annet selskap i selgers konsern.

Tegninger og bilder i markedsføringsmateriell er kun illustrasjoner og kan avvike noe i forhold til plan – og fasadetegninger som vedlegges. Selger leverer ikke; innredninger, lamper, øvrig belysningsutstyr, markiser/ solavskjerming, tepper, møbler og annet tilbehør, med mindre det fremgår av leveransebeskrivelse samt kontraktstegninger. 3D er basert på skisser og regulert volum og kun ment som en illustrasjon. Endringer vil skje. Det tas forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Kjøpet følger bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Iht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt senest ved forbehold frafalt. Garantien utgjør 3% av kjøpesum frem til overtakelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står 5 -fem- år etter overtakelsen jf. buofl. § 12, 3 ledd. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingslova).

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om hvitvasking. Megler er pliktig å gjennomføre identitetskontroll av alle involverte parter. Dette innebærer at eiendomsmeglere har plikt til melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted. Ved avbestilling kommer reglene i Bustadoppføringslova kapittel VI til anvendelse. Ved avbestilling gjelder bestemmelsene i buofl. § 53. I et slikt tilfelle skal kjøper dekke hele selgers økonomiske tap.

Arealdefinisjoner

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Dato

Sist oppdatert: 13.08.2022

Denne boligen er en del av Vollen Marina – Vollen

Les mer om prosjektet

Andre leiligheter i dette prosjektet

Tilbake til toppen