Ny og lekker 4 roms hjørneleilighet m/meget god beliggenhet mot parkdrag|Mulighet for garasjekjøp|Estimert ferdig Q2 2023

Lidenskap for nybygg

Ny og lekker 4 roms hjørneleilighet m/meget god beliggenhet mot parkdrag|Mulighet for garasjekjøp|Estimert ferdig Q2 2023

Ensjøveien 34, 0661 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 7 795 000,-
Omkostninger
kr 32 076,-
Totalpris inkl.omk
kr 7 827 076,-
Fellesutgifter/mnd
kr 4 326,-
P-ROM
75 m2
BRA
79.5 m2
Rom
4
Etasje
2
Leil.nr
C0102
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antatt ferdigstillelse
2. kvartal 2023

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Book privatvisning med megler her. Vi tilbyr digital visning via Teams , personlig oppmøte på vårt kontor eller visning på byggeplass på fredager.

Leilighet C0102 er en flott hjørneleilighet med stue på 30 kvm med store vinduer og lysinnfall fra to sider. Utgang til solrik balkong på 10,5 kvm mot det grønne tunet og parkdraget.

Leiligheten leveres med interiørkonseptet «Sort Eik»|Dette interiørkonseptet er basert på et urbant, stilrent og mykt minimalistisk interiør hvor atmosfæren oppleves som delikat og dempet. Nøytrale, enkle naturfarger som hvit, sand, grå og beige går igjen og skaper en rolig base med et varmt uttrykk. Kjøkkenet leveres i sort eikefinér med en lys eikeplate som kontrast. Overskapene er grepsløse og benkeskapene har et enkelt grep i en eloksert mørk tone for å komplettere fargen på frontene. Gulvene får 1-stavs parkett i lys eik med et hint av grått og er nøye avstemt til veggfargen og den sorte eiken på kjøkkenfrontene. Et interiør med et tidløst uttrykk uavhengig av tidens trender.

På badet blir det fliser i en varm grå tone både på gulv og vegger. Paletten er vakker og tidløs og vil fungere like godt med en klassisk innredning som en minimalistisk.

https://youtu.be/PFSB6dz5jis

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Innhold

Totalt bruksareal: 79,5 kvm
Totalt primærrom: 75 kvm

Primærrom:
1.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/wc, 3 soverom.

Sekundærrom:
1.etasje: Innvendig bod.

Matrikkel

Knr. 301 Gnr. 133 Bnr. 31

Om prosjektet

Boligprosjektet Ensjølyst, et prosjekt av Neptune Properties AS vil bestå av 82 selveierleiligheter med supersentral beliggenhet, hyggelige grøntarealer og felles takterrasse med utsikt over byen.

Prosjektet får solide fasadematerialer og en god innvendig standard. Ensjølyst har mange og varierte leilighetstyper. Felles for dem er åpne og lyse løsninger med naturlige møbleringssoner. De fleste leilighetene er gjennomgående eller hjørneleiligheter. Det gir mye lys, utsikt i to himmelretninger og gode uteplasser.

Stuen har store vindusflater helt ned til gulv som gir lyse og luftige rom. Vannbåren gulvvarme sikrer en lun og stabil varme. Fra stuen går du ut på din egen private, romslige uteplass – enten det er balkong, takterrasse eller markterrasse.

«I Ensjølyst er det valgt bestandige materialer som uttrykker kvalitet med tegl og metall. I tillegg er det innslag av treverk for å gi varme og mykhet til fasadene. Dette er materialer som vil stå seg godt over tid.» Truls Schiefloe Sandbakk, Arcasa Arkitekter.

Vår interiørarkitekt har utviklet interiørkonsept med farger og interiør som harmonerer, samt er stilrent og varig – noe du vil være fornøyd med i lang tid.

Eiendommen

Ensjøveien 34, 0661 OSLO

Knr. 301 Gnr. 133 Bnr. 31

Knr. 301 Gnr. 130 Bnr. 56

Selger

Malerhaugen Park AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Forventet periode for ferdigstillelse 2. kvartal 2023, men denne perioden er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt ved eventuelle forsinkelser.

Parkering

Felles garasjeanlegg er planlagt å bestå av 41 parkeringsplasser, 82 sportsboder, og sykkelparkering.
Enkelte leiligheter kan kjøpe parkeringsplass i garasjekjeller til kr. 450 000,- (inkl. elbillader) + off. omkostninger. Konferer megler for mer informasjon og hvilke leiligheter som har fortrinnsrett på kjøp av parkeringsplass.

Ensjølyst ligger svært sentralt til, med bare 350 meter til Ensjø T-banestasjon med hyppige avganger samt en rekke bussruter langs Strømsveien. Det er bysykler ved T-banestasjonen og i nabolaget har du det meste du trenger i hverdagen. Slik har du mange forutsetninger for å leve et bilfritt liv her.

Skulle du likevel trenge bil for en handletur etter jobb, dra på hytta eller hente en nyinnkjøpt sofa – vil det stå to biler tilgjengelig i garasjekjelleren. Ensjølyst har inngått avtale med bildelingsordningen Otto. To parkeringsplasser vil bli reservert brukere av denne tjenesten. Otto er enkel å bruke, med en app på mobilen finner du tilgjengelig bil og booker den. Bilen åpnes via appen, så er det bare å kjøre i vei.

Fellesareal i bygg

Felles takterrasse på bygg A.

Boder

Det medfølger en sportsbod på minimum 5 kvm. Sportsboder utføres i støvbundet hvit betong og/eller inndelingssystem løst med stålplater og nettingvegger. Vegger leveres av branntekniske årsaker ikke i full høyde til himling. Dør leveres med hengelås eller låskasse og låsesylinder. Det kan forekomme tekniske installasjoner i sportsbod (ventilasjonsrør eller lignende). Sportsbod egner seg kun for oppbevaring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger.

Leveranse

Kjøkkeninnredning leveres med minimum en skuffeseksjon med bestikkinnlegg, demping på skuffer og skap. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens. Se romskjema for beskrivelse av overflatebehandling av gulv, vegger og tak samt innredning i de ulike rommene i leiligheten.

Badene blir levert som prefabrikkerte badekabiner. Se romskjema for beskrivelse av overflatebehandling av gulv, vegger og tak samt innredning i de ulike rommene i leiligheten.

Det leveres ikke garderobeskap eller klesskap, men det er avsatt plass til garderobe i entré og på soverom.

Byggemåte

Alle bærekonstruksjoner er av betong og stål. Isolerte yttervegger av tre og betong.

Fasader av teglstein og trepanel etter arkitektens fargevalg.

Yttertak vil bli belagt med sedumdekke

Trykkimpregnert spaltegulv. Rekkverk og håndløpere i lakkert/malt stål eller aluminium med glassflater og felter i strekkmetall. Balkonger og svalganger leveres som tette, men er å anse som utvendig konstruksjon slik at mindre ansamlinger av vann og drypp fra overliggende balkong/terrasse må påregnes som følge av regn, snø og vind. Avtrekk til ventilasjonsanlegget kan bli plassert på eller i nærheten av takterrasser. Det leveres plassbygde fastmonterte utemøbler og plantekasser på felles takterrasse og på svalganger. Pergola over et område av takterrassen.

Det leveres mørk grå melert flis i stort format i inngangsparti i opptrinn, inntrinn, på repos og gangarealer. Mindre format på flis i trappetrinn, mellomrepos og hovedrepos. Sokkelflis i inntrinn, på repos og gangarealer. Trappenese vil bli i en kontrastfarge. Alternativt leveres det teppe i trapp og gangarealer fra 2. etasje og oppover.

Heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetenes inngangsplan. Heiskupé vil ha en utførelse som harmonerer med trapperom. Alarmoverføring til vaktsentral.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat i hver leilighet, plassert i bod, bod/walk-in closet eller entré. I mindre leiligheter kan det bli veggmontert
kjøkkenvifte med integrert balansert ventilasjonsaggregat. Aggregatets endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen. Det vil bli avtrekksventilator fra kjøkken.

Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Plassering av rør i rør koblingsskap til den enkelte leilighet besluttes av selger under detaljprosjekteringen.

Det monteres røykvarslere og brannslange eller pulverapparat i henhold til forskrift. Sprinkleranlegg for leiligheter, fellesarealer og eventuelt balkonger i henhold til gjeldende krav.

Inngangsdør til leilighetene leveres med FG-godkjent sikkerhetslås. Slett utførelse malt i henhold til arkitektens fargevalg, dørvridere i børstet utførelse. Slagretning og utførelse kan variere avhengig av tekniske krav, herunder i forhold til støy og brannkrav. Vinduer, balkong- og terrassedør leveres med energiglass, klassisk hvite innvendig og i henhold
til arkitektens fargevalg utvendig. Utførelse, inndeling og slagretning avhenger av hvilke tekniske krav de enkelte vinduer har, herunder i forhold til støy, brannkrav osv.

Vegger sparkles og males etter arkitektens fargevalg. Det leveres systemhimling i hovedinngang og på hovedrepos. Underside av trapp vil bli malt. Rekkverk og håndløper i trapper leveres i malt/lakkert utførsel i stål eller aluminium, alternativt rustfritt stål.

Ved innkjøring til garasjeanlegget monteres det garasjeport med motordrift og kodetablå. En fjernbetjent portåpner leveres per parkeringsplass, alternativt GSM basert åpningssystem.

Felles postkassestativ innfelt i vegg, montert innvendig ved inngangspartiet.

Eget låssystem med nøkkel som passer til hovedinngangsdør, inngangsdør til leilighet, garasje, sportsbod og øvrige fellesdører med lås. Det leveres tre nøkler til hver leilighet.

Det leveres ett stk. data- og TV-punkt i stue. Punktene leveres kun med rør og tomme bokser, blendet med hvitt lokk. Selger har anledning til å tegne abonnement for tv, internett, telefon, fibernett eller tilsvarende med inntil 3 års bindingstid på vegne av sameiet.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med vannbåren gulvvarme med forbruksmåler til hver bolig. Varmekabler eller vannbåren gulvvarme på bad. Det planlegges felles berederanlegg plassert i teknisk rom med vannmåler for varmt tappevann til hver leilighet.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/133/31:
17.01.1944 – Dokumentnr: 482 – Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning

29.09.1949 – Dokumentnr: 11237 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Gjelder denne registerenheten med flere

11.11.1949 – Dokumentnr: 13121 – Best. om vann/kloakkledn.
Med flere bestemmelser

12.02.1999 – Dokumentnr: 7717 – Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. bygn. avstand
til senterlinje
Kan ikke slettes uten samtykke fra dir. for
samferdselsetaten i Oslo

31.08.2020 – Dokumentnr: 2945790 – Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

13.08.1943 – Dokumentnr: 6299 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:130 Bnr:22

16.06.1943 – Dokumentnr: 4762 – Bestemmelse om veg

25.02.1955 – Dokumentnr: 3067 – Skjønn
Gjelder denne registerenheten med flere

26.04.1957 – Dokumentnr: 4824 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Gjelder denne registerenheten med flere

22.12.1958 – Dokumentnr: 15361 – Bestemmelse om bebyggelse
ANG HVILEBRAKKE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

22.07.1965 – Dokumentnr: 10094 – Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

12.01.1970 – Dokumentnr: 458 – Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

01.12.1971 – Dokumentnr: 20988 – Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

31.01.1972 – Dokumentnr: 1688 – Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

23.10.1974 – Dokumentnr: 20736 – Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

13.06.1976 – Dokumentnr: 13089 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

24.03.1993 – Dokumentnr: 12861 – Bestemmelse om gjerde
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser

04.12.2014 – Dokumentnr: 1066798 – Kjøpekontrakt
Rettighetshaver: Malerhaugen Park AS
Org.nr: 911 812 207

20.06.2017 – Dokumentnr: 655128 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2018/383158-1/200

23.09.2020 – Dokumentnr: 3066437 – Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

11.05.1943 – Dokumentnr: 3729 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:133 Bnr:1

16.04.1958 – Dokumentnr: 921090 – Sammenslått med denne matrikkelenhet:
GNR 130 BNR 107

301/130/56:
17.01.1944 – Dokumentnr: 482 – Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning

29.09.1949 – Dokumentnr: 11237 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Gjelder denne registerenheten med flere

11.11.1949 – Dokumentnr: 13121 – Best. om vann/kloakkledn.
Med flere bestemmelser

12.02.1999 – Dokumentnr: 7717 – Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. bygn. avstand
til senterlinje
Kan ikke slettes uten samtykke fra dir. for
samferdselsetaten i Oslo

31.08.2020 – Dokumentnr: 2945790 – Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

13.08.1943 – Dokumentnr: 6299 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:130 Bnr:22

16.06.1943 – Dokumentnr: 4762 – Bestemmelse om veg

25.02.1955 – Dokumentnr: 3067 – Skjønn
Gjelder denne registerenheten med flere

26.04.1957 – Dokumentnr: 4824 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Gjelder denne registerenheten med flere

22.12.1958 – Dokumentnr: 15361 – Bestemmelse om bebyggelse
ANG HVILEBRAKKE
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

22.07.1965 – Dokumentnr: 10094 – Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

12.01.1970 – Dokumentnr: 458 – Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

01.12.1971 – Dokumentnr: 20988 – Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

31.01.1972 – Dokumentnr: 1688 – Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

23.10.1974 – Dokumentnr: 20736 – Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

13.06.1976 – Dokumentnr: 13089 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

24.03.1993 – Dokumentnr: 12861 – Bestemmelse om gjerde
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser

04.12.2014 – Dokumentnr: 1066798 – Kjøpekontrakt
Rettighetshaver: Malerhaugen Park AS
Org.nr: 911 812 207

20.06.2017 – Dokumentnr: 655128 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2018/383158-1/200

23.09.2020 – Dokumentnr: 3066437 – Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

11.05.1943 – Dokumentnr: 3729 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:133 Bnr:1

16.04.1958 – Dokumentnr: 921090 – Sammenslått med denne matrikkelenhet:
GNR 130 BNR 107

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig.

Adgang til utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Områdebeskrivelse

Ensjøveien 34 har en supersentral beliggenhet, og du har det meste av servicefasiliteter i umiddelbar nærhet og kun 150 meter til Ensjø T-banestasjon med kontinuerlige avganger og kun 5 min. til sentrum. Prosjektet ligger i et etablert boligområde med tilgrensende villabebyggelse. Byggene er formet som en hestesko, rundt et frodig og grønt tun med et hyggelig grøntdrag som følger eiendomsgrensen.

Ensjøbyen er Oslos nye bydel for deg som liker pulsen av byen, men som ønsker å bo luftigere og grønnere til enn midt i sentrum. Gamle bilforretninger erstattes av et levende bydelsliv med nye boligprosjekter, butikker, serveringssteder og andre servicetilbud.

Mellom byggene er det åpne områder som utvikles med grønne lunger og frodige fellesområder. Det er flere barnehager i nabolaget og planlagt ny barneskole i Grenseveien.

Liker du å bevege deg? Ensjø har flere treningssentre og mange trygge gangstier som inviterer til jogging. Ta deg en spasertur og bli kjent med den gamle, sjarmerende trehusbebyggelsen på Kampen og Vålerenga. For deg som er interessert i fotball ligger Intility Arena, Vålerengas nye stadion, bare en kort spasertur unna.

Beskrivelse av tomt og utomhus

Deler av tomtearealet er regulert til offentlig park. Parken skal tilrettelegges for opphold og lek. Oslo kommune skal opparbeide friområdet. Arealet skal fradeles og overskjøtes til kommunen. Tomteareal etter fradeling vil utgjøre ca. 3 500 kvm. Selger tar forbehold om endelig tomtestørrelse etter at fradelingsforretningen er gjennomført. Deler av tomtearealet kan også bli opparbeidet til fortau og fradelt/overskjøtet til kommunen.

Vei, vann og avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet. Det tas forbehold om etablering av pumpekum, samt pumpekum på grunn- og dreneringsvann, dersom dette er nødvendig på grunn av fallforhold eller fordi det blir vesentlig mye dyrere å etablere selvfall sammenlignet med pumpekummer. Pumpekummer m.m. er i så fall inkludert i selgers kontraktleveranse. Avtale om service og vedlikehold for sameiet må i så fall påregnes.

Reguleringsplan og - bestemmelser

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for bolig (S-3230), park (S-4703) se vedlagte reguleringskart og -bestemmelser. Det er regulert fortau som skal opparbeides langs eiendomsgrensen mot Malerhaugveien og på hjørnet Ensjøveien/Langengen.

Hele Ensjøområdet er i ferd med å transformeres fra industri, kontor og næringsdrift til et attraktivt boligområde med servicetilbud og handel rettet mot de som flytter inn i bydelen. Naboeiendommer er regulert til boligformål, park og fortau. Se reguleringskart inntatt i prospektet for ytterligere informasjon, eller kontakt ansvarlig megler.

Eiendomsskatt

Det ble i 2016 innført eiendomsskatt i Oslo kommune. For 2019 er bunnfradraget kr 4,6 millioner og skattesatsen er 3 promille. Besøk kommunens nettside for ytterligere informasjon, eller kontakt ansvarlig megler.

Formuesverdi

Likningsverdien fastsettes av ligningskontoret etter ferdigstillelse, og er blant annet avhengig av om leiligheten er en primær- eller sekundærbolig. Se www.skatteetaten.no for ytterligere informasjon, eller kontakt ansvarlig megler.

Prisinformasjon

Salgsprisene er faste og kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst, og uten forutgående varsel, å regulere prisen på usolgte leiligheter.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Betalingsbetingelser

Kontantbeløpet, 10 % av kjøpesummen, innbetales etter påkrav med syv dagers betalingsfrist. Innbetalingen må være fri egenkapital. Beløpet blir stående på meglers klientkonto frem til hjemmelsoverføring, med mindre selger stiller garanti til kjøper etter bufl. § 47. Beløpet blir i så fall å anse som forskudd, og utbetales av megler til selger mot dokumentasjon av garanti. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til bufl. § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R. Resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger innbetales til megler senest 3 virkedager før overtakelse.

Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Organisasjonsform

Boligene vil bli organisert som et eierseksjonssameie etter eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom sameierne. Disse er tilgjengelig hos megler. Selger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse.

Vedtekter/husordensregler

Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom sameierne. Disse er tilgjengelig hos megler. Selger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse.

Salgsbetingelser og kjøpetilbud

Salg av bolig under oppføring til forbruker reguleres av Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43 («bufl»). Ved salg til andre enn forbruker eller ved salg etter ferdigstillelse inngås
særskilt avtale etter avhendingslovens bestemmelser. For øvrig gjelder eierseksjonsloven for eierseksjonssameiet og driften av dette. Prosjektets standard kjøpekontrakt inntatt i prospektet skal legges til grunn for avtaler med forbruker. Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper oppfordres i så fall til å ta forbehold i budet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg eller endringer som kjøper forutsetter skal være mulig å få utført.

Lovanvendelse

Salg av bolig under oppføring til forbruker reguleres av Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43 («bufl»). Ved salg til andre enn forbruker eller ved salg etter ferdigstillelse inngås særskilt avtale etter avhendingslovens bestemmelser. For øvrig gjelder eierseksjonsloven for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Hvitvaskingsloven

Iht. lov av 6. mars 2009 nr. 11 om hvitvasking og terrorfinansiering er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og kjøper. Reelle rettighetshavere skal også kartlegges. Dersom partene ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon kan megler ikke etablere kundeforhold. Er det mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 til 136A kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre. Kjøper oppfordres til å innbetale den del av kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Avbestilling

Kjøper har avbestillingsrett etter bufl. § 52 etter at bindende avtale er inngått gjennom bud og budaksept. Ved kjøpers avbestilling reguleres erstatningen av bufl. § 53, slik at selger skal ha erstattet hele sitt økonomiske tap som følge av avbestillingen. Kjøper gjøres oppmerksom på at det økonomiske tapet kan bli betydelig, bl.a. avhengig av markedsutviklingen fra kjøpekontraktens inngåelse. Kontakt gjerne megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må uansett betales i sin helhet.

Tilvalg og endringer

Denne leiligheten leveres med interiørkonseptet «Sort Eik». Tilvalgsfristen for prosjektet er utløpt.

Arealdefinisjoner

Arealene som er oppgitt er bruksareal (BRA) i henhold til NS 3940, som er leilighetens areal innvendig målt ved leilighetens omsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. Sportsbod er ikke medregnet. Alle sjakter uavhengig av plassering er medregnet i P-rom. S-rom er beregnet inkludert vegger mot tilliggende rom. Mindre avvik fra oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme.

De oppgitte romstørrelser på plantegningene er uten innvendige vegger og samsvarer derfor ikke med leilighetens totale BRA. Arealer for leiligheter, balkonger og terrasser er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik blant annet som følge av at prosjektet per i dag ikke er detaljprosjektert. Det vil også forekomme rørføringer og sjakter i leilighetene som ikke er vist på tegning. Eventuelle mindre avvik gir ikke kjøper rett til å kreve prisavslag. Selger skal informere kjøper dersom det oppstår vesentlige avvik.

Dato

Sist oppdatert: 20.03.2023

Denne boligen er en del av ENSJØLYST – Ensjø

Les mer om prosjektet

Andre leiligheter i dette prosjektet

Leil.nr.

Etasje

Antall rom

P-rom

Prisantydning

C0102

2. Etasje

4-roms

75 m2

7 795 000,-

Tilbake til toppen