Ny 4-roms hjørneleilighet med markterrasse på ca. 16 m². Lave omk. Mulighet for p-plass. Overtakelse fra januar 2023

Lidenskap for nybygg

Ny 4-roms hjørneleilighet med markterrasse på ca. 16 m². Lave omk. Mulighet for p-plass. Overtakelse fra januar 2023

Hans Nordahls gate 14, 0481 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 7 690 000,-
Omkostninger
kr 18 940,-
Totalpris inkl.omk
kr 7 708 940,-
Fellesutgifter/mnd
kr 4 214,-
P-ROM
89.5 m2
BRA
96.1 m2
Rom
4
Etasje
1
Leil.nr
26B.01.01
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Leiligheten er under oppføring. Det er mulig å gjennomføre visning på byggeplass etter nærmere avtale med megler og utbygger. Konferer med megler.

Leilighet 26B.06.01 i boligprosjektet Grefsen Stasjon. Dette er en stor 4-roms hjørneleilighet som er plassert i 1. etasje. Leiligheten kan by på en innholdsrik planløsning som inneholder 3 soverom av god romstørrelse, romslig bad og et eget wc-rom som er praktisk i hverdagen. Leiligheten har en stor stue på ca. 40 m² med åpen kjøkkenløsning og en flott øy som øker bruksområdet. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. I stuen vil flere vindusflater skape en lys atmosfære og ikke minst en behagelig romfølelse. Videre fra stuen tar man seg ut til den vestvendte markterrassen på hele 16 m². Det er også en felles taktterrasse med fantastisk utsikt over Oslo. Hus 26 er Svanemerket. Leilighetens beliggenhet fremstår gunstig for småbarnsfamilier. Det er umiddelbar nærhet til kollektivt, skole og barnehage. Det er mulighet for kjøp av fast garasjeplass med el-lader i underjordisk anlegg, med heis opp til etasjeplan.

Kvaliteter |
– Helt ny og ingen har bodd her før deg
– Overtakelse fra januar 2023
– Lave omkostninger (Kun kr. 17 770,-)
– Mulighet for kjøp av garasjeplass med og uten el-lader
– Store vindusflater mot syd og vest
– Kjøkken med kjøkkenøy og integrerte hvitevarer fra Siemens
– Romslig stue med god plass til møblering
– Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe
– Soverom 3 med inngang til bod/walk-in-closet.
– Stort bad med downlights og mulighet for plassering av vaskemaskin/tørketrommel ved siden av hverandre
– Separat wc
– Energimerke A
– Kjellerbod på 5 m²

https://youtu.be/aAjmTm9LsRA

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214martin@roislandco.no

Innhold

Totalt bruksareal: 96,1 m²
Totalt primærrom: 89,5 m²

Primærrom:
1. etasje: Gang, bad, wc-rom, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Sekundærrom:
1. etasje: Innvendig bod/walk-in på ca. 3,2 m².

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 m².

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Leveranse

Kjøkkenet er lekkert og tidløst med innredning fra Marbodal og medfølgende integrerte hvitevarer fra Siemens, såsom kjøl-/fryseskap, ovn, koketopp (induksjon) og oppvaskmaskin.

Badet er delikat og lyst, med store fliser på vegg og fliser på gulv. Det leveres innfellbare/svingbare dusjvegger i glass, veggmontert wc, servant med underskuffer med imontert el-stikk samt speil med lys. I himlingen er det downlights med dimmer og det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Entré:
Leiligheten har en romslig entré på ca. 9 m², med plass til garderobeløsning (se forslag i plantegning. Leiligheten leveres med en pen 3-stavs eikeparkett. Det er downlights (LED) med dimmer i himling. I tilknytning til entréen ligger både badet og et eget WC-rom.

Stue og kjøkken:
Leiligheten har en stor stue på 40 m² med åpen kjøkkenløsning. Her kan man innrede med et stuebord, sofagruppe og mediemøbel. Flere vinduer langs vegg gir godt med lysinnslipp til rommet. Videre fra stuen tar man seg ut til den vestvendte markterrassen på ca. 16 m². Her ute er det god plass til utemøblement.

Det leveres et moderne kjøkken fra Marbodal med øy som vil fremstå lyst og tidløst. Her blir det godt med skap- og benkeplass. Skuffer og skap leveres med demping. Det leveres integrert komfyr, induksjons-koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Hvitevarer leveres fra Siemens.

Bad:
Badet er på romslige 5,2 m² og inneholder:
Badet er delikat og lyst, med store fliser på vegg og fliser på gulv. Det leveres innfellbare/svingbare dusjvegger i glass, veggmontert wc, servant med underskuffer med Montert el-stikk samt speil med lys. I himlingen er det downlights med dimmer og det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Gulvvarme med vannbåren varme.

Leiligheten har et eget WC-rom på ca. 1,7 m² som er meget praktisk å ha i hverdagen.

Soverom:
Leiligheten har totalt 3 soverom. Hovedsoverommet er på ca. 12,8 m² og har tilknytning til stue. Her leveres det en stor skyvedørsgarderobe.
Soverom 2 er på ca. 8,2 m² og har inngang til en praktisk bod/walk-in på ca. 3,2 m².
Soverom 3 er på ca. 9,9 m² med tilknytning til stue.

Se bilder, samt utbyggers leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon om standard og leveranse.

Frist for tilvalg er utløpt.

Parkering

Det mulig å kjøpe garasjeplass fra utbygger med og uten el-lader:
– Vanlig parkeringsplass kr. 350 000,- + omk. (2,5% dokumentavgift).
– Med el-lader kr. 380 000,- + omk. (2,5% dokumentavgift).

Stipulert felleskostnad per parkeringsplass er kr. 250,- per måned. Det påløper ekstra månedlige felleskostnader for plasser med el-ladepunkt.

Da kun deler av parkeringskjeller (P9) for Hus 26 og 27 vil være ferdig opparbeidet før første innflytting må man påregne å få tildelt ny plass i parkeringskjeller etter hvert som byggetrinnet ferdigstilles.

Ved kjøp av garasjeplass med el-lader:
Det prosjekteres for El-bil ladere med Standard Type2 ladekontakt. Dynamisk lastfordeling gjør at det er mulig å oppnå høy utnyttelse av tilgjengelig kapasitet i bygningens strømnett. Noe som igjen vil si at man dynamisk kan endre strømstyrke (Ampere) basert på det faktiske forbruk. Brukes det mye strøm til forbruk i husstandene, vil tilgjengelig strøm til billading senkes. Senkes forbruket i husstandene, vil strøm til billading øke. Lader alle bilen sin på samme tidspunkt, går også tilgjengelig strøm til lading per bil ned.

Oppvarming

Det leveres fjernvarmeanlegg i bygget. Fra hovedføringer i varmesentral (plassert i kjelleren under Hus 26 og gårdsrom) fordeles varme til radiatorer fra kjeller oppover i bygget. Det leveres radiatorer montert på vegg i oppholdsrom som vist på kontraktstegningene.

Radiator leveres med termostat og frostsikringsfunksjon. Antall radiatorer som leveres i den enkelte leilighet er dimensjonert iht. beregning av det totale varmebehovet i den enkelte leilighet. Radiatorenes plassering er som hovedprinsipp under vindu, men avvik fra dette kan forekomme. Det vil ikke etableres radiatorer under alle vinduer i leiligheten med mindre beregningene tilsier at dette er nødvendig for å tilfredsstille leilighetens totale varmebehov. Der hvor det totale varmebehovet ikke dekkes av radiator på stue vil det eventuelt bli plassert panelovn i soverom. Det tas forbehold om endelig plassering, antall og størrelse på radiatorer, iht. dimensjonert beregning.

Det leveres balansert boligventilasjonsanlegg med varmegjenvinning der aggregatene plasseres på tak.

Energiklasse

Boligenes varmetap og energibehov er dimensjonert i henhold til Byggteknisk forskrift TEK 17.

Matrikkel

Knr. 301 Gnr. 79 Bnr. 112 Snr. 6

Om prosjektet

Hus 26 og 27 er de siste byggene som skal bygges i prosjektet, og består av ca. 80 leiligheter i ulike størrelser. Her finner man alt fra praktiske leiligheter for førstegangskjøpere til store 4-roms leiligheter med 2 balkonger og flott utsikt utover byen. Alle leilighetene har privat uteplass.

Grefsen Stasjon er et sentralt boligprosjekt som strekker seg fra Storo til Sinsen. Her finner du et grønt og flott bomiljø, og atmosfæren er fredelig og rolig i nabolaget.
Torshovdalen kun en liten spasertur unna, og veien er heller ikke lang til Grünerløkka eller Oslo sentrum. Det er umiddelbar nærhet til T-bane, buss, trikk og tog. Kollektivtilbudet er stort og gjør det enkelt å komme til andre deler av byen på kort tid. Det er kort vei til det meste enten du søker shopping, restauranter, kulturaktiviteter eller turmuligheter. Enkel tilgang til Lillomarkas turstier, Oslomarka tilbyr merkede turstier og skiløyper, og Akerselva er ikke mange minutters gange unna. På Grefsen Stasjon bor du i et populært område med et rikt utvalg av gode opplevelser.

Salget vil foregå til faste priser etter ansiennitet i JM`s VIP-klubb.
Meld deg inn som VIP og registrer deg på https://grefsenstasjon.no/kontakt-oss for å holdes oppdatert!

Eiendommen

Hans Nielsen Hauges gate 50, 0481 OSLO

Knr. 301 Gnr. 79 Bnr. 112

Selger

Grefsen Utvikling AS

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/79/112:
05.09.2003 – Dokumentnr: 56134 – Bestemmelse om vannrett
Rettighetshaver: Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og
bygningsetaten
Gjelder denne registerenheten med flere

27.05.2008 – Dokumentnr: 425552 – Urådighet
Rettighetshaver: Grefsen Utvikling AS
Org.nr: 982 913 209
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2008/1002948-1/200
———-
Transport av rettighetshaver
Fra: Union Norsk Næringsmegling AS
Org.nr: 983 466 176
Til: Grefsen Utvikling AS
Org.nr: 982 913 209

17.04.2018 – Dokumentnr: 657643 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

09.07.2018 – Dokumentnr: 1002284 – Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Rett til allmenn ferdsel på gangareal
Gjelder denne registerenheten med flere

19.10.2020 – Dokumentnr: 3196669 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410

05.09.2003 – Dokumentnr: 56130 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:79 Bnr:102

Hjemmelshaver

Combibygg Ans

Fellesutgifter

Fellesutgifter er stipulert til ca. kr. 40,- pr. kvm BRA pr. måned og inneholder bygningsforsikring, normale drifts- og vedlikeholdskostnader, renovasjon, kommunale avgifter, fjernvarme, varmtvann og forretningsførsel. Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av fellesutgiftene.

Integrert ITløsning utgjør ca. kr. 370,- pr. måned pr. leilighet. I tillegg kommer månedlig drift- og vedlikeholdskostnad for parkeringssameiet.

Felleskostnader inkludert kabel-TV og bredbånd er stipulert til kr. 4 214,- per måned.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 17 770,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 17 770,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til fastpris: Kr. 7 707 770,-

Innen overtagelse innbetales ekstraordinært oppstartkapital med 2 måneders fellesutgifter til forretningsfører. Dette for å sikre at Sameiet er likvid fra første dag som kjøperne flytter inn.

Dato

Sist oppdatert: 12.10.2022

Denne boligen er en del av Grefsen Stasjon hus 26 og 27

Les mer om prosjektet

Andre leiligheter i dette prosjektet

Tilbake til toppen