Eikhaugen|A3|Eventyrene venter på Hvalstad|Nytt og moderne enderekkehus ved idylliske Holmen i Asker

Lidenskap for nybygg

Eikhaugen|A3|Eventyrene venter på Hvalstad|Nytt og moderne enderekkehus ved idylliske Holmen i Asker

Ravnsborgdelet 11, 1395 HVALSTAD

Geotag
Prisantydning
kr 10 650 000,-
Omkostninger
kr 42 060,-
Totalpris inkl.omk
kr 10 692 060,-
Fellesutgifter/mnd
kr 3 475,-
P-ROM
122 m2
BRA
183 m2
Rom
4
Etasje
1
Leil.nr
A3
Eierform
Eierseksjon
Antatt ferdigstillelse
3. kvartal 2023

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Book privatvisning med megler her. Du kan velge mellom digital visning via Teams eller personlig oppmøte på vårt kontor/visningssenter.

Dette er et nytt, og moderne enderekkehus med høy standard. Boligen er innholdsrik hvor underetasje består av romslig gang, wc og praktisk innvendig bod, samt kott. Egen inngang fra garasje og rett inn i boligen. I boligens 1. etasje finner du stue-/kjøkken med store vindusflater fra to sider som sørger for gode lys forhold. Her har du utgang til solrik balkong og privat hage med markterrasse. 2. etasje består av 3 romslige soverom og 2 bad, hvorav ett er i tilknytning til hovedsoverommet.

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

92297951jens@roislandco.no

Anne Heidi Rødal

Eiendomsmegler

48134527anne@roislandco.no

Innhold

Totalt bruksareal: 183 kvm
Totalt primærrom: 122 kvm
Totalt sekundærrom: 61 kvm

Bruksareal pr. etasje:
Underetasje: 50 kvm (inngangsetasje med garasje)
1.etasje: 54 kvm
2.etasje: 54 kvm
3.etasje: 25 kvm (loft)

Primærrom pr. etasje:
Underetasje: 14 kvm (inngangsetasje med garasje)
1.etasje: 54 kvm
2.etasje: 54 kvm
3.etasje: 0kvm (loft)

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Parkering

For rekkehusene medfølger det 1 garasjeplass inkludert i egen bolig. Det vil bli etablert noe gjesteparkering på sameiets fellesareal.

Matrikkel

Knr. 3025 Gnr. 28 Bnr. 18 Snr. 3

Om prosjektet

Et moderne eventyr
Boligene får moderne arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Det bygges 14 rekkehus og 5 kjedede eneboliger, alle med nøye gjennomtenkte løsninger tilpasset et godt familieliv. Boligene får private hager med ferdigplen, solrike terrasser og enkelte rekkehus vil også få balkonger. I tillegg får boligene markterrasse med plass for utemøbler, grill med mer – perfekt for rolige ettermiddager i sola. Mens de voksne griller kan barna leke i hagen, eller skape spennende historier mens de løper rundt på de nydelige, trygge fellesområdene.

Innvendig vil boligene ha praktiske, godt utarbeidede planløsninger med store rom og rikelig med lagrings- og oppbevaringsplass. Våre dyktige interiørarkitekter i RCO Interiørdesign har satt sammen to ulike interiørkonsepter å velge mellom, og bestemmer du deg tidlig kan du kanskje være med å sette ditt eget preg på familiens nye hjem. Noe av det beste med en helt ny bolig er akkurat det, at alt er nytt. I tillegg får du oppdaterte, energiøkonomiske og klimavennlige løsninger uten behov for vedlikehold i nær fremtid.

Ut på oppdagelsesferd
På Eikhaugen legges det opp til en perfekt kombinasjon av lek og moro i trygge rammer. Her vil det skapes et paradis for eventyrlystne barn, der oppdagelsesferden kan starte rett utenfor døren!

Den viktigste delen av fellesområdet, hvertfall for de minste, vil nok være den spennende eventyrkollen som vil fremstå som en lysning i skogen. Her vil det lages et flott, felles leke- og familieområde der lekeapparatene blir plassert mellom de majestetiske furutrærne, og både sandkasse, fugleredehuske, balansebom, balansestylter, tårn, hengebro og vippe vil innby til lek og moro for barn i alle aldre.

Rett ved lekeområdet blir det et hyggelig område med piknikbord, stor grill, med mer, hvor både hverdag og fest kan tilbringes sammen med naboer, familie og gode venner. Dette blir en naturlig samlingsplass for store og små, en deilig plass å slappe av på fine dager.

Les mer om prosjektet på eikhaugenboliger.no eller se alle boligene vi har for salg ved å klikke på fanen prosjektets hjemmeside.

Eiendommen

Ravnsborgveien 18, 1395 HVALSTAD

Knr. 3025 Gnr. 28 Bnr. 18

Selger

Eikhaugen Utvikling AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leiligheten forventes klar i 3. kvartal 2023, uten at dette er å anse som bindende frist for overlevering.

Ca. 10 uker før ferdigstillelse vil selger skriftlig varsle kjøper om endelig overtagelses-tidspunkt (Overtagelse)

Dog kan overtakelse skje inntil 4 måneder tidligere enn dato oppgitt i varsel om forbehold frafalt. Dersom arbeidene forsinkes av forhold utenfor selgers kontroll har selger krav på fristforlengelse jf. buofl. § 11. Selger skal informere kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtagelse.

Parkering

For rekkehusene medfølger det 1 garasjeplass inkludert i egen bolig. For kjedede eneboliger vil det medfølge 1 carport. I tillegg har boligene biloppstillingsplass på egen tomt. Det vil bli etablert noe gjesteparkering på sameiets fellesareal.

Leveranse

RCO interiørdesign har utviklet to ulike interiørkonsepter for Eikhaugen, slik at du som boligkjøper kan gi boligen ditt eget uttrykk og være trygg på at du får en gjennomført stil. Farger og materialvalg i de ulike konseptene er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrig interiør.

Lyst konsept
Dette er et lyst og delikat stilkonsept med kjøkken fra HTH type Focus Leire, som er en delikat varmgrå farge. Overflatene er lyse og delikate med fargen Refleksjon i alle rom foruten soverom som leveres i Modern Beige med hvite innerdører. Til gulvene er det valgt en vakker hvitpigmentert 1- stavs parkett med et lite gråskjær som er nøye avstemt til både kjøkkenet og veggfargene. Badet leveres med 60*60 cm flis på vegger og gulv, og 5*5 cm i dusjsonen i en lys og moderne farge. Badene har delikat innredet med innredning fra HTH, type Focus Leire, hellimt speil på vegg og regnfallsdusj. I entré leveres det 60*60 cm fliser i en greige tone med et terrazzo-uttrykk.

Mørkt konsept
Dette er et stramt stilsikkert stilkonsept med kjøkken fra HTH type Focus Koksgrå, som er en delikat mørk grå farge. Overflatene er delikate med fargen Sheer grey i alle rom foruten soverom som leveres i fargen Tidløs med koksgrå innerdører. Til gulvene er det valgt en vakker hvitpigmentert 1- stavs parkett med et lite gråskjær som er nøye avstemt til både kjøkkenet og veggfargene. Badet leveres med 60*60 cm flis på vegger og gulv, og 5*5 cm i dusjsonen i en mørk og moderne farge. Badene har delikat innredet med innredning fra HTH, type Focus Koksgrå, hellimt speil på vegg og regnfallsdusj. I entré leveres det 60*60 cm fliser i en mørk greige tone med et terrazzo-uttrykk.

Det leveres downlights i entré, wc, gang og kjøkken.

Garderobeskap leveres ikke som standard.

Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer av typen Electrolux som inngått avtale med HTH: 1 kombiskap, 1 stekeovn, induksjon platetopp med boost, oppvaskmaskin.

For nærmere beskrivelse av konseptene se romskjema i prospektet.

Byggemåte

Bygningene bygges på ringmur av betong og betongplate på mark. Over dette blir bygningene bygget som en ren trebygning. Tak isoleres iht. forskriftskrav, og tekkes med takbelegg. Takvann ledes ned i takrenner. Disse kan bli synlige på fasaden.

Oppvarming

Alle boligene på Eikhaugen blir levert med vannbåren gulvvarme som standard løsning i baderom, vaskerom, entre, gang, wc, kjøkken og stue. Om en skulle ønske det kan en i tillegg velge å oppgradere til vannbåren varme også i andre rom. I en bolig med vannbåren gulvvarme får du tilført varme fra varmtvann som sirkulerer i rør i gulvene i boligen. Dette gir en veldig god og jevn varme, uten å oppta plass som radiatorer eller panelovner gjør.

Det er mulig å kjøpe peis/ovn som tilvalg i prosjektet.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

Tinglyste heftelser:
På eiendommen, gnr. 28 bnr. 18 er det tinglyst servitutter. Tinglyste heftelser fremkommer på grunnboksutskriften, som er et vedlegg til denne salgsoppgaven.

Kjøper er gjort kjent med tinglyste dokumenter på eiendommen/leiligheten og deres hovedbøl og overtar disse slik de fremgår av grunnboken.-
– Bestemmelse om adkomstrett, gjelder også senere utskilte parseller. Doknr. 777137-1/200, tinglyst 04.07.2019 på gnr. 28 bnr. 18
– Bestemmelse om Vann/Kloakk. Gjelder også senere utskilte parseller. Doknr. 777137-2/200, tinglyst 04.07.2019 på gnr. 28 bnr. 18
– Erklæring/avtale. Bestemmelse om fellesareal. Gjelder også senere utskilte parseller. Doknr. 777137-3/200, tinglyst 04.07.2019 på gnr 28 og bnr. 18.
– Bestemmelse om veg. Bestemmelse om vedlikehold. Doknr. 3489292-1/200. tinglyst 15.12.2020 på gnr. 28 bnr 18
– Bestemmelse om vann/kloakk, bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Doknr. 3489292-2/200 tinglyst 15.12.2020 på gnr. 28 bnr. 18
– Erklæring avtale, bestemmelse om rett til etablering av fellesareal. Doknr 3489292-3/200, tinglyst 15.12.2020 på gnr. 28 bnr, 18

Tinglyste servitutter på eiendom gnr. 28 bnr. 18 er i sin helhet tilgjengelig hos megler.

Utinglyste heftelser:
Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysing av nødvendige erklæringer knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlige myndigheter krever det.

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det prosjekteres og bygges i henhold til Byggeteknisk forskrift TEK17. Selger har ansvaret for at det foreligger brukstillatelse/ferdigattest på boligen senest ved kjøpers overtagelse av boligene.

Etter pålegg fra Finanstilsynet rettet mot samtlige meglerforetak (ref. rundskriv 21 / 2011) informeres ved dette om at det pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon ikke vil foreligge ferdigattest, samt at ferdigattest først vil foreligge lang tid etter overtakelse. Bakgrunnen er at deler av de arbeider som er påkrevet for å få ferdigattest, ikke vil være ferdig pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon.

Det presiseres at fremstillingen over ikke har noen innvirkning på selgers forpliktelse til å fremskaffe ferdigattest eller konsekvensene av at ferdigattest ikke foreligger pr. overtakelse.

Kjøper oppfordres til å kontakte megler dersom det skulle foreligge spørsmål til ovennevnte.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Områdebeskrivelse

Lykkelige dager mellom sjø og land.
Eikhaugen har en flott beliggenhet som er skapt for aktive familier – midt mellom skoler, barnehager, badestrand, idrettsanlegg og svømmehall. I umiddelbar nærhet finnes Holmen idrettsanlegg hvor man kan boltre seg i varierte aktivitets- og fritidstilbud, som innendørs klatresenter, tennisanlegg, fotball, turnhall og lysløype.

I nærheten av Hvalstad barneskole åpnet det i september 2019 en ny aktivitetspark som tilbyr kunstgressbane, rullepark for skating og BMX, streetbasket, buldreområder og utendørs scene. Det er også kort vei til Holmenskjæret og Hvalstrand med blant annet nydelig sandstrand, stor gresslette, stupetårn, badebrygge, volleyballbane, minigolf og kiosk.

Her ligger med andre ord alt til rette for spennende hverdagseventyr, både til lands og til vanns. Følg den trygge landeveien til skolen og heng deg på gjerdet for å hilse på hestene. Trenger du rask transport til byen, er det kort vei til både busstopp og togstasjon, du er nemlig i Oslo på bare 30 minutter. Få det beste av to verdener, roen ved sjøen og nærhet til byen så her kan oppdagelsesferden gå lengre enn langt.

Hjemmelshaver

Eikhaugen Utvikling AS

Beskrivelse av tomt og utomhus

Felles eiet tomt på ca. 8466 kvm hvor planlagt bebyggelse for Eikhaugen boliger er ca. 2800 kvm. Tomten er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og naturområdet i følge plankart datert 31.03.20. Se utomhusplan for utførelse av utomhusarealene. Det tas forbehold om mindre justeringer. Som vist på utomhusplanen vil det etableres et felles området tilegnet lek i tillegg til privat hageareal for boligene. I enden av Ravnborgdelet vil det etableres snuhammer for personbil, samt gjesteparkering.

Reguleringsplan og - bestemmelser

Gjeldende reguleringsplan for Ravnsborgveien 18 – planID 0220 201810 ble vedtatt i Kommunestyret 10. november 2020. Reguleringsbestemmelser og reguleringskart ligger som vedlegg til denne salgsoppgaven.

Det foreligger godkjent rammetillatelse på prosjektet som er datert 21.04.2021. Godkjent rammetillatelse kan fås fra megler ved etterspørsel.

Det er kommet klage på reguleringsbestemmelser og saksbehandlingen fra nabo. Klagen går ut på forlengelse av eksisterende støttemur, makeskifte, adkomst og at nederste hus i rekke A (bolig A1) er ønsket fjernet. Klagen er avslått fra utvalg for plan og byggesak i Asker kommune og sendt videre til statsforvalteren.

Fellesutgifter

Kjøper plikter å betale sin forholdsmessige andel av driftsutgiftene for eiendommene fra overtakelsestidspunktet.

Forslag til driftsbudsjett utarbeidet av forretningsfører følger som vedlegg til denne salgsoppgaven.

De stipulerte fellesutgifter er basert på erfaringstall. Størrelsen på utgiftene avhenger blant annet av hvilke ytelser/tjenester sameiet rekvirerer. Endelig budsjett og nivå på felleskostnadene vil vedtas av styret i sameiet.

Stipulerte felleskostnader i hht budsjett:

Felleskostnader for 1. driftsår utgjør kr 25,- pr kvm BRA. (Boligareale) Fellesutgiftene inkluderer blant annet administrasjon, forsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, renhold av fellesarealer og vaktmestertjenester.

Strøm til lading av el-bil kommer i tillegg og vil avregnes etter individuelt målt forbruk.

Det vil bli krevd inn startkapital til sameiet tilsvarende 2 x kr 25,- pr kvm BRA. Beløpet vil kreves inn etter overtagelse og kommer i tillegg til de ordinære felleskostnadene.

Tv-pakke og fibernett kommer i tillegg, kjøper bestiller selv bredbåndskapasitet og TV-pakke etter ønske og behov fra leverandør utpekt av selger.

Stipulerte fellesutgifter for denne enheter er beregnet til 3.475,- pr. mnd (25 kr x 139 kvm BRA boligareal)

Eiendomsskatt

Det er nå ikke eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Asker kommune.

Formuesverdi

Likningsverdi for boligen vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger og 90 prosent for sekundærboliger. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå sine årlige kvadratmetersatser. For beregning av likningsverdi, gå inn på: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/formuesverdi/boligverdikalkulator/

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 40 890,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 42 060,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til fastpris: 10 692 060 kr.

Betalingsbetingelser

1) Kjøpesummen + omkostninger betales i sin helhet senest 3 dager før overtagelse.
2) Eventuelle endringsbestillinger betales etter nærmere avtale med selger.
3) Betalingen skal betales inn fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Organisasjonsform

Boligene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65. Eierseksjonsloven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Selger har, på vegne av sameiet, engasjert Obos Eiendomsforvaltning som forretningsfører til å forestå driften av sameiet innenfor de rammer som sameiet vedtar.

Vedtekter/husordensregler

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet. Foreløpige vedtekter følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Vedtektene vil bli fastsatt av selger i fbm seksjonering av sameiet og er gjeldende fra tinglysing av det kommunale seksjoneringsvedtaket. Regler for styring og drift av boligsameiet følger av Eierseksjonsloven.

Forbehold fra utbygger

Selgers forbehold om igangsetting er hevet og byggearbeidene er igangsatt.Da prosjektet fortsatt er i en prosjekteringsfase, er alle opplysninger i leveransebeskrivelse gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis pga. offentlige pålegg, byggesakskrav og lignende, uten at den planlagte generelle standard forringes i vesentlig grad. Videre kan størrelse på sjakter og veggtykkelse bli justert. Omfang av nedforete himlinger eller innkassinger kan justeres ettersom detaljprosjekteringen gjennomføres. Plassering av vinduer og dører, samt form på disse, kan avvike noe fra plantegninger, fasadetegninger 3D-illustrasjoner. Dette som følge av valg av leverandør, behov for tilpasninger og arkitektoniske utforminger av bygget.

Kjøper aksepterer ved signering av kjøpekontrakt at selger fritt kan transportere kjøpekontrakten og eventuelle senere avtaler til annet selskap i selgers konsern.

Det tas forbehold om at seksjoneringen kan bli forsinket på grunn av offentlige myndigheters saksbehandlingstid. Såfremt tomtearronderingen og seksjoneringen av eiendommen ikke er gjennomført ved overtakelse, vil overskjøting til kjøper skje så snart det praktisk lar seg gjennomføre.
www.eikhaugenboliger.nopost@roislandco.noTegninger og bilder i markedsføringsmateriell er kun illustrasjoner og kan avvike noe i forhold til plan – og fasadetegninger som vedlegges. Selger leverer ikke; innredninger, lamper, øvrig belysningsutstyr, markiser / solavskjerming, tepper, møbler og annet tilbehør, med mindre det fremgår av leveransebeskrivelse samt kontraktstegninger. 3D er basert på skisser og regulert volum og kun ment som en illustrasjon. Endringer vil skje.

Det tas forbehold om eventuelle feil i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Kjøpet følger bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Iht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt senest ved forbehold frafalt. Garantien utgjør 3 % av kjøpesum frem til overtakelse. Beløpet økes til 5 % av kjøpesum og står 5 -fem- år etter overtakelsen jf. buofl. § 12, 3 ledd. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingslova).

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven, som blant annet pålegger eiendomsmegler å innhente redegjørelse av midlenes opprinnelse. Dette besvares av samtlige kjøpere i et såkalt oppgjørsskjema. Ved eventuelt tilbakehold av informasjon eller mistenkelige transaksjoner plikter eiendomsmegleren å melde fra til Økokrim.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted. Ved avbestilling kommer reglene i Bustadoppføringslova kapittel VI til anvendelse. Ved avbestilling gjelder bestemmelsene i buofl. § 53. I et slikt tilfelle skal kjøper dekke hele selgers økonomiske tap.

Arealdefinisjoner

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940). NTA er arealet mellom innside vegger for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer).
P-rom areal er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940). Vi har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA. Dette gjelder ikke sjakter i forbindelse med bod.

Definisjoner og beregninger er basert på: – NS3940: 2012 – Veileder til NS3940; «bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012.

Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Dato

Sist oppdatert: 04.11.2023

Denne boligen er en del av Eikhaugen – Hvalstad

Les mer om prosjektet

Andre leiligheter i dette prosjektet

Tilbake til toppen