HAGELY|B-H0202|Stor og eksklusiv 3-roms terrasseleilighet med terrasse på 26,4 kvm|Mulighet for garasjeplass

Lidenskap for nybygg

HAGELY|B-H0202|Stor og eksklusiv 3-roms terrasseleilighet med terrasse på 26,4 kvm|Mulighet for garasjeplass

Leangveien 58, 1387 ASKER

Geotag
Prisantydning
kr 8 650 000,-
Omkostninger
kr 25 027,-
Totalpris inkl.omk
kr 8 675 027,-
Fellesutgifter/mnd
kr 4 849,-
P-ROM
79.5 m2
BRA
84.3 m2
Rom
3
Etasje
2
Leil.nr
B-H0202
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antatt ferdigstillelse
3. kvartal 2023

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

B-H0202 er en stor og lekker 3-roms leilighet med god planløsning og terrasse på 26,4 kvm. Leiligheten har romslig entré med god plass til garderobeskap, samt tilgang til praktisk innvendig bod samt bad/wc. Leiligheten har to soverom begge med plass til garderobeskap. Hovedsoverommet har tilgang til eget bad med dobbelservant. Videre har leiligheten romslig oppholdsrom på 38,3 kvm med en fin inndeling mellom stue og kjøkken. Her er det store vindusflater, samt utgang via skyvedører til terrasse på 26,4 kvm.

For denne leiligheten er det valgt «mørkt» interiørkonsept. Den mørke fargepaletten skaper en dempet og delikat atmosfære. Konseptet er elegant, stilsikkert og de nøytrale dype tonene skaper en rolig base med et varmt uttrykk. Du kan lese mer om konseptet i prospektet.

Dette er en av flere leiligheter som er for salg nå. For å se flere leiligheter gå inn på hagely.no eller klikk på lenken til prosjektets hjemmeside.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Innhold

Totalt bruksareal: 84,3 kvm
Totalt primærrom: 79,5 kvm

Primærrom:
2.etasje: Entré, stue/kjøkken, 2 bad og 2 soverom.

Sekundærrom:
2. etasje: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Matrikkel

Knr. 3025 Gnr. 48 Bnr. 2

Om prosjektet

Boligprosjektet Hagely ligger tilbaketrukket og idyllisk til innerst i Leangveien på Båstad i Asker. Boligprosjektet er tilpasset stedets topografi med åslandskapet, vegetasjonen og områdets unike og luftige beliggenhet. Inntrukne fasadeliv og strategiske forskyvninger i etasjene bidrar til å oppnå romslighet og private arealer for de ulike leilighetene. Fasadene vil bestå av treverk og store glassflater, som sammen med private hagesoner og store sjenerøse terrasser knytter boligene til landskapet og boligprosjektet til omgivelsene på en grønn og frodig måte.

I Hagely kan ordet hageprosjekt tas helt bokstavelig. Dette blir noe særegent, her kan du oppholde deg i et rikt og frodig landskap som skifter med årstidene. Hagely blir et flott sted å bo. Rundt husene blir det gode, solrike utearealer som innbyr til lek og opphold for alle aldersgrupper. Her vil det bli hyggelig å oppholde seg med frodig beplantning som busker, trær, hekk og syrinhortensia. Landskapsarkitekten legger opp til et levende utemiljø med to sosiale soner. Øverst på kollen vil det bli benker hvor du kan være i hyggelig lag med naboer og nyte utsikten mot sjøen og horisonten. Trappen ned mellom husene leder til et hyggelig lekeområde med blant annet huske og petanquebane. Trappen vil skape sammenheng i uterommene og definere de ulike sonene effektivt og naturlig.

Hagely er et boligprosjekt med særegenhet, spennende arkitektur og dempet uttrykk. I prosjektet er det seks 3-roms fra 73 kvm til 98 kvm BRA, og elleve 4-roms fra 96 kvm til 124 kvm BRA. Alle leilighetene har store oppholdsrom, god takhøyde, høy kvalitet og praktiske løsninger. I tillegg vil alle leilighetene få to bad, hvorav ett er tilknyttet det største soverommet. Ingen leiligheter er like, så her blir det noe for enhver smak. Flere av leilighetene vil få utsikt mot Oslofjorden, og fem av leilighetene vil i tillegg få private takterrasser med gode solforhold morgen som kveld.

Det blir parkering i felles underjordisk garasje med heis i alle tre bygg. Her vil det også være avsatt plass til sykkelparkering i tillegg til privat bodareal.

Les mer om boligprosjektet og se alle boligene vi har for salg ved å gå inn på hagely.no eller ved å klikke på fanen boligprosjektets hjemmeside.

Eiendommen

Leangveien 58, 1387 ASKER

Knr. 3025 Gnr. 48 Bnr. 2

Knr. 3025 Gnr. 48 Bnr. 70

Selger

Leangveien 58 AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Estimert ferdigstillelse 2./3. kvartal 2023.

Parkering

Det vil bli etablert en felles underjordisk garasjekjeller med arealer for biloppstillingsplasser, tekniske rom og boder. Det følger ikke med parkeringsplasser til leilighetene. Selger disponerer ca. 20 parkeringsplasser i kjelleren som kan selges etter nærmere avtale. Siden det er et begrenset antall garasjeplasser er det satt av en garasjeplass pr. leilighet. Pris pr garasjeplass er kr. 350 000,- + omk. Stipulert driftskostnad for parkeringsplass ca. kr. 200,- pr. måned. Det vil bli etablert to gjesteparkeringsplasser.

Boder

Det medfølger én sportsbod på minimum 5 kvm pr. leilighet.

Leveranse

RCO Interiørdesign har designet to stilfulle interiørkonsepter.
Lyst konsept:
Den duse fargepaletten gir en harmonisk følelse av ro og balanse. Konseptet er basert på et lett og nordisk uttrykk med fokus på en fargepalett som understreker det sobre. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å gi boligen et enkelt og luftig preg. Kjøkkenet består av en kombinasjon av en lun leirefarget
front, som sammen med en sandstenlignende benkeplate knytter det hele sammen. Parketten har en vakker hvitpigmentert overflate, som er nøye avstemt til både kjøkkenet og den lyse veggfargen i kalk. På badet finner du en stilsikker kombinasjon av fliser i en klassisk lys tone med et terrazzomønstret gulv og ensfarget veggflis. Denne sammensetningen har en fjærlett kontrast som bidrar til en avslappende spa-følelse. Baderomsinnredningen henter opp den lune leire fargen fra kjøkkenet, og med en sømløs heldekkende vask setter dette prikken over i-en for et tidløst og nordisk uttrykk gjennom hele boligen.

Lyst konsept har et lett uttrykk med myke kontraster. Sammensetningen av gjennomtenkte materialvalg og farger gir et godt utgangspunkt for å skape ditt nye hjem.

Mørkt konsept:
Den mørke fargepaletten skaper en dempet og delikat atmosfære. Konseptet er elegant, stilsikkert og de nøytrale dype tonene skaper en rolig base med et varmt uttrykk.
Sammensetningen av materialer og farger er nøye gjennomtenkt for å skape en god balanse i boligen. De dype grå tonene på kjøkkenet består av en kombinasjon av koksgrå
fronter og en marmorlignende benkeplate som knytter det hele sammen. Kjøkkenet står i en lekker kontrast til det hvitpigmenterte gulvet av eik, som er nøye avstemt med den varme veggfargen. På badet finner du et samspill av fliser i en smakfull grå tone med et terrazzomønstret gulv og en ensfarget lys veggflis. Denne sammensetningen har en lekker kontrast som bidrar til et stilsikkert uttrykk. Baderomsinnredningen henter opp den mørke koksgrå fargen fra kjøkkenet, og med en sømløs heldekkende vask setter dette prikken over i-en for en gjennomført stil gjennom hele boligen.

Mørkt konsept har et tidløst uttrykk, som er lett å kombinere med andre valører, eller bygge videre på med sømløse delikate kontraster.

Tilvalgsprosessen i prosjektet er avsluttet. Mørkt konsept er valgt for leilighet A-H0101 og B-H0202. Lyst konsept er valgt for leilighet B-H0102, B-H0101 og A-H0102

Det leveres ikke garderobeskap.

Byggemåte

Bygningen oppføres med bærekonstruksjoner i stål og betong.

Fasadene består av isolert klimavegg med innvendig sparklet og malt gipsplatekledning, utvendig luftet beiset trekledning av gran.

Terrasser, markterrasser og takterrasser leveres med slett tremmegulv. Rekkverk leveres i glass med kobberfarget håndløper i metall på topp. Sidevegger og himling på terrasse leveres kledd i tre tilsvarende som på fasade.

Alle leilighetene er tilgjengelige med heis og trapp, som også går ned til boder og parkering i kjellerplan og er dimensjonert for båreheis. Det leveres løfterampe/trappeheis for rullestol tilknyttet inngangspartier fra parkeringskjeller der det er nødvendig.

Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet. Avtrekk på bad via avtrekksventiler. Avtrekk fra øvrige rom via spalte under dør, eller ventil i vegg. På kjøkken leveres kjøkkenavtrekk med utkast over tak. Aggregat plasseres i innvendig bod, i tak i entré eller i kjøkkenskap/ventilator. Luftinntak i fasade og avkast over tak.

Byggene leveres med boligsprinkling samt sprinkelanlegg i garasje og fellesarealer og håndholdt brannslokningsapparat i leilighetene. Alternativt vanntåkeanlegg. Sentralt brannalarmanlegg og røykvarslere i leilighetene iht. gjeldene krav og forskrifter

Vinduer og balkongdører leveres med trekarm innvendig og vedlikeholdsfri aluminiumskledning utvendig og energiglass iht. isolasjonskrav, mørk grå farge på karm innvendig og kobberfarge utvendig.

Inngangsdør til hver leilighet leveres i eikelaminat utførelse på begge sider som tilfredsstiller gjeldende brannkrav og somgir forskriftsmessig lydisolering til rom for varig opphold. Innvendige hvite kompaktdører med lav terskel, type Swedoor Advance Line Stable eller tilsvarende

Innvendige vegger i boligene utføres generelt som lette isolerte skillevegger med gipsplatekledning. For lyst konsept leveres fargen Kalk – NCS 1603-Y31R, og for mørkt konsept leveres fargen Sheer Grey – NCS 2102-Y26R. Gulv i alle rom unntatt entré og bad leveres med 1-stavs 180 mm hvitpigmentert eikeparkett. Kvist og noe naturlig fargevariasjon forekommer. I entré leveres fliser i format 60×60 cm. For lyst konsept leveres type Mirage Norr Melk og for mørkt konsept leveres type Mirage Norr Vit.

Det medfølger en bod på minimum 5 kvm til hver leilighet. Boder er lokalisert i egne arealer i kjellerplan.

Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og callinganlegg med kamera forberedt for skjermvisning. Ringeknapp utenfor inngangsdøren til hver leilighet. 1 stk svarapparat med åpningsknapp i hver leilighet.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren gulvvarme, hvor energien hentes fra brønner i grunnen (geovarme). Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten soverom, eventuell innvendig bod og fellesarealer. På bad leveres det elektriske varmekabler. Vannbåren varme i soverom kan leveres som tilvalg. Det blir egen termostat til hvert rom/sone. Det monteres fellesmåler for varmeanlegget. Oppvarming og varmtvann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene på a-konto basis og avregnes etter forbruk.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3025/48/2:
18.11.1921 – Dokumentnr: 900696 – Bestemmelse om vannrett

13.04.1923 – Dokumentnr: 910466 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser

28.05.1947 – Dokumentnr: 2863 – Erklæring/avtale
vedr. jordkabel
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

20.06.1978 – Dokumentnr: 9838 – Erklæring/avtale
Bestemmelse vedr felles privat vann- og kloakkledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

17.01.2005 – Dokumentnr: 1222 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:48 Bnr:43
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

14.10.1921 – Dokumentnr: 900144 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:1

11.06.1952 – Dokumentnr: 3598 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:43

21.05.1974 – Dokumentnr: 7122 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:68

21.05.1974 – Dokumentnr: 7124 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:70

06.07.1992 – Dokumentnr: 16982 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0220 Gnr:52 Bnr:133

01.01.2020 – Dokumentnr: 1220126 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0220 Gnr:48 Bnr:2

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelse, gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet.

Områdebeskrivelse

Stille og rolig, men samtidig bare litt over en kilometer til koselige Asker sentrum. Med god balanse mellom smågater og senter, er Asker et intimt og flott sentrum som har alt innen handel, tjenester, mote og opplevelser.

Tar du veien mot fjorden, er det omtrent like langt til båthavnen i Leangbukta. Lager du sirkelen enda litt større, når du populære turområder som Vardåsen, Semsvannet eller Konglungen, for å nevne noen. I nærområdet finnes det tennisbaner, Askerhallen – Frisks egen skøytehall, Risenga svømmehall og Asker Velo, den nye Velodromen til Norges Cykleforbund. Vinterstid finner du også en rekke alternativer om du vil på ski i marka fra populære utfartssteder som f.eks Solli eller Semsvannet. Sommerstid byr også marka på flotte turmuligheter både til fots og på sykkel. På Hagely kan du nyte svale kvelder med utsyn mot Oslofjorden, eller legge turen innom Asker sentrum for et besøk på en fortaus café eller restaurant. Mye av begge deler får de som bor på Hagely.

Her bor du i rolige og grønne omgivelser, med kort vei til fjorden og alt Asker sentrum har å by på.

Beskrivelse av tomt og utomhus

Felles eiet tomt på ca. 3.989 kvm, hvor leilighetene utgjør ca. 1.828 kvm BRA. Tomten er regulert til område for boligbygging med tilhørende anlegg, i følge plankart datert 20.05.2021 med tilhørende bestemmelser datert 16.09.2020. Se utomhusplan for utførelse av utomhusarealene. Det tas forbehold om mindre justeringer. Som vist på utomhusplanen vil det etableres to felles uteområder i tillegg til privat hageareal for boligene.

Reguleringsplan og - bestemmelser

Gjeldende reguleringsplan for Leangveien 58 – ble vedtatt i Kommunestyret 8. desember 2020. Reguleringsbestemmelser og reguleringskart datert 16.09.2020 ligger som vedlegg til denne
salgsoppgaven. Det foreligger godkjent rammetillatelse på prosjektet som er datert 09.07.2021. Godkjent rammetillatelse kan fås fra megler på anmodning

Eiendomsskatt

Det er p.t. ikke eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Asker kommune.

Betalingsbetingelser

Det anbefales at betaling overføres fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og forskuddsgaranti etter buofl § 47.

Forskudd innbetalt til meglers klientkonto er selgers penger og under selgers råderett fra det tidspunkt selger har stilt garanti etter buofl § 47. Også avkastning av pengene er selgers fra det tidspunkt selger har oppfylt vilkårene for å motta forskudd.

Dersom kjøper ikke har signert kjøpekontrakt eller innbetalt forskudd innen 30 dager etter aksept av bud, og dette ikke skyldes forhold på selgers side, er kjøper innforstått med at dette utgjør et vesentlig mislighold av kjøpers kontraktsforpliktelser. Dette vil gi selger rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Innbetalingen av 10 % skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Organisasjonsform

Boligene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65. Eierseksjonsloven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne.

Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende terrasse(r) eller privat markterrasse for leiligheter på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.

For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Vedtekter/husordensregler

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet. Foreløpige vedtekter følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Vedtektene vil bli fastsatt av selger i fbm seksjonering av sameiet og er gjeldende fra tinglysing av det kommunale seksjoneringsvedtaket. Regler for styring og drift av boligsameiet følger av Eierseksjonsloven.

Lovanvendelse

Kjøpet følger bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Iht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt senest ved forbehold frafalt. Garantien utgjør 3 % av kjøpesum frem til overtakelse. Beløpet økes til 5 % av kjøpesum og står 5 -fem- år etter overtakelsen jf. buofl. § 12, 3 ledd. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingslova).

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hvitvaskingsloven

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven, som blant annet pålegger eiendomsmegler å innhente redegjørelse av midlenes opprinnelse. Dette besvares av samtlige kjøpere i et såkalt oppgjørsskjema. Ved eventuelt tilbakehold av informasjon eller mistenkelige transaksjoner plikter eiendomsmegleren å melde fra til Økokrim.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova kapittel VI. Slik avbestilling gir Selger rett til økonomisk kompensasjon. Dersom Kjøper avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse, betaler Kjøper et avbestillingsgebyr, jf. bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 10 % av Kjøpesummen.

Dersom Kjøper avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes Selgerens krav på vederlag og erstatning i samsvar med bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

Arealdefinisjoner

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940). NTA er arealet mellom innside vegger for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer).

P-rom areal er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940). Vi har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA. Dette gjelder ikke sjakter i forbindelse med bod.

Definisjoner og beregninger er basert på:
– NS3940: 2012
– Veileder til NS3940; «bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012

Dato

Sist oppdatert: 30.03.2023

Denne boligen er en del av Hagely – Båstad/Asker

Les mer om prosjektet

Andre leiligheter i dette prosjektet

Tilbake til toppen