Helt ny 2-roms med 2 uteplasser. Solrikt. Lav dok.avg. Ferdig 15.06.23

Lidenskap for nybygg

Helt ny 2-roms med 2 uteplasser. Solrikt. Lav dok.avg. Ferdig 15.06.23

Ensjøveien 34, 0661 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 4 790 000,-
Total Prisantydning
kr 4 790 000,-
Omkostninger
kr 68 420,-
Totalpris inkl.omk
kr 4 858 420,-
Fellesutgifter/mnd
kr 2 897,-
P-ROM
44.5 m2
BRA
44.5 m2
Rom
2
Etasje
1
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2023

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Visning

Leiligheten er under oppføring. Det er mulig å gjennomføre en digital visning på Teams. Det er også mulig for interessenter å ta turen til byggeplass for å få et visuelt inntrykk av leilighetens beliggenhet (se også bilder i annonse). Konferer med megler.

Dette er et videresalg av leilighet B0105 (Hus B) i prosjektet Ensjølyst. Opprinnelig selger/utbygger er Neptune Properties. Arkitekt er Arcasa arkitekter AS.

Dette er en gjennomgående 2-roms med nordvestvendt markterrasse på 7 m². Stuen har store vindusflater helt ned til gulv som gir lyse og luftig romfølelse. Leiligheten har et stilrent kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer. Vannbåren gulvvarme i leiligheten sikrer en lun og stabil varme. Utenfor soverommet kommer en hyggelig sittebenk med plantekasser, som skaper en privatisert sone omkranset av grønne vekster og utsikt til det frodige tunet utenfor. Her kan du nyte en kaffekopp i formiddagssolen. Ønsker man mer plass å boltre seg på er det enkelt å ta seg ut til felles takterrassen. Her er det utsikt og solrikt.

Boligprosjektet Ensjølyst, et prosjekt av Neptune Properties AS vil bestå av 82 selveierleiligheter med supersentral beliggenhet, hyggelige grøntarealer og felles takterrasse med utsikt over byen.

Verdt å fremheve:
– Overtakelse den 15.06.2023
– Alt er helt nytt og ingen har bodd her før deg
– Lav dokumentavgift
– 5 års garanti fra utbygger
– TEK 17
– Felles takterrasse med utsikt og gode solforhold
– Gjennomgående planløsning
– Nordvestvendt markterrasse på 7 m²
– 1-stavs eikeparkett
– Vannbåren gulvvarme
– Moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
– Balansert ventilasjon
– Rør-i-rør system
– Kjellerbod
– Meget sentral beliggenhet
– Se prosjektets hjemmeside: https://neptuneproperties.no/vare-boliger/ensjolyst/prospekt

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214martin@roislandco.no

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

92297951jens@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 301 Gnr. 133 Bnr. 31 Snr. 9

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 44,5 m²
Totalt primærrom: 44,5 m²

Primærrom:
1. etasje: Entré, bad/wc, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Alle leilighetene får en sportsbod i garasjekjeller. Leiligheter under 50 m² får en sportsbod på minimum 2,5 m², leiligheter over 50 m² får en sportsbod på minimum 5 m². Sportsboder utføres i støvbundet hvit betong og/eller inndelingssystem løst med stålplater og nettingvegger. Vegger leveres av branntekniske årsaker ikke i full høyde til himling. Dør leveres med hengelås eller låskasse og låsesylinder. Det kan forekomme tekniske installasjoner i sportsbod (ventilasjonsrør eller lignende). Sportsbod egner seg kun for oppbevaring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger.

Standard

Entre:
Leiligheten har en entre på 4,5 m² som har en nisje for garderobeløsning. Det blir levert en lekker 1-stavs eikeparkett med grålig fargetone som er gjennomgående i leiligheten (unntatt våtrom). Downlights i tak med dimmer, antall avhenger av
entréens størrelse. Det er vannbåren gulvvarme.

Stue og kjøkken:
Stue på 25 m² med åpen kjøkkenløsning. Stuen kan innredes med sofa, spisebord og medie-møbel. Det store vinduarealet vil gi rikelig med lysinnslipp og flott utsyn fra rommet. Det er verdt å fremheve den gode takhøyden på ca. 2,7m.

Kjøkkenet vil fremstå moderne og stilrent i hvit farge iht. konsept 2. Kjøkkenfronter Focus hvit eik finér på benkeskap, overskap Focus hvit. Benkeplate laminat hvit. Tykkelse 20 mm. Grep Line Eloxert stål. Foring over kjøkkenskap i hvit, samme utførelse som kjøkkenfront på overskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens. (Enkelte leiligheter vil få oppvaskmaskin med 45 cm bredde, modell
SR615X00CE). LED-lyslist på egen bryter under overskap (LED lys kan ikke dimmes). Uttrekkbar slimlineventilator med front i stål. (I mindre leiligheter kan det bli veggmontert kjøkkenvifte med integrert balansert ventilasjonsaggregat). Veggmontert komfyrvakt

Videre fra stuen er det utgang til en nordvestvendt markterrasse på 7,5 m².

Bad:
Leiligheten får et innbydende bad på 4 m². Gulvflis Rako Serie Extra DAR34722, lys beige 30×30 cm. Flis i nedsenket dusjsone Rako Serie Extra DDM06722, lys beige mosaikk 5×5 cm. Veggflis Rako Serie Extra WADV4719, lys beige 30×60 cm.

Baderomsinnredning i sort utførelse med skuffer, størrelse tilpasses de ulike baderomstypene. Heldekkende vask tilpasset baderomsinnredningens størrelse. Utenpåliggende speil over vask tilpasset størrelse på baderomsinnredning.

– Servantkran Tapwell ARM071 i krom
– Dusj Tapwell TVM7200 i krom
– Dusjvegger i klart glass
– Downlights i tak med dimmer og lys over speil med dimmer
– Stikk forberedt for vaskemaskin og tørketrommel
– Vegghengt toalett
– Elektrisk eller vannbåren gulvvarme

Soverom:
Soverommet på 8 m² kan enkelt innredes med en seng og garderobeskap. Legg merke til den plassbesparende skyvedøren.

For ytterligere informasjon rund leveranse av boligen, se vedlagte leveransebeskrivelse fra utbygger.

Tilvalgsmuligheter

Det er ikke utført tilvalg av Kjøper 1.

Kjøper 1 har valgt konsept «Luftig Hvit» og leiligheten blir levert iht. denne leveransebeskrivelsen.

Det er ikke mulig å gjøre tilvalg i leiligheten, da frist er utløpt.

Parkering

Det medfølger ikke garasjeplass til denne leiligheten.

Felles garasjeanlegg er planlagt å bestå av 41 parkeringsplasser, 82 sportsboder og sykkelparkering.

Ensjølyst ligger svært sentralt til, med bare 350 meter til Ensjø T-banestasjon med hyppige avganger samt en rekke bussruter langs Strømsveien. Det er bysykler ved T-banestasjonen og i nabolaget har du det meste du trenger i hverdagen. Slik har du mange forutsetninger for å leve et bilfritt liv her.

Utbygger har på vegne av Sameiet inngått avtale med bildelingstjenesten Otto fra Bertel O. Steen. To parkeringsplasser i felles garasjekjeller vil være reservert for denne tjenesten. Hvis Sameiet på et senere tidspunkt ikke ønsker denne tjenesten, vil disse to parkeringsplassene tilfalle Sameiet. Drifts- og vedlikeholdskostnader for disse to plassene vil belastes Sameiet. Utbygger tar forbehold om endring av leverandør og vilkår for bildelingstjenesten.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med vannbåren gulvvarme med forbruksmåler til hver bolig. Varmekabler eller vannbåren gulvvarme på bad. Det planlegges felles berederanlegg plassert i teknisk rom med vannmåler for varmt tappevann til hver leilighet.

Ferdigattest

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig.

Adgang til utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/133/31:
11.05.1943 – Dokumentnr: 3729 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:133 Bnr:1

16.04.1958 – Dokumentnr: 921090 – Sammenslått med denne matrikkelenhet:
GNR 130 BNR 107

27.01.2023 – Dokumentnr: 99831 – Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1 – 83
Gjelder denne registerenheten med flere

Beliggenhet

Ensjøveien 34 har en supersentral beliggenhet, og du har det meste av servicefasiliteter i umiddelbar nærhet og kun 150 meter til Ensjø T-banestasjon med kontinuerlige avganger og kun 5 min. til sentrum. Prosjektet ligger i et etablert boligområde med tilgrensende villabebyggelse. Byggene er formet som en hestesko, rundt et frodig og grønt tun med et hyggelig grøntdrag som følger eiendomsgrensen.

Ensjøbyen er Oslos nye bydel for deg som liker pulsen av byen, men som ønsker å bo luftigere og grønnere til enn midt i sentrum. Gamle bilforretninger erstattes av et levende bydelsliv med nye boligprosjekter, butikker, serveringssteder og andre servicetilbud.

Mellom byggene er det åpne områder som utvikles med grønne lunger og frodige fellesområder. Det er flere barnehager i nabolaget og planlagt ny barneskole i Grenseveien.

Liker du å bevege deg? Ensjø har flere treningssentre og mange trygge gangstier som inviterer til jogging. Ta deg en spasertur og bli kjent med den gamle, sjarmerende trehusbebyggelsen på Kampen og Vålerenga. For deg som er interessert i fotball ligger Intility Arena, Vålerengas nye stadion, bare en kort spasertur unna.

Tomt

Deler av tomtearealet er regulert til offentlig park. Parken skal tilrettelegges for opphold og lek. Oslo kommune skal opparbeide friområdet. Arealet skal fradeles og overskjøtes til kommunen. Tomteareal etter fradeling vil utgjøre ca. 3 500 kvm. Selger tar forbehold om endelig tomtestørrelse etter at fradelingsforretningen er gjennomført. Deler av tomtearealet kan også bli opparbeidet til fortau og fradelt/overskjøtet til kommunen.

Vei, vann og avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet. Det tas forbehold om etablering av pumpekum, samt pumpekum på grunn- og dreneringsvann, dersom dette er nødvendig på grunn av fallforhold eller fordi det blir vesentlig mye dyrere å etablere selvfall sammenlignet med pumpekummer. Pumpekummer m.m. er i så fall inkludert i selgers kontraktleveranse. Avtale om service og vedlikehold for sameiet må i så fall påregnes.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for bolig (S-3230), park (S-4703) se vedlagte reguleringskart og -bestemmelser. Det er regulert fortau som skal opparbeides langs eiendomsgrensen mot Malerhaugveien og på hjørnet Ensjøveien/Langengen.

Hele Ensjøområdet er i ferd med å transformeres fra industri, kontor og næringsdrift til et attraktivt boligområde med servicetilbud og handel rettet mot de som flytter inn i bydelen. Naboeiendommer er regulert til boligformål, park og fortau. Se reguleringskart inntatt i prospektet for ytterligere informasjon, eller kontakt ansvarlig megler.

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Månedlige fellesutgifter er stipulert til kr. 2 897 hvor kommunale avgifter, renovasjon, forsikring på byggene, vedlikehold og drift av fellesareal, vaktmester, forretningsførsel, renhold samt strøm på fellesarealer er inkludert. Fordeling av fellesutgifter er regulert i vedtektene.

Følgende fordeling:
Driftskostnad: kr. 1 743
TV/Bredbånd: kr. 389
A-konto varme: kr. 765

Det må påregnes en 2-4 mnd ekstraordinær innbetaling av felleskostnader ved overtakelse. Innbetalingen er å anse som oppstartskapital for sameiet.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte kostnader, da dette er basert på erfaringstall. Kostnader til varmt tappevann måles individuelt for hver leilighet. A kontoinnbetaling er en del av felleskostnader, med individuell avregning etter forbruk.

Selger har engasjert USBL som forretningsfører for sameiet. Kostnader for dette er medtatt i budsjettet. Forretningsfører vil innkalle sameierne til et konstituerende sameiermøte med blant annet valg av nytt styre etter at boligene er ferdigstilt/overtatt. Kostnader knyttet til konstituerende møte og videre forretningsførsel belastes sameiet. Selger forbeholder seg retten til å inngå nødvendige driftsavtaler på vegne av sameiet før overlevering med kort oppsigelsestid.

Det ble i 2016 innført eiendomsskatt i Oslo kommune. For 2023 er bunnfradraget kr 4 millioner og skattesatsen er 3 promille. Besøk kommunens nettside for ytterligere informasjon, eller kontakt ansvarlig megler.

Formuesverdi

Likningsverdien fastsettes av ligningskontoret etter ferdigstillelse, og er blant annet avhengig av om leiligheten er en primær- eller sekundærbolig. Se www.skatteetaten.no for ytterligere informasjon, eller kontakt ansvarlig megler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 17 250
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585
4: Videresalgsgebyr utbygger: Kr. 50 000

Totale omkostninger: Kr. 68 420

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: Kr. 4 858 420

Betalingsbetingelser

Innbetaling av kjøpesum og omkostninger deles opp i to innbetalinger:

1: 10 % av kjøpesum ved signering av kontrakt. kr. 479 000

Første delinnbetaling må være fri egenkapital da det ikke er mulig å få sikkerhet i boligen ved delinnbetaling 1. Alternativt må det avklares med banken før bud inngis at det kan tas sikkerhet i en annen bolig ved delinnbetaling 1.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger) kr. 4 379 420

Totalt kr. 4 858 420

Annen viktig informasjon

Dette er et videresalg av leilighet under oppføring. Salget reguleres av bustadoppføringslova. Selger må stille en garanti på hele salgssummen ved salg.

Byggherre
Byggherre for prosjektet er Malerhaugen Park AS, org.nr. 911 812 207, c/o Neptune Properties AS org. nr. 991 975 381, Pb. 1368 Vika, 0114 Oslo.

Fremdrift og ferdigstillelse

Denne leiligheten har fått innkalling til overtakelse den 15.06.2023, kl.10:00.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Salg av bolig under oppføring til forbruker reguleres av Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43 («bufl»). Ved salg til andre enn forbruker eller ved salg etter ferdigstillelse inngås særskilt avtale etter avhendingslovens bestemmelser. For øvrig gjelder eierseksjonsloven for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Hvitvaskingsreglene

Iht. lov av 6. mars 2009 nr. 11 om hvitvasking og terrorfinansiering er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og kjøper. Reelle rettighetshavere skal også kartlegges. Dersom partene ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon kan megler ikke etablere kundeforhold. Er det mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 til 136A kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre. Kjøper oppfordres til å innbetale den del av kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eier

Cerwe Holding AS

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
 
Provisjon: Fastpris: Kr. 50 000

Tilretteleggingsgebyr: Kr. 9 900
Markedsføringspakke: Kr. 9 900
Oppgjørshonorar: Kr. 6 950
Inneståelse- og utleggshonorar: Kr. 1 950
Oppslag eiendomsregister: Kr. 700
 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0024/23

Ansvarlig Megler

Martin Killi Arnesen

Dato

Sist oppdatert: 28.03.2023

Tilbake til toppen