3-roms toppleilighet | Balkong m. fine solforhold | Garasjeplass m. el-lader | Mulighet for rask overtakelse

Lidenskap for nybygg

3-roms toppleilighet | Balkong m. fine solforhold | Garasjeplass m. el-lader | Mulighet for rask overtakelse

Hagen Johansens vei 12 , 1406 SKI

Geotag
Prisantydning
kr 4 790 000,-
Total Prisantydning
kr 4 790 000,-
Omkostninger
kr 120 920,-
Totalpris inkl.omk
kr 4 910 920,-
Fellesutgifter/mnd
kr 3 552,-
P-ROM
63 m2
BRA
63 m2
Rom
3
Etasje
4
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2022
Energimerke
Grønn D

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Visning

Meld deg på visning via lenken Visningspåmelding eller kontakt meg på tlf. 92 29 79 51 eller e-post jens@roislandco.no for å avtale tidspunkt. Er det ingen påmeldte til visning vil ikke visningen gjennomføres.

Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og inneholder: Romslig entré, to soverom, baderom, halvåpen stue/-kjøkken løsning og en stor nordvendt balkong. Entréen er romslig med plass til garderobeskap, fra entré er det videre adkomst til baderom, soverommene som er av god størrelse og en praktisk og halvåpen stue/-kjøkken løsning. Når Follobanen er ferdig i 2022 får Ski et moderne kollektivknutepunkt med fornyet sentrumsområde. Med Follobanen vil reisetiden mellom Oslo og Ski halveres med ned ned mot 11 minutters reisetid.

Kvaliteter |
– 5 års garanti fra utbygger
– Balkong på ca. 12 m²
– Garasjeplass m. lader medfølger
– Kjellerbod
– Alt er helt nytt og ingen har bodd her før deg
– Når Follobanen blir ferdig i desember 2022, vil det kun ta deg 11 minutter fra Ski stasjon til Oslo

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

92297951jens@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 3021 Gnr. 102 Bnr. 431 Snr. 80

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 63 m²
Totalt primærrom: 63 m²

Primærrom:
4.etasje: Entré, bad, to soverom, stue og kjøkken.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra datert 11.09.2022 utført av Tony Andre Andersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré |
Entré av god størrelse med plass til garderobeløsning. På gulvet er det lagt 14 mm 3-stavs eikeparkett, noe som er gjennomgående for hele leiligheten med unntak av baderom.

Stuen |
Leiligheten blir levert med en halvåpen stue/-kjøkken løsning. Stuen er enkel å innrede med spisebord, sofa, mediemøbel, samt tilhørende møblement. Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp. Fra kjøkkenet er det utgang til nordvestvendt balkong 12 m².

Kjøkken |
Bonavakjøkken med slettefronter i malt MDF i NCS S 0500-N, Klassisk hvit og håndtak i stål på skuffer og «push-top-open» på dører. Benkeplaten er i grå laminat med rett kant. Kjøkkenoverskap fores til tak. Det føres ventilasjonsrør fra kjøkkenhette over overskap. Hvitevarer som medfølger; Stekeovn, platetopp, frittstående oppvaskmaskin og frittstående kombiskap. Benkeplaten og vitrinefront er oppgradert gjennom tilvalgsprosessen.

Baderom |
Det leveres veggmontert toalett i hvit porselen med innebygget sisterne. Det er montert dusjvegger i glass, som er innfellbare. Det er levert baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse og heldekkende servant i porselen. Over servant er det speil med innebygd belysning og stikkontakt. Fliser i størrelse 30×60 på vegg og grå fliser i størrelse 30x30x på gulv og 10×10 i dusjsonen. Badet har rør-rør system med rørskap i tekniske føringer. Det er levert Unopax paneler bak toalett hvor innbyggingssisternen til toalettet og vann- og varmefordelingen til boligene er plasset. (Se unopax.no for nærmere informasjon). Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel på bad.

Soverom |
Leiligheten blir levert med to soverom på hhv. 7,1 m² og 10,5 m². Hovedsoverommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng, garderobeløsning, nattbord, samt tilhørende møblement. Det andre soverommet fungere godt som barnerom, gjesterom eller kontor, og har plass til enkeltseng og garderobe.

Parkering

Det medfølger parkeringsplass med lader. Driftskostnader til garasjeanlegget er stipulert til kr. 300,- pr. plass pr. mnd., og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Strømforbruk til ladning av el-bil kommer i tillegg.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i bad, gang, stue og kjøkken. Hvert rom får separat reguleringsmulighet. Varmen leveres fra sentralt varmeanlegg eller fjernvarme. På soverom leveres stikk til panelovn. Boligene har målere på varmt tappevann og oppvarming. Varmt tappevann og oppvarming faktureres etter forbruk.

Energimerking av boligen kan mottas av megler dersom dette er ønskelig.

Bebyggelse

Adkomst til leilighetene skjer fra lukket trappeoppganger med heis og trapp. Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål fundamenter til fjell. Ytterveggene bygges i isolert bindingsverk. Utvendig er fasade kledd med lutet puss-system i lys farge og stående spilekledning. Takkonstruksjon er betong eller lettak med isolasjon og tekking. Det leveres sedum på tak over boligene i 4. etasje. Se leveransebeskrivelsen eller konferer med megler.

Gulv |
Det er lagt 14 mm 3-stavs hvit mattlakkert eikeparkett og gulvlister fabrikkmalt i farge NCS S 0500-N, klassisk hvit på alle rom med unntak av baderom.

Vinduer/Balkongdører |
Det er levert trevinduer som utvendig er mantlet med lakkert aluminium som er en tilnærmet vedlikeholdsfri løsning. Vinduene har energiglass iht. isolasjonskrav. Innvendige karmer og utforinger leveres ferdig mal fra fabrikk.

Gulvlister/Gerikter |
Gulvlister i farge NCS S 0500-N, klassisk hvit. Alle gerikter rundt vinduer og dører er levert ferdig malt fra fabrikk i NCS S 0500-N, klassisk hvit. Synlige spikerhoder etterbehandles ikke. Overgang mellom vegg og tak fuges.

Ventilasjon |
Det er montert balansert ventilasjon med varmegjenvinner i hver leilighet.

Elektrisk anlegg |
Elektrisk anlegg er levert i henhold til kravene i norm for tekniske installasjoner (NEK 400). Elektrisk anlegg ligger skjult i leiligheten. For lys i tak leveres stikkontakt på vegg i overgang mot himling. Det leveres belysning i bod. På bad leveres det LED downlights i himling med dimmer, og belysning ved speil. LED lyslist leveres under alle overskap på kjøkken. Det leveres downlights med dimmer i gang. Det leveres stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel iht. kontraktstegning. Det leveres en dobbel stikkontakt ved vask på bad. Det monteres dobbel stikkontakt og utelampe på balkong/terrasse.

Fiber/Internett |
Fiberkabel er lagt til hver leilighet i stuen. Bindingstiden på slike avtaler er typsik 3-5 år. Den enkelte kjøper kan etter overtakelse av leiligheten selv ta kontakt med aktuell bredbåndsleverandør og om nødvendig oppgradere ytelser ut over det som fremkommer av felleskostnadene mot et tillegg i pris.

Bygningen er iht. arealoppmåling oppført i 2022. Det er ikke utført en tilstandsrapport, men det er gjennomført en arealoppmåling med takstmann Tony Andre Andersen. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Selger har fått utarbeidet en arealoppmåling for eiendommen som følger vedlagt denne salgsoppgaven.

Selger har fylt ut egenerklæringsskjema i forbindelse med salget. Egenerklæringsskjemaet følger vedlagt denne salgsoppgaven. Selger har ikke bebodd leiligheten og har dermed ingen kommentarer.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.07.2022.

Følgende arbeid gjenstår før det kan søkes om ferdigattest:
1. Enkelte mindre arbeid – Dette arbeidet må være fullført innen 01.11.2022

Det er utbyggers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper er gjort kjent med at det kan ta lang tid i etterkant av ferdigstillelse av ett bygg før ferdigattest foreligger.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet.

Ved utleie av boligen skal det straks gis skriftlig melding til styret og til sameiets forretningsfører iht. sameiets vedtekter.
Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlig radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet

Gode turmuligheter |
Tamburløkkas flotte omgivelser er perfekt for båe å slappe av med avisen på en av benkene eller gå en tur rundt om i nabolaget. Marka i Ås er nemlig tilrettelagt for en rekke flotte turer. Ved snøfall om vinteren preparerer Skiforeningen en variert rundløype gjennom skog og kulturlandskap. Området har et flatt landskap med varierte løyper også utenfor skisesongen. Her finner du både lavvo og leirplass. Småkollene Kjølstadfjellet, Sørliåsen og Vellingberget er fine mål for turglade friluftsmennesker.

«Da Vinci-broen» |
På vei hjem kan du ta spaserturen over den flotte «Da Vinci-broen», som er en 108 meter lang gangbro som anses som et viktig landemerke. Broen er et prosjekt av maleren og kunstneren Vebjørn Sand, og den ble åpnet i Oktober 2001 av dronning Sonja. Vardåsen i Ås er en fantastisk topptur, og åsen bugner av blåbær om høsten. Her finner du også Vardåsborgen som er en bygdeborg fra rundt 600-tallet. Turstien over åsen går midt gjennom borgen og på toppen av åsen finner du kjempefine resteplasser.

En rekke grønne tilbud |
Ås byr på flere grønne og trivelige aktiviteter. Bland annet kan du besøke Vinterparken som ligger midt i universitetsområdet til NMBU. Vinterparken er et viten- og opplevelsessenter der teknologi, mat og forskning står i fokus. Midt i parkanlegget finner du koselige Vinterparken Kafè, der du får mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser der de fleste råvarene kommer fra lokale gårder. Parken Arboretet Nordskogen, som også ligger på universitetsområdet, er et av de eldste og største arboretene i landet. Et arboret er en samling av trær og busker, som dyrkes på friland med sikte på forskning, undervisning og utprøving av planter i klimaet vårt. Dette er et fantastisk sted for å finne roen, nyte den skjønne svanedammen og utforske de mange forskjellige tresortene. Stiene fra Nordskogen fører deg til naturperlen Syverud. Her vil du få gleden av en natur- og kultursti med informasjonstavler som tar deg inn i et variert og innholdsrikt kulturlandskap med verneverdig natur.

Barnehage og Skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Tomt

Leilighetene på Tamburløkka har gode solforhold som nytes ekstra godt på de flotte fellesområdene nabolaget byr på. I det nærmeste uteområdet for Tamburløkka II og III vil du blant annet finne flere soner for aktiviteter som leketun, sykkelbane, labyrint, klatrestativ, en frukthage og en skogshage. Det andre og tredje byggetrinnet med totalt 84 leiligheter er en del av et større naboskap som etter hvert vil bli en sjarmerende landsby. Som i alle landsbyer er fellesskapet viktig, og de gode uterommene legger til rette for at du skal kunne bli kjent med naboen din. Dette skal være et sted hvor du trives, et sted hvor du føler deg hjemme og et sted som sikrer høy livskvalitet i alle livets faser. På Tamburløkka kan du handle matvarer i tøffelavstand fra ditt hjem.

Uteplassen er pent opparbeidet med grøntområder som busker, hekk- og klatreplanter, samt en frodig beplantning. Området vil også få betongheller, grus og asfalt i gangarealer som gjøre det visuelt pent og enkelt å vedlikeholde. I tillegg sørger vi for at det blir en god belysning. Hekker eller busker som avgrenser de private terrassene tilhører sameiet og vil bli vedlikeholdt av sameiet, så du slipper å tenke på å måtte gjøre dette arbeidet. På Tamburløkka skal det være behagelig, enkelt og praktisk å bo.

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i område som i Ås kommuneplan 2022-2034, kommuneplanens arealdel, er avsatt til arealbruk «Boligbebyggelse, Nåværende» – Prioritert utbyggingsområde Solberg. Området er definert som hensynsone/sikringssone «Nedslagsfelt drikkevann», hensynsonenavn H110_1. Eiendommen/området er omfattet av reguleringsplan «Detaljreguleringsplan for Solberg Øst». Formål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse og lekeplass.

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):

Id: 328.
Navn: Områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse.
Status: Planforslag.
Plantype: Områderegulering.

Id: R-326.
Navn: Omsorgsboliger ved Nordbyvegen.
Status: Planforslag.
Plantype: Detaljregulering.

Id: 201708 (https://www.arealplaner.no/3020/
gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3020&planidentifikasjon=201708).
Navn: Nordre Finstad felt B4 og A1C.
Status: Planforslag.
Plantype: Detaljregulering

Området er under utvikling og fremtidige planer kan påvirke utsikt/solforhold til leiligheten.

Eiendommens utgifter

Økonomiske opplysninger om leiligheten:

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3 252,– pr. md. + Parkering 300,- pr. mnd. (Strømforbruk til evt. lading av el-bil kommer i tillegg.)
Herav:
Felleskostnader: 2 108,–
Oppvarming: 744,–
F.kost fellesareal: 100,–
Bredbånd: 300,–

-Driftskostnader til garasjeanlegget er stipulert til kr. 300,- pr. plass pr. mnd. og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Strømforbruk til evt. lading av el-bil kommer i tillegg.

Størrelsen på felleskostnadene avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Fastsettelse av første års budsjett fastsettes på konstituerende sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkelen for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameiebrøk. Enkelte elementer i budsjettet vil i vedtektene fastsettes til lik fordeling på alle seksjoner, eller fordeling basert på nytt/bruk. Kostnader til drift og vedlikehold mv. av felles kvartalslekeplasser og grøntstruktur som skal driftes av velforeningen er kr. 100,- pr. mnd. som betales inn samtidig med felleskostnadene, jf. utkast til budsjett.

Kommunale avgifter vil være inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Nåværende eier har ikke bebodd leiligheten og har derfor ingen informasjon rundt dette.

Eiendomsskatt fastsettes etter ferdigstillelse av boligen, men beløpet er foreløpig ikke fastsatt.

Formuesverdi

Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke formuesverdi pt.

Ut ifra skatteetatens kalkulator for formues verdi har leiligheten en formuesverdi primærbolig på kr. 904 959,- og kr. 3 257 852 for sekundærbolig.

Formuesverdien skal utgjøre ca. 25% av markedsverdi for primærbolig, og ca. 90% for sekundærbolig.

Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien. Formuesverdien justeres normalt årlig.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av kjøpesum og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld: Kr. 119.750,- (Forutsatt salgssum: 4.790.000,-)
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 120.920,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4 910.920,-.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.400,-. Kjøper har også muligheten til å velge Boligkjøperforsikring PLUSS til kr. 10.200,- med et årlig abonnement på kr. 2.800,-. Se ytterligere informasjon om Boligkjøperforskirngen vedlagt i salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler senest 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Se prosjektets hjemmeside: https://www.bonava.no/bolig/viken/ski/tamburlokka/tamburlokka-ii

Internett |
Fiberkabel er lagt til hver leilighet i stuen. Utbygger kommer i en tidlig fase til, på vegne av sameiet, å inngå en kontrakt med bredbåndsleverandør for fremføring, installasjon og drift av en komplett bredbåndsinstallasjon. Bindingstiden på slike avtaler er typisk 3-5 år. Den enkelte kjøper kan etter overtakelse av leiligheten selv ta kontakt med aktuell bredbåndsleverandør og om nødvendig oppgradere ytelser utover det som fremkommer av felleskostnadene mot et tillegg i pris.

Overtagelse

Etter avtale.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven.

Budgiverens opplysning om han er forbruker eller næringsdrivende

Avhendingsloven ble endret med virkning fra 1. januar 2022 og innebærer blant annet at «som den er»-forbehold ikke har virkning i forbrukerkjøp, jf. avhendingsloven § 3-9 andre ledd, jf. § 1-2 tredje ledd. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. «Som den er»-forbehold kan imidlertid fremdeles tas utenfor forbrukerkjøp. Hvorvidt eiendommen selges til en forbrukerkjøper eller ikke, kan derfor ha betydning for fordelingen av risiko mellom partene: hvis kjøperen er forbruker, bærer selger ansvaret dersom eiendommen ikke samsvarer med de krav til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Hvis kjøperen ikke er forbruker, bærer imidlertid selger ansvaret for slike avvik bare i den grad eiendommen er i vesentlig ringere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Budgivers opplysning om han er forbruker eller ikke, skal gis i forbindelse med formidling av budet, for eksempel ved at det i budskjemaet krysses av for om man er forbrukerkjøper eller ikke. Budgiver må informere megler om han opptrer som forbruker eller ikke-forbruker ved budgivning for at andre parter involvert i budrunden kan ta stilling til forhold av faktisk og rettslig art som er viktige i forbindelse med avtalen. Megler har begrenset mulighet til å kontrollere budgivers egenopplysning om vedkommende er næringsdrivende eller ikke, og budgiverens skriftlige opplysning om han er forbrukerkjøper eller ikke, må legges til grunn.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvaskingsreglene

Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Det anbefales at kjøper innbetaler kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Selger har likevel fylt ut egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og ordinær Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.400,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- i honorar for ordinær Boligkjøperforsikring.

Eier

Bjørn Remy Fayen-Vestavik

Vidar Wold

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 40.000,-
Tilretteleggingsgebyr: kr.5.000,-
Markedsføringspakke: 12.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr. 700,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.950,-
Inneståelse- og utleggshonorar: kr. 1.950,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Meglere:
Eiendomsmeglerfullmektig:
Jens Bacher
Telefon: 922 97 951
E-post: jens@roislandco.no

Ansvarlig megler:
Martin Killi Arnesen
Telefon: 909 34 21
E-post: martin@roislandco.no

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0051/22

Ansvarlig Megler

Jens Ulrik Bacher

Dato

Sist oppdatert: 01.06.2023

Tilbake til toppen