HAGELY| Eksklusiv 3-roms terrasseleilighet med vestvendt terrasse på 24,7 kvm| Garasjeplass*

Lidenskap for nybygg

HAGELY| Eksklusiv 3-roms terrasseleilighet med vestvendt terrasse på 24,7 kvm| Garasjeplass*

Leangveien 58, 1387 ASKER

Geotag
Prisantydning
kr 7 950 000,-
Total Prisantydning
kr 7 950 000,-
Omkostninger
kr 71 970,-
Totalpris inkl.omk
kr 8 021 970,-
Fellesutgifter/mnd
kr 4 487,-
P-ROM
73.5 m2
BRA
73.5 m2
Rom
3
Etasje
2
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2023

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Dette er ett resalg av Konstrakstspoisjon av leilighet A-H0202 i prosjektet Hagely, opprinnelig selger er Leangveien 58 AS.

Leiligheten er en lekker 3 roms terrasseleilighet med god planløsning, stor, vestvendt terrasse og 2 bad. Leiligheten har romslig entré med god plass til garderobeskap, samt tilgang til bad/wc. Den inneholder to soverom, hvorav begge har god plass til garderobeskap. Hovedsoverom har i tillegg eget bad med dobbelservant. Videre har man en åpen stue- kjøkkenløsning med god plass for både sofagruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater, samt skyvedør ut til terrasse på ca. 24,7 kvm.

Boligprosjektet Hagely ligger tilbaketrukket og idyllisk til innerst i Leangveien på Båstad i Asker. Boligprosjektet er tilpasset stedets topografi med åslandskapet, vegetasjonen og områdets unike og luftige beliggenhet. Inntrukne fasadeliv og strategiske forskyvninger i etasjene bidrar til å oppnå romslighet og private arealer for de ulike leilighetene. Fasadene vil bestå av treverk og store glassflater, som sammen med private hagesoner og store sjenerøse terrasser knytter boligene til landskapet og boligprosjektet til omgivelsene på en grønn og frodig måte.

I Hagely kan ordet hageprosjekt tas helt bokstavelig. Dette blir noe særegent, her kan du oppholde deg i et rikt og frodig landskap som skifter med årstidene. Hagely blir et flott sted å bo. Rundt husene blir det gode, solrike utearealer som innbyr til lek og opphold for alle aldersgrupper. Her vil det bli hyggelig å oppholde seg med frodig beplantning som busker, trær, hekk og syrinhortensia. Landskapsarkitekten legger opp til et levende utemiljø med to sosiale soner. Øverst på kollen vil det bli benker hvor du kan være i hyggelig lag med naboer og nyte utsikten mot sjøen og horisonten. Trappen ned mellom husene leder til et hyggelig lekeområde med blant annet huske og petanquebane. Trappen vil skape sammenheng i uterommene og definere de ulike sonene effektivt og naturlig.

Hagely er et boligprosjekt med særegenhet, spennende arkitektur og dempet uttrykk.

Midt mellom Asker sentrum og fjorden
Stille og rolig, men samtidig bare litt over en kilometer til koselige Asker sentrum. Med god balanse mellom smågater og senter, er Asker et intimt og flott sentrum som har alt innen handel, tjenester, mote og opplevelser.

Tar du veien mot fjorden, er det omtrent like langt til båthavnen i Leangbukta. Lager du sirkelen enda litt større, når du populære turområder som Vardåsen, Semsvannet eller Konglungen, for å nevne noen. I nærområdet finnes det tennisbaner, Askerhallen – Frisks egen skøytehall, Risenga svømmehall og Asker Velo, den nye Velodromen til Norges Cykleforbund. Vinterstid finner du også en rekke alternativer om du vil på ski i marka fra populære utfartssteder som f.eks Solli eller Semsvannet. Sommerstid byr også marka på flotte turmuligheter både til fots og på sykkel. På Hagely kan du nyte svale kvelder med utsyn mot Oslofjorden, eller legge turen innom Asker sentrum for et besøk på en fortaus café eller restaurant. Mye av begge deler får de som bor på Hagely.

Her bor du i rolige og grønne omgivelser, med kort vei til fjorden og alt Asker sentrum har å by på.

Estimert ferdigstillelse 2./3. kvartal 2023.

Les mer om boligprosjektet ved å gå inn på hagely.no

Anne Heidi Rødal

Eiendomsmegler

48134527anne@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 3025 Gnr. 48 Bnr. 2

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 73,5kvm
Totalt primærrom: 73,5 kvm

Primærrom:
2.etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, 2 bad og entré.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 5 kvm.

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Standard

RCO Interiørdesign har designet to stilfulle interiørkonsepter du kan velge blant, uten tillegg i prisen. Selger har til nå valgt konseptet Lyst.

Lyst konsept:
Den duse fargepaletten gir en harmonisk følelse av ro og balanse. Konseptet er basert på et lett og nordisk uttrykk med fokus på en fargepalett som understreker det sobre. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å gi boligen et enkelt og luftig preg. Kjøkkenet består av en kombinasjon av en lun leirefarget
front, som sammen med en sandstenlignende benkeplate knytter det hele sammen. Parketten har en vakker hvitpigmentert overflate, som er nøye avstemt til både kjøkkenet og den lyse veggfargen i kalk. På badet finner du en stilsikker kombinasjon av fliser i en klassisk lys tone med et terrazzomønstret gulv og ensfarget veggflis. Denne sammensetningen har en fjærlett kontrast som bidrar til en avslappende spa-følelse. Baderomsinnredningen henter opp den lune leire fargen fra kjøkkenet, og med en sømløs heldekkende vask setter dette prikken over i-en for et tidløst og nordisk uttrykk gjennom hele boligen.

Lyst konsept har et lett uttrykk med myke kontraster. Sammensetningen av gjennomtenkte materialvalg og farger gir et godt utgangspunkt for å skape ditt nye hjem.

Kjøkken- og baderomsinnredning leveres av HTH, som er en solid og anerkjent dansk kvalitetsleverandør.
Kjøkkeninnredning type Focus leveres med helintegrerte hvitevarer som kombiskap, induksjons platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin fra Miele.
Baderomsinnredning type HTH Focus med to skuffer og heldekkende hvit servant, type Kuma Square. Speil over baderomsinnredning med innfelt LED belysning, tilpasset innredningens bredde.

Det leveres downlights belysning i entré og i baderom, type Elko-pluss Hvit.

Garderobeskap leveres ikke som standard. Dette kan bestilles i nærmere angitt tilvalgsperiode.

For nærmere beskrivelse av konseptene se romskjema i prospektet.

Baderomsinnredning type HTH Focus med to skuffer og heldekkende hvit servant, type Kuma Square. For lyst konsept leveres innredningen i fargen Leire, og for mørkt konsept leveres fargen Koksgrå. Speil over baderomsinnredning med innfelt LED belysning, tilpasset innredningens bredde.
Videre leveres ettgreps servantarmatur i krom fra Tapwell, type CA071, vegghengt toalett i hvitt porselen type Duravit Me By Starck med softclose toalettsete, flusher fra Tece i blank krom farge, ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur i krom fra Tapwell. Dusjvegger i herdet glass. Gulv i dusjsone er nedsenket.
Det er avsatt plass for vaskemaskin m/kran og avløp samt stikkontakt for tilkobling av vaskemaskin, kfr. kontraktstegning.
På bad leveres fliser på vegger og gulv. For lyst konsept leveres type Mirage Norr Melk, og for mørkt konsept leveres type Mirage Norr Vit, størrelse 60×60 cm på gulv og 5×5 cm i dusjsone.
På vegg leveres fliser i størrelse 30×60 cm. For lyst konsept leveres Vitra RAL9016 (hvit), og for mørkt konsept leveres Vitra RAL 7047 (lys grå).

Gulv: Haro parkett
Vegger: Sparklet og malt gips farge Jotun 10341 kalk – NCS 1603-Y31R

Tilvalgsmuligheter

Parkering

Det vil bli etablert en felles underjordisk garasjekjeller med arealer for biloppstillingsplasser, tekniske rom og boder. Det kan kjøpes garasjeplass med lader til denne leiligheten for kr 350.000,-

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren gulvvarme, hvor energien hentes fra brønner i grunnen (geovarme). Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten soverom, eventuell innvendig bod og fellesarealer. På bad leveres det elektriske varmekabler. Vannbåren varme i soverom kan leveres som tilvalg. Det blir egen termostat til hvert rom/sone. Det monteres fellesmåler for varmeanlegget. Oppvarming og varmtvann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene på a-konto basis og avregnes etter forbruk.

Energimerke

Generelt vil leilighetene få energiattest med oppvarmingskarakter mørkegrønn og ingen leiligheter vil få svakere energikarakter enn C. Energimerking utføres av selger og må foreligge for å få utstedt ferdigattest.
Det tas forbehold for at avvik fra dette vil forekomme, dette spesielt for boliger med mye vindusflat

Ferdigattest

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelse, gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3025/48/2:
18.11.1921 – Dokumentnr: 900696 – Bestemmelse om vannrett

13.04.1923 – Dokumentnr: 910466 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser

28.05.1947 – Dokumentnr: 2863 – Erklæring/avtale
vedr. jordkabel
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

20.06.1978 – Dokumentnr: 9838 – Erklæring/avtale
Bestemmelse vedr felles privat vann- og kloakkledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

17.01.2005 – Dokumentnr: 1222 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:48 Bnr:43
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

31.08.2021 – Dokumentnr: 1070684 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Elektronisk innsendt
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2021/1353657-1/200

14.10.1921 – Dokumentnr: 900144 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:1

11.06.1952 – Dokumentnr: 3598 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:43

21.05.1974 – Dokumentnr: 7122 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:68

21.05.1974 – Dokumentnr: 7124 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3025 Gnr:48 Bnr:70

06.07.1992 – Dokumentnr: 16982 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0220 Gnr:52 Bnr:133

01.01.2020 – Dokumentnr: 1220126 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0220 Gnr:48 Bnr:2

17.01.2005 – Dokumentnr: 1222 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighet hefter i: Knr:3025 Gnr:48 Bnr:43
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Beliggenhet

Asker sentrum er stedet der man har klart å beholde sjarmen ved å ha en rekke spesialbutikker og spisesteder på gateplan, – og stadig kommer det nye til. Her kan du rusle gatelangs og kjøpe ferske bakervarer eller blomster og kikke innom og se om det er noe nytt hos Caoz eller Haben. Det er flere små caféer, gode spisesteder og vinbarer, så du finner akkurat det du har lyst på.

Hagely ligger stille og rolig til, men samtidig bare rundt en kilometer til koselige Asker sentrum, og tar du andre veien er det omtrent like langt til båthavnen i Leangbukta. Lager du sirkelen enda litt større, når du populære turområder som Vardåsen, Semsvannet eller Konglungen, for å nevne noen.

Nyt svale kvelder med utsyn mot Oslofjorden, eller legg turen innom Asker sentrum for å oppleve livet.

Tomt

Felles eiet tomt på ca. 3.989 kvm, hvor leilighetene utgjør ca. 1.828 kvm BRA. Tomten er regulert til område for boligbygging med tilhørende anlegg, i følge plankart datert 20.05.2021 med tilhørende bestemmelser datert 16.09.2020. Se utomhusplan for utførelse av utomhusarealene. Det tas forbehold om mindre justeringer. Som vist på utomhusplanen vil det etableres to felles uteområder i tillegg til privat hageareal for boligene.

Regulerings- og arealplaner

Godkjent rammetillatelse datert 09.07.21.

Eiendommens utgifter

Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet basert på stipulerte inntekter og kostnader og kan fås ved henvendelse til megler. Budsjettet vil være vedlegg til kontrakt. Se prisliste for estimerte felleskostnader pr. mnd for den enkelte seksjon.

Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter.

Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, TV, bredbånd, a-konto varme og varmt vann, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av forretningsfører. Kostnader til drift av utomhusareal og parkeringskjeller belastes også via sameiets felleskostnader.

I tillegg til felleskostnader vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, mm. Vann og avløp faktureres hver enkelt seksjonseier direkte fra kommunen.

Strøm til lading av el-bil kommer i tillegg og vil avregnes etter individuelt målt forbruk.

Ved overtakelse vil det bli innkrevd to ganger månedlige felleskostnader som startkapital til Sameiet.

Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Normalordningen er at eierbrøken fordeles etter bruksareal (BRA). Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader og stiftelsesomkostninger for usolgte enheter.

Det er p.t. ikke eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Asker kommune.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 20 800,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-
4: Transportgebyr til utbygger: Kr.50 000 ,-

Totale omkostninger: Kr. ,71 970-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader: kr. 8 021 970

Betalingsbetingelser

Total prisantydning inneholder:
1: Prisantydning kontraktposisjon (merverdi) Kr. 250 000,-
2: Innbetalt 10% kjøper 1 Kr. 770 000,-
3: Rest iht. kjøpekontrakt Kr. 6 930 000,-
4: Tilvalg Kr. 0,-

Total prisantydning utgjør Kr.7 950 000
Totale Prisantydning inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader: kr.8 021 970,-

Innbetaling av kjøpesum og omkostninger deles opp i to innbetalinger:

1: Kontant ved kontraktsignering (allerede innbetalt 10%, merverdi for kontraktposisjonen, og transportgebyr til utbygger) kr. 1 070 000,-

Første delinnbetaling må være fri egenkapital da det ikke er mulig å få sikkerhet i boligen ved delinnbetaling 1. Alternativt må det avklares med banken før bud inngis at det kan tas sikkerhet i en annen bolig ved delinnbetaling 1.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger iht. kjøpekontrakt, samt tilvalg) kr. 6 951 970,-

Fremdrift og ferdigstillelse

Estimert ferdigstillelse 2./3. kvartal 2023.

Budgivning

Ved salg av en kontraktsposisjon er det merverdien, (kjøper 1s gevinst) budgiver skal legge inn bud på. Konferer megler før bud legges inn.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven. Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og mail kan forekomme.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Avtalen mellom kjøper 1 (videreselgeren av kontrakten) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendingsloven, kjøpsloven eller forbrukerkjøpsloven.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven utarbeidet i forbindelse med salg av kontraktsposisjonen, samt kjøpekontrakten med tilhørende dokumenter signert av kjøper 1 og selger (utbygger), før bud inngis.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Videresalg

Dette gjelder salg av en kontraktposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny kjøper overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsettes at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis.
Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart.

Ved signering av transportkontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen (kjøper 2) innbetale kjøper 1’s allerede innbetalte 10%, merverdien (kjøper 1’s gevinst), samt transportgebyret til utbygger. Kjøper 1 vil få tilbakebetalt sin 10% med fratrekk for meglerkostnadene ved salg. Kjøper 1’s gevinst ved videresalget (merverdien) vil bero på meglers klientkonto frem til kjøper 2 har overtatt leiligheten og fått rettsvern for sitt erhverv. Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper 1 (selger av kontrakten).

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Skulle noe virke uklart, kontakt megler.

Garantier

Garanti som Selger (utbygger) har stilt i medhold av buofl. § 12 og eventuelt § 47 kan gjøres gjeldende av Kjøper 2 som Kjøper 1 sin rettsetterfølger (jf. buofl. § 12, 6. ledd).

Garantien etter buofl. § 12, som minst lyder på 3% av vederlaget i perioden før overtagelse og 5 % i perioden frem til 5 år etter overtagelsen, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom Selger og Kjøper 1 i henhold til kjøpekontrakt.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eier

Bjørn Sloreby

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 55 000,-
Tilretteleggingsgebyr: kr.10.000,-
Markedsføringspakke 1: kr. 4.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 4.375,-
Oppslag eiendomsregister: kr. 700,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0093/22

Ansvarlig Megler

Anne Heidi Rødal

Dato

Sist oppdatert: 15.02.2023

Tilbake til toppen