3(4)-roms selveierleilighet i Bjørvika | Gjennomgående planløsning med to balkonger | Mulighet for kjøp av garasjeplass

Lidenskap for nybygg

3(4)-roms selveierleilighet i Bjørvika | Gjennomgående planløsning med to balkonger | Mulighet for kjøp av garasjeplass

Dronning Eufemias gate 29, 0194 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 11 200 000,-
Total Prisantydning
kr 11 187 974,-
Omkostninger
kr 281 170,-
Totalpris inkl.omk
kr 11 481 170,-
Fellesutgifter/mnd
kr 3 582,-
P-ROM
83 m2
BRA
83 m2
Rom
3
Etasje
2
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2019
Energimerke
Grønn B

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Visning

HUSK PÅMELDING TIL VISNING | Velkommen til en hyggelig visning med Røisland & Co Eiendomsmegling. Husk å meld deg på visning via lenken "Visningspåmelding". Interessenter oppfordres til å lese salgsoppgave før visning. Hvis det ikke er påmeldte til oppsatt visning, vil ikke visning gjennomføres. Siste mulige visning vil være 29.09.22. kl. 18:00-19:00 Tidligste akseptfrist for bud må settes til 30.09.22 kl. 12:00.

Meget lekker 3(4)-roms leilighet med høy standard, stilrent og tidsriktig materialvalg og en særdeles fin beliggenhet i Bjørvika. Interiøret har Innslag av naturlige materialer som kombineres med moderne kjøkkeninnredning fra HTH og en stilig baderomsinnredning for en nordisk stil. Leiligheten er gjennomgående med to balkonger med fint utsyn mot Munch Museet og fjorden. Det er mulighet for kjøp av parkeringsplass.

Verdt å fremheve |
– Meget pent brukt
– To balkonger
– Mulighet for kjøp av p-plass med lader
– «Custom made» garderobe i gang og soverom
– Fremdeles garanti fra utbygger
– Høy standard
– Heis
– 1-stavs eikeparkett
– Kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
– Felles takterrasse med spektakulær panoramautsikt
– Sentral beliggenhet med «alt» utenfor døren

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

92297951jens@roislandco.no

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214martin@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 301 Gnr. 207 Bnr. 459 Snr. 33

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 83 m²
Totalt primærrom: 83 m²

Primærrom:
2.etasje: Entré, stue/kjøkken, 2 bad/wc, 2 soverom og omkledningsrom.

Kjeller: Sportsbod på ca. 8 m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger. Arealene er oppgitt i BTA bolig, bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. BTA bolig er målt med yttervegg og til midt i vegg mot nabo og gang. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn det oppgitte areal.

Fra takstmann | Tilstandsrapport
Primærrom er skjønnsmessigvurdert på stedet og tilfredsstiller ikke nødvendigvis kravene i Tekninsk forskrift for rom til varig opphold mht. rommets størrelse, takhøyde, lysforhold og rømning. Innbygde/plassbygde skap er skjønnsmessig vurdert på stedet og inkludert i primærrom.

Dronninglunden stod ferdig høsten 2019. Bygget ligger ved den brede Stasjonsallmenningen, i tett naboskap med kulturelle hjørnesteiner som Operaen, det nye Munchmuseet og Deichmanske hovedbibliotek.

Dronninglunden har leiligheter for den kvalitetsbevisste som setter pris på kultur, byliv og sentral beliggenhet. Her er det mulighet til å sikre seg en bolig i fremtidens Bjørvika. Prosjektet består av 138 leiligheter med inngangspartier fra byhagen og felles takterrasse i 9. etasje med fantastisk utsikt utover Oslofjorden og øyene.

Standard

Leiligheten leveres med høy standard og fremstår som moderne og delikat. Den gjennomgående planløsningen, sammen med store vindusarealer vil gi godt lysinnslipp til leiligheten.

Entré |
Innenfor inngangsdøren møtes man av en gang på 8,6 m². På gulvet er det en meget pen 1-stavs eikeparkett, som er gjennomgående i leiligheten (unntatt bad). Det er porttelefon med kamera. I gangen har man et stort custom made garderobeskap med en praktisk sitteplass.

Stue og kjøkken |
Leiligheten har en stor stue på hele 39 m², med åpen kjøkkenløsning. Stuen kan enkelt innredes med en sofagruppe, og vegghengt tv på vegg. Det er i tillegg god plass til spiseplass.
Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren HTH. Kjøkkenfronter i beige farge. Lys og stikkontakt under overskap. Alle skuffer og dører har soft-lukk system. Benkeplate i laminat, samt benkeplate mellom overskap og skap. Vaskekum i rustfritt stål. Alt av integrerte hvitevarer som induksjonstopp, ovn i rustfritt stål, oppvaskmaskin, kombi kjøl/frys og kjøkkenventilator medfølger.

Videre fra stuen tar man seg ut på balkongen som vender vest. Balkongens areal ca. på 11 m² gir plass til bord med stoler. Det leveres et pent tredekke på gulv, belysning og stikkontakter.

I stuen kan man opprette et tredje soverom om dette er ønskelig. Se alternativ planløsning.

Bad |
Lekkert flislagt bad på 5 m² og WC på ca. 1,8 m². Badene leveres med 60×60 cm flis på vegg, og på gulv er det 30×30 cm flis. I dusjsone samt på en fondvegg blir det 5×5 cm flis. På baderommet blir det levert speil med sidelys i LED, heldekkende baderommsinnredning med plass til vask og tørkemasking på hver sin side av servant. Downlights i tak, antall tilpasses etter badets størrelse. Dusjsett med regnfall i type Grohe Euphoria, og rette innsvingbare dusjdører i glass type Grohe Tempesta. Servantarmatur i type Grohe Essence. Vegghengt WC. Opplegg til vaskemaskin og tørkemaskin under baderomsbenk. På WC vil det bli levert toalett og servant.

Soverom |
Hovedsoverom på 11 m² med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 er på 10 m² og har plass til seng og garderobeskap. Hovedsoverommet har tilknyttet balkong på ca. 3 m². i tilknytning hovedsoverommet har man i tillegg en innvendig bod. Mulighet for et tredje soverom i stue, se alternativ plantegning.

Balkong |
Leiligheten har to balkonger på hhv. 11 m² og 3 m². Fra stuen har man utgang til leilighetens største balkong, mens den andre balkongen har tilknytning til hovedsoverommet. Det største balkongen har utsikt mot Munch museet og fjorden.

Takterrasse |
I byggets øverste etasje ligger en fantastisk takterrasse med gode solforhold og flott utsikt. Takterrassen er delt opp med forskjellige sittegrupper, parseller og grøntområder.

Parkering

Det er mulighet for å kunne kjøpe parkeringsplass (merket 35B) i felles garasjeanlegg for kr. 1.000.000,- + omk. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Garasjeanlegget ligger under bebyggelsen og det er kjøreadkomst til kjellerarealer fra Wismargata. Parkeringsplassene i Dronninglunden er i et automatisk parkeringssystem.
Parkeringsplasser er plassert under bygget i et parkeringssystem type Multipark. Parkeringssystemet baserer seg på å plassere biler med en automatisk heis, slik at bilene parkeres i henholdsvis to og tre høyder. Det må påregnes tid å hente og plassere biler. Presentasjonsfilm av et typisk Multiparking anlegg kan sees her: https://www.youtube.com/watch?v=aG2UOGP8ung
Se også vedlagt informasjon rundt multipark.

Fellesutgifter til garasjeplass er kr. 400,- per måned.

Er det ønskelig å kjøpe garasjeplass i tillegg, settes dette inn under forbehold i budskjema at garasjeplass ønskes kjøpt til fastpris i tillegg.

Det er greit å være obs på at maks lengde på bil er 500cm.

Oppvarming

Leiligheten leveres med følgende varmekilder:
– Vannbåren varme med viftekonvektor i tak i leiligheten
– På bad er det termostatstyrt vannbåren varme med gulvføler

Det er installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som bidrar til et behagelig og godt inneklima.

Kostnader for forbruk faktureres basert på leilighetsareal BRA, eller på måling. Det betales et beløp til a-konto i felleskostnader.

BREEAM i bolig – forbedret kvalitet for boligkjøper:
• Lavere energikost
• Minimalt oppvarmingsbehov
• Sikret innendørs luftkvalitet
• Fravær av miljøgifter og farlig avgassing i innemiljøet
• Godt dagslys
• Kvalitetssikret akustikk
• Fravær av innebygd fukt

Energimerke

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler.

Bebyggelse

Konstruksjon: Bygget er fundamentert til fjell med peler og utført med bærekonstruksjon i betong og stål. Dekker i betong. Gulvoppbygging over betongdekket i noen leiligheter.

Fasade: Et gjennomgående prinsipp for fasadene, er at de består av et fasadeuttrykk som er brutt opp i to hovedelementer:
– I plan 3-7 er ytterveggene forblendet med en lys naturstein.
– I plan 1-2 og 8 er kledningen primært av tre.

Balkonger/Terrasser/Uteplasser: Balkonger og terrasser utført som betongkonstruksjon med ubehandlet betongoverflate. På gulv er det levert tremmegulv. Tak over balkong/terrasser har himling i ubehandlet betong. Balkonger og terrasser er utvendige konstruksjon, og mindre ansamlinger av vann kan oppstå på overflaten etter regnvær og snøsmelting. Det må også påregnes noe drypp av regnvann fra overliggende balkong og rekkverk. Rekkverket utført i glass og aluminium/stål.

Heiser: Det er heis fra kjeller og opp til takterrasse i 9. etasje.

Ventilasjon: Leilighetene har balansert ventilasjon fra eget luftbehandlingsanlegg i hver enkelt leilighet. Luftbehandlingsanlegg er plassert i bod eller over himling. Behandlet friskluft tilføres i stue og soverom. Avtrekk fra bad, boder og kjøkken.

Brannsikring: Hele bygget tilfredsstiller dagens krav til brannsikring. Det innebærer blant annet heldekkende sprinkleranlegg i alle fellesarealer, i alle leilighetene, og utvendig på balkonger og terrasser hvor teknisk forskrift krever dette. Sprinkelhoder er synlige i alle rom. Det er i tillegg ett brannslukningsapparat til hver leilighet. Røykdetektor og alarmgiver i hver leilighet er direkte tilknyttet sentralt brannalarmanlegg – avstillingsmulighet ved feilutløsning i hver etasje.

Dører og vinduer: Vinduer og balkongdører med lys farge innvendig. Åpningsbare vinduer med faste delfelt for lufting på soverom. Vinduer som ikke er åpningsbare vil vaskes utvendig fra lift. Felles vindus- og fasadevask administreres av Sameiet og kostnader inngår i husleie.
På grunn av høy isolasjonsevne på glassene, vil det i perioder kunne oppstå kondens/dugg på utsiden av glassene. Dette forekommer spesielt ved væromslag.

Inngangsdøren er en massiv laminert glatt dørblad med vrider og lås i stål. Kompakte innerdører. Vridere av stål. Spalte under dører.

Postkasser: Postkasser på vegg i inngangspartiet.

Porttelefon og adgangstelefon: Det er et komplett anlegg med felles tablå ved hovedinngang. Videocalling og mulighet for fjernåpning av hovedinngangsdør.

Kabel-tv/bredbånd/telefoni: Det er uttak for bredbånd samt uttak for kabel-tv i stue.

Selger har fylt ut egenerklæringsskjema i forbindelse med salget. Egenerklæringsskjemaet følger vedlagt denne salgsoppgaven. Selger har bl.a. kommentert:
– Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon): Ja, kun av faglært (Bravida). Installasjon av lys og lysbrytere.
– Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag: Ja, Zaptek

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.09.2019.

Gjenstående arbeid som gir ferdigattest, baserer seg på ferdigstillelse av utomhusarealer o.l.. Se vedlagt brukstillatelse for nærmere informasjon.

Det er utbyggers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper er gjort kjent med at det kan ta lang tid i etterkant av ferdigstillelse av ett bygg før ferdigattest foreligger.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/207/459/33:
10.03.2014 – Dokumentnr: 196762 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:207 Bnr:459
Gjelder denne registerenheten med flere

10.03.2014 – Dokumentnr: 196762 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:207 Bnr:459
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2015 – Dokumentnr: 924765 – Best. om adkomstrett
Allmenheten har rett til ferdsel gjennom felt G1
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:207 Bnr:459
Gjelder denne registerenheten med flere

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Gjelder 23 parkeringsplasser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:207 Bnr:459
Gjelder denne registerenheten med flere

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:26
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:26
Bestemmelse om vedikehold
Kan transporteres/selges til eiere av boligseksjonene i eiendommene gnr. 207 bnr. 460 og 459, gnr. 234 bnr. 123, 147, 148 , 149 og Parkering B2/B6A AS, org.nr. 918894055

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:29
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:29
Bestemmelse om vedlikehold
Kan transporteres/selges til eiere av boligseksjonene i eiendommene gnr. 207 bnr. 460 og 459, gnr. 234 bnr. 123, 147, 148 , 149 og Parkering B2/B6A AS, org.nr. 918894055

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:169
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:169
Bestemmelseom vedlikehold
Kan transporteres/selges til eiere av boligseksjonene i eiendommene gnr. 207 bnr. 460 og 459, gnr. 234 bnr. 123, 147, 148 , 149 og Parkering B2/B6A AS, org.nr. 918894055

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:215
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:215
Bestemmelse om vedlikehold
Kan transporteres/selges til eiere av boligseksjonene i eiendommene gnr. 207 bnr. 460 og 459, gnr. 234 bnr. 123, 147, 148 , 149 og Parkering B2/B6A AS, org.nr. 918894055

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:219
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:219
Bestemmelse om vedlikehold
Kan transporteres/selges til eiere av boligseksjonene i eiendommene gnr. 207 bnr. 460 og 459, gnr. 234 bnr. 123, 147, 148 , 149 og Parkering B2/B6A AS, org.nr. 918894055

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:223
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:223
Bestemmelse om vedlikehold
Kan transporteres/selges til eiere av boligseksjonene i eiendommene gnr. 207 bnr. 460 og 459, gnr. 234 bnr. 123, 147, 148 , 149 og Parkering B2/B6A AS, org.nr. 918894055

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:227
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:227
Bestemmelse om vedlikehold
Kan transporteres/selges til eiere av boligseksjonene i eiendommene gnr. 207 bnr. 460 og 459, gnr. 234 bnr. 123, 147, 148 , 149 og Parkering B2/B6A AS, org.nr. 918894055

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:51
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:51
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:56
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:56
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:59
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:59
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:63
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:63
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:167
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:167
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:212
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:179
Bestemmelse om videresalg og transport
———-
Transport
Fra: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:179
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:212

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:180
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:180
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:183
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:183
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:185
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:185
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:189
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:189
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:232
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:232
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:191
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:191
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:78
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:78
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:81
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:81
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:97
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:97
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:106
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:106
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:111
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:111
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:123
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:123
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:126
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:126
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:143
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:143
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:145
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:145
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:161
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:161
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:198
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:198
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:200
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:200
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:208
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:208
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999548 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:209
Bruksrett til 1 parkeringsplass
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Transport
Fra: Parkering B2 B6a AS
Org.nr: 918 894 055
Til: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123 Snr:209
Bestemmelse om videresalg og transport

28.08.2019 – Dokumentnr: 999562 – Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:234 Bnr:123
Overført fra: Knr:0301 Gnr:207 Bnr:459
Gjelder denne registerenheten med flere

09.09.2019 – Dokumentnr: 1050818 – Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 33
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 83/10993

Beliggenhet

Med Barcode på den ene siden og fjorden på den andre, gir Dronninglunden deg alt du forventer av en bolig i byen. Ditt nye nabolag gir deg muligheten til å nyte kunst og kultur eller fjord og natur. Dronninglunden ligger ved den brede Stasjonsallmenningen som strekker seg gjennom Barcode og ned til fjorden. Med pulserende Barcode og Dronning Eufemias gate på den ene siden og fjorden på den andre, gir Dronninglunden deg valget mellom bypuls og hvilepuls. Her blir det enkelt å logge av og nyte livet, samtidig som du er midt i byen. Veien er kort, enten du vil søke ut med kajakk og sykkel, eller vil søke inn med bøker og kunst. I Bjørvika finner du alt mellom himmel og fjord. Du kan oppsøke unike matopplevelser i Barcode, bading på Sørenga, vandring langs Havnepromenaden, tur til Ekebergparken, piknik i Middelalderparken, kulturopplevelser i Operaen, Deichmanske bibliotek og Munchmuseet – alt er bare minutter unna. På gateplan flytter blant annet Maaemo Restaurant inn. Operagata som ligger i front av prosjektet er miljøgate. 500 meter fra Kongsbakken til Stasjonsallmenningen, opparbeidet med 5,5 meter bredt sykkelfelt. Det blir opphøyd fortau i granitt og beplantninger og trær i klynger. Kort oppsummert: Mer sentralt kan du ikke bo. Les mer om hva du finner i Barcode og Bjørvika på www.barcodeoslo.no og https://boibjorvika.daytwo.no/

» Bjørvika er stedet for søndagsturen, den gode samtalen, kvalitetstid og sosiale sammenkomster. Det er også Oslos nyeste og mest tilgjengelige nabolag. Her finner du en spennende fusjon av kultur, restauranter, butikker og opplevelser»

Adkomst

Se nettbasert kart for nærmere beskrivelse av adkomst.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Røisland & Co ved annonsert visning.

Barnehage og Skole

Skoler:
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Vahl skole (1-7 kl.) 1.4 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.2 km
Heltberg gymnas 1.3 km
Det skal bygges en barne- og ungdomsskole som etter planen skal stå ferdig i 2022. Skolen vil ha plass til 840 elever, og får to klasserekker på barnetrinnet og fire klasserekker på ungdomstrinnet. Skolen er planlagt oppført langs det grønne rekreasjonsområdet Kongsbakken.

Barnehager:
Strekkoden barnehage (0-6 år) 0.3 km
Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.6 km
Sørenga barnehage (0-6 år) 0.7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Offentlig kommunikasjon

Første nye trikkestrekning på 21 år. Den nye ruten er den første endringen som gjøres i trikkenettet i Oslo på 21 år, og er en del av Oslo Kommunes plan for å ruste opp trikketilbudet. Som en del av det samme vedtaket vil også etterhvert 87 flunka nye trikker rulle på de nye skinnene gjennom Dronning Eufemias gate.

Nå blir det enda enklere å komme seg til og fra Bjørvika. Fra Bekkestua, Ljabru og Majorstuen.
Det er trikkelinjene 13 og 19 som nå vil gå via Bjørvika. Linje 13 går fra Bekkestua via Nationaltheatret og Bjørvika til endestoppet Ljabru. Linje 19 går fra Majorstuen og følger videre samme retning til det samme endestoppet. Med den nye ruten vil det kun ta 9 minutter å reise med trikken fra Holtet til Bjørvika og 16 minutter fra Majorstuen. Dette øker fremkommeligheten til Bjørvika betraktelig, og gjør det enklere å ta i bruk både kulturtilbudet og de nye felles uteområdene i bydelen.

Tomt

Eiendommen og bygningen grenser mot offentlige arealer, som fortau Dronning Eufemias gate mot nord og fortau Operagata mot syd, fortau Wismargata mot øst og Stasjonsallmenningen mot vest. Rundt, og gjennom eiendommen, er det på gateplan regulert gågater som skal være offentlig tilgjengelig. Kjøreadkomst til kjellerarealer skjer fra Wismargata, via nabobygg Eufemias Hage.

Dronninglunden har en pent opparbeidet byhage på bakkeplan med ferdig belegg, snøsmeltingsanlegg på utvalgte områder, sykkelparkering og utvendig belysning. Sameiet dekker driftsutgifter på utomhusarealer. I byggets 9. etasje ligger sameiets felles takterrasse med fantastisk utsikt over Oslofjorden og øyene. Takterrassen er inndelt i skjermede soner. Taket er et tilbud som legger til rette for de aktivitetene som skjer i privatsfæren, som: sosialt samvær med venner, familie og naboer, lek for små barn, kontemplasjon, samt tilgang til sol og luft.

Regulerings- og arealplaner

Dronninglunden ligger på felt B2 som er regulert til bolig, forretninger, offentlig eller privat tjenesteyting, kontor, bevertning og energianlegg. Reguleringsbestemmelser for felt B2 i Bjørvika er S-4825, vedtatt 12.11.2014, som er en del av reguleringsplan S-4099. Felt B2 består av et bygg med åpen kvartalsbebyggelse med en kotehøyde + 31. Vest for B2 ligger B1. Bebyggelsen på B1 består av to sammenhengende bygg med en kotehøyde + 32 og trapp- /heishus på kote + 35. Øst for B2 ligger B3 med samme reguleringshøyde som B2. Det er søkt om dispensasjon fra gjeldende regulering vedrørende høyde på byggene på felt B6. Iht. dagens reguleringskart er kotehøyden +26.5. Feltet er søkt endret til en kotehøyde på +29,6. Reguleringskart med bestemmelser finnes som vedlegg til salgsoppgaven eller hos megler. For nærmere informasjon om byggets beliggenhet og høyde, se situasjonskart.

1. januar 2016 skiftet Oslo Kommune måleregler for kotehøyde. Faktisk høyde vil dermed bli +37 cm høyere en reguleringskart datert før nevnte dato.

Bjørvika er et område under utvikling og det understrekes at endringer vil skje. Selger (Oslo S. Utvikling AS) vil videreutvikle eiendommen foran Dronninglunden. Selger har intet ansvar for eventuelle ulemper som følger av at utbyggingsplanene i området endres. Det anbefales spesielt å følge med på de planer og prosesser som pågår for området via Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten. Se også www.prosjekt-fjordbyen.oslo.kommune.no og www.haveiendom.no.

Eiendommens utgifter

Felleskostnader: 2.785,-
Oppvarming A-konto oppvarming: 797,-

Multipark parkering: 400,-

Totale felleskostnader inkluderer varmtvann (a-konto), forsikring av bygget, normale drifts- og vedlikeholdskostnader, strøm i fellesarealer, kommunale avgifter, forretningsførsel og renovasjon. Avtale om TV-pakke og fibernett inngås for den enkelte leilighet, dette kommer utenom felleskostnadene.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skattog-avgift/eiendomsskatt. Satsen for for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi for 2021 var kr. 1 811 988,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr. 6 523 158,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Formuesverdien skal utgjøre ca. 25% av markedsverdi for primærbolig, og ca. 90% for sekundærbolig.

Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien. Formuesverdien justeres normalt årlig.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av kjøpesum og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld: Kr. 280.000,- (Forutsatt salgssum: 11.200.000,-)
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 281.170,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 11.481.170,-.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.400,-. Kjøper har også muligheten til å velge Boligkjøperforsikring PLUSS til kr. 10.200,- med et årlig abonnement på kr. 2.800,-. Se ytterligere informasjon om Boligkjøperforskirngen vedlagt i salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler senest 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Sameiet |
Leiligheten er en del av Sameiet Dronninglunden, som består av totalt 138 seksjoner og 3 næringsseksjoner.

Org. nummer: 923 819 479
Hjemmeside: www.sameietdronninglunden.no/
Styremail: styret.dronninglunden@gmail.com
Forretningsfører: USBL
Forsikring: Trygg
Vedtekter og husordensregler: Se sameiets hjemmeside.
Dyrehold: Dyrehold er tillatt, forutsatt at dyreholdet ikke er til ulempe eller sjenanse for andre beboere. Det er ikke tillatt å lufte husdyr på sameiets takterrasser. I byhagen skal husdyr som hovedregel kun føres i bånd inn og ut av området, og ikke oppholde seg i byhagen, da dette lett kan bli til sjenanse for de øvrige beboere. Anlagt grøntområde er ikke et sted for husdyr å gjøre fra seg.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse av megler.

Vaktmester |
Daglig vaktmestertjenester og service av Dronninglunden blir utført av Bjørvika Servicesenter v/ Usbl. I dette tilbudet vil du få tilgang til et bredt spekter av tjenester, som med tiden vil formidles gjennom et digitalt grensesnitt og ved personlig service fra servicesenteret. Servicesenteret er bemannet mandag-torsdag kl.10:00-12:00.

Øvrig informasjon |
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra leveransebeskrivelse, kommunen, evt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning til å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Fra takstmann | Tilstandsrapport
Primærrom er skjønnsmessigvurdert på stedet og tilfredsstiller ikke nødvendigvis kravene i Tekninsk forskrift for rom til varig opphold mht. rommets størrelse, takhøyde, lysforhold og rømning. Innbygde/plassbygde skap er skjønnsmessig vurdert på stedet og inkludert i primærrom.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven.

Budgiverens opplysning om han er forbruker eller næringsdrivende

Avhendingsloven ble endret med virkning fra 1. januar 2022 og innebærer blant annet at «som den er»-forbehold ikke har virkning i forbrukerkjøp, jf. avhendingsloven § 3-9 andre ledd, jf. § 1-2 tredje ledd. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. «Som den er»-forbehold kan imidlertid fremdeles tas utenfor forbrukerkjøp. Hvorvidt eiendommen selges til en forbrukerkjøper eller ikke, kan derfor ha betydning for fordelingen av risiko mellom partene: hvis kjøperen er forbruker, bærer selger ansvaret dersom eiendommen ikke samsvarer med de krav til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Hvis kjøperen ikke er forbruker, bærer imidlertid selger ansvaret for slike avvik bare i den grad eiendommen er i vesentlig ringere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Budgivers opplysning om han er forbruker eller ikke, skal gis i forbindelse med formidling av budet, for eksempel ved at det i budskjemaet krysses av for om man er forbrukerkjøper eller ikke. Budgiver må informere megler om han opptrer som forbruker eller ikke-forbruker ved budgivning for at andre parter involvert i budrunden kan ta stilling til forhold av faktisk og rettslig art som er viktige i forbindelse med avtalen. Megler har begrenset mulighet til å kontrollere budgivers egenopplysning om vedkommende er næringsdrivende eller ikke, og budgiverens skriftlige opplysning om han er forbrukerkjøper eller ikke, må legges til grunn.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om hvitvasking. Megler er pliktig å gjennomføre identitetskontroll av alle involverte parter. Dette innebærer at eiendomsmeglere har plikt til melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Selger har likevel fylt ut egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og ordinær Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.400,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- i honorar for ordinær Boligkjøperforsikring.

Eier

Anna Woodd

Nicolas John Pearson-Woodd

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris: 70.000,-
Tilretteleggingsgebyr: kr.7.900,-
Visninger: kr. 2.500,- pr. stk.
Markedsføringspakke: 12.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr. 700,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.950,-
Inneståelse- og utleggshonorar: kr. 1.950,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Meglere
Ansvarlig megler:
Martin Killi Arnesen
Telefon: 909 34 21
E-post: martin@roislandco.no

Eiendomsmeglerfullmektig:
Jens Bacher
Telefon: 922 97 951
E-post: jens@roislandco.no

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0108/22

Ansvarlig Megler

Jens Ulrik Bacher

Dato

Sist oppdatert: 10.10.2022

Tilbake til toppen