FASTPRIS: 3-roms hjørne/-toppleilighet med stor balkong på 19,5 m². Lav dokumentavgift. Ferdigstilles den 17. april 2024

Lidenskap for nybygg

FASTPRIS: 3-roms hjørne/-toppleilighet med stor balkong på 19,5 m². Lav dokumentavgift. Ferdigstilles den 17. april 2024

Søster Mathildes gate 39, 1473 LØRENSKOG

Geotag
Prisantydning
kr 4 750 000,-
Total Prisantydning
kr 4 750 000,-
Omkostninger
kr 65 740,-
Totalpris inkl.omk
kr 4 815 740,-
Fellesutgifter/mnd
kr 3 654,-
P-ROM
57 m2
BRA
57 m2
Rom
3
Etasje
5
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2023

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Visning

Videresalg av leilighet under oppføring: Leiligheten er under oppføring og det er ikke tilgang på selve leiligheten/byggeplass. Det er mulig å gjennomføre en digital visning på Teams for en gjennomgang av spørsmål/fly i simulator (utsikt/solforhold). Konferer med megler Martin Killi Arnesen for ytterligere informasjon og en hyggelig prat.

Dette er et videresalg av leilighet 119 i prosjektet Gårdskvartalet (Hus 3). Utbygger er Selvaag Bolig. Leiligheten er en luftig toppleilighet med god takhøyde på 2.6 meter, store vinduer, tidsriktig lys en-stavs eikeparkett og en stor hjørnebalkong på hele 19,5 m². Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for godt inneklima og lave kostnader for oppvarming. Boligfeltet Gårdskvartalet ligger inntil den nye byparken i Lørenskog sentrum. Skårerbyen planlegges med til sammen 1100 boliger og en stor, ny bypark. Neste nabolag for salg i Skårerbyen er Gårdskvartalet: 257 leiligheter fordelt på seks hus. Denne leiligheten ligger i Hus 3 med 36 leiligheter.

Denne leiligheten har overtakelse den 17. april 2024.

Nøkkelpunkter
* Helt ny 3-roms hjørne-/toppleilighet
* Stor hjørnebalkong på 19,5 m² med gode solforhold
* Lav dokumentavgift. Kun kr. 24 570
* Moderne kjøkken fra Sigdal
* 1-stavs parkett
* TEK 17 = Godt isolert og energivennlig
* God lagringsplass i kjellerbod på 5 m²

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214martin@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 3029 Gnr. 102 Bnr. 460

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 57 m²
Totalt primærrom: 57 m²

Primærrom:
5. etasje: Entré, bad, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Alle leilighetene får egen sportsbod. Bodene vil hovedsakelig være lokalisert i parkeringsskjeller. Bodene vil bli fordelt av selger i forkant av innflytting. Sportsboder får en størrelse på minst 5 m² for leiligheter over 50 m². Sportsbod utføres som nettingbod med tett dør og med feste for hengelås.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger.

Standard

Entré:
Leiligheten har en entré på ca. 6 m². Det leveres en lekker parkett 14 mm eik 1-stavs hvitpigmentert matt lakkert (børstet og med 2V fas). Terskler og gulvlist i tilsvarende utførelse som parkett. Gulvlist m/synlige spikerhull. To-veis porttelefon med kamera. Lampepunkt i tak med bryter. Stikkontakter iht. NEK 400.

Stue og kjøkken:
Videre fra entréen kommer man til en stue på ca. 22 m² med åpen kjøkkenløsning. Leiligheten får et pent og moderne kjøkken fra Sigdal med fronter i modellen Vidde Snø.
Lyslist/Spotter under overskap. Kontakt ved tak m/bryter. Avtrekk, Røros Slimline Crystall. Ettgreps blandebatteri med høy svingbar tut og oppløft (propp). Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin.
Front: Slette fronter. Dekksider og takavslutning i samme farge som fronter
Håndtak: Håndtak i sort, messing eller metall.
Benkeplate: Laminat «betonglook» 20 MM tykkelse med forsterket forkant.
Kum: 600MM bred i rustfritt stål eller tilsvarende, topplimt som standard.
Kjøkkenet er forberedt for integrerte hvitevarer.
Hvitevarer inngår ikke i leveransen.

Videre fra stuen tar man seg ut til den nordøstvendte hjørnebalkongen på hele 19,5 m². Her ute har man gode solforhold. Det er sol fra tidlig morgen til rundt kl.14:00, og kommer så igjen kl.17:30 til kl. 21:00 midtsommers, iht. utbyggers soldiagram/simulator. Se https://webmodell.no/stream/?id=jn7IxIZzJyiwMTEY4jwq&target=81252

Det leveres tremmegulv som er lunt å gå på. Utelampe med innvendig bryter. Dobbel stikkontakt. Rekkverk- puss og spiler

Bad:
Det leveres lysgrå innredning iht. plantegning. Baderomsinnredningen skal være så bred som mulig, men med avsatt plass til vaskemaskin. Heldekkende benkeplate med toppmontert firkantet servant i porselen, med plass til vaskemaskin under benk. Eller innredning med servantskap og vaskesøyle. Speil med lys. Det leveres vannbåren varme i badegulv.

Gulv: Fliser 30×30 cm lys grå, og 5×5 i dusj. Fug med farge tilsvarende flis, ca. 2-3mm tykkelse på fug. Nedsenket dusjsone.
Vegg: Fliser 60×30 cm lys grå. Fug med farge tilsvarende flis, ca. 2-3mm tykkelse på fug.

Evt. vannfordelingsskap på vegg.

Vegghengt toalett.
Servantbatteri: Ettgrep med oppløft (propp).
Dusjbatteri med termostat, dusjhode med slange på veggmontert stang.
Rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som kan svinges inn i dusjnisjen når dusjveggene ikke er i bruk.

Innfelte hvite LED downlights i tak.
Dobbelt stikk på vegg ved servant.
Stikkontakter for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Leiligheten har 2 soverom, hvor hovedsoverommet er på romslige 11,8 m².
Soverom 2 er på ca. 8,6 m² med inngang fra stuen.
Det leveres ikke garderobeskap som standard.

Se utbyggers leveransebeskrivelse/romskjema for ytterligere informasjon.

Tilvalgsmuligheter

Det er ikke utført tilvalg i denne leiligheten. Standard leveranse er valgt. Se vedlagte ordreoversikt.

Det er ikke mulig å gjøre tilvalg i leiligheten, da frister er utløpt.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til denne leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten leveres med elektrisk oppvarming ved wifi-styrte panelovner. På baderom leveres det vannbåren varme i gulv.

Ventilasjon:
Det leveres balanserte sentrale ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner plassert i teknisk rom i kjeller. Innblåsing av luft til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenventilator. Utlufting over tak/ventilasjonstårn kan medføre sjenerende lukt.

Energimerke

Alle boenhetene vil bli energimerket. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført, og utleveres ved overtakelse av boligen. Energimerkingen skal dokumentere at leilighetene minst tilfredsstiller kategori C. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

Ferdigattest

Det er utbyggers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper er gjort kjent med at det kan ta lang tid i etterkant av overtagelse før ferdigattest foreligger.

Adgang til utleie

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier. Utleie skal meldes til sameiets styre.

Beliggenhet

Lørenskog kommunen har med sine snaut 50 000 innbyggere – vært selvforsynt med forretninger og aktivitetstilbud lenge. Ved Skårer finner du to varehus der både lørenskoginger og tilreisende fra området rundt finner det de trenger: Triaden Lørenskog Storsenter og kjøpesenteret Metro. Sistnevnte kan skilte med over hundre butikker og spisesteder, i tillegg til en egen bowlinghall. Vegg i vegg med Metro ligger kulturhuset Lørenskog Hus, som rommer kinosaler, bibliotek og scener for et allsidig utvalg kulturaktiviteter.

Reiser du 15 minutter vestover med bil, buss eller tog, kan du fråtse i Norges rikeste og mest varierte utvalg av byggleder. Oslos arenaer for mat, drikke, kunst, konserter og mote kan måle krefter med en hvilken som helst europeisk storby. Skulle utferdstrangen ta overhånd, ligger Gardermoen en kort tur nordover! Drar du sørover, derimot, gjennom det karakteriske østlandske jordbrukslandskapet, befinner du deg med ett i Østmarka.

Tomt

Skårerbyen 3 Sameie bygges på eiet tomt gnr. 102, bnr. 460 i Lørenskog kommune. Tomteareal for Skårerbyen 3 Sameie er ca. 12580 m2. Det gjøres oppmerksom på at dette er en foreløpig beregning av arealet, og at avvik vil forekomme. Det kan bli gjennomført justeringer av tomtens grenser og areal før overtakelse. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass og utomhusarealer med utstyr iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav vil kunne medføre enkelte endringer på utomhusplanen.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan.

Området er under kraftig utbygging og det bygges og utvikles på nabotomt, samt nærliggende tomter i fremtiden. Det må påregnes bygningsarbeider/støy i området.

Eiendommens utgifter

Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.
Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr. 38,- pr. kvm. BRA pr. mnd. pluss kr. 200 pr. leil. pr. mnd.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene. Forretningsfører vil på vegne av sameiet, i forbindelse med kjøpers overtakelse av bolig, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnad som startkapital til sameiet. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlig felleskostnader eller bli tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
– Kostnad kabel-TV og bredbånd, stipulert til ca. kr. 490,- pr. mnd.
– Kostnad fjernvarme til oppvarming på bad og varmt vann stipulert til ca. kr. 14 pr. kvm. pr. mnd. – akonto. (Flere analyseselskap forventer store svingninger i strømprisene de neste fem årene før de stabiliseres på et «normalt» nivå. Det er også usikkerhet til hvor lenge Statens støtteordning vil vare for felles strøm og fjernvarme i eierseksjonssameier. Disse faktorene gjør at det er svært vanskelig å estimere hvor mye energikostnadene for eierseksjonssameiet vil bli når det er ferdig bygd og overlevert.)
– Kostnad forbundet med strøm og elektrisk fyring.
– Felleskostnad Selvaag Pluss Service AS ca. kr. 200 pr. leil. pr. mnd. forutsatt at bt5 og 6 innlemmes i fremtidige bt7 og 8 sitt felleslokale med nabolagsfunksjoner.

Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune per tid.

Formuesverdi

Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke formuesverdi per tid. Formuesverdien for primærboliger er 25 prosent av boligens verdi.

Formuesverdi for sekundærbolig:
Inntektsåret 2023: 100 prosent av boligens verdi
Inntektsåret 2022: 95 prosent av boligens verdi

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av kjøpesum: Kr. 24 570
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585
3: Tinglysningsgebyr pant: Kr. 585
4: Transportgebyr til utbygger: Kr. 40 000

Totale omkostninger: Kr. 65 740
 
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader: Kr. 4 815 740

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale oppstartskapital til sameiet. Oppstartskapitalen tilsvarer 2xmnd. felleskostnad blir fakturert av forretningsfører ifm. med innflytning. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlig felleskostnader eller bli tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Annen viktig informasjon

Dette er et videresalg av leilighet under oppføring. Salget reguleres av bustadoppføringslova. Selger må stille en garanti på hele salgssummen ved salg.

Utbygger er Skårer Bolig AS, org. nr. 990 212 929 heretter benevnt «utbygger». Skårer Bolig AS er 100% eid av Selvaag Bolig ASA, org. nr. 992 587 776.

Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende informasjon i romskjema:
• Skyvedørsfronter og garderober er stiplet inn i salgstegningene for å vise mulig plassering, og er ikke en del av leveransen.
• Hvitevarer er ikke en del av leveransen.
• Utekjøkken og plantekasser på balkong og terrasse er ikke en del av leveransen.
• Bad vil bli plassbygget eller levert som badekabiner.
• Plantegningene presentert i prospektet er ikke detaljplanlagt med kjøkkenleverandør. Det vil derfor i noen tilfeller være avvik på kjøkken mellom plantegning og kjøkkentegning. Kjøkkentegninger ettersendes

Driftsforening:
Det vil kunne bli etablert en Driftsforening for Skårerbyen – kalt Skårerbyen Driftsforening, heretter «Driftsforeningen». Foreningens formål er å eie, samt sørge for drift og vedlikehold av fellesarealer og installasjoner, herunder veier, arealer til lek og rekreasjon, biloppstillingsplasser, belysning og annen infrastruktur som er ment til felles benyttelse for beboerne på Skårerbyen. Selger forbeholder seg rettetil å definere omfanget av nevnte arealer og installasjoner under sin utvikling av Skårerbyen. Det vil kunne bli tinglyst pliktig medlemskap i Driftsforeningen for alle beboerne i Skårerbyen. Det gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst erklæring om allmenhetens ferdselsrett over deler av arealer og installasjoner underlagt Driftsforeningen. Kostnader til drift og vedlikehold av Driftsforeningen vil fordeles på foreningens medlemmer, via Boligselskapene, med utgangspunkt i antall boenheter i det enkelte Boligselskap. Selger tar forbehold om å differensiere fordelingen av drift- og vedlikeholdskostnadene basert på det enkelte Boligselskaps beregnede bruksnytte av fellesarealene og installasjoner. Kostnad er medtatt i estimert nivå på felleskostnader, se felleskostnad/oppstartskapital.
Utbygger vil om nødvendig på vegne av Driftsforeningen engasjere forretningsfører til å sørge for driften av Driftsforeningen for de tre første driftsårene. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett til Driftsforeningen. Driftsforeningen ledes av et styre valgt fra de ulike Boligselskapene.

Prosjektet:
Byggetrinn 5 vil bestå av 3 bygg med til sammen 119 leiligheter: hus 1, 2 og 3. Byggetrinn 6 vil bestå av 3 bygg med 138 leiligheter: hus 4, 5 og 6. Hus 1, 2 , 3 , 4 og 6 planlegges som ett sameie: Skårerbyen 3 Sameie.

Barnehage:
I BT5 kommer det en seks-avdelings barnehage.

EIERFORM OG ORGANISERING
Skårerbyen 3 Sameie: Skårerbyen BT5 og BT6 planlegges organisert som ett eierseksjonssameie i samsvar med eierseksjonsloven av 16.06.2017. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon.

Felleslokaler:
I fremtidige BT7/BT8 er det planlagt å etablere Felleslokale med nabolagsfunksjoner for «Skårerbyen» som skal driftes og administreres av Selvaag Pluss Service AS. Lokalet planlegges med:
• Selskapslokale
• Møterom
• Hjemmekontor
• Garderobe og toalett
• Lager (smørebod/skibod)
• Sykkelverksted

Utbygger forbeholder seg retten til å innlemme Skårerbyen BT5 og BT6 Sameie i avtalen med Selvaag Pluss Service AS, som vil gi seksjonseierne tilgang til servicekonseptet og de felles nabolagsfunksjoner som etableres.

Skårerbyen BT5 og BT6 Sameie vil da være forpliktet til å delta i drift og vedlikehold av og til å bære sin forholdsmessige del av utgiftene knyttet til drift/vedlikehold av lokalet og til avtalen med Selvaag Pluss Service AS.

Fremdrift og ferdigstillelse

Denne leiligheten har fått innkalling til ferdigbefaring og overtagelsesbefaring:

– Ferdigbefaringsdato: 10.04.2024 kl.: 12:00
– Overtagelsesforretning dato: 17.04.2024 kl.: 12:30

Se vedlagte innkallelse.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven.

Budgiverens opplysning om han er forbruker eller næringsdrivende

Avhendingsloven ble endret med virkning fra 1. januar 2022 og innebærer blant annet at «som den er»-forbehold ikke har virkning i forbrukerkjøp, jf. avhendingsloven § 3-9 andre ledd, jf. § 1-2 tredje ledd. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. «Som den er»-forbehold kan imidlertid fremdeles tas utenfor forbrukerkjøp. Hvorvidt eiendommen selges til en forbrukerkjøper eller ikke, kan derfor ha betydning for fordelingen av risiko mellom partene: hvis kjøperen er forbruker, bærer selger ansvaret dersom eiendommen ikke samsvarer med de krav til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Hvis kjøperen ikke er forbruker, bærer imidlertid selger ansvaret for slike avvik bare i den grad eiendommen er i vesentlig ringere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Budgivers opplysning om han er forbruker eller ikke, skal gis i forbindelse med formidling av budet, for eksempel ved at det i budskjemaet krysses av for om man er forbrukerkjøper eller ikke. Budgiver må informere megler om han opptrer som forbruker eller ikke-forbruker ved budgivning for at andre parter involvert i budrunden kan ta stilling til forhold av faktisk og rettslig art som er viktige i forbindelse med avtalen. Megler har begrenset mulighet til å kontrollere budgivers egenopplysning om vedkommende er næringsdrivende eller ikke, og budgiverens skriftlige opplysning om han er forbrukerkjøper eller ikke, må legges til grunn.

Lovanvendelse

Kjøpet følger bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Iht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt senest ved forbehold frafalt. Garantien utgjør 3 % av kjøpesum frem til overtakelse. Beløpet økes til 5 % av kjøpesum og står 5 -fem- år etter overtakelsen jf. buofl. § 12, 3 ledd. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingslova).

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hvitvaskingsreglene

Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Det anbefales at kjøper innbetaler kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eier

Sanjay Malhotra

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: kr. 55 000
Markedsføringspakke: kr. 16 900
Oppgjørshonorar: kr. 6 950
Oppslag eiendomsregister: kr. 700
 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0147/23

Ansvarlig Megler

Martin Killi Arnesen

Dato

Sist oppdatert: 19.10.2023

Tilbake til toppen