Helt ny og lekker 3-roms hjørneleilighet med vestvendt balkong på ca. 9,7 m² | Lav dok.avg | Ferdig: 25.11.22

Lidenskap for nybygg

Helt ny og lekker 3-roms hjørneleilighet med vestvendt balkong på ca. 9,7 m² | Lav dok.avg | Ferdig: 25.11.22

Malerhaugveien 20F B2-H0601, 0661 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 6 500 000,-
Total Prisantydning
kr 6 500 000,-
Totalpris inkl.omk
kr 6 389 056,-
Fellesutgifter/mnd
kr 2 931,-
P-ROM
58 m2
BRA
63 m2
Rom
3
Etasje
6
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2022
Energimerke
Lysegrønn C

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Visning

Dette er et salg av kontraktsposisjon. Leiligheten er under oppføring, og det er byggeplass per tid. Det er mulig å sette opp et Teams-møte med megler. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Dette er et videresalg vedrørende leilighet B2-H0601 i prosjektet Malerhaugveien 20. Dette er en lekker 3-roms med god planløsning beliggende i 6. etasje. Leiligheten inneholder entré, åpen stue- kjøkkenløsning, 2 soverom, baderom, innvendig bod og balkong på 9,7 m² vendt mot vest. Dette er et herlig areal å ha på varme sommerdager. Leiligheten ferdigstilles og overleveres av utbygger (Bunde Eiendom) den 25.11.22.

Malerhaugveien 20 vil bestå av 106 leiligheter fordelt på 3 bygg (A, B, C), i tillegg til garasjeanlegg og bodareal under bakken. Det blir lyse og tiltalende leiligheter med vestvendt og solrik beliggenhet, på en rolig og skjermet tomt omkranset av store grøntarealer, innerst i en blindvei. Samtidig som det er sentralt med få minutter fra sentrum med t-bane, buss eller sykkel. Sjarmerende Kampen, Vålerenga og Tøyen en naturlig del av nærområdet. Her kan du rusle rundt blant vakre hus og i grønne parkområder, finne spennende butikker og spisesteder og uendelig med muligheter for turer og aktiviteter.

Prosjektet får et moderne og sjarmerende uttrykk med to ulike nyanser av en varm, svakt rødlig farge, mens sokkeletasjen er mørkere, mer jordfarget. Fargenyansene og de ulike nivåene på byggene passer perfekt i terrenget og harmoner godt sammen med det grønne.

Kvaliteter |
– Overtakelse den 25.11.22
– Lav dokumentavgift. Kun kr. 37.800,-
– Hjørneleilighet
– Vestvendt balkong på 9,7 m²
– Felles takterrasse
– Stilrent kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
– 1-stavs parkett
– Gulvvarme
– Rør-i-rør system
– Godt isolert
– Heis
– Stor innvendig bod på 3,5 m²
– Sentral beliggenhet på Ensjø

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

92297951jens@roislandco.no

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214martin@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 301 Gnr. 129 Bnr. 122 Snr. 37

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 63 m²
Totalt primærrom: 58 m²

Primærrom:
6. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Sekundærrom:
6. etasje: Innvendig bod.

Bod:
Hver boligseksjon får en sportsbod i kjeller/underetasje. Vegger mellom bodene og mot felles gangareal er av netting, alle med dør forberedt for hengelås. Rørføringer/søyler kan forekomme. Fri takhøyde vil generelt være 2,20 m. På grunn av tekniske føringer som kabelgater for el. og ventilasjonskanaler kan deler av bod ha lavere høyde.

Sykkelrengjøring reparasjon og parkering:
Det tilrettelegges for sykkelparkering innvendig i kjellerarealer og utvendig langs byggets fasader. I tillegg etableres det et eget rom i kjeller, med utstyr for spyling og vasking av sykler. Ved inngangsparti mot Malerhaugveien etableres det et eget rom for reparasjon og vedlikehold av sykler. Rommet utstyres med utslagsvask, samt opplegg for luft pumpe, enkelt håndverktøy, og opphengs stativ. Inventar overtas av Sameiet for videre drift.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger.

Standard

Leiligheten leveres med standard leveranse.

Entré:
Leilighetens entré er på ca. 4 m². Det leveres en lekker hvitpigmentert eikeparkett (Standard parkett TMP White Coral), som er gjennomgående i leiligheten (unntatt våtrom). Hvite LED downlights i himling med dimming. I tilknytning til soverommet er det en innvendig bod på ca. 3,5 m² som er meget praktisk i hverdagen.

Stue:
Leiligheten har en stue på ca. 26,7 m² med åpen kjøkkenløsning. Her kan det innredes med et spisebord, sofagruppe og medie-møbel. Videre fra stuen tar man seg enkelt ut til leilighetens balkong på hele 9,7 m² som er vendt mot vest. Denne ligger fantastisk til med fine solforhold.

Kjøkken:
HTH er valgt som kjøkkenleverandør i prosjektet og omfanget av leveransen er i henhold til det som fremgår av detaljert kjøkkentegning fra leverandør. Kjøkkenfronter leveres i modell Focus med malte mdf fronter i fargen Leire. Utvalgte leiligheter leveres med fritthengende vegghyller i sort metall i tillegg til overskap. Overskap leveres med LED lys-/gripelist i bunn av skrog, lyslist leveres ikke på hjørneskap Kjøkken leveres med 20 mm laminat benkeplate i farge 558 Betong. Benkeplaten leveres med sort nedfelt komposittvask type Franke Mythos og blandebatteri type Grohe Eurosmart i krom Alle skuffer og dører leveres med demping. Skuffeseksjonene leveres med LUX skuffer med fulluttrekk og bestikkinnlegg i øverste skuff. Benkeskap leveres med grep type Line eloxert brun, overskap leveres grepsfri Sokler, foringer, dekksider, frisider og takforing leveres i samme farge som kjøkkenfrontene. Det leveres helintegrert kombiskap kjøl/frys, integrert komfyr, helintegrert oppvaskmaskin og induksjonstopp av anerkjent merke type Elektrolux. Ventilator leveres av typen slimline i rustfri utførelse. Vi gjør oppmerksom på at enkelte to-roms leiligheter kan ha avvik fra dette. Detaljert kjøkkentegning vil bli vedlagt kjøpekontrakt.

Bad:
Leiligheten har et romslig bad på ca. 5,5 m². Baderommene leveres i all hovedsak som baderomskabiner, enkelte leiligheter vil få plassbygde bad.

– Utenpåliggende speil over vask med innfelt belysning.
– Hvit baderomsinnredning med skuffer av typen Bano Home STD med heldekkende vask.
– Servantkran Grohe Eurosmart Cosmopoltian i krom med oppløftventil
– Dusjsett Grohe Tempesta i krom med dusjarmatur Grohe GT800+
– Vegghengt toalett type Grohe Euro med soft close sete.
– Flusher Mepa SUN i krom.
– Dusjvegger Normark 90×90 cm med klart glass.
– Slukrist Sirius i børstet stål.
– Stikk til vaskemaskin og tørketrommel.
– Hvite LED downlights med dimming.

Gulvflis:
Lyse Rako Serie Extra 30×30 med 5×5 i dusjsone.

Veggflis:
Lysegrå fliser fra Rako Serie Extra 30×60.

Soverom:
Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommet er på ca. 12,3 m² og soverom 2 er på ca. 7,4 m².

Se leveransebeskrivelse for mer informasjon.

Tilvalgsmuligheter

Kjøper 1 har ikke gjort noen tilvalg i leiligheten. Standard leveranse blir levert, iht. utbyggers leveransebeskrivelse.

Det er ikke mulig å utføre tilvalg i leiligheten da frist er utløpt.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten.

Det er totalt 36 parkeringsplasser i garasjeanlegget. Det kan bli aktuelt å etablere en bildelingsordning i prosjektet. Sameiet inneholder flere sykkelparkeringsplasser hvor enkelte er tilpasset transportsykler. Sykkelparkeringsplassene vil være tilgjengelige for alle som eier leilighet i Malerhaugveien 20.

Oppvarming

Varmt tappevann og vann til oppvarming leveres fra fjernvarmeanlegg. Det leveres vannbåren gulvvarme i alle rom, bortsett fra soverom.

Energimerke

Det vil bli utarbeidet energimerker/sertifikater for hver leilighet og barnehage. Foreløpig beregning viser at bygget vil ligge i kategori C. I leilighetsbygg vil ulik plassering av leiligheter medføre at energimerke kan variere, og det tas forbehold om at avvik fra ovennevnte kan forekomme

Ferdigattest

Det prosjekteres og bygges i henhold til Byggeteknisk forskrift TEK17. Selger har ansvaret for at det foreligger brukstillatelse/ferdigattest på leiligheten senest ved kjøpers overtagelse av leiligheten.

Etter pålegg fra Finanstilsynet rettet mot samtlige meglerforetak (ref. rundskriv 21 / 2011) informeres ved dette om at det pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon ikke vil foreligge ferdigattest, samt at ferdigattest først vil foreligge lang tid etter overtakelse. Bakgrunnen er at deler av de arbeider som er påkrevet for å få ferdigattest, ikke vil være ferdig pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon.

Det presiseres at fremstillingen over ikke har noen innvirkning på selgers forpliktelse til å fremskaffe ferdigattest eller konsekvensene av at ferdigattest ikke foreligger pr. overtakelse. Kjøper oppfordres til å kontakte megler dersom det skulle foreligge spørsmål til ovennevnte.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet. Korttidsutleie er imidlertid begrenset til inntil 90 dager pr. år, se nærmere foreløpige sameievedtekter vedlagt salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/129/38:
19.03.1943 – Dokumentnr: 2380 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

19.03.1943 – Dokumentnr: 2384 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

29.04.1943 – Dokumentnr: 3349 – Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra gnr 129 bnr 39.
Gjelder denne registerenheten med flere

29.01.1945 – Dokumentnr: 587 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra gnr 133 bnr 23
Gjelder denne registerenheten med flere

07.12.1953 – Dokumentnr: 16559 – Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

15.01.1954 – Dokumentnr: 750 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

15.10.1955 – Dokumentnr: 13060 – Best om garasje/parkering
Overført fra gnr 133 bnr 23
Gjelder denne registerenheten med flere

01.02.1961 – Dokumentnr: 1155 – Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

13.07.1990 – Dokumentnr: 42822 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om gjensidig adkomsrett for bnr. 38,40 og 41.
Fl. best.
Gjelder denne registerenheten med flere

15.04.2003 – Dokumentnr: 23292 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om gjensidig adkomstrett
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

30.09.2003 – Dokumentnr: 62532 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:429 Bnr:1
Bestemmelse om gjensidig bruksrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og
bygningsetaten
Gjelder denne registerenheten med flere

20.04.2015 – Dokumentnr: 340828 – Urådighet
Rettighetshaver: Malerhaugveien 20 AS
Org.nr: 999 227 767
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2020/3286302-1/200
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2022/351248-1/200

12.11.2015 – Dokumentnr: 1058072 – Kjøpekontrakt
Rettighetshaver: Malerhaugveien 20 AS
Org.nr: 999 227 767
Gjelder denne registerenheten med flere

13.11.2015 – Dokumentnr: 1060891 – Urådighet
Rettighetshaver: Handelsbanken
Org.nr: 971 171 324
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Gjelder denne registerenheten med flere

08.10.2018 – Dokumentnr: 1375875 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Rett til bruk utenom barnehagens åpningstider
Rettighetshaver allmennheten
Gjelder denne registerenheten med flere

29.11.2019 – Dokumentnr: 1435061 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2020/3286302-1/200
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2022/351248-1/200

29.06.2020 – Dokumentnr: 2663565 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Rett til å legge og ha liggende hovedledninger med kummer på eiendommen
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bruksrett
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:122
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:123
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:124
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:125
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bruksrett
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:123
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bruksrett til uteoppholdsareal
Gjelder denne registerenheten med flere

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bruksrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bruksrett til uteoppholdsareal for allmennheten
Gjelder denne registerenheten med flere

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:122
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:123
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:125
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Gjelder denne registerenheten med flere

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:124
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:122
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bruksrett til 30 parkeringsplasser for sykkel

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:129 Bnr:124
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bruksrett til 10 parkeringsplasser for sykkel

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Gjensidig rett til bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold av bygningsmasse/konstruksjon
Gjelder denne registerenheten med flere

25.05.2022 – Dokumentnr: 562268 – Bestemmelse om vann/kloakk
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bestemmelse om grøfter/kummer
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Gjelder denne registerenheten med flere

06.01.1943 – Dokumentnr: 40 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:1

27.10.1949 – Dokumentnr: 917734 – Sammenslått med denne matrikkelenhet:
GNR. 133, BNR. 22

15.04.1955 – Dokumentnr: 990146 – Sammenslått med denne matrikkelenhet:
GNR 129 BNR 39
Overført fra gnr 133 bnr 23

31.05.1990 – Dokumentnr: 33006 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:133 Bnr:23

25.06.2021 – Dokumentnr: 773324 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:120

25.06.2021 – Dokumentnr: 773339 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:121

25.05.2022 – Dokumentnr: 561899 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:122

25.05.2022 – Dokumentnr: 562248 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:123

25.05.2022 – Dokumentnr: 562254 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:124

25.05.2022 – Dokumentnr: 562262 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:129 Bnr:125

13.07.1990 – Dokumentnr: 42822 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om gjensidig adkomsrett for bnr. 38, 40 og 41.
Fl. best.
Gjelder denne registerenheten med flere

13.07.1990 – Dokumentnr: 42822 – Erklæring/avtale
Betemmelse om gjensidig adkomsrett for bnr. 38,40 og 41.
Fl.best.
Gjelder denne registerenheten med flere

Beliggenhet

Malerhaugveien 20 ligger innerst i en blindvei, sentralt på Ensjø, med gangavstand til t-banen. Ensjø ligger noen minutter fra Oslo sentrum med t-bane, buss eller sykkel, sentralt og lettvint. Samtidig er sjarmerende Kampen, Vålerenga og Tøyen en naturlig del av nærområdet. Her kan du rusle rundt blant vakre hus og i grønne parkområder, finne spennende butikker og spisesteder- og uendelig med muligheter for turer og aktiviteter.

Ensjø er et område i utvikling, som fylles med yrende liv og mennesker. Oslo kommune kaller området «naturbant», med både urbane og naturgrønne kvaliteter. Samtidig som det bygges boliger, butikker og restauranter, jobber kommunen med nye gang- og sykkelveier, parker, plasser, torg og grøntdrag, som skaper en stemning av landlig byliv.

Tomt

Alle leiligheter har tilgang til luftige takterrasser, det blir takterrasse på bygg A, B og C. Det opparbeides lekeplasser og grøntanlegg i samsvar med foreløpig utomhusplan.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen Malerhaugveien 20 inngår i en større områdeutvikling av Ensjø som boligbydel. Forslag til detaljregulering er utarbeidet og ble oversendt til politisk behandling i Byrådet 26.03.2019. Formålet med planen er å legge til rette for oppføring av boligbebyggelse og barnehage i Malerhaugveien 20. Planforslaget er i tråd med formålet i Planleggingsprogrammet for Ensjø og bidrar til ønsket bymessighet på Ensjø. Plan- og bygningsetaten har gitt sin anbefaling til forslaget. Plankartnummer: OSO-201509247, planforslag er datert 07.11.2016 sist revidert 30.01.2019. Forslag til reguleringskart og reguleringsbestemmelse ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Reguleringsforslagene tilsier en bebyggelse med varierte kotehøyde fra +84,2 til + 92,8. Selger tar forbehold om endelig godkjent reguleringsplan.

Eiendommen vest for prosjektet er regulert til bolig med en maks kotehøyde +80,7. Området nordøst (gnr. 130 bnr. 87) samt området sydvest (gnr. 133, bnr. 32) er under omregulering. Eiendommene vil
i nær fremtid bli videreutviklet.

Bebyggelsen på prosjektets østside samt på prosjektets sydside består av eksisterende bebyggelse. Vest og syd for eiendommen er regulert til turvei/park. For nærmere informasjon om bebyggelsen, beliggenhet og høyde, se reguleringskart.

Ensjø er under utbygging og endringer vil skje. For mer informasjon les på ensjobyen.no samt oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/ensjobyen

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene for Eiendommen avgjøres av sameiet, og stipulerte fellesutgifter er basert på budsjett utarbeidet av Obos Eiendomsforvaltning. Størrelsen på utgiftene avhenger blant annet av hvilke ytelser/tjenester sameiet rekvirerer. Fellesutgiftene ved overtakelse estimeres å ligge på ca. kr. 32,- pr. kvm BRA pr. måned samt en kostnad på ca. kr. 285 pr. seksjon. Fellesutgiftene inkluderer blant annet kommunale avgifter, forsikring, trappevask, vaktmestertjenester.

I tillegg kommer a-konto beløp til fjernvarme og varmtvann som er stipulert til ca. kr. 10,- pr. kvm BRA pr. måned.

Stipulerte felleskostnader utgjør kr. 2 301,- per måned.

Stipulerte felleskostnader inkludert oppvarming utgjør kr. 2 931,- per måned.

Tv-pakke og fibernett kommer i tillegg. Kjøper bestiller selv bredbåndskapasitet og TV-pakke etter ønske og behov fra leverandør utpekt av selge

Det er eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom. Det er satt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen for 2022 var 3 promille.

Formuesverdi

Likningsverdi for boligen vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger og 90 prosent for sekundærboliger. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå sine årlige kvadratmetersatser. For beregning av likningsverdi, gå inn på: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/boligeiendom-tomt/formuesverdi/boligverdikalkulator/

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 37.800,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 38.970,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til fastpris: Kr. 6 539 056,-

Betalingsbetingelser

Innbetaling av kjøpesum og omkostninger deles opp i to innbetalinger:

1: 10 % av kjøpesum ved signering av kontrakt: kr. 650 000,-

Første delinnbetaling må være fri egenkapital da det ikke er mulig å få sikkerhet i boligen ved delinnbetaling 1. Alternativt må det avklares med banken før bud inngis at det kan tas sikkerhet i en annen bolig ved delinnbetaling 1.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger): kr. 5 889 056,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader kr. 6 539 056,-

Annen viktig informasjon

Utbygger:
Tiltakshaver og Utbygger: Malerhaugveien 20 AS
Prosjektledelse: BundeEiendom AS
Entreprenør: BundeBygg AS

Innvendig netto romhøyde i boligene er generelt ca. 2,50 m. I nedforede områder med tekniske føringer, f. eks. i entré og våtrom vil romhøyden være lavere, men min. 2,20 m. Himlingshøyde i boder er 2,2 m.

Alle 3D presentasjoner, planer, skisser, og bilder i salgsmaterialet er av illustrativ og generell karakter, og kan derfor vise bygningsvolumer, innredning og detaljer m.v. som ikke inngår i avtalen. Utbygger leverer ikke: innredninger, lamper, øvrig belysningsutstyr, tepper, møbler og annet tilbehør, med mindre det fremgår av utbyggers leveransebeskrivelse.

Dette er et videresalg av leilighet under oppføring. Salget reguleres av bustadoppføringslova.
Selger må stille en garanti på hele salgssummen ved salg.

Fremdrift og ferdigstillelse

Denne leiligheten har fått overleveringsdato: 29.11.22. Innkalling ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven.

Budgiverens opplysning om han er forbruker eller næringsdrivende:

Avhendingsloven ble endret med virkning fra 1. januar 2022 og innebærer blant annet at «som den er»-forbehold ikke har virkning i forbrukerkjøp, jf. avhendingsloven § 3-9 andre ledd, jf. § 1-2 tredje ledd. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. «Som den er»-forbehold kan imidlertid fremdeles tas utenfor forbrukerkjøp. Hvorvidt eiendommen selges til en forbrukerkjøper eller ikke, kan derfor ha betydning for fordelingen av risiko mellom partene: hvis kjøperen er forbruker, bærer selger ansvaret dersom eiendommen ikke samsvarer med de krav til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Hvis kjøperen ikke er forbruker, bærer imidlertid selger ansvaret for slike avvik bare i den grad eiendommen er i vesentlig ringere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Budgivers opplysning om han er forbruker eller ikke, skal gis i forbindelse med formidling av budet, for eksempel ved at det i budskjemaet krysses av for om man er forbrukerkjøper eller ikke. Budgiver må informere megler om han opptrer som forbruker eller ikke-forbruker ved budgivning for at andre parter involvert i budrunden kan ta stilling til forhold av faktisk og rettslig art som er viktige i forbindelse med avtalen. Megler har begrenset mulighet til å kontrollere budgivers egenopplysning om vedkommende er næringsdrivende eller ikke, og budgiverens skriftlige opplysning om han er forbrukerkjøper eller ikke, må legges til grunn.

Lovanvendelse

Kjøpet følger bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Iht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt senest ved forbehold frafalt. Garantien utgjør 3 % av kjøpesum frem til overtakelse. Beløpet økes til 5 % av kjøpesum og står 5 -fem- år etter overtakelsen jf. buofl. § 12, 3 ledd. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingslova).

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om hvitvasking. Megler er pliktig å gjennomføre identitetskontroll av alle involverte parter. Dette innebærer at eiendomsmeglere har plikt til melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eier

BJH Eiendom AS

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr. 45 000,-
Tilretteggning: Kr. 10 000,-.
Markedsføringspakke 1: kr. 5 500,-
Oppgjørshonorar: kr. 6 950,-
Oppslag eiendomsregister: kr. 700,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Meglere
Ansvarlig megler:
Martin Killi Arnesen
Telefon: 909 34 21
E-post: martin@roislandco.no

Eiendomsmeglerfullmektig:
Jens Bacher
Telefon: 922 97 951
E-post: jens@roislandco.no

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0148/22

Ansvarlig Megler

Jens Ulrik Bacher

Dato

Sist oppdatert: 08.11.2022

Tilbake til toppen