Arealeffektiv 2-roms m/ sydvendt markterrasse på 14 m² | Lav dok. avg | Est. overtakelse aug – okt. 2023 |

Lidenskap for nybygg

Arealeffektiv 2-roms m/ sydvendt markterrasse på 14 m² | Lav dok. avg | Est. overtakelse aug – okt. 2023 |

Vollebekkveien 2 - 1A-202, 0598 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 4 000 000,-
Fellesgjeld
kr 25 000,-
Total Prisantydning
kr 4 000 000,-
Omkostninger
kr 24 170,-
Totalpris inkl.omk
kr 4 049 170,-
Fellesutgifter/mnd
kr 1 972,-
P-ROM
34 m2
BRA
36 m2
Rom
2
Etasje
2
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2023

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Dette er et videresalg av leilighet 1A-202 i prosjektet Passasjen på Vollebekk hus 1 på Vollebekk. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje (1. etasje etter terrenget, se bilde fra simulator) og inneholder: Entré, stue/-kjøkken, soverom og baderom. Fra stuen har man adkomst til en stor markterrasse på hele 14 m² vendt inn mot byggets bakgård. Estimert overtakelse er foreløpig august-oktober 2023. Utbygger av prosjektet er JM Norge Region Oslo. Arkitekt er Derlick Arkitekter AS og Entreprenør er JM Norge. Prosjektets nettside: https://www.jm.no/oslo-fylke/oslo-kommune/bjerke/passasjen-vollebekk/

Ferdig utbygget vil Passasjen kvartal A og B bestå av rundt 240 leiligheter. Kvartal A består av 116 leiligheter (hus 1, 2 og 3) og kvartal B av rundt 125 leiligheter.

Verdt å fremheve|
– Overtakelse
– Ingen har bodd her før deg og alt er helt nytt
– Fordelaktige tilvalg, totalt kr. 20.644,-.
– 5 års garanti fra utbygger
– Lave omkostninger ved kjøp
– Dokumentavgift på kun kr. 39.252,-
– Markterrasse på ca. 14 m²
– Kjøkken med integrerte hvitevarer
– Balansert ventilasjon
– Heis
– Felles takterrasse
– Sportsbod i kjeller
– Nærhet til alt av kollektivtransport
– Prosjektets nettside: https://www.jm.no/oslo-fylke/oslo-kommune/bjerke/passasjen-vollebekk/

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

92297951jens@roislandco.no

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214martin@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 301 Gnr. 123 Bnr. 1005

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 36 m²
Totalt primærrom: 34 m²

Primærrom:
2.etasje: Entré, stue/-kjøkken, soverom og baderom.

Det leveres en sportsbod for hver bolig plassert i kjeller. Minimum 2,5 m2 bod for leiligheter inntil 50m2.

Det leveres to felles takterrasser med sittegrupper, samt et areal som er avsatt for bytte/deling av bøker og lignende. I Passasjen får du som beboer tilgang til en fin fellesstue med kjøkken, hvor du kan invitere til selskap, barnebursdag eller bakekveld med naboene. Felles rom/stue på 157 m² blir en egen næringsseksjon som skal eies av alle boligseksjonene i hele prosjektet (240 leiligheter) i fellesskap.

I Passasjen blir det rikelig med innendørs sykkelparkering for vanlige sykler. I tillegg tilrettelegges det en rekke egne plasser for lastesykler. Det kommer også sykkelverksted hvor du kan fikse og reparere sykkelen din.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger.

Entré:
Leilighetens entré er på 4,4 m² med plass til garderobeskap. Det vil bli lagt hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett, noe som er gjennomgånde for hele leiligheten med unntak av våtrom.

Stue/kjøkken:
Leiligheten har 16,6 m² med åpen kjøkkenløsning. Her kan man innrede med et kjøkkenbord, sofa og medie-møbel. Videre fra stuen tar man seg ut til markterrassen på ca. 14 m² med god plass til utemøblement. Ønsker man seg mer sol og utsikt, så er veien kort til opp til den flotte felles takterrassen.

Kjøkken leveres av Marbodal eller tilsvarende. Her blir det godt med skap- og benkeplass. Det leveres integrert komfyr, induksjons-koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad og WC:
Lekkert flislagt baderom på ca. 4,9 m². Her blir det levert servant med skuffeseksjon, speil over servant, dusjehjørne med dører i klart glass og blank profil og toalett. I våtrom leveres vannbåren gulvvarme med termostat. Vannrør plasseres skjult i dekket. I leiligheten blir ledningene for varmt og kaldt vann lagt i rørfordelingsskap som sikkerhet mot vannskader.

Soverom:
Leilighetens soverom er på 7,2 m². Her har man plass til dobbeltseng samt garderobeskap.

Se link til byggeplasskamera: https://kunde.byggekamera.no/?p=598&c=715&width=fullsize

Simulator: https://kunde.byggekamera.no/?p=598&c=715&width=fullsize

Alt. 1)
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger.

Alt.2)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger. Arealene er oppgitt i BTA bolig, bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. BTA bolig er målt med yttervegg og til midt i vegg mot nabo og gang. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn det oppgitte areal.

Tilvalgsmuligheter

Tilvalgsfristen er gått ut. Følgende tilvalg er gjort i leiligheten:

Tilvalg | Selger hag gjort følgende tilvalg
Entré – Fargevalg
– Romfarge NCS S 1603-Y31R, glansgrad 7.

Stue/-kjøkken:
– Romfarge NCS S 1603-Y31R, glansgrad 7.
– Kontrastvegg NCS 3918-Y55R, glansgrad 7.
– Håndtak – Benkeskap og høyskap: Håndtak Edge Straight antrasitt, lengde 40 mm.
– Sprutson: Bakkantlist og mailing: Bakkantlist laminat Gomera, høyde 500 mm.
– Oppvaskkum: Intra Omnia 600SF.

Baderom:
– Gulvflis Serenissima Gravity 15×15 dust
– Gulvflis nedenket sone – Gulvflis Serenissima Gravity 15×15 Dust

Soverom:
– Romfarge NCS S 1603-Y31R, glansgrad 7

Totale tilvalg er på kr. 20 645,-.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass. Atkomst til p-kjeller i kvartal A vil være direkte fra Vollebekkveien. P-kjeller i kvartal B vil ha atkomst direkte fra Midtveien. Bilparkering i felles parkeringskjeller under kvartal A. Totalt 36 plasser. 2 plasser er tilrettelagt for HC-parkering. I omkringliggende gater felles for hele området.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiator der det fremgår av kontraktstegning. I våtrom leveres vannbåren gulvvarme med termostat. Vannrør plasseres skjult i dekket. I leiligheten blir ledningene for varmt og kaldt vann lagt i rørfordelingsskap som sikkerhet mot vannskader. Rør-til-rør skap plasseres som vist på kontraktstegning. Det er felles forsyning med varmt forbruksvann. Varmesentralen plasseres i hus 1 og er felles for hele kvartal A.

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Filtrert og forvarmet luft tilføres i oppholdsrom. Avtrekk skjer fra våtrom og kjøkken.

Svanemerkede leiligheter:
Alle boligene i Passasjen produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle.

Energimerke

Energimerke utstedes av utbygger og er eget vedlegg til kjøpekontrakten. I leilighetsbygg vil ulik plassering av leilighetene med hensyn på varmetap føre til at energimerket kan variere.

Ferdigattest

Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. JM er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før lang tid etter overtakelse.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet. Det gjøres oppmerksom på at utleie av boligen før seksjoneringsbegjæringen er tinglyst, kan utløse kjøperett for leietager til redusert pris, jf. Eierseksjonsloven kap. III. Dette er kjøpers risiko.

Beliggenhet

Vollebekk er et område i stor utvikling i Oslo. Vil du bli en del av det nye nabolaget? I Passasjen kan du velge mellom fine 2- til 4-roms leiligheter. Her vil du bo nær det meste du trenger i hverdagen. Hva sier du til 100 meter til t-banen, gangavstand til skole, barnehage og matbutikk? Det blir god sykkelparkering, også for lastesykler, og fine møteplasser i gårdsrommet.

Vollebekk er et område i stor utvikling i Oslo, som forvandles til å bli et levende og moderne bomiljø med fokus på grønne løsninger. Alle leilighetene i Passasjen vil svanemerkes som gjør at du kan være trygg på at du kjøper en miljøvennlig bolig. I første salgstrinn er det en miks mellom arealeffektive 2-roms, fine 3-roms og familievennlige 4-roms leiligheter.

I Passasjen blir det gode uteområder og møteplasser, samt smarte løsninger for sykkelparkering. Her får du et effektivt hverdagsliv med kort vei til t-bane, sykkelsti, matbutikk, skoler og barnehage. I tillegg bor du nær fine turområder som Bjerkedalen park og Grefsenkollen.

Tomt

Eiet tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings- og arealplaner

Vedtatt av bystyret i Oslo kommune den 22.04.2019. Eiendommen er regulert til bolig (blokkbebyggelse), samt utadrettet næring i første etasje mot Midtveien.

Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

Eiendommens utgifter

De estimerte felleskostnadene for denne leiligheten er kr 1.972,-. pr. mnd. og er planlagt å inkludere:

Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a.
– Felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og strøm i fellesarealer. I tillegg til felleskostnaden, påløper kostnader til bredbånd, samt avdrag og gjeld på lån til fellesstuen. Det vil på vegne av sameiet bli inngått driftsavtaler med tekniske leverandører etter behov.

1. Med utgangspunkt i erfaringstall basert på liknende prosjekter er felleskostnadene estimert til ca. kr 42,- pr kvm BRA pr måned. Det understrekes at dette er stipulerte kostnader, idet det endelige omfanget vil bero på de ytelser som leveres og på kostnadsnivået.: Kr. 1.512,-.
2. Bredbånd kr 300,- pr mnd per boligseksjon
3. Felleskostnader for fellesstue kr 160,- pr mnd per boligseksjon – (avdrag kr. 82,-, renter kr 52,- og avsetning til driftskostander kr 26,-.

Fellesgjeld |
JM vil på vegne av det fremtidige sameiet og sameiet som debitor, ta opp fellesgjeld på felles stue. Samlet felles gjelde vil være på kr. 6 000 000,- og vil fordeles likt mellom alle seksjonseierne (totalt 240). Andel fellesgjeld blir kr. 25 000,- per boligseksjon. Avdrags periode er satt til 20 år med årlig rentesats på 2,5%. Månedlige kostnader per seksjon er kr. 160, ref. budsjett utarbeidet av OBOS Eiendomsforvaltning. Det opplyses at renten kan endre seg i takt med den generelle renteutviklingen og dermed påvirke de månedlige kostnadene tilsvarende.

Felleskostnadene vil normaltsett justeres en til to ganger årlig etter ferdigstillelse i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Oppstartskapital til sameiet: Videre skal kjøper betale andel kostnader for etablering av sameiet på kr 750,- og startkapital til sameiet tilsvarende 2 måneders felleskostnader (2 * kr 42,- per kvm).

I tillegg til de ovennevnte kostnader påløper andre faste, løpende utgifter for den enkelte bolig, som bl.a. innboforsikring og strømutgifter.

Eiendomsskatt er ikke beregnet for leiligheten ikke er ferdigstilt.

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt
oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside:
www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skattog-avgift/eiendomsskatt. Satsen for for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Formuesverdi

Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke formuesverdi pt.

Formuesverdien skal utgjøre ca. 25% av markedsverdi for primærbolig, og ca. 90% for sekundærbolig.

Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien. Formuesverdien justeres normalt årlig.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 13.000,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-
4: Administrasjonsgebyr: kr. 10 000,-

Totale omkostninger: Kr. 24.170,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader:
kr. 4.024.170,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld (kr. 25 000,-) og omkostninger:
kr. 4.049-170,-

Videre skal kjøper betale andel kostnader for etablering av sameiet på kr 750,- og startkapital til sameiet tilsvarende 2 måneders felleskostnader (2 * kr 42,- per kvm).

Betalingsbetingelser

Innbetaling av kjøpesum og omkostninger deles opp i to innbetalinger:

1: 10 % av kjøpesum ved signering av kontrakt. kr. 400.000,-

Førstedelinnbetaling må være fri egenkapital da det ikke er mulig å få sikkerhet i boligen ved delinnbetaling 1. Alternativt må det avklares med banken før bud inngis at det kan tas sikkerhet i en annen bolig ved delinnbetaling 1.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger) kr. 3.624.170,-

Totalt kr. 4.024.170,-.

Annen viktig informasjon

Byggherre og tiltakshaver er JM Norge region Oslo. Arkitekt er DYRVIK Arkitekter.
Hovedentrepenør er JM Norge AS.

Dette er et videresalg av leilighet under oppføring. Salget reguleres av bustadoppføringslova.
Selger må stille en garanti på hele salgssummen ved salg.

Interessenter må sette seg grundig inn i utbyggers (JM) sin salgsoppgave/leveransebeskrivelse/kontraktsvedlegg. Se også https://www.jm.no/oslo-fylke/oslo-kommune/bjerke/passasjen-vollebekk/

Fellesgjeld |
JM vil på vegne av det fremtidige sameiet og sameiet som debitor, ta opp fellesgjeld på felles stue.
Samlet felles gjelde vil være på kr. 6 000 000, – og vil fordeles likt mellom alle seksjonseierne (totalt 240).
Andel fellesgjeld blir kr. 25 000 per boligseksjon.
Avdrags periode er satt til 20 år med årlig rentesats på 2,5%.
Månedlige kostnader per seksjon er kr. 160, ref. budsjett utarbeidet av OBOS Eiendomsforvaltning. Det opplyses at renten kan endre seg i takt med den generelle renteutviklingen og dermed påvirke de månedlige kostnadene tilsvarende.

Fremdrift og ferdigstillelse

Ferdsel på byggeplassen i byggeperioden medfører betydelig risiko, og er ikke tillatt. Selger tar sikte på å ferdigstille boligen i tidsrommet 01.04.2023 – 30.09.2023, men dette tidspunkt er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke krav på dagmulkt. Dersom Selger ikke har gjort gjeldende forbeholdet, se under avsnitt Selgers forbehold, innen fristen, skal Selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være på mer enn tre måneder (overtakelsesperioden). Selger skal da innen 14 dager etter utløpet av fristen i kontraktens punkt 5 sende en skriftlig melding til Kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter.

Boligen skal være ferdigstilt i løpet av denne perioden. Dersom Selger ikke har sendt melding til Kjøper og fastsatt en overtakelsesperiode innen fristen på 14 dager, gjelder tidsrommet nevnt ovenfor som overtakelsesperiode. Selger skal senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen gi Kjøper skriftlig meddelelse om overtakelsesdato innenfor overtakelsesperioden. Overtakelsesdato og overtakelsesperioden er forpliktende og dagmulktbelagte frister slik det er regulert i kontraktens punkt 8.5.

Forhåndsbefaring av boligen gjøres før overtakelse. Befaringen ledes av en representant for JM. Du bør delta i befaringen for å kunne komme med bemerkninger til overtakelsen samt kontrollere dine tilvalg. Innkalling til overtakelse sendes deg i god tid. Ved overtakelse leveres boligen i byggerengjort stand. Synlige skader/mangler, som skader på vindusruter, porselen, dører eller overflatebehandlinger, må påpekes ved overtakelse. I nye bygg vil det normalt kunne oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels pga uttørking av materialer.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Ved salg av en kontraktsposisjon er det merverdien, (kjøper 1s gevinst) budgiver skal legge inn bud på. Konferer megler før bud legges inn.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 føForbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven. Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Kjøpet følger avhendingsloven av 03. juli 1992 nr. 93.
Loven regulerer forhold hvor næringsdrivende er pliktig til å stille garanti ved salg av nyoppførte, ferdigstilte boliger som blir solgt innen seks måneder etter ferdigstillelse. Etter bestemmelsen i avhl. § 2-11, må næringsdrivende stille garanti for sin oppfylling av avtalen på linje med garantibestemmelsen i bustadoppføringsloven § 12.

Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hvitvaskingsreglene

Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Det anbefales at kjøper innbetaler kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Eier

Hilde Vik Matre

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris: 46.000
Markedsføringspakke 1: kr. 5.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 6.950,-
Oppslag eiendomsregister: kr. 700,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Meglere
Ansvarlig megler:
Martin Killi Arnesen
Telefon: 909 34 21
E-post: martin@roislandco.no

Eiendomsmeglerfullmektig:
Jens Bacher
Telefon: 922 97 951
E-post: jens@roislandco.no

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0159/22

Ansvarlig Megler

Jens Ulrik Bacher

Dato

Sist oppdatert: 24.11.2022

Tilbake til toppen