Sæter Horisont – Sæter

Lidenskap for nybygg

Sæter Horisont – Sæter

Ekebergveien 231, 1162 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

På Sæter planlegges flotte og moderne utsiktsleiligheter med høy standard. Prosjektet blir et kvalitetsprosjekt med romslige 3- og 4-romsleiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Prosjektet består av kun ett bygg hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store private balkonger og terrasser. Prosjektet tegnes av anerkjente A-Lab Arkitekter.

Vi har etterstrebet å skape et prosjekt med stedstilpassede kvaliteter for både beboerne og alle andre som ferdes på Sæter

Slik prosjektet når tar form vil det inneholde 18 – 20 leiligheter samt et næringslokale på bakkeplan mot Ekebergveien. Det tegnes nå på en god variasjon av leilighetstyper som 3-roms fra ca. 75 til 90 kvm, 4-roms fra 110 til 115 og noen større mellom 150 til 200 kvm. Alle leilighetene får solrike uteplasser på terreng eller balkong/terrasser og utsikt mot vest. Vi understreker at den vedlagte fasadeskisse ikke er endelig og under bearbeidelse.

Status for prosjektet er nå at reguleringen og rammesøknad godkjent, og det jobbes videre med valg av entreprenør. Vi jobber for en salgsstart i løpet av 2. halvår 2023 med en målsetning om ferdigstillelse i 2025.

Registrer din interesse for å holdes oppdatert på videre fremdrift, og for å få beskjed så fort prosjektet kommer for salg.

Planlegging/ prosjektering

Meld interesse

Planlagt salgsstart

1. kvartal 2023

Byggestart

Antatt innflytting

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no
Tilbake til toppen