Schlägergården Hage

Lidenskap for nybygg

Schlägergården Hage

Carl Lundgrens vei 5, 0283 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Schlägergården Hage består av 69 topp moderne leiligheter med høy standard, utviklet av Mustad Eiendom. På historisk grunn øverst i Lilleakerbyen – omringet av frodige grøntområder og med gangavstand til butikker og servicetilbud – får du det beste av to verdener.

Byggene er tegnet i ulike høyder for å passe inn i terrenget. Fasadene får forskjellige fargenyanser av tegl for å speile de mange ulike fargene i den øvrige boligbebyggelsen i området.
Her vil du trives og finne ro, samtidig som du lett kan velge byaktiviteter eller en tur langs Lysakerelva. I Schlägergården har du nærhet til alt fra det øyeblikket du flytter inn.

Boligene får store balkonger eller terrasser og har gode, gjennomtenkte planløsninger. I tillegg legger vi til rette for en rekke attraktive servicefasiliteter som smørebod, sykkelverksted, lagerleie og mye mer.

Et felles, oppgradert garasjeanlegg med spesialdesignet belysning og elegante detaljer binder de fire byggene sammen under bakkeplan. Her setter du bilen til lading før du tar heisen opp til din etasje. Fellesarealene får også preppebenk for ski, stativ for sykkelreparasjon og fasiliteter for sykkel- og hundevask. Perfekt både før og etter en tur langs elven eller i Marka.

Gå inn på www.schlagergaardenhage.no for komplett informasjon om prosjektet.

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no
Tilbake til toppen