Registrer din interesse
Røisland Co As
Barcode i Oslo

Lyst å jobbe sammen med oss?

Røisland & Co er alltid på jakt etter ambisiøse medarbeidere!

Røisland & Co ble etablert i 2009 og er en betydelig aktør innen salg av helt nye boliger i Oslo og Akershus. Vår fremgang bygger på en balanse mellom lagånd, engasjement, kunnskapsrike medarbeidere og tett samarbeid mellom ulike fagfelt. 

Vårt kontor er lokalisert i en av byens best beliggende kontorbygg, høyt oppe i DEG 16 i Barcode. Vi har tilgang til en fantastisk takterrasse i etasjen, gode naborabatter, renseritjenester, el-sykler til utlån og en moderne in-house restaurant som leverer gode matopplevelser av rene, naturlige råvarer.

Vi tilbyr nyboligbransjens beste verktøy innen boligmarkedsføring og salgsprosessen. Med de beste avtalene innen print og digitale løsninger er hverdagen til våre oppdragsgivere og meglere tilrettelagt for at de skal kunne fokusere på andre arbeidsoppgaver.

For oss er det viktig at våre medarbeidere trives godt og at vi skaper langsiktige relasjoner med hverandre og våre oppdragsgivere. Alle skal ha gode forutsetninger for å vokse i jobben gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, samt føle trygghet i pensjonsordninger, lønnsmodeller og arbeidsverktøy.


Les mer om Røisland & Co her>>

Vil du være med på laget?
Det er for tiden ingen ledige stillinger men send oss gjerne en åpen søknad med CV, søknad og vedlegg til kjetil@roislandco.no 

Moderne lokaler i Barcode DEG 16
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)