Registrer din interesse
Røisland Co As
Barcode i Oslo

Lyst å jobbe sammen med oss?

Røisland & Co er alltid på jakt etter ambisiøse medarbeidere!

Røisland & Co ble etablert i 2009 og er en betydelig aktør innen salg av nye boliger i Oslo og Akershus. 

Vi er delt opp i 2 selskaper som samarbeider tett. Røisland & Co Eiendomsmegling AS som har fokus på salg av prosjekterte boliger og Røisland & Co Rådgivning AS som utfører rådgivning innen boligutvikling, markedskommunikasjon, salgsstrategi og tilretteleggelse for salg av nye boligprosjekter. I 2016 formidlet vi boliger for en verdi av 5,1 milliarder, fordelt på totalt 816 enheter.

For å gi kundene og oppdragsgivere best service har vi effektivisert jobben gjennom å jobbe tett sammen med våre ulike avdelinger: Prosjektsalg, Boligsalg, Oppgjør og Markedsføring.

Vi har i dag 17 ansatte med høye ambisjoner og stor kompetanse innen salg av nybygg. Vår fremgang bygger på en balanse mellom lagånd, engasjement og kunnskapsrike medarbeidere er avgjørende. Derfor bygger vi langsiktige relasjoner med våre medarbeidere og gir dem forutsetninger for å vokse i jobben gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

Les mer om Røisland & Co her>>

Vil du være med på laget?
Det er for tiden ingen ledige stillinger men send oss gjerne en åpen søknad med CV, søknad og vedlegg til kjetil@roislandco.no 

Moderne lokaler i Barcode DEG 16
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)