Registrer din interesse
Vis filtrering
Postet: 07/12/2017 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Nyheter, Bjørvika, Oslo S Utvikling, OSU
Illustrasjon Oslo S Utvikling / LDA
Illustrasjon Oslo S Utvikling / LDA

Fremtidens Bjørvika

I Bjørvika skal det bygges effektive og attraktive næringsarealer for å skape en destinasjon med et variert og rikt tilbud innen serveringskonsepter, forretninger, tjenestetilbud og kunst og kultur. Store glassfasader gir liv i førsteetasjene og det bygges attraktive møteplasser langs vannkanten.

Eiendomsutvikler Oslo S Utvikling (OSU) har engasjert Leonard Design Architects arkitekter fra London til å utforme alle førsteetasjene i bebyggelsen som er under oppføring i Bispevika. Det engelske arkitektkontoret jobber med arkitektur og handel over hele verden. De skal utvikle nye arkitektoniske og praktiske løsninger for området.

OSU har studert de mest attraktive byene i verden for å se hvordan populære byrom fungerer og er utformet. Bilbaserte gater i de opprinnelige tegningene er byttet ut med sykkelstier, beplantning og torg. En del av fasadene og planløsningene i bebyggelsen er justert og tegnet på nytt. Det som i dag fremstår som en byggeplass skal om noen år fremstå som attraktive byområder.

Det er store statlige investeringer i området som vil gjøre området til Norges mest attraktive destinasjon. Her vil det være gode service- og kulturtilbud, slik at det blir et mangfold av tilbud i Bjørvika.

Les mer her: https://boibjorvika.no/

Visningssenteret i Dronning Eufemias Gate 36 har åpent:

Tirsdag kl. 12.00 — 16.00
Onsdag kl. 12.00 — 16.00
Torsdag kl. 12.00 — 18.00
Søndag kl. 14.00 — 16.00

Her kan du se bilder, video og lese mer om status for Bjørvikautbyggingen 2017/2018: www.bjorvikautvikling.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)