Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 18/12/2018 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Njords Hage, Haslum, Bærum, Akershus, Condo Vita

Snart julestemning i Njords Hage

Se en liten video fra tomten i Njords vei 16 hvor grunnarbeidene til boligprosjektet Njords Hage har pågått for fullt de siste ukene.

KLART FOR RÅBYGGET
Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren Con-Form. De er allerede på plass på tomten og starter sitt arbeid for fullt i det nye året.

Se video her >>

DRØMMEKJØKKEN LEVERER KJØKKEN, BAD OG GARDEROBE
Drømmekjøkken er valgt som leverandør av av kjøkken, bad og garderobeløsninger. Det er inkludert komplette løsninger bl.a. med integrerte hvitevarer, og boligkjøperne har mange fine valgmulighetene innenfor standarleveransen. Øvrige individuelle valg kan også gjøres gjennom tilvalgsprosessen. Den er nå i gang i regi av CM Prosjekt.

6 LEILIGHETER LEDIG
Det er nå 6 flotte 3-4 roms leiligheter på 89-122 kvm ledig i prosjektet. Nye kjøpere som kommer til nå vil også få ta del i valg- og tilvalgsprosessen. Du er velkommen til å ta kontakt megler Lars Petter Hansrud i Røisland & Co for å få nærmere informasjon om boligene og prosjektet.

Her kan du se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige >>

Med dette lille glimtet fra byggeplassen i Njords Hage ønsker vi en riktig god jul og godt nyttår.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.