Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 14/12/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Clemenskvartalet, Bjørvika, Oslo, OSU, Oslo S Utvikling, Røisland Co
Oversiktsbilde Clemenskvartalet 3

Ny salgsstart i Clemenskvartalet i januar 2021

2020 har vært et godt år for Bjørvika til tross for utfordrende tider i samfunnet.

Deichman og Stasjonsallmenningen har åpnet og mange har for alvor fått øynene opp for det nye nabolaget mellom fjorden og sentrum. Alle boligprosjektene i Bispevika Nord er så godt som utsolgt, og utover våren 2021 vil det bli mer og mer liv på bakkeplan, med nye gallerier, serveringssteder og butikker.

Denne høsten har de innflyttingsklare leilighetene i Bjørvika nærmest blitt revet bort, og både Dronninglunden og Eufemias Plass Syd er utsolgte. I tillegg er det nå kun to leiligheter igjen i Vannkunsten.  

Clemenskvartalet skal stå ferdig i 2023, og etter fantastisk respons på de to første salgstrinnene som har blitt lansert i år, lanseres det tredje salgstrinnet i januar. 86 nye 2- og 3-roms leiligheter legges ut for salg, hvorav 58 stk er 2-roms.  

I noen av leilighetene i det fargerike Clemenskvartalet får du en mobilvegg som tilvalgsmulighet, slik at du enkelt kan tilpasse leiligheten etter behov. I tillegg byr det nye bygget på bil- og kajakkdeling, hobbyrom og to gjesteleiligheter – med andre ord trenger du ikke å tenke på logistikken når storfamilien kommer på besøk i julen.

Hvis du vurderer å kjøpe bolig, anbefales det at du allerede nå tar kontakt med banken din, slik at du har godkjent finansiering på plass i god tid før salgsstart. Hvis du i tillegg har meldt din interesse for boligprosjektet vil du motta nærmere informasjon om gjennomføring av salgsstart og visninger via mail like over nyttår.

Les mer om Clemenskvartalet her >>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.