Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 16/12/2020 - Kategorier: Generelt - Tags: roislandco, ansatte, markedsføring, Boligsalg, Prosjektsalg, rådgivning
Styrkerstaben Rcoweb 1414X586Px Bw

Røisland & Co forsterker staben!

Det er gledelig å meddele at Røisland & Co vokser og at vi har utvidet hele fire av fem av våre avdelinger!

2020 har vært et spesielt år for oss alle. Vi har vært nødt til å omstille oss, tenke annerledes og ta inn en ny hverdag. For de aller fleste har hjemmekontor og digitale møter satt preg på den nye hverdagen, og samtidig har vi fått et større ønske og behov for gode, trygge og funksjonelle hjem. Historisk nullrente og økt fokus på bokvalitet har bidratt til høy aktivitet i boligmarkedet til tross for omstendighetene. 

For Røisland & Co har høstens gode salgstall gitt en bekreftelse på at stadig flere viser interesse for moderne hjem og ser de mange fordelene ved å kjøpe helt ny bolig. Det er gledelig å meddele at Røisland & Co vokser og at vi har utvidet hele fire av fem av våre avdelinger! Hils på våre nyansatte:

AVDELING MARKEDSFØRING


Tomine Coles - Markedsansvarlig / Grafisk Designer 

Tomine startet i Røisland & Co i januar 2020 og har vikariert for Maria mens hun har vært ute i mammapermisjon. Tomine har en Bachelor i Retail Design fra Westerdals Oslo ACT og kan skilte med en variert arbeidsbakgrunn og bred erfaring fra en rekke kreative prosjekter for både private og kommersielle aktører. Med stor interesse og lidenskap for eiendom har hun i kombinasjon med sin faglige tyngde innenfor bl.a. grafisk design og digital markedsføring styrket vår markedsavdeling ytterligere og blitt et godt tilskudd i staben til Røisland & Co! 

AVDELING MARKEDSFØRING


Helene Grimstad - Markedskoordinator / Grafisk Designer

Helene er nyutdannet Motion Graphic Designer og har studert fire år i Barcelona. Hun flyttet tilbake til Oslo i våres og begynte som Markedskoordinator/Grafisk Designer i Røisland & Co høsten 2020. Helene har tidligere hatt internship som Grafisk Designer i reklame og digitalbyrået NXT/A2N hvor hun fikk prøve seg på alt fra boligannonser, reklamefilmer og selskapets nye identitet. Helene vil styrke markedsavdelingen med grafiske design kunnskaper og har allerede bistått med den grafiske profilen til RCO Interiørdesign. Hun er motivert for å gyve løs på nye og spennende oppgaver i Røisland & Co sin utvidede markedsavdeling! 

AVDELING PROSJEKTSALG


Renate Markussen - Prosjektkoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Renate har en Bachelor i Eiendomsmegling fra BI og har jobbet i eiendomsbransjen siden 2014. Hun startet sin karriere i DNB Eiendom Trondheim, hvor hun fikk erfaring som både megler og backoffice. Senere flyttet Renate til Oslo, hvor hun i dag er ansatt som Prosjektkoordinator/ Eiendomsmeglerfullmektig i Røisland & Co. Renate har en sentral og viktig rolle i avdeling prosjektsalg og sørger for et godt og gjennomført arbeid! 

AVDELING BOLIGSALG 


Jens Ulrik Bacher - Eiendomsmeglerfullmektig

Jens startet i Røisland & Co høsten 2020. Han har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2016, primært med salg av bruktbolig. Jens har en Bachelor i Eiendomsmegling fra BI i Oslo og har tidligere jobbet som eiendomsmeglerfullmektig i Aktiv Eiendomsmegling. Han er meget engasjert, setter kundeservice i fokus og mener nøkkelen til et godt salg baseres på gode forberedelser, tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og rådgivning gjennom hele salgsprosessen. Jens overlater ingenting til tilfeldighetene og er opptatt av at alle involverte parter er fornøyde etter fullført oppdrag!

AVDELING RÅDGIVNING


Julie Bakk Mørch - Rådgiver / Eiendomsmegler

Julie kom inn som et friskt pust i avdeling Rådgivning sommeren 2020. Hun er utdannet Eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har i senere tid tatt master i Eiendomsutvikling på NMBU i Ås. Julie har arbeidet i eiendomsmeglerbransjen siden 2015 og har tidligere erfaring fra bl.a. Sem & Johnsen. Hun beskrives av sine kunder som tilgjengelig, strukturert og faglig sterk. Vi er heldig å få ha Julie med på laget og ser frem til et godt samarbeid fremover! 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss og ser frem til 2021 med nye og spennende boligprosjekter!

Les mer om våre boligprosjekter her >>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.