Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 14/09/2020 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Nybygg, Nybolig, vollenmarina
2559 Vollen Marina Ext Fra Vatten 07

Stor interesse for nye leiligheter ved fjorden!

Oppunder 900 personer er interessert i de 17 leilighetene som skal bygges i Vollen Marina!

"Pågangen har vært stor for å få mer informasjon om prosjektet, nå er det registrert 867 som er interessert i de 17 leilighetene i Vollen. Det vanlige for prosjekter på denne størrelsen er rundt 250 interessenter på listen", sier eiendomsmegler Mikkel Røisland.

Han har blant annet jobbet med boligprosjekter i Bjørvika i Oslo, og på Alfheim og Bergerløkka i Asker. 

Prosjektleder, Finn Audun Bostad, sier at folk har vært på dem i åresvis, og bedt om å bli satt på liste. I tillegg til å være prosjektleder for utbyggingen, er han medeier i Vollen Marina AS som er byggherre.

Bostad og Røisland er enige om fellesnevneren til hvorfor mange trekker til nettopp dette boligprosjektet; alle leilightene får fjordutsikt og de bygges i Vollen.

"Vollen er et unikt område med en helt egen sjarm og historie", sier Bostad. Og nettopp det har hatt stor påvirkning på boligprosjektet. 

Bostad nevner videre;
"Vi har vært veldig opptatt av å tilpasse bebyggelsen til miljøet i Vollen. Arkitekturen er lik den som finnes her fra før. Det er ikke store massive bygg som skal oppføres, men mindre moduler. Det innebærer at det blir kompliserte bygg som er vesentlig dyrere å bygge, enn enklere bygg".

Boligprosjektet teller totalt 17 leiligheter med størrelser fra 36-173 kvm. De største har to etasjer. Prisspennet er fra 4-17 millioner kroner. Kvm-prisen havner i snitt på rundt 100.000 kroner. I første etasje under leilighetene, blir det et næringsareal på 900 kvm og parkeringsplasser. 

Les hele saken i Budstikka her
(Obs! - krever abonnement!)

Les mer om Vollen Marina og meld din interesse her


UTDRAG FRA ARTIKKEL I BUDSTIKKA 08.09.20
SKREVET AV: EYVIND SVERRE MENNE

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.