Nyhetsbrev
Vis filtrering
Humlehagen

Det nærmer seg salgsstart for Humlehagen på Ensjø

Vi er godt i gang med å forberede boligprosjektet for markedet. Strukturen er lagt og i disse dager jobber arkitekt med å legge siste hånd på verket. Planen er å lansere prosjektet like over påske. Vi gleder oss til å kunne invitere dere til visning, enten digitalt eller i vårt visningssenter i Gladengveien.

Nå legges Ferd Eiendoms boligprosjekt, Humlehagen, straks ut for salg. Her kommer alt fra moderne leiligheter og fargeglade rekkehus, til humlekasser og grønne tak. Og interessen har ikke latt vente på seg!

Større boenheter er mangelvare i området mellom Ensjø torg og Hovinslettene, men prosjektsjef Sigurd Ødegård tror mye av begeistringen for området først og fremst er knyttet til kvaliteter som kort vei til Ensjø T-banestasjon og store grønne friområder. Ferd Eiendom har utviklet området i mer enn ti år, og har transformert den gamle industritomten til et levende naturbant bomiljø.

Kontakt med naturen og et godt bomiljø er ofte avgjørende for om folk blir boende over tid, noe som definerer verdien av området. Derfor er tidløs og godt gjennomtenkt arkitektur noe av essensen i prosjekt Humlehagen.

I tillegg til å tilrettelegge for at folk skal trives, er det flere små skapninger som skal få en sentral plass i Ensjøbyens nyeste nabolag. Humlene, så klart!

– Vi bruker eksperter på biologisk mangfold til å utforme løsninger som legger til rette for flere insekter i området, forteller Sigurd.

Som helhetlig utbygger av området, er dette et viktig ansvar å ta.

Les hele intervjuet med Sigurd Ødegård her >>

Sniktitt av Humlehagen

I mellomtiden ønsker vi å gi dere en sniktitt av boligprosjektet og vise litt flere av leilighetstypene som kommer for salg, samt fortelle dere litt om organiseringen av salgsstart.


Små gleder hver dag

Humlehagen blir et attraktivt boligprosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grønt-drag. Totalt består det av totalt cirka 133 leiligheter samt 9 rekkehus. Leilighetene består av 2- til 4-roms leiligheter, og enkelte 4-roms vil kunne tilpasses med egen utleiedel. 

Dette boligprosjektet er for alle, om du er på førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Prosjektet vil få en moderne fasade med blanding av mur og treverk. I prosjektet vil rekkehusene ligge midt i et hyggelig gårdsrom, med leilighetene fint omkranset i en hestesko. Leilighetsbyggene i hesteskoen består av 6 etasjer med inntrukne, store private takterrasser. De fleste leilighetene ligger vestvendt inn mot tunet som gir gode lys og solforhold.


Første salgstrinn vil bestå av ca. 30 leiligheter

Byggene strekker seg fra 1.- til 6.-etasje. Her er det 2- til 4-roms leiligheter på  ca. 40-117 kvm BRA. Alle leilighetene får tilgang til et hyggelig opparbeidet fellesareal med beplantning, drivhus, lekeapparat, samt felles takterrasse på deler av 7. etasje.  

PLANLAGT INNFLYTTING ER 2. HALVÅR 2023 FORUTSATT BYGGESTART 2. HALVÅR 2021
EKSEMPEL PLANLØSNINGER


2-roms fra 40-41 kvm BRA

Arealeffektive, gjennomtenkte løsninger der leilighetene får enten balkong eller fransk balkong.


3-roms fra 57-72 kvm BRA

Gode planløsninger, privat uteplass og enkelte med flotte utsiktsforhold.


4-roms fra 75-117 kvm BRA

Alle har privat uteplass, flere med svært gode solforhold. Toppleilighetene vil få store, private takterrasser.


Salgsstart

Endelig dato for salgsstart og tidspunkter hvor man kan booke seg inn på visning vil bli sendt ut til registrerte interessenter etter påske. Etter utsendelse av prospekt og 3D boligvelger vil det bli satt av ca. en uke til visninger i visningssenteret, før innleveringsfristen for kjøpetilbud. Grunnet dagens situasjon vil det bli lagt til rette for og oppfordret til å gjennomføre visninger med vår 3D modell via Microsoft Teams. Her settes det av 30 minutter etter avtale med en av våre meglere. Det er derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av visning.

For de av dere som ikke har mulighet for digital visning vil det være en mulighet for å avtale 30 minutters visning i vårt visningssenter. Husk at finansiering må være dokumentert for å kunne kjøpe leilighet, så vi anbefaler at dere allerede i dag snakker med banken vedrørende et finanseringsbevis. Skulle det være noen spørsmål rundt dette er det bare å ta kontakt med meglerne.


Les mer om Humlehagen her >> 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere informasjon

Andreas Øvsthus

Eiendomsmegler

+47 951 56 615 andreas@roislandco.no

 


Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

+47 938 85 778 ingrid@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.