Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 08/02/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Clemenskvartalet, Bjørvika, Oslo, OSU, Oslo S Utvikling, Røisland Co
Clemenskvartalet 4 Roms Balkong
Clemenskvartalet
Salgssuksess Bjorvika Roisland Co

Enorm interesse for Clemenskvartalet i Bjørvika!

Vi startet 2021 med salgssuksess på årets første salgsstart! Dette feires med skøytegåing på isen i Middelalderparken.

I midten av januar lanserte vi Trinn 3 i boligprosjektet Clemenskvartalet i Bjørvika. Trinnet består av 81 leiligheter,  2- til 4-roms fra 40 til 103 kvm. Etter 99 privatvisninger på 5 dager, gjennomført med strenge smittevernstiltak, endte vi med hele 71 salg ved salgsstart. De siste 10 leilighetene solgte vi samme dag som vi åpnet opp igjen for salg. På under en uke var alle leilighetene solgt! 

Trinn 1 og 2 i Clemenskvartalet ble lagt ut for salg høsten 2020. Totalt består disse to trinnene av 130 leiligheter, også disse leilighetene er revet vekk fra markedet. Totalt er i dag 210 av 211 leiligheter for 1,4 milliarder kroner solgt i boligprosjektet, og dette på kun 5 måneder.

3D illustrasjon over Bjørvika med Clemenskvartalet nærmest i bildet


Etterspørselen etter nye leiligheter i Fjordbyen har økt markant det siste året ettersom flere av prosjektene og uteområdene er ferdigstilt, Det er ingen tvil om at Fjordbyen har blitt et sted mange kan tenke seg å bo.

Røisland & Co har hatt gleden av bidra med markedskunnskap i utviklingen, og har stått for salget av alle OSU’s boligprosjekter i Bjørvika siden 2007. I dag har vi kun 1 ledig leilighet under oppføring, det er første gang i vår historie som megler i Bjørvika at vi er så nære utsolgt for nye boliger i dette området. Se den ledige leiligheten her >>

Totalt vil Clemenskvartalet bestå av 265 leiligheter. Siste salgstrinn er planlagt for salg til våren, og vil bestå av 54 leiligheter. Registrer deg her, så holder vi deg informert!

 

Ta kontakt med Eiendomsmegler Lars Bratseth dersom du har noen spørsmål | lars@roislandco.no | +47 924 10 362

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.