Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 06/01/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Clemenskvartalet, Bjørvika, Oslo, OSU, Oslo S Utvikling, Røisland Co
Oversiktsbilde Clemenskvartalet 3

Snart starter salget av trinn 3 i Clemenskvartalet

Salgstrinn 3 inneholder 86 leiligheter og blant disse er 58 stk 2-roms leiligheter.

I Clemenskvartalet kan du finne roen på de varierte takterrassene eller i den store, grønne byhagen, og samtidig være med på reisen til et helt nytt nabolag i utvikling. Kvartalet vil bestå av ti fargerike bygg, plassert midt i smørøyet mellom byen, fjorden og parker. 

Siden den første salgsstarten i september, er 115 av 130 lanserte leiligheter nå solgt. Bygging av kjelleren er godt i gang, og innflytting er planlagt i 2023. 

Nå kommer nest siste salgstrinn

Salgstrinn 3 inneholder 81 leiligheter og blant disse er 53 stk 2-roms leiligheter. Alle 2-roms har blitt solgt ved salgsstart i foregående salgstrinn, og siden det siste trinnet (salgstrinn 4) inneholder ytterst få 2-roms, så er det nå man har muligheten til å sikre seg denne leilighetstypen. 

I flere av 3-roms leilighetene som kommer for salg, kan man velge å installere en mobilvegg som tilvalg, slik at du enkelt kan skape ekstra rom i leiligheten.

Les mer om boligprosjektet på clemenskvartalet.no >>

Tilgang til dokumenter

Mandag 11. januar vil alle registrerte interessenter få mer informasjon om priser, tilgang til salgsdokumenter, budfrist, tilgang til boligvelgeren, en beskrivelse av salgsprosessen og om gjennomføringen av visninger. I mellomtiden anbefaler vi deg å ta kontakt med banken og forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen. 

De ledige leilighetene fra salgstrinn 1 og 2 er selvfølgelig også tilgjengelige for salg og der er det førstemann til mølla og fast pris som gjelder. Her er det kun 3- og 4-roms leiligheter igjen.  

Forhåndsbooking av visning

Vi ønsker å gi deg en eksklusiv mulighet til å forhåndsbooke privatvisning i tidsrommet 12. til 19. januar. Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har spørsmål eller vil booke visning. Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd.

Hvis du ikke har mulighet til å møte opp for en fysisk visning kan du avtale et digitalt møte med en av våre meglere. Det vil også arrangeres en livesending fra boligprosjektets 3D-modell den 14. januar på vår Facebook-side.

Ta direktekontakt med en av våre meglere dersom du ønsker ytterligere informasjon eller vil kjøpe en leilighet.

Lars Bratseth
+47 924 10 362
lars@roislandco.no


Per Henrik Rolfsen
+47 913 72 835
per@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.