På Voksen i Holmenkollen kommer åtte nye familieboliger for salg

Lidenskap for nybygg

På Voksen i Holmenkollen kommer åtte nye familieboliger for salg

Strek ikon

To eneboliger i front med solrike uteplasser med god plass for små og store å leke på.

Velkommen til Ankerveien 96, et attraktivt og sentralt boligområde på Voksen i Holmenkollen. Her planlegges det 8 boliger med salgsstart i juni. Boligene vil variere i størrelse fra ca. 160-200 kvm over tre etasjer og er f.eks. perfekt for barnefamilier. Ved å bosette deg her får du trygge omgivelser i et godt oppvekstmiljø for de små, med gangavstand til både barne- og ungdomsskoler.

Meld gjerne din interesse på prosjektets hjemmeside, så holder vi deg løpende orientert om prosjektet. Du kan også allerede nå kontakte megler for å avtale visning i vår digitale modell. 

I Ankerveien 96 kan du velge mellom to tremannsboliger og to eneboliger, alle med private hager. Boligene vil ha fire soverom, to bad og separat WC, samt eget vaskerom. I tremannsboligene vil du også ha mulighet for hybel i underetasjen om du ikke har behov for hele boligen selv. Se gjerne i boligvelgeren på prosjektets hjemmeside for å finne en bolig som passer dine behov og ønsker. 

Boligene vil få store vindusflater som slipper dagslyset inn og gode gjennomtenkte planløsninger med naturlige møbleringssoner.

Ankerveien 96 har en flott beliggenhet i et hyggelig og veletablert boligområde. I dette området ligger alt til rette for et aktivt liv for hele familien, sommer og vinter. Rett nedenfor eiendommen finner du populære Voksenjordet med ski/lysløype om vinteren og frisbeegolf om sommeren. Røa IL benytter Voksenjordet som sin skiarena og sørger for gode forhold gjennom kunstsnøproduksjon og egen løypeprepareringsmaskin. I umiddelbar nærhet finner du også et rikt utvalg av aktiviteter, som f.eks. skøytebane, minigolf og flere idrettsanlegg. 

Bogstadvannet ligger en kort spasertur unna eiendommen og er et populært badested om sommeren med en stor gresslette og lang fin sandstrand. Vannet inneholder både abbor, sik og ørret, og er en populær fiskeplass både sommer og vinter. I tillegg har du nydelig turmuligheter i området. Er du glad i å sykle, har du sykkelveier rundt Bogstadvannet, og flotte turmuligheter med joggesko.

Bogstad Golf ligger kun noen hundre meter unna boligene. Golfbanen på Bogstad regnes som en av Norges beste golfbaner hvor den flotte 18-hullsbanen ligger i vakre omgivelser ved Bogstadvannet. Golfbanen er tilknyttet en hyggelig restaurant, Spiseriet, som er åpent for alle. 

 

Voksenjordet, aktivitetsområdet rett nedenfor boligene i Ankerveien 96.

Bogstad Gård er en vakker herregård som ligger vakkert til ved Bogstadvannet, med blant annet en veldig populær gårdsbutikk og kafè. Anlegget ligger i et flott landskap som minner om en engelsk hage. Her finner du også en populær besøksgård hvor små og store kan hilse på kuer, sauer, geiter, griser, høns og kaniner. 

Bosetter du deg i Ankerveien 96 er du du ikke langt unna marka. På sommerstid byr marka på flotte turmuligheter både til fots og på sykkel, og på vinteren har du et rikt utvalg av langrennsløyper. 

Du finner også en rekke andre populære aktiviteter i nærheten, f.eks. Oslos mest populære akebakke, Korketrekkeren, og Oslo Vinterpark med Wyllerløypa. Wyllerløypa er med sine 1300 meter den lengste av Oslo Vinterparks 18 nedfarter. I samme område finner du Høyt og lavt Oslo Sommerpark, en populær klatrepark med 12 ulike løyper tilpasset alle nivåer. 

I Ankerveien har du god tilknytning til resten av byen, hvor det er to minutter gange til nærmeste bussholdeplass. Det er ellers kort vei til butikker, 500 m til nærmeste dagligvarebutikk og ca. 2 km til Røa, som er et populært handelssentrum i området. 

Leilighetene vil legges ut for salg i juni. Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjema på prosjektets hjemmeside dersom du vil holde deg løpende orientert.

Ta kontakt med våre meglere for mer informasjon

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835 per@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen