OVER TORSHOV

Lidenskap for nybygg

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Over Torshov består av 35 nye selveierleiligheter med sentral beliggenhet på Torshov. Prosjektet består av 2- til 4-roms leiligheter fra ca. 45-100 kvm. Tårnet blir 10 etasjer høyt, hvor flere av leilighetene får fantastisk utsikt!
Prosjektet får felles takterrasse med vid utsikt og meget gode solforhold. På Over Torshov får du en enestående mulighet til å leve tett på den urbane byen uten å gi avkall på etterlengtet fred og ro i vakre Torshovdalen like i nærheten.

Over Torshov består av lyse, luftige leiligheter med gjennomtenkte planløsninger som passer både par, single og små familier. Hver bolig er designet med fokus på kvalitet og komfort, og inkluderer store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys, åpne stue- og kjøkkenløsninger, og stilfulle bad. Her får du moderne komfort med urban beliggenhet. I tillegg blir det fasiliteter som stor felles takterrasse, heis, og sykkelparkering.

Østgaards gate 44 ligger like ved vakre Torshovdalen. Torshovdalen er kjent for sine grønne lunger og fantastiske utsikt. Torshovdalen som nærmeste nabo kan by på turstier, lekeplasser og rikelig med plass for piknik, trening og avslapning.
I tillegg finner du et bredt utvalg av kaféer, restauranter og butikker bare noen minutter unna, samt enkel tilgang til både buss og trikk.

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart.

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler

95183057karoline@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no
Tilbake til toppen