Boligsalg

Lidenskap for nybygg

Vi kjenner prosessene rundt videresalg av både nytt og brukt svært godt, og hjelper deg mer enn gjerne med salget av din bolig.

For å tilby våre boligkunder den absolutt beste servicen i alle ledd av kjøp- og salgsprosessen, har vi en egen avdeling for videresalg av hovedsakelig nye boliger og kontrakter, men også bruktbolig. 

Boligsalgsavdelingen hos oss i Røisland & Co er som eneste eiendomsmegler i Norge spesialister på salg av nye boliger, samt videresalg av leiligheter/kontrakter under oppføring.  

Nytteverdien av å ha en eiendomsmegler som lever og ånder for nybygg er tydelig for våre kunder, og vi sitter på lang erfaring, gode verktøy og innsikt som hjelper deg i salgsprosessen av din ny- eller bruktbolig. 

Vi bistår gjerne våre prosjektkjøpere med prisvurderinger underveis, og rådgivning ved spørsmål om salg før eller etter ferdigstillelse. Boligsalgsavdelingen hjelper deg så du får mest ut av din bolig – enten du ønsker å selge din kontrakt, et nybygg, eller en bruktbolig du skal flytte ut av. 

Kontakt megler

Anne Heidi Rødal

Eiendomsmegler MNEF

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmegler MNEF

Karoline C. Michaelsen

Eiendomsmegler

Tilbake til toppen