Prinsessealléen | 503 | 4-roms toppleilighet på 113,5 kvm med stor solrik sydvendt terrasse på 45 kvm

Lidenskap for nybygg

Prinsessealléen | 503 | 4-roms toppleilighet på 113,5 kvm med stor solrik sydvendt terrasse på 45 kvm

Prinsessealléen, 0276 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 20 000 000,-
Omkostninger
kr 60 190,-
Totalpris inkl.omk
kr 20 060 190,-
Fellesutgifter/mnd
kr 6 312,-
P-ROM
113.5 m2
BRA
113 m2
Rom
4
Etasje
5
Leil.nr
503
Eierform
Eierseksjon
Antatt ferdigstillelse
1. kvartal 2025

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Husk å melde deg på visning. Annonserte visninger avholdes kun ved registrerte påmeldinger. Du kan velge mellom digital visning via Teams eller personlig oppmøte på vårt kontor/visningssenter.

Dette er en romslig toppleilighet som inneholder entré med adkomst til to av boligens soverom og boligens ene bad. Entré leder deg videre inn i en romslig åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater. Stuen har god plass til både spisestue og sofasone – i tillegg til det innholdsrike kjøkkenet med øy. Fra stuen og kjøkkenet er det to adkomster via skyvedører som leder ut til den flotte og solrike sydvendte terrassen på 45 kvm. Deler av terrassen er overbygget. Fra stuen er det en mellomgang der man har adkomst til separat vaskerom og en suite masterbedroom. Masterbedroom er meget romslig og inneholder både walk-in closet og eget bad (med mulighet for badekar).

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no

Innhold

Totalt bruksareal: 113,5 kvm
Totalt primærrom: 109 kvm

Primærrom:
5.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 2 bad, 3 soverom og walk-in closet.

Sekundærrom:
5. etasje: Teknisk rom

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Matrikkel

Knr. 301 Gnr. 3 Bnr. 660

Om prosjektet

Neptune Properties bygger nå 76 lyse og gjennomgående leiligheter på Skøyen – utviklet for deg som elsker byen. På toppen finner du en lekker og 90 m lang takterrasse utviklet med tanke på aktivitet og rekreasjon – alt dette midt i byen. I tillegg opparbeides det en skjermet bakhage i grønne omgivelser.

Varierte og tøffe leilighetstyper
I Prinsessealleen vil det bli et variert utvalg av gjennomgående leiligheter i størrelser fra 41 til 160 kvm. 15 av leilighetene er fabrikkpregede studioleiligheter, i varierende størrelse, med sjeldent god takhøyde og unikt uttrykk. Toppleilighetene er romslige og har generøse terrasser for solrikt balkongliv. Leilighetene har store vindusflater og alle har privat uteplass. Det blir mulighet for å velge mellom gjennomtenkte interiørkonsepter for å gi rom for smak og behag. Vårt mål er å kunne tilby leiligheter av høy kvalitet til urbane mennesker.

Prinsessealléen er et perfekt utgangspunkt for deg som liker det urbane livet, men som også setter pris på å ha attraktive rekreasjonsområder like i nærheten.

Meld din interesse nå på www.prinsessealleen.no – Ta kontakt for å avtale en privatvisning!
#NeptuneProperties

Eiendommen

Prinsessealléen 8, 0276 OSLO

Knr. 301 Gnr. 3 Bnr. 660

Selger

Prinsessealleen Eiendom AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Prinsessealléen planlegges å være klart for overtakelse i perioden fra 01.01.25 – 31.03.25. Senest ca. 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Parkering

Parkering
Et antall av leilighetene vil få mulighet til kjøp av garasjeplass i anlegg under bygget.

Fellesareal i bygg

Takterrassen
I Prinsessealléen får du en variert terrasse som dekker hele taket. Grønne prydbusker og urteplanter. Grill og langbord, steder for alenetid. Solsenger for late dager og treningsområde for høy puls. Et ekstra, 90 meter langt rom i boligen din. Ulikt alt annet.

Den kuperte tomten byr på en flott felles bakhage med flere naturlige og fine møteplasser. Her blir det mange ulike mennesker som bor sammen, og vi har områder som tar hensyn til alle

Boder

Det følger med en sportsbod iht. forskriftskrav per leilighet på ca. 5 kvm for leiligheter over 50 kvm BRA. For leiligheter som er mindre enn 50 kvm BRA følger det med en sportsbod på ca. 2,5 kvm BRA iht. forskriftskrav.

Sportsboder leveres i bodanlegg i garasjekjeller med inndelingssystem i utførelse stålplater/nettingvegger. Vegger leveres av branntekniske årsaker ikke i full høyde til himling.

Leveranse

HTH er valgt som kjøkkenleverandør i prosjektet og omfanget av leveransen er iht. det som fremgår av leilighetsplanen. Overskap og underskap Base uten grep, med gripelist og innfelt LED belysning. Underskap og høyskap Base forkanter på skrog i samme farge som dørfronten. Skuffelook på alle benkeskap der hvor det er mulig.
Enkelte overskap erstattes av åpne hyller der det er mulig. Takhøye skap. Avstand mellom overskap og benkeskap 50-60 cm. Det leveres benkeplate i laminat. Detaljert kjøkkentegning vil bli oversendt kjøper i forbindelse med tilvalgprosessen. Det leveres integrerte hvitevarer fra Simens.
Kjøper kan uten ekstra kostnad velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter. Alle kjøkken er valgt for å stå i stil med leilighetens generelle uttrykk.

Det leveres plass bygde bad med baderomsmøbler fra HTH. På gulv leveres det fliser av god kvalitet i formatet 60x&60 med stående fliser 10×30 på vegg.

Det er satt av plass til oppbevaring i entré eller innvendig bod og garderobeskap på soverom. Avsatt plass er anvist på kontraktstegning. Garderobeskap leveres ikke.

Byggemåte

Bygget utføres med bærekonstruksjon i betong og stål.

Isolerte yttervegger med trekledning og fasadeplater av tegl.

Fasademateriell samt takoverflater utarbeides etter arkitektens anbefalinger.

Tregulv på markterrasser, takterrasser og balkonger. Rekkverk i stål/ aluminiumsprofiler eller glass, og håndløpere i stål eller aluminiumsprofiler.

Det leveres flis i inngangsparti, i opptrinn, inntrinn, på repos og gangarealer. Trappenese vil bli i en kontrastfarge. Vegger sparkles og males etter arkitektens fargevalg.

Heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetenes inngangsplan, direkte eller via bodrom. Alarmoverføring til vaktsentral.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner og elektrisk varmebatteri. Det vil bli levert ventilasjonsaggregat i hver leilighet som vil bygge ut i rommet der aggregatet er plassert og påvirke BRA og rommets utforming. Aggregatet vil bli plassert i garderobe i entré, i egen bod/teknisk rom, himling eller i bod tilknyttet soverom.

Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. En foreløpig plassering er vist på kontraktstegning. Det leveres egen måler for forbruk av tappevann i hver leilighet. Det planlegges med unopax med integrert fordelerskap for boligens vann og varmesystem. Det blir plassbygde bad.

Det monteres røykdetektorer og brannslange eller pulverapparat i henhold til forskrift. Det er lagt opp til avstegningsknapp for brannalarm i hver etasje. Dette er nærmere beskrevet i FDV dokumentasjonen. Sprinkleranlegg for leiligheter, fellesarealer og eventuelt balkonger i henhold til gjeldende krav. Det vil bli qsynlige sprinklerhoder i betongtak.

Sportsboder leveres i bodanlegg i garasjekjeller med inndelingssystem i utførelse stålplater/nettingvegger.

En fjernbetjent portåpner leveres per parkeringsplass, alternativt GSM basert åpningssystem

Felles postkassestativ på vegg i portrom eller i forbindelse med inngangspartier. Plassering bestemmes i detaljprosjekteringen.

Det leveres porttelefon med videokamera ved inngangsdørene og ved garasjeport. Svarapparat med fargeskjerm i hver leilighet.

Eget låssystem med nøkkel som passer til hovedinngangsdør, inngangsdør til leilighet, postkasse, garasje, sportsbod- og øvrige fellesdører med lås. Det leveres tre nøkler til hver leilighet.

Det leveres ett stk data- og TV-punkt i stue. Dette avviker fra NEK700 kravet om antall punkt pr. m2. Selger har anledning til å tegne abonnement for TV, internett, telefon, fibernett eller tilsvarende med inntil 3 års bindingstid på vegne av sameiet.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med vannbåren gulvvarme fra sentralanlegg med forbruksmåler til hver bolig. Det planlegges med felles berederanlegg plassert i teknisk rom med vannmåler for varmtvann til hver leilighet.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/3/660:
25.03.2014 – Dokumentnr: 243641 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:3 Bnr:59
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

25.03.2014 – Dokumentnr: 243670 – Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Prinsessealléen godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

27.11.2014 – Dokumentnr: 1042536 – Urådighet
Rettighetshaver: Akershus Eiendom AS
Org.nr: 963 877 722
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver

25.03.2014 – Dokumentnr: 243614 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:3 Bnr:59

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene. Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne

Områdebeskrivelse

Skøyen – blant Oslos mest attraktive områder og stadig i utvikling

I området rundt bygget ligger noe av det beste byen kan by på med et rikt utvalg av butikker og restauranter. Friluftstilbudene er fra øverste hylle og ligger også like i nærheten, Frognerparken, Bygdøy, Huk, Frognerkilen og Bestumkilen. Det offentlige kommunikasjons-tilbudet er i en klasse for seg, Skøyen er et av landets største kollektivknutepunkt og avstanden dit måles i meter. Når de mange spennende planene for området realiseres vil også Skøyen bli enda mer aktivt, allsidig og attraktivt enn det er i dag.

Det foreligger omfattende planer for videre utvikling av Skøyen, både med tanke på boliger og næring, for å bli et enda mer attraktivt og urbant område.

Reguleringsplan og - bestemmelser

Rammesøknad i samsvar med reguleringsplan/bestemmelser for eiendommen er sendt inn og det forventes at Plan & Bygningsetaten gir rammetillatelse innen lovpålagt frist.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2022 er på 3 promille. Satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten skrives ut og faktureres i flere terminer i løpet av et år.

Prisinformasjon

Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger og parkeringsplasser uten forutgående varsling.

Betalingsbetingelser

Kr. 100 000,- (inkluderer også evt. p-plass) forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Betaling vil bli fakturert fra megler og betaling skal skje til meglers klientkonto. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Beløpet blir å anse som et forskudd og utbetales av megler til selger mot dokumentasjon av garanti, jf. bustadoppføringslova § 47. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.

Organisasjonsform

Sameiet Prinsessealléen bestående av ett bygg er planlagt å utgjøre ett eierseksjonssameie med ca.76 boligseksjoner (antallet seksjoner kan evt. bli justert gjennom salgsprosessen) og en mulig næringsseksjon. Den enkelte seksjonseier har rett og plikt til å være medlem av eierseksjonssameiet (Sameiet). Han har rett og plikt til å følge lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 31 og sameiets til enhver tid gjeldende vedtekter.

Vedtekter/husordensregler

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for eierseksjonssameiet, som regulerer forholdet mellom seksjonseierne, herunder ansvar for drift og vedlikehold og fordeling av drifts- og vedlikeholdskostnader. Selger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige slik at vedtektene kan bli endret i perioden frem til overtakelse

Forbehold fra utbygger

Det tas forbehold dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffe, som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene.

Selger tar følgende forbehold om igangsetting og gjennomføring av avtalen:
• at det oppnås igangsettingstillatelse for byggearbeidene i samsvar med søknad.
• at det inngås kjøpekontrakter tilsvarende minimum 60 % av verdien av boligene i prosjektet iht. prisliste ved salgsstart.
• at det for selger oppnås en tilfredsstillende kontrakt med entreprenør
• at det for selger oppnås tilfredsstillende byggelånsfinansiering.
• at endelig beslutning om igangsettelse i utbyggers styre foreligger

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Hvitvaskingsloven

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art.

Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven, som blant annet pålegger eiendomsmegler å innhente redegjørelse av midlenes opprinnelse. Dette besvares av samtlige kjøpere i et såkalt oppgjørsskjema. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper etter bufl. § 52. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling, og dette reguleres av bufl. § 53. For avbestillinger som skjer før vedtak om igangsetting er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen. Kjøper gjøres oppmerksom på at det økonomiske tapet kan bli betydelig, bla. avhengig av markedsutviklingen fra kjøpekontraktens inngåelse. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Arealdefinisjoner

Arealene som er oppgitt er bruksareal (BRA) i henhold til NS 3940, som er leilighetens areal innvendig målt ved leilighetens omsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme. De oppgitte romstørrelser på plantegningene er uten innvendige vegger og samsvarer derfor ikke med leilighetens totale BRA. Arealer for leiligheter, balkonger og terrasser er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik blant annet som følge av at prosjektet per i dag ikke er detaljprosjektert. Det vil også forekomme rørføringer og sjakter i leilighetene som ikke er vist på tegning. Det samme gjelder terskler og nivåforskjeller. Eventuelle mindre avvik
gir ikke kjøper rett til å kreve prisavslag. Selger skal informere kjøper dersom det oppstår vesentlige avvik

Dato

Sist oppdatert: 08.07.2024

Denne boligen er en del av Prinsessealléen – Skøyen

Les mer om prosjektet

Tilbake til toppen