RØA X | C-301|Stor 3-roms hjørneleilighet med 2 bad, romslig stue og sydvendt balkong

Lidenskap for nybygg

RØA X | C-301|Stor 3-roms hjørneleilighet med 2 bad, romslig stue og sydvendt balkong

Vækerøveien 203A, 0751 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 14 200 000,-
Omkostninger
kr 100 300,-
Totalpris inkl.omk
kr 14 300 300,-
Fellesutgifter/mnd
kr 5 561,-
P-ROM
90.5 m2
BRA
95.5 m2
Rom
3
Etasje
3
Leil.nr
C-301
Eierform
Eierseksjon

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Husk å melde deg på visning. Annonserte visninger avholdes kun ved registrerte påmeldinger. Evt ta direkte kontakt med megler for å avtale digital visning via Teams eller for privat avtale på vårt visningssenter.

Entré har god plass til garderobeskap og man har adkomst til bod/teknisk rom, samt boligens ene bad bad. Fra gang har man adkomst til de to gode soverommene. Hovedsoverom på romslige 15,3 kvm med god plass til garderobeløsning og adkomst til privat bad. Sekundærsoverom er 10,4 kvm og også her er det plass til garderobe. Videre kommer man inn i åpen stue- kjøkkenløsning på 42,6 kvm med tilbaketrukket vinkelkjøkken og god plass til gode møbleringsløsninger. Fra stuen er det skyvedør ut til sydvendt balkong på 12,5 kvm.

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Matrikkel

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 3

Knr. 301 Gnr. 11 Bnr. 7

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 646

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 625

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 7

Om prosjektet

I Røa sentrum planlegges 56 flotte og moderne leiligheter med høy standard. Prosjektet Røa X blir et kvalitetsprosjekt med romslige 3- og 4-romsleiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Prosjektet består av totalt 4 punkthus hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store private balkonger og terrasser. Ettersom hvert bygg er begrenset i størrelse, vil praktisk talt samtlige leiligheter utgjøre hjørneleiligheter, med henvendelse og lys fra minst to sider. Alle leilighetene vil på denne måten få sitt individuelle preg. Prosjektet er tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter.

Vi har etterstrebet å skape et prosjekt med stedstilpassede kvaliteter for både beboerne og alle andre som ferdes på Røa. Ved å bryte opp bebyggelsen i flere mindre volum, unngår man preget av store, massive boligblokker, og skaper i stedet et prosjekt som relaterer til den mer bymessige sentrumsbebyggelsen. Det blir større grad av åpenhet og visuell kontakt gjennom bebyggelsen, ikke minst ut mot Griniveien, der dagens skjemmende betongmur vil bli erstattet av et betydelig bredere fortau.

Priser, planløsninger og salgsdokumenter er tilgjengelig på hjemmesiden: https://bolig.skanska.no/prosjekter/roa-x

Eiendommen

Vækerøveien 203A, 0751 OSLO

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 3

Knr. 301 Gnr. 11 Bnr. 7

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 646

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 625

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 7

Selger

Skanska Eiendomsutvikling AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Planlagt ferdigstillelse er i tidsrommet 16.02.2026 – 16.05.2026 for bygg C og D, og i tidsrommet 07.04.2026 – 07.07.2026 for bygg A og B.

Parkering

Det følger ikke med parkeringsplasser til leilighetene. Et begrenset antall plasser i garasjeanlegget under leilighetsbyggene kan kjøpes til fast pris, se prisliste. Konferer megler ifm mulighet til å kjøpe p-plasser.

Fellesareal i bygg

Inngangspartiene i plan 1 leveres med 600 mm x 600 mm fliser på gulv frem til heis, og sparklede og malte vegger. Farger vil bli avklart av ARK i detaljprosjekt. Spilehimling i eik i inngangsparti, profilhimling/ direktemonterte akustiske plater eller lignende i gang/korridor/trapp over bakkeplan, malt himling for øvrig.

I tillegg til flis i inngangspartiet blir det levert flis i trapp ned til kjeller, og i trapp fra inngangspartiet opp en etasje. Videre blir det levert teppegulv i korridorer og trapper, og belegg og støvbundet betong i fellesarealer for øvrig.

Spilerekkverk i trappeoppgang leveres i lakkert stål med håndløper i eik. Postkasser med omramming i eik, montert på vegg i hver hovedinngang. I felles sykkelrom i kjeller er det avsatt plass til sykler i to høyder. Det er også avsatt plass til noen transportsykler, og det leveres lademulighet til elsykler.

Boder

Det medfølger én sportsbod på ca. 5 kvm pr. leilighet.

Leveranse

Kjøkken leveres slik det fremgår av kontraktstegning. Det vil bli utarbeidet egne kjøkkentegninger fra leverandør med mulighet for individuelle tilpasninger og endringer av fronter, benkeplate m.m. mot pristillegg. Det vil ikke være anledning til å endre plassering av kjøkkenvask/oppvaskmaskin, eller høyskap på vegg mot baderomssjakt (bak toalettsisterne).

Kjøkkeninnredning leveres fra HTH, type Focus i farger iht. valgt interiørkonsept. Benkeplate i komposittstein eller laminat, farge og type iht. valgt interiørkonsept.

Se leveranseberskrivelse for ytterligere informasjon.

Bad leveres som ferdige typegodkjente/prefabrikkerte baderomsmoduler*. LED Downlights i himling, med dimmer på vegg. Antall avhengig av størrelse på rommet. Pop-down sprinklerhode.

Baderomsinnredning leveres med heldekkende hvit servant med rette kanter eller spesialtilpasset hvit topp med integrert servant. Servantskap med skuffer med demping. Type: INR Viskan Grip eller spesialtilpasset servantskap i farge iht. valgt interiørkonsept i ulike dimensjoner som indikert på kontraktstegning. Rundt speil med integrert lys.

Se leveranseberskrivelse for ytterligere informasjon.

Det leveres ikke garderobeskap eller garderobeinnredning. Dette kan bestilles i nærmere angitt tilvalgsperiode. I enkelte leiligheter følger skyvedørsfronter. Der dette gjelder, er denne tegnet med heltrukne streker på kontraktstegning.

Byggemåte

Byggene er fundamentert på fjell. Husene bygges med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller utføres med plattendekkeelementer i betong, alternativt plassbygd.

Fasadene består av isolert klimavegg med innvendig gipsplatekledning, utvendig teglkledning/platekledning/luftet trekledning jfr. fasadetegninger.

Balkonger og terrasser leveres med tremmegulv (terrassedekke i tre). Klart glassrekkverk over en lav teglbrystning på utside av balkong, platekledt mot innsiden av balkongen og u-profil håndløper på toppen av glasset. Det leveres typisk 1 stk. LED utelampe med dobbel stikkontakt, og bryter på innsiden. Undersiden av balkongen er i betong.

Alle leilighetene er tilgjengelige med heis og trapp, som også går ned til bodsone og parkering i kjellerplan. Det er ikke parkeringskjeller under hus A, men det er lagt opp til terskel- og trappefri, innvendig adkomst via gang.

Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet. Kullfilter på kjøkkenventilator. Avtrekk kjøkken og bad via avtrekksventiler. Avtrekk fra øvrige rom via spalte under dør, eller ventil i vegg. Aggregat plasseres i bod eller annet egnet sted i leiligheter, kfr. kontraktstegninger

Innvendig vannledninger legges som rør-i-rør med fordelerskap plassert i vegg og evt. tak på bad. Hver leilighet vil ha egen stoppekran plassert i vannskap. Varmtvann leveres fra sentral tilknyttet jordvarme. Det vil være egne målere for varme og varmtvann i hver leilighet. Leilighetene får installert sprinkleranlegg med pop-down for brannslokking plassert i plattendekker, eller innfelt i gips der det er nedforet himling.

Røyk-/brannvarslere iht. krav. Det leveres ett brannslukkingsapparat (pulverapparat) per leilighet.

Inngangsdører er kompakte med glatt dørblad, levert med smartlås og kikkhull. Inngangsdøren blir levert i finert, lys eik, med eikefinerte foringer og gerikter. Innvendige dører i leiligheten leveres i farge iht. valgt interiørkonsept. Kompakte glatte dørblader av type Swedoor Stable med pluskarm og tetningslist.

Vinduer og balkongdører leveres med utvendig mantling (ytterkledning) i aluminium. Utvendig og innvendig farge vil bli avklart i samråd med arkitekt på et senere tidspunkt.

Det medfølger en sportsbod på ca. 5 m2 til hver leilighet. Sportsboder er lokalisert i egne bodsoner i kjellerplan. Skillevegger i stålnetting med hengelåsfeste på dør.

Oppvarming

Boligene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme fra jordvarme i alle rom bortsett fra bod og nisjer med ventilasjonsaggregat. Dette gjelder også på baderom og WC. Dette er komfortvarme og man bør regne med at justeringer av varmen tar lengre tid enn ved elektrisk oppvarming.

Hjemmelshaver

Fellesutgifter

Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet basert på stipulerte inntekter og kostnader og kan fås ved henvendelse til megler. Budsjettet vil være vedlegg til kontrakt. Se prisliste for estimerte felleskostnader pr. mnd. for den enkelte seksjon.

Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av Selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter.

Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av forretningsfører. Kostnader til drift av realsameienes utomhusareal og parkeringskjeller belastes også via sameiets felleskostnader.

I tillegg til felleskostnader vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, mm.

Formuesverdi

Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten som tar hensyn til om boligen er en primærbolig (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller sekundærbolig (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil i 2023 utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien 2023 utgjøre 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 99 300,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 500,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 500,-

Totale omkostninger: Kr. 100 300,-

Organisasjonsform

Leilighetene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65. Eierseksjonsloven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no. Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes endelig i forbindelse med seksjonering. Utbygger tar forbehold om at planlagt antall seksjoner og dermed størrelsen på sameiet kan endres.

Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende balkong/takterrasse eller privat markterrasse for leiligheter på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer. Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Vedtekter/husordensregler

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Forbehold fra utbygger

Byggestart er vedtatt og forbehold ift gjennomføring av prosjektet er frafalt.

Øvrige forbehold.
Inntil Røa X er ferdig utbygget, er sameiet forpliktet til å yte nødvendig medvirkning slik at utbygger kan gjennomføre en helhetlig utbygging i samsvar med utbygger sine planer, slik de er redegjort for hos kommunen, i salgsprospektet og øvrige dokumenter og med de endringer som eventuelt blir gjort underveis. Sameiet er herunder forpliktet til å la utbygger vederlagsfritt benytte deler av sameiets utvendige fellesarealer midlertidig for adkomst, plassering av utstyr/rigg mm. Denne plikten omfatter også medvirkning til deling/grensejustering og reseksjonering.

Alle opplysningene i salgsmaterialet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessig og nødvendig, uten å redusere den generelle standard. Kjøper aksepterer, uten prisjustering, at utbygger har rett til å foreta slike endringer.

Det tas forbehold om skrivefeil/ trykkfeil i prospekt og leveransebeskrivelse. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle illustrasjoner som blir benyttet i markedsføring av prosjektet er kun ment å være av illustrativ karakter og avvik kan forekomme. Disse kan vise elementer og tilvalg som ikke er en del av standardleveransen. Dette gjelder også viste fasader, utomhusarealer og innredning i visningslokalet. Det gjøres oppmerksom på at utsikt og solforhold som er vist, ikke er gjeldende for alle leiligheter.
Salgstegninger i prospekt er illustrasjoner og omfatter ikke tilgjengelighetskrav.

Arealer er beregnet på grunnlag av tegninger på salgstidspunktet. Det tas forbehold om mindre arealavvik som skyldes nødvendige justeringer av konstruksjoner, sjakter o.l., uten å redusere boligens funksjonalitet. Salgstegninger bør ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler.

Det tas forbehold om synlige rør/kanalføringer. Det tas også forbehold om plassering og størrelse på sjakter, tekniske skap, nedforinger og innkassinger. I forbindelse med elektro/ tv-data/sanitær/fjernvarme/ ventilasjon, kan det komme inspeksjonsluker.

Ved flikkarbeider/utbedringer vil malte overflater bli utbedret med flikkmaling og ikke maling av hele flater. Det tas forbehold om endelig utforming på innredning av kjøkken og bad. Møbler som vist på tegninger er kun å anse som illustrasjoner, og inngår ikke i leveransen.

Det gjøres oppmerksom på at ferdigstillelsesgrad av utomhusarealer ved overlevering vil kunne avvike fra beskrivelser gitt i salgsmateriell. Det tas forbehold om offentlige pålegg som ikke er kjent på salgstidspunktet som kan medføre endringer.

Det tas forbehold om å endre organisering av prosjektet dersom dette viser seg hensiktsmessig, eventuelt som følge av krav fra plan- og bygningsetaten. I så tilfelle plikter kjøper å medvirke til alle vedtak om endring i eierseksjonssameier. Det vil si reseksjonering av eierseksjoner, samt gi de underskrifter som måtte være nødvendig for gjennomføring av byggetrinnene f.eks i forhold til Statens Kartverk og bygningsmyndigheter.

Det er ikke tatt stilling til om jordvarmeanlegget skal være i sameiets eie eller overdras til operatør med driftsansvar og rett til salg av energi til sameiet. Ved ekstern operatør vil energiprisen til sameiet være regulert til å være konkurransedyktig mot andre energileverandører.

Skjeggkre ble første gang allment kjent i Norge i 2014 og utbredelsen har spredt seg raskt. Folkehelseinstituttet har informert om at de har kommet frem til en effektiv og sikker bekjempelsesmetode for skjeggkre. Skjeggkre vil sjeldent komme inn i boligen sammen med bygningsmaterialer. Det er imidlertid påvist at skjeggkre ofte kan komme inn med pappemballasje eller med personer via vesker, klær eller lignende. Skjeggkre kan spre seg fra en enhet til den neste. Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overlevering.

Følgende dokumenter er en del av denne salgsoppgaven:
– Kjøpekontrakt
– Leveransebeskrivelse
– Plantegning
– Etasjeplan
– Fasadetegninger
– Reguleringsplan og -bestemmelser
– Foreløpig sameievedtekter
– Foreløpig utomhusplan
– Grunnboksutskrifter

Tilvalg og endringer

Prosjektet er forutsatt gjennomført som serieproduksjon, som gir føringer for hvilke tilvalg og endringer som kan tillates og når disse må bestilles. Det vil bli muligheter for å gjøre individuelle tilpasninger gjennom valg fra en tilvalgsmeny. Denne vil bli tilgjengelig gjennom vår boportal (Libitum), hvor det vil være en digital tilvalgshåndtering. Tilvalgsmuligheter vil omfatte type parkett, innvendige dører, fliser i våtrom, farger på vegg, kjøkkenmodell fra prosjektets leverandør, smarthusteknologi (hub, styring av lys, varme, solskjerming evt annet), elektropunkter, m.m. Tilvalg medfører pristillegg som vil fremgå av tilvalgslisten. Alle tilvalg fra hhv. tilvalgsliste og fra kjøkkenleverandør må være BREEAM-godkjente produkter.

Kjøper vil også ha anledning til å bestille endringer utover prosjektets tilvalgsmeny mot tillegg i pris. Ønsker om endringer vil medføre at selger, totalentreprenør, tekniske konsulenter og/eller arkitekt må vurdere ønskene. Kjøper må dekke kostnadene for disse vurderingene, uavhengig av om endringene blir bestilt eller ikke. Endringer kan ikke gjennomføres dersom det berører rammetillatelsen, gir forsinkelser i prosjektet eller hindrer rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Kjøper kan heller ikke kreve endringer og tilvalg som utgjør mer enn 15 % av avtalt kjøpesum, jf. bustadoppføringslova § 9.

Dato

Sist oppdatert: 08.07.2024

Denne boligen er en del av Røa X – Røa

Les mer om prosjektet

Tilbake til toppen