RØA X | B-101|Stor 4-roms hjørneleilighet med 2 bad, romslig stue og sydvendt markterrasse

Lidenskap for nybygg

RØA X | B-101|Stor 4-roms hjørneleilighet med 2 bad, romslig stue og sydvendt markterrasse

Vækerøveien 203A, 0751 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 14 600 000,-
Omkostninger
kr 111 930,-
Totalpris inkl.omk
kr 14 711 930,-
Fellesutgifter/mnd
kr 6 144,-
P-ROM
106.5 m2
BRA
106.5 m2
Rom
4
Etasje
1
Leil.nr
B-101
Eierform
Eierseksjon

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Ta kontakt for å avtale privatvisning i Røa X sin digitale modell, enten over Teams eller på vårt visningssenter i Vækerøveien 203.

Entré har plass til garderobeskap og man har adkomst til bod/teknisk rom (som også kan bli et separat vaskerom), boligens ene bad bad, samt to soverom. Hovedsoverom på romslige 15,3 kvm med god plass til garderobeløsning og adkomst til privat bad. Det andre soverommet er også av fin størrelse. Videre kommer man inn i åpen stue- kjøkkenløsning på 46,6 kvm med tilbaketrukket vinkelkjøkken med øy og god plass til gode møbleringsløsninger. Fra stuen er det også adkomst til det tredje soverommet og til sydvendt markterrasse på 15 kvm.

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Matrikkel

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 3

Knr. 301 Gnr. 11 Bnr. 7

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 646

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 625

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 7

Om prosjektet

I Røa sentrum planlegges 56 flotte og moderne leiligheter med høy standard. Prosjektet Røa X blir et kvalitetsprosjekt med romslige 3- og 4-romsleiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Prosjektet består av totalt 4 punkthus hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store private balkonger og terrasser. Ettersom hvert bygg er begrenset i størrelse, vil praktisk talt samtlige leiligheter utgjøre hjørneleiligheter, med henvendelse og lys fra minst to sider. Alle leilighetene vil på denne måten få sitt individuelle preg. Prosjektet er tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter.

Vi har etterstrebet å skape et prosjekt med stedstilpassede kvaliteter for både beboerne og alle andre som ferdes på Røa. Ved å bryte opp bebyggelsen i flere mindre volum, unngår man preget av store, massive boligblokker, og skaper i stedet et prosjekt som relaterer til den mer bymessige sentrumsbebyggelsen. Det blir større grad av åpenhet og visuell kontakt gjennom bebyggelsen, ikke minst ut mot Griniveien, der dagens skjemmende betongmur vil bli erstattet av et betydelig bredere fortau.

Priser, planløsninger og salgsdokumenter er tilgjengelig på hjemmesiden: https://bolig.skanska.no/prosjekter/roa-x

Eiendommen

Vækerøveien 203A, 0751 OSLO

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 3

Knr. 301 Gnr. 11 Bnr. 7

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 646

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 625

Knr. 301 Gnr. 12 Bnr. 7

Selger

Skanska Eiendomsutvikling AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene er planlagt ferdigstilt i 4. kvartal 2025. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha leiligheten klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Parkering

Det følger ikke med parkeringsplasser til leilighetene. Et begrenset antall plasser i garasjeanlegget under leilighetsbyggene kan kjøpes til fast pris, se prisliste. Konferer megler ifm mulighet til å kjøpe p-plasser.

Fellesareal i bygg

Inngangspartiene i plan 1 leveres med 600 mm x 600 mm fliser på gulv frem til heis, og sparklede og malte vegger. Farger vil bli avklart av ARK i detaljprosjekt. Spilehimling i eik i inngangsparti, profilhimling/ direktemonterte akustiske plater eller lignende i gang/korridor/trapp over bakkeplan, malt himling for øvrig.

I tillegg til flis i inngangspartiet blir det levert flis i trapp ned til kjeller, og i trapp fra inngangspartiet opp en etasje. Videre blir det levert teppegulv i korridorer og trapper, og belegg og støvbundet betong i fellesarealer for øvrig.

Spilerekkverk i trappeoppgang leveres i lakkert stål med håndløper i eik. Postkasser med omramming i eik, montert på vegg i hver hovedinngang. I felles sykkelrom i kjeller er det avsatt plass til sykler i to høyder. Det er også avsatt plass til noen transportsykler, og det leveres lademulighet til elsykler.

Boder

Det medfølger én sportsbod på ca. 5 kvm pr. leilighet.

Leveranse

Kjøkken leveres slik det fremgår av kontraktstegning. Det vil bli utarbeidet egne kjøkkentegninger fra leverandør med mulighet for individuelle tilpasninger og endringer av fronter, benkeplate m.m. mot pristillegg. Det vil ikke være anledning til å endre plassering av kjøkkenvask/oppvaskmaskin, eller høyskap på vegg mot baderomssjakt (bak toalettsisterne).

Kjøkkeninnredning leveres fra HTH, type Focus i farger iht. valgt interiørkonsept. Benkeplate i komposittstein eller laminat, farge og type iht. valgt interiørkonsept.

Se leveranseberskrivelse for ytterligere informasjon.

Bad leveres som ferdige typegodkjente/prefabrikkerte baderomsmoduler*. LED Downlights i himling, med dimmer på vegg. Antall avhengig av størrelse på rommet. Pop-down sprinklerhode.

Baderomsinnredning leveres med heldekkende hvit servant med rette kanter eller spesialtilpasset hvit topp med integrert servant. Servantskap med skuffer med demping. Type: INR Viskan Grip eller spesialtilpasset servantskap i farge iht. valgt interiørkonsept i ulike dimensjoner som indikert på kontraktstegning. Rundt speil med integrert lys.

Se leveranseberskrivelse for ytterligere informasjon.

Det leveres ikke garderobeskap eller garderobeinnredning. Dette kan bestilles i nærmere angitt tilvalgsperiode. I enkelte leiligheter følger skyvedørsfronter. Der dette gjelder, er denne tegnet med heltrukne streker på kontraktstegning.

Byggemåte

Byggene er fundamentert på fjell. Husene bygges med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller utføres med plattendekkeelementer i betong, alternativt plassbygd.

Fasadene består av isolert klimavegg med innvendig gipsplatekledning, utvendig teglkledning/platekledning/luftet trekledning jfr. fasadetegninger.

Balkonger og terrasser leveres med tremmegulv (terrassedekke i tre). Klart glassrekkverk over en lav teglbrystning på utside av balkong, platekledt mot innsiden av balkongen og u-profil håndløper på toppen av glasset. Det leveres typisk 1 stk. LED utelampe med dobbel stikkontakt, og bryter på innsiden. Undersiden av balkongen er i betong.

Alle leilighetene er tilgjengelige med heis og trapp, som også går ned til bodsone og parkering i kjellerplan. Det er ikke parkeringskjeller under hus A, men det er lagt opp til terskel- og trappefri, innvendig adkomst via gang.

Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet. Kullfilter på kjøkkenventilator. Avtrekk kjøkken og bad via avtrekksventiler. Avtrekk fra øvrige rom via spalte under dør, eller ventil i vegg. Aggregat plasseres i bod eller annet egnet sted i leiligheter, kfr. kontraktstegninger

Innvendig vannledninger legges som rør-i-rør med fordelerskap plassert i vegg og evt. tak på bad. Hver leilighet vil ha egen stoppekran plassert i vannskap. Varmtvann leveres fra sentral tilknyttet jordvarme. Det vil være egne målere for varme og varmtvann i hver leilighet. Leilighetene får installert sprinkleranlegg med pop-down for brannslokking plassert i plattendekker, eller innfelt i gips der det er nedforet himling.

Røyk-/brannvarslere iht. krav. Det leveres ett brannslukkingsapparat (pulverapparat) per leilighet.

Inngangsdører er kompakte med glatt dørblad, levert med smartlås og kikkhull. Inngangsdøren blir levert i finert, lys eik, med eikefinerte foringer og gerikter. Innvendige dører i leiligheten leveres i farge iht. valgt interiørkonsept. Kompakte glatte dørblader av type Swedoor Stable med pluskarm og tetningslist.

Vinduer og balkongdører leveres med utvendig mantling (ytterkledning) i aluminium. Utvendig og innvendig farge vil bli avklart i samråd med arkitekt på et senere tidspunkt.

Det medfølger en sportsbod på ca. 5 m2 til hver leilighet. Sportsboder er lokalisert i egne bodsoner i kjellerplan. Skillevegger i stålnetting med hengelåsfeste på dør.

Oppvarming

Boligene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme fra jordvarme i alle rom bortsett fra bod og nisjer med ventilasjonsaggregat. Dette gjelder også på baderom og WC. Dette er komfortvarme og man bør regne med at justeringer av varmen tar lengre tid enn ved elektrisk oppvarming.

Hjemmelshaver

Skanska Norge AS

Fellesutgifter

Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet basert på stipulerte inntekter og kostnader og kan fås ved henvendelse til megler. Budsjettet vil være vedlegg til kontrakt. Se prisliste for estimerte felleskostnader pr. mnd. for den enkelte seksjon.

Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av Selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter.

Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av forretningsfører. Kostnader til drift av realsameienes utomhusareal og parkeringskjeller belastes også via sameiets felleskostnader.

I tillegg til felleskostnader vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, mm.

Formuesverdi

Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten som tar hensyn til om boligen er en primærbolig (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller sekundærbolig (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil i 2023 utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien 2023 utgjøre 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 110 760,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 585,-

Totale omkostninger: Kr. 111 930,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til fastpris: kr. 14 711 930,-

Organisasjonsform

Leilighetene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65. Eierseksjonsloven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no. Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes endelig i forbindelse med seksjonering. Utbygger tar forbehold om at planlagt antall seksjoner og dermed størrelsen på sameiet kan endres.

Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende balkong/takterrasse eller privat markterrasse for leiligheter på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer. Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Vedtekter/husordensregler

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige