Vannkunsten Syd|11.6.2|Unik toppleilighet med stor vestvendt terrasse med flott sjøutsikt og to øvrige uteplasser

Lidenskap for nybygg

Vannkunsten Syd|11.6.2|Unik toppleilighet med stor vestvendt terrasse med flott sjøutsikt og to øvrige uteplasser

Rostockgata, 0191 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 35 000 000,-
Omkostninger
kr 134 094,-
Totalpris inkl.omk
kr 35 134 094,-
Fellesutgifter/mnd
kr 6 879,-
P-ROM
109.6 m2
BRA
116.6 m2
Rom
3
Etasje
6
Leil.nr
11.6.2
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Adressen til visningssenteret er Dronning Eufemias gate 55. Ta kontakt med megler for å avtale en privatvisning.

11.6.2 er en rålekker 3-roms toppleilighet for den som er ute etter noe ekstraordinært. Fra entré, med plass til garderobeløsning, har du adkomst til boligens ene bad. Så ledes du inn til en særdeles luftig og stor åpen stue- og kjøkkenløsning. Det er skråtak med innvendig mønehøyde på 3,8 m. I stuen har man flere flotte detaljer som: takvindu, innvendig sittekarnapp og fransk balkong. Boligen har to lekre soverom av god størrelse. Hovedsoverom er 13,4 kvm og har adkomst til privat bad med takvindu , samt plass til garderobeløsning. Soverom 2 er 11,7 kvm med takvindu og utgang til privat takterrasse på ca 12,3 kvm, samt adkomst til innvendig bod. Boligen har 3 uteplasser. I tillegg til takterrassen med adkomst fra soverom 2 har man en sydvendt balkong på 7,6 kvm ut fra stuen. Det ligger i tillegg er fantastisk privat takterrasse mot vest med adkomst både fra stuen og fra hovedsoverom. Her kan man nyte sene solnedganger og flott utsikt mot sjøen.

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835per@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Matrikkel

Knr. 301 Gnr. 234 Bnr. 134

Om prosjektet

Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter. De første leilighetene i Vannkunsten er solgt, men nå får du sjansen til å sikre deg en leilighet i Vannkunsten Syd. De siste fem husene rommer 91 leiligheter og ligger omkranset av Oslofjorden, Bispekilen og handlegaten Rostockgata som binder Sørenga sammen med resten av Bjørvika. Her får man gjennomførte boliger utført i den samme høye kvaliteten som Vannkunsten har blitt kjent for.

Salgstrinn 2 består av 16 utvalgte 3- og 4-roms leiligheter i Hus 11. Hus 11 ligger med fin beliggenhet mot det interne vannspeilet og mot miljøgaten Rostockgata. Mange av leilighetene har flott utsikt mot fjorden og gode solforhold.

Så og si ingen av leilighetene er like. Noen går over to plan, med en formidabel takhøyde i deler av leiligheten. Andre har privat utgang til vannkanten fra balkongen, med egen brygge. Felles for alle boligene er funksjonelle planløsninger, gode lysforhold med mye naturlig lys, høy standard på interiør og materialer, og alle leiligheter får privat balkong eller terrasse. Beboerne vil også få tilgang til ulike fasiliteter og praktiske servicetilbud.

Eiendommen

Rostockgata, 0191 OSLO

Knr. 301 Gnr. 234 Bnr. 134

Selger

Vannkunsten Syd Bolig AS

Vannkunsten Syd Bolig AS

Vannkunsten Syd Bolig AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Vannkunsten Syd er estimert ferdig 1. – 2. halvår halvår 2025

Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass til enkelte leiligheter. Konferer megler

Fellesareal i bygg

Fellesrommet på ca. 50 m2 er planlagt som et areal alle boligkjøpere kan disponeres etter sameiets vedtekter. Fellesrommet er sentralt plassert i hus 10, like ved den interne broen og ut mot vannrommet. Rommet utstyres med fullt kjøkken og HC-toalett, og med materialer som står i stil med konseptet til øvrige fellesareal. Fellesrommet ligger vendt mot syd og sydvest og har direkte forbindelse med en nedtrapping mot det indre vannrommet. Fellesrommet er plassert rett i nærheten av den tidligere nevnte kajakkoppbevaringen

Boder

Sportsboder på ca. 6 kvm. pr. leilighet vil ligge i kjeller. Sykkelparkering er i hovedsak inkludert i kjellerboden, størrelse bod er økt med ca. 1 kvm tilsvarende plass til én sykkel. I tillegg etableres et antall felles sykkelplasser i kjeller og/eller utendørs. Fri takhøyde i bodarealene kan variere på grunn av tekniske føringer som kabelgater for elektro- og ventilasjonskanaler. Pga sprinkelregelverk vil det være en begrensning på lagringshøyde i boden. Sportsbodene vil få nettingvegger av type Troax eller tilsvarende.

Leveranse

Kjøkken:
Sigdal er valgt som kjøkkenleverandør i prosjektet og omfanget av leveransen er iht. det som fremgår av leilighetsplanen. Detaljert kjøkkentegning vil bli oversendt kjøper i forbindelse med tilvalgprosessen.
Kjøper kan uten ekstra kostnad velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter. Innsiden av skuffer og skap leveres hvite, men med forkantlist tilpasset fargen på fronten. Alle kjøkken er valgt for å stå i stil med leilighetens generelle uttrykk. De 3 konseptene er de samme som på bad og følger samme fargepalett;

Urban:
Kjøkkenet leveres i modell Amfi Lakriz med frontene i sort eik finér. Benkeplaten leveres i lys beige kompositt benkeplate med Blanco subline sort 500-U vask eller hvit laminat for 2-roms leiligheter med sort Franke MTG 210-50 vask. Benkeplater i kompositt med lengde over 2,9 m, og laminat med lengde over 4,4 m vil måtte skjøtes. Skjøt plasseres hovedsakelig ved stekeplate. Det leveres sorte håndtak av typen Edge og sort matt blandebatteri.

Natur:
Kjøkkenet leveres i modell Uno palett med malte fronter i støvgrå farge. Benkeplaten leveres enten i lys/hvit kompositt benkeplate med Blanco Andano stål 500-U vask eller hvit laminat for 2-roms leiligheter med Intra Linnea stål vask. Benkeplater i kompositt med lengde over 3,05 m, og laminat med lengde over 4,4 m vil måtte skjøtes. Skjøt plasseres hovedsakelig ved stekeplate. Det leveres børstet stålhåndtak av typen Cliff og krom blandebatteri

Organisk:
Kjøkkenet leveres i modell Uno palett med malte fronter i mosegrønn farge. Benkeplaten leveres i mørk grå kompositt benkeplate med Blanco subline sort 500-U vask eller mørk grå laminat for 2-roms leiligheter med sort Franke MTG 610-50 vask. Benkeplater i kompositt med lengde over 3,05 m, og laminat med lengde over 4 m vil måtte skjøtes. Skjøt plasseres hovedsakelig ved stekeplate. Det leveres sorte håndtak av typen Edge og sort matt blandebatteri.

Benkeplate leveres med dybde på 60 cm med 20 cm tykkelse. Benkeplaten leveres med underlimt vaskekum i rustfritt stål eller sort avhengig av valgt konsept. Alle skuffer og dører har soft-lock system og leveres med minimalistisk håndtak til frontene. Kjøkkenene er utstyrt med flest mulig skuffeseksjoner av typen full-uttrekk for å gjøre kjøkkenet mest mulig funksjonelt.. Det leveres én skuff med bestikkinlegg per kjøkken. Kjøkkenene leveres med fremtrukket foring mot tilstøtende vegger for å gi de en moderne innramming.
Kjøkkenet blir levert med belysning via downlights i nedforet himling over kjøkkenbenk eller via lyslist med LED under overskap. Stikkontakt leveres montert på vegg. Det gjøres oppmerksom på at nedforingen benyttes til fremføring av ventilasjonskanaler, etc. og derfor ikke kan benyttes som skapplass. Nedforingen leveres med gipskledning og males i samme farge som vegg.
Det blir levert kjøkkenventilator av type Fortuna med integrert belysning og komfyrvakt fra Røroshetta. Ventilatoren blir plassert helt skjult i overskap. Ved bruk vil en diskre glassskjerm vippes ut.

Det tas forbehold om bytte av leverandører og modeller, nye produkter skal i så fall skal ligge på samme kvalitet som her angitt.

Bad:
Det leveres baderomsinnredning med omfang iht. kontraktstegning. Innredning iht valgt konsept. Heldekkende servant med ettgreps blandebatteri og pop-up ventil. Speil og belysning over vask. Fordelerskap plasseres bak speil. Det leveres dusjvegg i klart glass og hjørnesluk. Det levers jevnt fall mot sluk på hele badet og derfor ikke nedsenk ved dusj. Kjøper vil derfor kunne forvente noe vannansamling utenfor dusjvegg ved bruk.Innfelte downlights i himling med dimmefunksjon. Antall tilpasses badets størrelse.

Det tilbys tre konsepter innenfor standard leveranse;

Urban
Urban leveres med mørkegrå 60×60 fliser på gulv og med enten samme fliser på vegg eller mørke metrofliser på vegg. Innredning leveres av Sigdal i sort eikefiner med helstøpt servant med skuffer. Enkelte bad leveres med frittstående servant uten skuffer for å tilfredstille krav til universell utforming. Per nå gjelder dette kun bad 2 i leilighet 10.2.4.. Der det er inntegnet på kontraktstegning leveres hyllesystem for oppbevaring i sort. Hyllesystemet inkluderer også avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel. Blandebatteri til vask, dusjbatteriog henglser på dusjvegg leveres i krom. Betjeningspanel til toalett leveres i hvit farge.

Natur
Natur leveres med lyse 60×60 fliser på gulv og med enten samme fliser på vegg eller lyse/hvite metrofliser på vegg. Innredning leveres av Sigdal i lys eikefiner med helstøpt servant og skuffer. Enkelte bad leveres med frittstående servant uten skuffer for å tilfredstille krav til universell utforming. Per nå gjelder dette kun bad 2 i leilighet 10.2.4. Der det er inntegnet på kontraktstegning leveres hyllesystem for oppbevaring i lys eikefiner. Hyllesystemet inkluderer også avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel. Blandebatteri til vask, dusjbatteri, betjeningspanel til toalett og henglser på dusjvegg leveres i matt sort.

Organisk
Organisk leveres med lysegrå 60×60 fliser på gulv og lys grønne metrofliser på vegg. Innredning leveres av Sigdal i lys eikefiner med helstøpt servant og skuffer. Enkelte bad leveres med frittstående servant uten skuffer for å tilfredstille krav til universell utforming. Per nå gjelder dette kun bad 2 i leilighet 10.2.4.. Der det er inntegnet på kontraktstegning leveres hyllesystem for oppbevaring i lys eikefiner. Hyllesystemet inkluderer også avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel. Blandebatteri til vask, dusjbatteri, betjeningspanel til toalett og henglser på dusjvegg leveres leveres i matt sort.

Dusjvegger i glass som kan slås inn mot hjørnet når dusjen ikke er i bruk. Termostatstyrt blandebatteri med dusjhode på veggmontert stang. Veggmontert WC.
Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (evt. kombimaskin vask/tørk). Maskiner leveres ikke.
Tørketrommel må ha kondensbeholder/samler.

Der hvor avstand mellom fremkant maskin og dusjsone/dusjvegg er mindre enn 0,6 m, må maskin være godkjent for å stå i sone 2. Dette i henhold til anbefalinger i NEK 400. De fleste nye maskiner oppfyller dette kravet.

Badene blir levert som plassbygde baderom.

Det er satt av plass til oppbevaring i entré eller innvendig bod og garderobeskap på soverom. Avsatt plass er anvist på kontraktstegning. Garderobeskap leveres ikke.

Byggemåte

Hoveddelen av tomten er etablert ut i sjøen. Det er etablert en vanntett spunt rundt eiendommen, deretter bygges en tørr arbeidsplattform i betong. Etter etablering av vanntett betongkjeller, fjernes spunten og vannet vil strømme fritt i havnebassenget mellom husene. Byggene fundamenteres til fjell med stålkjernepeler.

Bærekonstruksjoner:
Bygningene er utført med bærekonstruksjon i betong og stål, samt noe treverk.

Dekker og himlinger:
Dekker i betong med nødvendig isolering/oppforing.

Yttervegger er kledt i naturlige materialer, hovedmaterialet er norsk skifer fra Otta Rust med innslag av treverk spesielt i 1. etasje. Otta rust er en skifer hvor en andel av skiferen har en varm rust farve, som blir mer fremtredende med tiden. Skifer er et robust fasademateriale, som patinerer pent over tid og krever minimalt med vedlikehold. Rustfargen vil med tiden bli mer fremtredene på solutsatte fasader og tak. På fasader med mindre sol vil man ikke kunne forvente samme utvikling og skiferen vil i større grad beholde sin opprinnelige farge.

Taket er, som fasaderne, kledt i klinklagt otta skifer. De store skrånende takflatene blir brudt opp av overlys, takterrasser og enkelte tekniske anlegg. Snøfangere monteres enkeltvis på de forskellige steinene, tilsvarende Vannkunsten.

Balkonger leveres som prefabrikkerte betongelementer. På gulv vil det bli levert tremmegulv. På grunn av værbelastning vil det kunne forventes noe patinering og sprekkdannelser i tremmegulvet. Rekkverket blir i lakkert stål med håndløper, ett utvendig lysarmatur med innvendig bryter og en utvendig stikkontakt er inkludert.
Tak over balkonger har fortrinnsvis himling i lys betong. Det kan forekomme synlige merker etter armeringsstoler. Ved inntrukket balkong er himling bekledt med trespiler.

Takterrasser:
Takterrasser er «skåret» inn i taket for å danne le og gi utsikt. Disse leveres med tremmegulv i tre, spilevegg i tre på vegg og glassrekkverk. På grunn av værbelastning vil det kunne forventes noe patinering og sprekkdannelser i treverket på terassen. På takterassene gjøres det oppmerksom på at kjøper står ansvarlig for rens av sluk.

Vannbolig:
I vannboligene gis det direkte og eksklusiv tilgang til det indre vannrommet. Leilighetene får egen balkong med utgang ut på privat bryggekonstruksjon i tre med nedtrapping som ender i en flytebrygge. Det vil på flytebryggen være mulig å fortøye med småbåter/kajakk i korte perioder.

Balkonger, terrasser og brygger er utvendige konstruksjoner, og mindre ansamlinger av vann kan oppstå på overflaten etter regnvær og snøsmelting. Det må også påregnes drypp av regnvann fra overliggende balkong og rekkverk.

Leveres med én-stavs eikeparkett med 240mm bredde. Gulvet leveres med en børstet overflate med naturlig struktur, samt varierende andel kvist og sparklet kvist. Fargespill er en del av sorteringen og gir spennende variasjoner. Markant eller rustikk kvistsortering. Midlertidig knirk grunnet årsvariasjoner i temperatur og luftfuktighet vil kunne forekomme. Ved utbedring av mindre skader i parketten vil entreprenør kunne ta i bruk godkjent utbedring med hardvoks. I leiligheter med kjøkkenøy vil det ikke leveres parkett under denne pga. bruken av flytende gulv.
Gulv og vegger på bad leveres med keramiske fliser. Mindre ansamlinger av vann kan forekomme på baderomsgulv etter dusjing.

Det installeres komplett anlegg med felles tablå ved hovedinngang og videocalling. Utenfor hver leilighet vil det i tillegg være en ringeknapp til leiligheten. Forskjellig signal fra ringeknapp ved dør og utvendig tablå.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/234/134:
05.07.2016 – Dokumentnr: 609803 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om almennhetens tilgang til arealer
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser

10.02.2022 – Dokumentnr: 165232 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Elektronisk innsendt

25.11.2015 – Dokumentnr: 1103554 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:234 Bnr:35

20.05.2016 – Dokumentnr: 444920 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:234 Bnr:135

Områdebeskrivelse

Nye leiligheter, moderne kulturbygg, luftige gaterom, varierte butikker og restauranter med uteserveringer vil forme nye Bjørvika. Når Bjørvika står helt ferdig, blir det et av Oslos mest innholdsrike nabolag. Området er i ferd med å etablere seg som Oslos nye kulturelle sentrum, og som Norges mest attraktive bolig- og næringsområde.

Beliggenheten til Vannkunsten Syd gir deg som flytter inn nærhet til det beste byen og naturen har å by på. Korte spaserturer tar deg til Middelalderparken og Ekebergparken, og fra både Havnepromenaden, Sørenga sjøbad og Operastranda kan man ta seg et forfriskende morgen- eller kveldsbad. Nabolaget vil preges av kunst og kultur, gågater, stilren arkitektur og et rikt byliv på gateplan.

De fem punkthusene skal bygges ut i sjøen, og fjorden vil ledes inn mellom husene, slik at vannspeil, smale broer og kanaler vil gi en intim stemning og maritim opplevelse.

Hjemmelshaver

Vannkunsten Syd FBK AS

Dato

Sist oppdatert: 25.05.2023

Denne boligen er en del av Vannkunsten Syd – Bjørvika

Les mer om prosjektet

Tilbake til toppen