Moderne og lys 4-roms fra 2022. Stor vestvendt balkong. VV & fyring inkl. Flott takterrasse. Sentralt. Garasjeopsjon

Lidenskap for nybygg

Moderne og lys 4-roms fra 2022. Stor vestvendt balkong. VV & fyring inkl. Flott takterrasse. Sentralt. Garasjeopsjon

Malerhaugveien 20C, 0661 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 8 490 000,-
Total Prisantydning
kr 8 490 000,-
Omkostninger
kr 220 750,-
Totalpris inkl.omk
kr 8 710 750,-
Fellesutgifter/mnd
kr 5 084,-
P-ROM
87 m2
BRA
92 m2
Rom
4
Etasje
2
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
2022
Energimerke
Grønn B

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Meget lekker 4- roms leilighet høy standard. To bad. Vestvendt og solrik beliggenhet, på en rolig og skjermet tomt omkranset av store grøntarealer, innerst i en blindvei. Samtidig som det er sentralt med få minutter fra sentrum med t-bane, buss eller sykkel. Beste beliggenhet på Ensjø ?

Verdt å fremheve:
– Garasjeplass kan kjøpes
– Utsyn fra balkongen
– 3/4 års garanti fra utbygger gjenstår
– Vestvendt og solrik balkong på 14 m²
– Lekkert kjøkken fra HTH med hvitevarer
– Høy 1. etasje
– 1-stavs parkett
– Gulvvarme
– Sentral beliggenhet på Ensjø. 3 min gange til t-bane og 2 min til dagligvarer.
– Á-konto varmtvann/oppvarming
– Fantastisk takterrasse med gode solforhold og flott utsikt!

Anne Heidi Rødal

Eiendomsmegler

48134527anne@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 301 Gnr. 129 Bnr. 124 Snr. 2

Areal og innhold

BRA-i: 87 kvm
BRA-e: 92 kvm
BRA-b: 0 kvm
TBA: 14 kvm
 
BRA-i:
2.etasje: Entré, 2 bad, gang, stue/kjøkken, bod, 3 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 5 kvm.
 
Arealbeskrivelse;
Arealet er beregnet ut fra Norsk standard NS 3940:2023. BRA-i: Internt arealet innenfor boligens omsluttende vegger, inkludert sjakt. BRA-e: Eksternt areal som boligen har eksklusiv bruksrett til, men som ikke ligger i boligen, f.eks. kjellerbod. BRA-b: Areal for innglasset balkong med veggareal. Total BRA = Summen av BRA-i, BRA-e og BRA-b. TBA er areal på terrasse og balkong. Arealet oppgis ved salg, men inngår ikke i BRA. Oppgitt romareal er netto romareal. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Standard

Entré:
Lekker hvitpigmentert eikeparkett, som er gjennomgående i leiligheten (unntatt våtrom). Garderobeskap.

Stue og kjøkken/ Oppholdsrom:
Leiligheten har en stor stue på ca.29,2 m² med åpen kjøkkenløsning. Her kan det innredes med et spisebord, sofagruppe og medie-møbel.

Kjøkken fra HTH med blandt annet
– Helintegrert kombiskap kjøl/frys, integrert komfyr, helintegrert oppvaskmaskin og induksjonstopp.
– Overskap med LED lys-/gripelist i bunn av skrog, lyslist leveres ikke på hjørneskap
– Benkeplate Glitter Bianco med vask
– Alle skuffer og dører med demping.
– Kjøkkeninnredning i sort
– Ventilator av typen slimline i rustfri utførelse.

Bad:
Leiligheten har to bad på 4,7 m² og et bad på 4,3 m².
– Speil over vask med innfelt belysning
– Svart baderomsinnredning med skuffer av typen Bano Home STD med heldekkende vask.
– Servantkran
– Vegghengt toalett
– Dusjvegger Normark 90×90 cm med klart glass.
– Stikk til vaskemaskin og tørketrommel.
– Dobbelt stikk på vegg ved servant.
– Hvite LED downlights med dimming.

Soverom:
Leiligheten har totalt 3 soverom.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass, men kjøper gis direkte opsjon på kjøp av bruksrett til parkeringsplass med elbil-lader i garasjeanlegget.
Pris for garasjeplass kr 550 000,-
Felleskostnader ca kr 100,- pr. mnd.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten leveres med følgende varmekilder:

– Vannbårent varmeanlegg fra fjernvarmesentral for oppvarming av varmt tappevann, samt romoppvarming.

– Det leveres gulvvarme i alle rom, bortsett fra soverom

Bebyggelse

Konstruksjon: Bærekonstruksjon består av yttervegger i kjeller, vegger rundt trapperom, heissjakter og innvendig bærevegger som utføres i betong. Bærende søyler er av støpt betong, eller stålkonstruksjoner.

Fasade: Fasade er levert med luftet kledning av puss. Pussen er utført med et grovere tilslag slik at bygningen fremstår med et muralt preg. Pusset er med to ulike nyanser av en varm, svakt rødlig farge, mens sokkeletasjen er mørkere, mer jordfarget.

Yttertak: Alle tak er prosjektert/levert som varme, kompakte tak og skal tekkes med 2 lag asfaltpapp.

Balkonger/Terrasser/Uteplasser: Balkonger er levert som betongelementer i ubehandlet betong. Alle balkonger er etablert med nedløp. Nedløpsrør på utsiden av fasadene. Det er levert skjermtak over balkong/privat takterrasse i øverste etasje. Der det er markert på kontraktstegning leveres skillevegg i form av platekleding på balkonger og tre/spilevegg for tak/markterrasser. Rekkverk av spiler i stål. Gulv er levert med trykkimpregnerte terrassebord i glatt overflate.

Vedlagt følger tilstandsrapport. Det er ingen TEG 2 eller Teg 3.

Selger har fylt ut egenerklæringsskjema i forbindelse med salget. Egenerklæringsskjemaet følger vedlagt denne salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.10.22. Følger vedlagt

Det er utbyggers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper er gjort kjent med at det kan ta lang tid i etterkant av ferdigstillelse av ett bygg før ferdigattest foreligger.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Beliggenhet

Malerhaugveien 20 ligger innerst i en blindvei, sentralt på Ensjø, med gangavstand til t-banen. Ensjø ligger noen minutter fra Oslo sentrum med t-bane, buss eller sykkel, sentralt og lettvint. Samtidig er sjarmerende Kampen, Vålerenga og Tøyen en naturlig del av nærområdet. Her kan du rusle rundt blant vakre hus og i grønne parkområder, finne spennende butikker og spisesteder- og uendelig med muligheter for turer og aktiviteter.

Ensjø er et område i utvikling, som fylles med yrende liv og mennesker. Oslo kommune kaller området «naturbant», med både urbane og naturgrønne kvaliteter. Samtidig som det bygges boliger, butikker og restauranter, jobber kommunen med nye gang- og sykkelveier, parker, plasser, torg og grøntdrag, som skaper en stemning av landlig byliv.

Kun tre stopp med T-bane ned til sentrum!

Fyrstikktorget ligger i umiddelbar nærhet der du finner Baker Hansen, Garnius, frisør, tannlege, legekontor etc.
Den nye bydelen som er under full utvikling ligger meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra Oslo sentrum. Med den pågående utviklingen fra bilby til boligby, med nyetablering av ca. 6000 nye boliger, mange nye arbeidsplasser og ny infrastruktur med parker, skoler, barnehager, forretninger m.m. er Ensjøs framtidsutsikter svært lyse. NRK blir en av boligens nærmeste naboer! Det er ikke enda klart når byggeprosessen setter i gang eller når det vil stå klart, men er en klar fordel for bydelen.
På Tiedemannstorget er det et bakeri og serveringssted (Boulangerie M), som beskrives slik: «I Manuels tradisjonelle, franske håndverksbakeri finner du gamle oppskrifter på surdeig og grovbrød i kombinasjon med moderne teknikker, få ingredienser og komplekse smaker. Alt lages i bakeriet, og i det rustikke lokalet er det åpen løsning inn til kjøkkenet slik at du kan følge med på bakeprosessen. Om kvelden fyrer han opp pizzaovnen og serverer rykende fersk pizza på tynn italiensk bunn. Nyt den med et glass vin ved uteserveringen, eller ta den med hjem – den holder seg uansett varm den korte veien.» (kilde: www.ensjo.org). For øvrig er det ikke langt til andre serveringssteder som Hy´s Sushi på Marienfryd (samme forretning har nettopp åpnet i første etasje på Ensjø Torg) og Baker Hansen på Hasle Torg.

Offentlig kommunikasjon

Buss og t-bane tar deg i alle retninger, så her er det lett å bo også uten bil. T-bane fra Helsfyr og Ensjø (linje 1-4), samt busstopp hvor blant annet 21, 28, 60, 37 og flybussen går forbi.

Tomt

Sameiet Malerhaugveien 20 C og D er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 929 889 398. Sameiet ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune og består av 31 seksjoner. Tomten er på 983 kvm. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 129-124.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen Malerhaugveien 20 inngår i en større områdeutvikling av Ensjø som boligbydel. Forslag til detaljregulering er utarbeidet og ble oversendt til politisk behandling i Byrådet 26.03.2019. Formålet med planen er å legge til rette for oppføring av boligbebyggelse og barnehage i Malerhaugveien 20. Planforslaget er i tråd med formålet i Planleggingsprogrammet for Ensjø og bidrar til ønsket bymessighet på Ensjø. Plan- og bygningsetaten har gitt sin anbefaling til forslaget. Plankartnummer: OSO-201509247, planforslag er datert 07.11.2016 sist revidert 30.01.2019. Forslag til reguleringskart og reguleringsbestemmelse ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Reguleringsforslagene tilsier en bebyggelse med varierte kotehøyde fra +84,2 til + 92,8. Selger tar forbehold om endelig godkjent reguleringsplan.

Eiendommen vest for prosjektet er regulert til bolig med en maks kotehøyde +80,7. Området nordøst (gnr. 130 bnr. 87) samt området sydvest (gnr. 133, bnr. 32) er under omregulering. Eiendommene vil
i nær fremtid bli videreutviklet.

Bebyggelsen på prosjektets østside samt på prosjektets sydside består av eksisterende bebyggelse. Vest og syd for eiendommen er regulert til turvei/park. For nærmere informasjon om bebyggelsen, beliggenhet og høyde, se reguleringskart.

Ensjø er under utbygging og endringer vil skje. For mer informasjon les på ensjobyen.no samt oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/ensjobyen

Eiendommens utgifter

Felleskostnader inkluderer forretningsførsel, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles forsikring, kabel-TV/bredbånd, vaktmestertjeneste.

Fordeling felleskostnader:
Felleskostander: 3 480,-
Fellesareal: 200,-
Akonto energi: 1 305,-
KabelTV: 99,-

Felleskostnader for bod og garasjeplass blir fakturert direkte

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3 300 kwh per år/
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Det er opp til kommunen selv om det skal betales eiendomsskatt eller ikke. Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Skattesatsen for 2024 er 2,8 promille. Eiendomsskattegrunnlaget er 70% av boligverdien, og bunnfradraget er 4,7 millioner. Satsen for for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi er kr. 1 991 972,-
 
Ved primærbolig utgjør formuesverdien 25% av markedsverdien for 2024. Ved sekundærbolig er formuesverdien det samme som boligens markedsverdi (100%).
 
For mer informasjon, se skatteetatens hjemmeside og kalkulator for beregning av formuesverdi. 

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av kjøpesum og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld: Kr. 212 250,- (Forutsatt salgssum: Kr. 8 490 000,00)
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 500,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 500,-
 
Totale omkostninger: Kr.220 750
 
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: Kr. I tillegg kommer valgfri Boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS:
 
Borettslag/aksjeleilighet: kr. 4 400,-
Selveierleilighet/rekkehus: kr. 7.900,-.
Ene-/tomannsbolig/tomt: kr. 12 200,-
 
Kjøper har også muligheten til å velge Boligkjøperforsikring PLUSS til kr. 10.700,- med et årlig abonnement på kr. 2.800,-. Se ytterligere informasjon om Boligkjøperforsikring vedlagt i salgsoppgaven.

Om sameiet / Om borettslaget

Styret mener at årsregnskapet gir et riktig bilde av sameiets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat. Informasjon om sameiets forventede økonomiske utvikling er omtalt i årsrapportens punkt om budsjett for 2023. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold er generelt tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne. Beboere som har husdyr, må sørge for å ha full kontroll over dyret til enhver tid, og påse at dyret ikke sjenerer noen eller etterlater ekskrementer på sameiets område

Annen viktig informasjon

Kontaktinformasjon til styret
Styret kan kontaktes på e-post: m20cd@styrerommet.no. Du kan også komme i kontakt med styret via Vibbo.no eller på vibbo-appen.

Vibbo: Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon.

Styrets hovedinformasjonskanal er hjemmesiden https://vibbo.no/malerhaugveien-20-c-d/om hvor generell informasjon fra styret til seksjonseiere og beboere publiseres. Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

Fra styret og årsberetningen:
Det neste på agendaen i sameiet er ettårsbefaring.
Etter overtakelse og innflytting i 2022 har styret jobbet en del med reklamasjoner mot utbygger på avvik som har oppstått. Styret jobber fremdeles med å følge opp en del av disse sakene.
Det legges ikke opp til store vedlikeholdsprosjekter for M20CD i 2023, men nå som det meste av innflytting er overstått er det aktuelt å gå over malte flater i oppganger og ganger, og flikke på de skadene som har oppstått. For M20R skal i tillegg til reklamasjonene, takterrassene gjøres mer innbydende og fellesarealene mer frodige.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.
 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes på SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og mail kan forekomme.
 
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt av megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
 
I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer partene til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt i salgsoppgaven.
 
Et eventuelt bud fra selger til kjøper (såkalte «motbud»), er avtalerettslig bindende tilbud som medfører at det foreligger en avtale om salg av eiendommen dersom budet i rett tid aksepteres av kjøper.
 
Budgiverens opplysning om han er forbruker eller næringsdrivende:
Avhendingsloven ble endret med virkning fra 1. januar 2022 og innebærer blant annet at «som den er»-forbehold ikke har virkning i forbrukerkjøp, jf. avhendingsloven § 3-9 andre ledd, jf. § 1-2 tredje ledd. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. «Som den er»-forbehold kan imidlertid fremdeles tas utenfor forbrukerkjøp. Hvorvidt eiendommen selges til en forbrukerkjøper eller ikke, kan derfor ha betydning for fordelingen av risiko mellom partene: hvis kjøperen er forbruker, bærer selger ansvaret dersom eiendommen ikke samsvarer med de krav til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Hvis kjøperen er profesjonell, bærer imidlertid selger ansvaret for slike avvik bare i den grad eiendommen er i vesentlig ringere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
 
Budgivers opplysning om han er forbruker eller ikke, skal gis i forbindelse med formidling av budet, for eksempel ved at det i budskjemaet krysses av for om man er forbrukerkjøper eller ikke. Budgiver må informere megler om han opptrer som forbruker eller ikke-forbruker ved budgivning for at andre parter involvert i budrunden kan ta stilling til forhold av faktisk og rettslig art som er viktige i forbindelse med avtalen. Megler har begrenset mulighet til å kontrollere budgivers egenopplysning om vedkommende er næringsdrivende eller ikke, og budgiverens skriftlige opplysning om han er forbrukerkjøper eller ikke, må legges til grunn. 

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om hvitvasking. I henhold til Lov av 01.06.18 nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven), er megler pliktig til å gjennomføre identitetskontroll av alle involverte parter. Hvitvaskingsloven pålegger blant annet eiendomsmegler å innhente redegjørelse av midlenes opprinnelse. Dette besvares av samtlige kjøpere herunder parter som opptrer på vegne av kjøper, ved en såkalt kundekontroll. Ved eventuelt tilbakehold av informasjon eller mistenkelige transaksjoner, plikter eiendomsmegleren å melde fra til Økokrim. Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling, eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. 
 
Det anbefales at kjøper innbetaler kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
 
Selger forbeholder seg også retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering.
 
Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven. 
 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Selger har likevel fylt ut egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og ordinær Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.400,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- i honorar for ordinær Boligkjøperforsikring.

Eier

Eivind Endresen

Camilla Erke Preststulen

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
 
Provisjon: 0,9 av total salgssum, inkludert eventuell andel fellesgjeld. 
Tilretteleggingsgebyr: kr.10.000
Visninger: kr. 2.500 pr. stk. 
Markedsføringspakke: kr. 17.650
Oppslag eiendomsregister: kr. 700
Oppgjørshonorar: kr. 6.950
Inneståelse- og utleggshonorar: kr. 2.500,-
 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0060/24

Ansvarlig Megler

Anne Heidi Rødal

Dato

Sist oppdatert: 11.06.2024

Tilbake til toppen