Innholdsrik hus over 4 plan|Sydøstvendt takterrasse. Direkte adkomst fra garasje. God intern beliggenhet. OT 04/06-24

Lidenskap for nybygg

Innholdsrik hus over 4 plan|Sydøstvendt takterrasse. Direkte adkomst fra garasje. God intern beliggenhet. OT 04/06-24

Voksenkollveien 68 B, 0790 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 12 990 000,-
Total Prisantydning
kr 12 990 000,-
Omkostninger
kr 147 020,-
Totalpris inkl.omk
kr 13 137 020,-
Fellesutgifter/mnd
kr 2 980,-
P-ROM
131.5 m2
BRA
157.7 m2
Rom
5
Etasje
3
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Enebolig
Byggeår
2024

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Visning

Husk å meld deg på visning. Hvis det ikke er noen påmeldte kan visningen bli avlyst. 

Dette er et resalg av kjøpekontrakt av hus 4 i prosjektet Soria Moria Tunet, opprinnelig selger er Voksenkollen Utvikling AS. Utbygger er Mestergruppen AS.
Meget attraktiv beliggenhet på Voksenkollen. estimert overlevering er satt til mai 2024
Hus nummer 4 har god intern beliggenhet med enkel adkomst til gjesteparkering og felles smørebod/verksted.
Kjøkkenet og stuen ligger i første etasje og utgjør en åpen løsning med god romfølelse. Rommet byr på store vindusflater i flere retninger, noe som sikrer meget gode lysforhold. Kjøkkeninnredningen leveres fra kvalitetsleverandøren Sigdal, og kommer med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende.
I grensen mellom stue og kjøkken vil det bli satt inn peisovn, et godt bidrag til både ekstra varme og lun stemning. Boligene har hele tre bad, i tillegg til eget gjestetoalett og vaskerom. I andre etasje finner man tre romslige soverom og og to av badene, hvorav det ene er direkte tilknyttet hovedsoverommet.
Utgang til vestvendt takterrasse
Overtagelse 04.06-24

Anne Heidi Rødal

Eiendomsmegler

48134527anne@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 301 Gnr. 33 Bnr. 3146 Snr. 19

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 157,7 kvm
Totalt primærrom: 131,5 kvm

Primærrom:
U.etasje: Inngang/gang, trappegang, disponibelt rom, bad og vaskerom
1.etasje: Entré/trappegang, stue/kjøkken og gjestetoalett
2.etasje: Trappegang, 2 bad og 3 soverom
3.etasje: Trapperom og loftstue

Sekundærrom:
U. etasje: Bod
3.etasje: Teknisk rom

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Standard

Stue nummer to ligger på tredje plan og byr på flere muligheter som for eksempel hjemmekontor, tv-stue, hobbyrom eller kanskje en kombinasjon. Herfra har man utgang til vestvendt takterrasse.

Prosjektet består av 14 nye familieboliger, plassert i et meget ettertraktet boområde på Voksenkollen. Boligene kan friste med innholdsrike planløsninger og god standard. Naturpanel, store vindusflater og mørkt listverk gir hjem som både er moderne og samtidig passer godt i omgivelsene.

Her skal det bygges 12 kjedede tomannsboliger og 2 eneboliger. Hver enhet får privat uteplass i form av mark- og takterrasse, i tillegg til fellesareal med lekeplass mellom byggene. Det blir garasjeanlegg under husene, hvor denne enheter får direkte tilgang fra egen underetasje. I underetasjen finner man også bad og et disponibelt rom med egen inngang.

Første etasje: Kjøkkenet og stuen blir i en åpen løsning med god romfølelse. På kjøkkenet vil et av hjørnene være i glass. Dette er en svært spennende løsning, lys fra to himmelretninger på én gang skaper en helt spesiell stemning i et rom. Kjøkkeninredningen leveres fra kvalitets-leverandøren Sigdal og kommer med integrerte hvitevarer. I stuen vil peisovnen også kunne nytes fra kjøkkenet. Synet, lukten og varmen fra levende flammer passer som hånd i hanske med naturen som omgir deg på alle kanter. Eikeparkett er med på å forsterke samspillet med naturen. I tillegg er første etasje utstyrt med WC.

Andre etasje: Her blir det tre fine soverom, med samme parkett som i første etasje. Dette skaper en fin helhet. Her er det to bad, et virkelig stort fortrinn for aktive familier. Disse er delikat innredet med gulvfliser på 60×60 cm og mosaikkfliser på 5×5 cm i en nedsenket dusjsone. Badene har dobbelservant med ettgreps blandebatterier, godt med skapplass og integrerte downlights i taket. Etter en lang dag på jobb, skole, barnehage eller en stri treningsøkt i marka, er dette kvaliteter dere virkelig vil sette pris på.

Tredje etasje: Helt øverst finner du loftstuen – et rom du sannsynligvis fort ikke kommer til å klare deg uten. Hjemmekontor, TV-stue, lekerom, skrivestue – eller alt på én gang. Her får du en terrasse bygget inn i taket, lun og skjermet nok til å kunne gi dere glede hele året. Det blir fantastisk god utsikt; fra noen av husene vil du se mot Norefjell og Gaustadtoppen. En slik utsikt vokser ikke på trær.

Underetasje: I underetasjen finner du et disponibelt rom, bod, teknisk rom, bad og eget vaskerom. I tillegg får kjelleren egen inngang fra utsiden, når dere kommer tilbake etter en sølete høsttur i marka kan det være praktisk åha kort vei til vaskerommet.

Kjøkken:
Boligene får levert kjøkkeninnredning fra Sigdal

Kjøkken i boligene leveres med skuffer og dører med soft-lukk system, håndtak og benkeplate iht. valgt konsept. Det leveres benkeplate i 20mm laminat med nedfelt vaskekum i rustfritt stål. Kjøkkenventilator leveres fra Røroshetta lakkert i samme farge som kjøkkenfront.
Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens. Følgende hvitevarer er inkludert i leveransen; Innbygningsovn i sort stål, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap.
Det tas forbehold om bytte av leverandører. Modeller skal i så fall ligge på samme kvalitet som her angitt.

Bad:
Boligene leveres med hele tre baderom, samt separat wc og eget vaskerom. Våtrom leveres med fliser i 60X60-format, Duravit XSquare baderomsinnredning med fire skuffer og farge Betong grå (Decor) med heldekkende hvit servant. Over servant monteres speil utenpå flisvegg. Videre leveres ettgreps servantbatteri, stikk på vegg i/ved innredning, samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjhjørne med vegger i glass. Enkelte bad leveres med fast dusjvegg der dette er mer hensiktsmessig som følge av møblering. Det leveres vegghengt toalett i hvit porselen med dempesete.

Det er satt av plass til garderobeskap på soverom. Avsatt plass er anvist på kontraktstegning. Garderobeskap leveres ikke.

Tilvalgsmuligheter

Oppvarming

Oppvarming av boligene leveres med elektriske panelovner/varmekabler der det er behov i henhold til TEK17. Elektrisk gulvvarme med egen termostat på bad og entre/WC.

Energimerke

Før overtakelse vil det bli utstedt energiattest for den enkelte bolig. Boligens energibehov er dimensjonert iht. TEK17. Energimerkingen er beregnet til å ligge i minimum kategori C, dagens nivå. Det tas forbehold for at avvik fra dette vil forekomme, dette spesielt for boliger med mye vindusflate.

Ferdigattest

Det prosjekteres og bygges i henhold til Byggeteknisk forskrift TEK17. Selger har ansvaret for at det foreligger midlertidig brukstillatelse / ferdigattest på boligen senest ved kjøpers overtagelse av boligen. Etter pålegg fra Finanstilsynet rettet mot samtlige meglerforetak (ref. rundskriv 21 / 2011) informeres ved dette om at det pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon ikke vil foreligge ferdigattest, samt at ferdigattest først vil foreligge lang tid etter overtakelse. Bakgrunnen er at deler av de arbeider som er påkrevet for å få ferdigattest, ikke vil være ferdig pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon. Det presiseres at fremstillingen over ikke har noen innvirkning på selgers forpliktelse til å fremskaffe ferdigattest eller konsekvensene av at ferdigattest ikke foreligger pr. overtakelse. Kjøper oppfordres til å kontakte megler dersom det skulle foreligge spørsmål til ovennevnte.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet. Se sameiets vedtekter § 7 for betingelser for utleie.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/33/3146/19:
19.05.2015 – Dokumentnr: 438919 – Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Voksenkollveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

19.05.2015 – Dokumentnr: 438921 – Bestemmelse om gjerde
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

19.05.2015 – Dokumentnr: 438921 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bestemmelse om ledninger, kummer og lignende
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

19.05.2015 – Dokumentnr: 438921 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Bestemmelse om ledninger, kummer og lignende
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

01.09.2022 – Dokumentnr: 969250 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Gjelder denne registerenheten med flere

03.04.2017 – Dokumentnr: 286978 – Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 19
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 165/5796

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/33/3146/18:
19.05.2015 – Dokumentnr: 438919 – Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Voksenkollveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

19.05.2015 – Dokumentnr: 438921 – Bestemmelse om gjerde
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

19.05.2015 – Dokumentnr: 438921 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Bestemmelse om ledninger, kummer og lignende
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

19.05.2015 – Dokumentnr: 438921 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Bestemmelse om ledninger, kummer og lignende
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:33 Bnr:3146
Gjelder denne registerenheten med flere

01.09.2022 – Dokumentnr: 969250 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Gjelder denne registerenheten med flere

03.04.2017 – Dokumentnr: 286978 – Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 18
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 165/5796

Beliggenhet

Soria Moria tunet 2 ligger på Voksenkollen, nesten så høyt opp i Holmenkollåsen som du klarer å komme. Her bor du i nærheten av Nordmarkas hjerte. I alle retninger fører stier, veier og tråkk innover i skogene; på ski og sykkel, i joggesko, gummistøvler, sandaler eller barbeint. Treningsrom, lekeplass, endeløst opplevelsessenter, stillhet eller pusterom for sjelen; Soria Moria tunet gir sjeldne livskvaliteter til alle. Uansett hvilket tempo du velger å leve i.

Tomt

Området blir utbygget etappevis, og ferdigstillelse av boliger/fellesarealer blir gjort i takt med salget og det som er hensiktsmessig. Selger forbeholder seg retten til å velge utbyggingsrekkefølge for feltet. Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Det tas forbehold om endrede terrenghøyder, nivå og skråningsforhold på tomten. Plassering av offentlige og private avløpskummer, el– og teleskap er ikke avklart på salgstidspunktet og må derfor påregnes etablert på kjøpers tomt og anlagt tett inntil bebyggelse dersom planlegger finner dette hensiktsmessig. Det samme gjelder for vann- og avløpstekniske installasjoner, samt plassering av kummer.

Eiendommen er seksjonert, sameiet utgjør 29 boligseksjoner og 2 garasjeseksjoner bestående av Soria Moria Tunet trinn 1 og 2. Eiendommen vil få eiet tomt.
Området blir utbygget etappevis, og ferdigstillelse av boliger/fellesarealer blir gjort i takt med salget og det som er hensiktsmessig. Selger forbeholder seg retten til å velge utbyggingsrekkefølge for feltet. Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Det tas forbehold om endrede terrenghøyder, nivå og skråningsforhold på tomten. Plassering av offentlige og private avløpskummer, el– og teleskap er ikke avklart på salgstidspunktet og må derfor påregnes etablert på kjøpers tomt og anlagt tett inntil bebyggelse dersom planlegger finner dette hensiktsmessig. Det samme gjelder for vann- og avløpstekniske installasjoner, samt plassering av kummer.

Eiendommen er seksjonert, sameiet utgjør 29 boligseksjoner og 2 garasjeseksjoner bestående av Soria Moria Tunet trinn 1 og 2. Eiendommen vil få eiet tomt.

Regulerings- og arealplaner

Gjeldende reguleringsplan for Voksenkollveien 66 er regulert til Boligbebyggelse S-4690 vedtatt 30.01.2013. Reguleringsbestemmelser og reguleringskart ligger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Det foreligger godkjent rammetillatelse på prosjektet som er datert 29.08.2014. Godkjent rammetillatelse kan fås fra megler ved etterspørsel.

Eiendommens utgifter

Kjøper plikter å betale sin forholdsmessige andel av driftsutgiftene for eiendommene fra overtakelsestidspunktet. Felleskostnader er stipulert til kr 2 980,- Fellesutgiftene inkluderer blant annet administrasjon, forretningsførsel, forsikring, drift og vedlikehold og kommunale avgifter, garasjeplass (kr. 360 pr. plass) og Tv-pakke og fibernett. Strøm til lading av el-bil kommer i tillegg og vil avregnes etter individuelt målt forbruk.

Det er eiendomsskatt i Oslo Kommune. Oslo kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
 
1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av kjøpesum og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld: Kr. 45 850,-
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585
3: Tinglysningsgebyr pant : Kr. 585
4. Tranpostsgebyr: kR. 50.000,-

Totale omkostninger: Kr. 97 020,-
 

Annen viktig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at bildene brukt i annonsen er illustrasjoner og avvik vil forekomme.

Fremdrift og ferdigstillelse

Boligen forventes på tidspunkt for signering av Kjøpekontrakten å kunne ferdigstilles i løpet av 4. kvartal 2023, uten at dette er å anse som bindende frist for overlevering. Overlevering vil kunne skje både tidligere og senere enn antatt tidsrom for ferdigstillelse.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Ved salg av en kontraktsposisjon er det merverdien, (kjøper 1s gevinst) budgiver skal legge inn bud på. Konferer megler før bud legges inn.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 føForbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Kjøpet følger bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell, og kjøper er forbruker. Iht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt senest ved frafalt forbehold. Garantien utgjør 3 % av kjøpesum frem til overtakelse. Beløpet økes til 5 % av kjøpesum og står 5 -fem- år etter overtakelsen, jf. buofl. § 12, 3 ledd. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.
Avtalen mellom kjøper 1 (videreselgeren av kontrakten) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendingsloven, kjøpsloven eller forbrukerkjøpsloven.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven utarbeidet i forbindelse med salg av kontraktsposisjonen, samt kjøpekontrakten med tilhørende dokumenter signert av kjøper 1 og selger (utbygger), før bud inngis.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om hvitvasking. Megler er pliktig å gjennomføre identitetskontroll av alle involverte parter. Dette innebærer at eiendomsmeglere har plikt til melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Eier

Familieforetaget Invest AS

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 50 000,-
Tilretteleggingsgebyr: kr.10.000,-
Markedsføringspakke 1: kr. 9 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 6 950,-
Oppslag eiendomsregister: kr. 700,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0078/23

Ansvarlig Megler

Anne Heidi Rødal

Dato

Sist oppdatert: 11.05.2024

Tilbake til toppen