Ny 2-roms hjørneleilighet i front. Sørvestvendt markterrasse på 15,5 m². Garasjeplass. Åpent for snarlig innflytting

Lidenskap for nybygg

Ny 2-roms hjørneleilighet i front. Sørvestvendt markterrasse på 15,5 m². Garasjeplass. Åpent for snarlig innflytting

Margaretalia 12, 1470 LØRENSKOG

Geotag
Prisantydning
kr 4 290 000,-
Total Prisantydning
kr 4 290 000,-
Omkostninger
kr 108 250,-
Totalpris inkl.omk
kr 4 398 250,-
Fellesutgifter/mnd
kr 2 727,-
P-ROM
45.5 m2
BRA
45.5 m2
Rom
2
Etasje
1
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2023

Registrer interesse

Meld din interesse så tar vi kontakt med deg og holder deg orientert om boligen!

Visning

HUSK PÅMELDING TIL VISNING | Velkommen til en hyggelig visning med Røisland & Co Eiendomsmegling. Husk å meld deg på visning via lenken "Visningspåmelding". Interessenter oppfordres til å lese salgsoppgave før visning. Hvis det ikke er påmeldte til oppsatt visning, vil ikke visning gjennomføres.

Dette er en helt ny og lys 2-roms hjørneleilighet med beliggenhet i første rekke mot skogen. Takhøyden er på over 3 meter i stue og soverom, og de store vindusflatene vil også slippe inn ekstra mye lys. Leiligheten har en stor og sørvestvendt markterrasse på hele 15,5 m². Prosjektet Pallplassen vil bestå av 257 lysrike leiligheter fordelt på 12 bygg. Her vil du bo du tett på naturen, samtidig som det er gåavstand til Lørenskog stasjon.

Nøkkelpunkter
– Helt ny leilighet
– Flott 2-roms hjørneleilighet
– Garasjeplass medfølger
– Beliggenhet med naturen som nærmeste nabo
– Sørvestvendt markterrasse på 15,5 m²
– Moderne kjøkken fra Norema
– 1-stavs eikeparkett
– Takhøyde på over 3 meter og høye vinduer
– TEK 17 (Energivennlig og godt isolert)
– Heis
– Kort vei med tog til Oslo og Lillestrøm

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214martin@roislandco.no

Eiendommen

Knr. 3222 Gnr. 107 Bnr. 2927 Snr. 34

Knr. 3222 Gnr. 107 Bnr. 2925

Areal og innhold

Totalt bruksareal: 45,5 m²
Totalt primærrom: 45,5 m²

Primærrom:
U1. etasje: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer leiligheten en sportsbod i samme etasje på ca. 2,5 m². Boden er markert E-034.

Det medfølger garasjeplass i samme etasje med en god intern beliggenhet, kun noen meter fra denne leilighetens inngangsdør. Plassen er markert 162.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger. Megler har ikke kontrollmålt leiligheten, og det kan være avvik fra utbyggers oppgitte areal.

Standard

Entré:
Når du kommer inn i leiligheten møtes man av en lys og innbydende entré. Det er en lekker 1-stavs eikeparkett (hvitpigmentert). To-veis porttelefon med lyd og bilde. Lampepunkt i tak.

Stue og markterrasse:
Leiligheten har en stue på ca. 22,5 m² med åpen kjøkkenløsning. Her er det verdt å fremheve den gode takhøyden på over 3 meter, som sammen med store vinduer gir rikelig med lysinnslipp til rommet. Videre fra stuen tar man seg ut på den store markterrassen på ca. 15,5 m². Terrassen er sørvestvendt som gir sol fra ca. 13:30 til 18:30 midtsommers. Det er tremmegulv som er lunt å gå på. Det er utelampe med innvendig bryter og integrert dobbel stikkontakt. Alle vinduer og balkongdører er forberedt for solavskjerming i form av tomrør og festemulighet.

Se Selvaags soldiagram på https://www.selvaagbolig.no/viken/lorenskog-stasjonsby/pallplassen/interaktiv-modell/

Kjøkken:
Leiligheten har et moderne og lekkert kjøkken fra Norema. Kjøkkenet har avsatt plass for senere integrering av kombiskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.
Type: Areal Lys Grå (NCS 2500-N).
Håndtak underskap: Arie, børstet stål, lengde 19,6 cm.
Håndtak overskap: Click/push.
Benkeplate: Høytrykkslaminat med 612 Mørk grå marmor med rett forkant. 30 mm.
Vask: Franke BELL, BCX-210-51 S, stål. Singel kum for nedfelling med beslag for blandebatteri.

Egen kurs til komfyr (15 A).
Egen kurs til induksjonstopp (25 A).
LED-list med dimmer over benk.
Stikk ved tak.
2 stk doble stikkontakter over kjøkkenbenk inkl. 1 USB.

Avtrekk over komfyr med lys, type slimline, stål med integrert komfyrvakt.
Oppvaskbenk med kum i rustfritt stål.
Ettgreps blandebatteri med høy svingbar tut og oppløft (propp).
Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin.
Lekkasjesikring/waterguard.

Soverom:
Leiligheten har et romslig soverom på ca. 10,7 m² med særdeles god takhøyde. Det er to innganger via plassbesparende skyvedører.

Bad:
Romslig og pent bad på ca. 5 m².
Vegger: Fliser 60×30 cm lys grå.
Gulv: Fliser 30×30 cm lys grå, og mosaikk i dusj. Nedsenket dusjsone.

Hvite innfelte LED-downlights i tak med dimmer.
Lys over vask/speil: Speilskap med LED lyslist.
Dobbel stikkontakt i overskap eller på vegg over vask.
Stikkontakt til vaskemaskin og tørketrommel.

Vegghengt toalett med skjult sisterne.
Servantbatteri: ettgrep med oppløft (propp).
Dusjbatteri med termostat, dusjhode med slange på veggmontert stang.
Kvadratisk sluk.

Hvit innredning med skuffer, og servant.
Rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som kan svinges inn i dusjnisjen når dusjveggene ikke er i bruk.
Det leveres vannbåren varme i badegulv.

Parkering

Det medfølger én enkel parkeringsplass til denne leiligheten. Parkeringsplassen har en god intern beliggenhet rett ved denne leiligheten. Plassen er markert med nr. 162.

Garasjeporten åpnes med telefonoppringning eller mobilapp. Appen PARQIO kan lastes ned.

Det er etablert ca. 6 stk. gjesteplasser til Pallplassen fase 1, hvorav ca. 4 stk. på terreng og ca. 2 stk. i garasjekjeller.

Ladestasjoner for el-biler ble tilbudt som tilvalg. Det er ikke bestilt el-lader til denne plassen.

Det planlegges etablert totalt 308 p-plasser i garasjeanlegget til hele Pallplassen. Ca. 195 av disse planlegges etablert i fase 1. Ca. 46 av p-plassene i fase 1 er doble med parkering etter hverandre, og ca. 103 av plassene er ordinære enkle p-plasser.

Garasjekjeller planlegges organisert som fradelt anleggseiendom med eget gårds- og bruksnummer, alternativt som næringsseksjon i det respektive boligsameie.

Hver garasjeplass vil utgjøre en ideell andel i Parkeringseiendommen (realsameie). Parkeringseiendommen planlegges organisert som et tingsrettslig sameie med realtilknytning, dvs. at eierandelene i Parkeringseiendommen knyttes opp mot den respektive seksjonen/boligen som disponerer plassen.

I stedet for eierandeler i Parkeringseiendommen kan det bli tinglyst bruksrettigheter, eventuelt i kombinasjon med adkomstretter gjennom garasjen(e), alternativt som tilleggsdeler til boligseksjonene.

Det er utarbeidet egne regler/vedtekter for sambruk og inntekts- og kostnadsfordeling for Parkeringseiendommen, og gjesteparkeringsplassene. Vedtekter ligger vedlagt.

Oppvarming

Boligene er tilknyttet Akershus Fjernvarme for oppvarming av badegulv, varmt tappevann, og forvarming av ventilasjonsluft.

Oppvarming av øvrige rom skjer via panelovner (Type Glamox H40). Panelovnene har termostater med mulighet for styring via Wi-Fi app (Glamox heating).

Fordelingsskap for forbruksvann og varme plasseres i vegg i leilighetene eller i baderomshimlingen.

Det er montert energimålere for gulvvarme på bad. Hver leilighet har egen energimåler som viser den enkeltes forbruk. Denne fjernavleses og forbruk gjennom et abonnement.
Det er montert en egen vannmåler for varmtvannsforbruk. Denne er montert over himling i korridoren utenfor hver ytterdør til de enkelte leiligheter.

Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner plassert i garasje eller på tak. Tilluft føres til stue og soverom. Avtrekk føres fra bad og kjøkken. Fellesarealer og parkering ventileres iht. forskriftskrav.

Bebyggelse

Hus E og F utgjør tredje bygge- og salgstrinn på Pallplassen med totalt 51 leiligheter. Pallplassen er delt i to faser hvor fase 1 består av 6 hus med til sammen 137 leiligheter. Fase 2 er ikke ferdig utviklet, men i henhold til foreløpige planer vil fase 2 bestå av 120 leiligheter fordelt på 6 hus.

Prosjektbeskrivelsen beskriver hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasjeanlegg. Byggene er utført i henhold til teknisk forskrift av 2017 (TEK17).

Hovedbæresystem utført i plassbygd betong og/eller som prefabrikkerte elementer i tillegg til stålbjelker og stålsøyler.
Fasader utført hovedsakelig i skjermtegl med partier i trepanel og/eller plater.

Det er ikke utført tilstandsrapport fra takstmann på denne leiligheten, da leiligheten er levert helt ny fra utbygger og er ubebodd.
Leiligheten er ikke kontrollmålt.

Selger har fylt ut egenerklæringsskjema i forbindelse med salget. Egenerklæringsskjemaet følger vedlagt denne salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse er gitt. Det er utbyggers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper er gjort kjent med at det kan ta lang tid i etterkant av ferdigstillelse av ett bygg før ferdigattest foreligger. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Adgang til utleie

Boligseksjonen utgjør kun én boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner.

Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3029/107/2927/34:
20.11.1918 – Dokumentnr: 55 – Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:196
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

05.08.1919 – Dokumentnr: 118 – Bestemmelse om veg
Rettighetshaver Gnr 107 bnr. 195
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

09.01.1968 – Dokumentnr: 93 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:62
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

27.10.1978 – Dokumentnr: 7184 – Erklæring/avtale
Rett for kommunen til areal for vedlikehold
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

18.08.1981 – Dokumentnr: 5476 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:363
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:388
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:389
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1977
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

18.06.1992 – Dokumentnr: 7882 – Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere
13.06.1997 – Dokumentnr: 8502 – Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:630
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.10.2019 – Dokumentnr: 1228341 – Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om grøfter/kummer
Bestemmelse om fordrøyningsanlegg
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.10.2019 – Dokumentnr: 1228341 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om lysmast
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.10.2019 – Dokumentnr: 1228341 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om snøopplag
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

21.05.2021 – Dokumentnr: 597624 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om teknisk infrastruktur
herunder men ikke begrenset til rørføringer, kabler og tekniske anlegg for vannforsyning, spillvann, overvann, elektrisitetsforsyning, telekommunikasjon, fjernvarme mv.
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også senere fradelte parseller av eiendommene
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

25.11.2021 – Dokumentnr: 1486818 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Selvaag Eiendomsoppgjør AS
Org.nr: 971 155 477
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Bruksrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om oppstillingsplass for brann og redning
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om felles avfallssystem
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Bestemmelse om parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om felles gjesteparkeringsplasser
Bestemmelse om felles sykkelparkeringsplasser
Bestemmelse om adkomst
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.03.2023 – Dokumentnr: 287233 – Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Gjelder denne registerenheten med flere

22.02.2023 – Dokumentnr: 194505 – Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 34
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 456/35865

20.11.1918 – Dokumentnr: 55 – Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:196
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

05.08.1919 – Dokumentnr: 118 – Bestemmelse om veg
Rettighetshaver Gnr 107 bnr. 195
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

09.01.1968 – Dokumentnr: 93 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:62
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

27.10.1978 – Dokumentnr: 7184 – Erklæring/avtale
Rett for kommunen til areal for vedlikehold
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

18.08.1981 – Dokumentnr: 5476 – Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:363
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:388
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:389
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1977
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

18.06.1992 – Dokumentnr: 7882 – Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

13.06.1997 – Dokumentnr: 8502 – Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:630
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.10.2019 – Dokumentnr: 1228341 – Bestemmelse om vann/kloakk
Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om grøfter/kummer
Bestemmelse om fordrøyningsanlegg
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.10.2019 – Dokumentnr: 1228341 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om lysmast
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.10.2019 – Dokumentnr: 1228341 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om snøopplag
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

21.05.2021 – Dokumentnr: 597624 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om teknisk infrastruktur
herunder men ikke begrenset til rørføringer, kabler og tekniske anlegg for vannforsyning, spillvann, overvann, elektrisitetsforsyning, telekommunikasjon, fjernvarme mv.
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også senere fradelte parseller av eiendommene
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

25.11.2021 – Dokumentnr: 1486818 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Selvaag Eiendomsoppgjør AS
Org.nr: 971 155 477
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Bruksrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om oppstillingsplass for brann og redning
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Erklæring/avtale
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om felles avfallssystem
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

07.10.2022 – Dokumentnr: 1129892 – Bestemmelse om parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Bestemmelse om felles gjesteparkeringsplasser
Bestemmelse om felles sykkelparkeringsplasser
Bestemmelse om adkomst
Overført fra: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2927
Gjelder denne registerenheten med flere

17.03.2023 – Dokumentnr: 287233 – Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Lørenskog Kommune
Org.nr: 842 566 142
Gjelder denne registerenheten med flere

22.02.2023 – Dokumentnr: 194505 – Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 34
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 456/35865

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm, ligger Lørenskog Stasjonsby. Her er det lettvint å leve og bo – samtidig som du med toget kun er en liten podcast unna Oslo sentrum.

Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base – hvor det er kort vei til det meste du trenger. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand.

I utbyggingen av Lørenskog Stasjonsby har Selvaag Bolig lagt vekt på å skape et mangfold, både når det gjelder type boliger og i utformingen. Dagligvarebutikken er strategisk plassert ved portalen inn til området. De frodige grøntområdene er tilrettelagt for både aktivitet og ferdsel. Alt vitner om at det skal være godt og enkelt å leve her.

Det er nettopp nærheten til togstasjonen som har gitt navn til området. Lørenskog stasjon ligger en liten spasertur unna, og etter bare17 minutter på toget er du på Oslo S. Derfor er både jobb og opplevelser i storbyen lett tilgjengelig, men du kommer også raskt hjem til et mer behagelig tempo når du ønsker det.

Nye Lørenskog sentrum er nært nok til at kommer seg dit til fots eller sykkel. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Gardermoen.

Adkomst

Adkomst via Ødegårds vei. Se kart for ytterligere beskrivelse av adkomst til eiendommen.
 
Det vil bli skiltet med Røisland & Co visningsskilt ved fellesvisninger.

Tomt

Pallplassen fase 1 vil bli etablert på tomt fradelt fra gnr. 107, bnr. 2 i Lørenskog kommune.

Tomtearealet for Pallplassen fase 1 blir ca. 12 000 m². Det tas forbehold om at Lørenskog kommune kan kreve en annen fradeling av tomten. Det tas også forbehold om en annen fradeling av tomtene til fase 1 dersom utbygger finner det formålstjenlig. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekearealer og utomhusarealer som skissert i utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav vil kunne medføre endringer på utomhusplanen.

Regulerings- og arealplaner

Området rundt Pallplassen og Lørenskog Stasjonsby er under utvikling og Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med reguleringsplanen for området, tilgrensende reguleringsplaner og kommunedelplan for uregulerte
områder.

Pallplassen utgjør et delfelt (B10) av hovedprosjektet «Lørenskog Stasjonsby» som Selvaag Bolig Pallplassen AS utvikler. Lørenskog Stasjonsby er over en tidsperiode på ca. 10-15 år planlagt utbygget med ca. 1500-2000 boliger.

Hittil er ca. 1000 av boligene ferdigstilt eller under bygging. I tillegg er det etablert matforretning og pizzarestaurant på området. Gjennomføringen av og fremdriften av Lørenskog Stasjonsby vil bl.a. avhenge av markedsmessige forhold. Utbyggingen er planlagt
feltvis. Det vil etableres gjensidige rettigheter og plikter til bruk og drift og vedlikehold av felles arealer og anlegg mellom Pallplassen (felt B10) og Puddertoppen (felt B12).

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr. 2 727 per måned og inkluderer: TV/internett, akonto beløp fjernvarme, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.

Fordelt følgende:
Akonto beløp fjernvarme: kr. 502
Felleskostnader: kr. 1 875
Kabel-tv og internett: kr. 350

Felleskostnadene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke formuesverdi per tid. Formuesverdien for primærboliger er 25 prosent av boligens verdi.

Formuesverdi for sekundærbolig:
Inntektsåret 2023: 100 prosent av boligens verdi
Inntektsåret 2022: 95 prosent av boligens verdi

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av kjøpesum: Kr. 107 250 (Forutsatt salgssum: Kr. 4 290 000)
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 500
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 500
 
Totale omkostninger: Kr. 108 250
 
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: Kr. 4 398 250

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS Kr. 7 900. Se ytterligere informasjon om Boligkjøperforsikring vedlagt i salgsoppgaven.

Annen viktig informasjon

Om sameiet:
Eierseksjonssameiets navn er Pallplassen Terningene Boligsameie. Sameiet er beliggende på eiendommen gnr. 107 bnr. 2927 i Lørenskog kommune. Sameiet opprettes ved tinglysing av seksjoneringsbegjæring dato 22.02.2023.

Sameiet består av totalt 48 boligseksjoner fordelt på 3 blokker. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk som uttrykker sameieandelens størrelse. De enkelte bruksenheterbestår av en hoveddel. Private balkonger/terrasser inngår i bruksenhetene.

Prosjektet Palplassen («Prosjektet») består av flere sameier, innenfor området regulert i reguleringsplan for Pallplassen vedtatt 28.02.2013, 016 Ødegård felt B10 til B13. Utbyggingen gjelder B10, heretter omtalt som Pallplassen. Pallplassen omfatter Pallplassen fase 1 ( 3 sameier fordelt på 6 blokker ) og fase 2 ( x sameier fordelt på 6 blokker)

Det er tinglyst gjensidig bruk- og adkomstrett for alle fremtidige sameier på Pallplassen.
Utomhusarealene skal disponeres og driftes enhetlig av sameiene i henhold til tinglyst avtale,
jfr. § 9.

Forretningsfører:
BORI er engasjert som forretningsfører for sameiet og for Driftsforeningen. Avtaleperioden er 3 år fra overtakelse av første bolig i det enkelte sameie og 3 år fra etablering av Driftsforeningen.

Pallplassen Driftsforening:
Det vil bli etablert en Driftsforening for Pallplassen (B10) og Puddertoppen (B12) – kalt Pallplassen Driftsforening, heretter «Driftsforeningen». Foreningens formål er å eie, samt sørge for drift og vedlikehold av fellesarealer og installasjoner, herunder veier, ballplass, skogsområder, arealer til lek og rekreasjon, belysning og annen infrastruktur som er ment til felles benyttelse for beboerne på Pallplassen og felt B12. Selger forbeholder seg retten til å definere omfanget av nevnte arealer og installasjoner under sin utvikling av Pallplassen og Puddertoppen.

Det vil bli tinglyst pliktig medlemskap i Driftsforeningen for alle beboerne på Pallplassen og Puddertoppen.
Det gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst erklæring om allmennhetens ferdselsrett over deler av arealer og installasjoner underlagt Driftsforeningen. Kostnader til drift og vedlikehold av Driftsforeningen vil fordeles på foreningens medlemmer, via Boligselskapene, med utgangspunkt i antall boenheter i det enkelte Boligselskap.

Utbygger vil på vegne av Driftsforeningen engasjere forretningsfører til å forestå driften av Driftsforeningen for de tre første driftsårene. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett til Driftsforeningen. Driftsforeningen
ledes av et styre valgt fra de ulike Boligselskapene, med 1-2 representanter fra hvert sameie.

Utbygger/opprinnelig selger:
Utbygger for prosjektet er Selvaag Bolig Pallplassen AS (Org.nr. 999 562 744) som inngår i Selvaag Bolig ASA konsern.

TV og internett:
Det er klargjort for TV og brebånd fra Telenor. Inkludert er ruter og TV-boks. Alt utstyr tilhører leiligheten/Telenor og ikke den enkelte beboer. Utstyret skal derfor følge salg av leiligheten.

Øvrig:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Dette gjelder tilsvarende hvis et erverv av en boligseksjon eller av aksjer eller andeler i et selskap fører til at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har slik tilknytning til hverandre, som beskrevet i eierseksjonslovens § 23.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler samt opplysninger innhentet fra tilstandsrapport, kommunen, forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

I nyoppførte bygninger må det forventes en grad av svinn og krymping av materialer. For eksempel svinnriss i mur/betong og i maling/fug ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved levert ytelse.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver(e). Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på finn.no, eller roislandco.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter fra budet er mottatt megler, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. I henhold til eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har megler en plikt til å oppfordre oppdragsgiver (selger) til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til megler. Megler oppfordrer til å lese retningslinjene for budgivning vedlagt salgsoppgaven.
 
Budgiverens opplysning om han er forbruker eller næringsdrivende:
Avhendingsloven ble endret med virkning fra 1. januar 2022 og innebærer blant annet at «som den er»-forbehold ikke har virkning i forbrukerkjøp, jf. avhendingsloven § 3-9 andre ledd, jf. § 1-2 tredje ledd. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. «Som den er»-forbehold kan imidlertid fremdeles tas utenfor forbrukerkjøp. Hvorvidt eiendommen selges til en forbrukerkjøper eller ikke, kan derfor ha betydning for fordelingen av risiko mellom partene: hvis kjøperen er forbruker, bærer selger ansvaret dersom eiendommen ikke samsvarer med de krav til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Hvis kjøperen ikke er forbruker, bærer imidlertid selger ansvaret for slike avvik bare i den grad eiendommen er i vesentlig ringere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Budgivers opplysning om han er forbruker eller ikke, skal gis i forbindelse med formidling av budet, for eksempel ved at det i budskjemaet krysses av for om man er forbrukerkjøper eller ikke. Budgiver må informere megler om han opptrer som forbruker eller ikke-forbruker ved budgivning for at andre parter involvert i budrunden kan ta stilling til forhold av faktisk og rettslig art som er viktige i forbindelse med avtalen. Megler har begrenset mulighet til å kontrollere budgivers egenopplysning om vedkommende er næringsdrivende eller ikke, og budgiverens skriftlige opplysning om han er forbrukerkjøper eller ikke, må legges til grunn. 

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvaskingsreglene

Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Det anbefales at kjøper innbetaler kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, da leiligheten er helt ny fra utbygger og det foreligger 5 års utbyggergaranti/reklamasjonsrett. Selger har likevel fylt ut egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og ordinær Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar Kr. 2 400 i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og Kr. 1 400 i honorar for ordinær Boligkjøperforsikring.

Eier

Bjørg Heggerusten

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
 
Provisjon: kr. 50 000. 
Visninger: kr. 2 500 per stk. 
Markedsføringspakke: kr. 16 900
Oppslag eiendomsregister: kr. 700
Oppgjørshonorar: kr. 6 950
Inneståelse- og utleggshonorar: kr. 1 950
 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer: 3-0133/23

Ansvarlig Megler

Martin Killi Arnesen

Dato

Sist oppdatert: 08.05.2024

Tilbake til toppen