Borgen C – Løren

Lidenskap for nybygg

Borgen C – Løren

Sinsenveien 51-53, 0585 OSLO

Geotag
Pris
kr 8 950 000,-
BRA
86m2
Rom
3
Eierform
Eierseksjon
Antatt ferdigstilling
1. kvartal 2024

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Book privatvisning med megler her. Du kan velge mellom digital visning via Teams eller personlig oppmøte på vårt kontor/visningssenter.

Trinn 2 (bygg C) vil ha akkurat de samme kvalitetene som trinn 1 (bygg B). Bygget får 48 leiligheter fordelt på 7 etasjer, med en fin miks av størrelser. Hvis du ikke trenger så mye plass, får du mange arealeffektive 2-roms og 3-roms å velge mellom. Ønsker du mer rom å boltre deg på, vil hver etasje ha 3-roms og 5-roms med suveren utsikt mot den fremtidige parken som blir anlagt på utsiden. Og aller øverst blir det takterrasse med egen takstue du får glede av hele året. Hjemmekontor, kaffekopp i eget selskap eller et glass vin i selskap med andre? Mulighetene er mange.

Takterrassen og takstuen deles med trinn 1. Men der de må krysse plassen for å komme opp, er du bare en kort heistur unna.

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for foreldrene. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene. En parsellhage til glede for grønne fingere, i tillegg til en stor felles park som grenser til Borgen – her kan småramp i alle aldre kose seg. Takterrasser med sjefsutsikt for pust mellom slagene. Parkering under tak for alt som går på hjul. Eget skap for hjelm og sykkelstæsj som du ikke trenger å ta med deg opp, og avkjølt pick-up point for dagligvarer du bestiller online. Og rundt på alle kanter ligger byen med alt den har å by på.

Planlegging/Prosjektering

Meld interesse

Salgsstart

November 2020

Byggestart

2021

Innflytting

April 2024

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Eiendommen

Sinsenveien 51-53, 0585 OSLO

Knr. 301 Gnr. 83 Bnr. 61

Selger

Skanska Eiendomsutvikling AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Varslet overtakelsesperiode for bygg C er 01.01.2024 – 31.03.2024.

Senest 10 uker før ferdigstillelse av Eiendommen skal Selger gi Kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Parkering

Det følger ikke med parkeringsplasser til leilighetene. Et begrenset antall plasser kan kjøpes til fast pris, se prisliste. Det vil bli etablert en felles parkeringskjeller innenfor reguleringsfelt 1 med arealer for bilparkeringsplasser, tekniske rom og andre fellesfunksjoner.

Boder

Det medfølger én sportsbod pr. leilighet. Bodene ligger i hus C (kjelleretasje) og vil seksjoneres som fellesareal for boligsameiet med eksklusiv bruksrett for den enkelte seksjonseier, alternativt som tilleggsdeler til overliggende seksjon eller som del av anleggseiendommen. Enkelte leiligheter vil kunne få tinglyst bruksrett til bruk av bod i hus B.

Leveranse

Kjøkken leveres slik det fremgår av kontraktstegning. Det tilbys 3 valgfrie/ kostnadsfrie konsepter som innebærer forskjellige fronter, benkeplate og håndtak. Beskrivelsen nedenfor gjelder konsept 1, som leveres dersom kjøper ikke tar et aktivt valg om annet konsept innen nærmere angitt tilvalgsfrist.

Kjøkkeninnredning leveres fra HTH type One i trestruktur eller tilsvarende. Front overskap modell 52 Oslo. 16 mm bjørkemønstret trestruktur melamin. Front underskap modell 48 One. 19 mm sortmønstret trestruktur melamin. Skrog i 16 mm sponplater belagt med slitesterkt og miljøvennlig melamin. Forkanter i Oslo/One.

Bad leveres som ferdige typegodkjente/prefabrikerte baderomsmoduler. Se leveransebeskrivelse/romskjema for spesifikasjoner.

Det leveres ikke garderobeskap. Dette kan bestilles av kjøkkenleverandøren i nærmere angitt tilvalgsperiode.

Byggemåte

Byggene er fundamentert på fjell. Husene bygges med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller utføres med hulldekkeelementer i betong.

Fasadene består av isolerte klimavegger med innvendig gipsplatebekledning, utvendig trefarget platekledning og lys grå tegl med grå mørtel, jf fasadetegninger. Andre farger på platekledning vil kunne forekomme på utvalgte området, f.eks ved inngangspartier og karnapper

Takoppbygg kles med fasademateriale lik hovedkledning bygg.

Balkonger leveres i grå betong med tremmegulv av impregnert tre, avrenning i forkant. Underside av balkonger i ubehandlet betong. Skillevegger mellom balkonger forekommer der to balkonger/ markterrasser bygges inntil hverandre.

Det leveres heiser i prosjektet.

Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet. Avtrekk fra kjøkken, bad og bod via avtrekksventiler. Tilluft til øvrige rom via ventil i vegg/tak og avtrekk via spalte under dør. Aggregatet plasseres i bod eller annet egnet sted i leiligheter kfr. kontraktstegninger. Luftinntak i fasade og avkast over tak.

Røyk-/brannvarslere iht. krav. Det leveres ett brannslukningsapparat (pulverapparat) per leilighet. Fellesarealer med fullsprinkling av alle arealer bortsett fra enkelte tekniske rom.

Inngangsdør til leilighet leveres med kikkhull og er sikkerhetsdører i tre, glatt fasade malt i farge NCS S 0500-N på innsiden (farge på utsiden avklares senere). Innvendige dører i leilighet er glatte lettdører av typen Easy eller lignende i farge NCS S 0500-N. Slagdører eller skyvedører iht. tegning.

Vinduer leveres med 3-lags glass og aluminiumsbelagte trekarmer, i farge sort innvendig og utvendig. Vrider i krom/stålutførelse.

Vegger leveres i farge NCS S 0500-N klassisk hvit. Gulv i oppholdsrom leveres med 145 mm 1-stavs lys eikeparkett matt lakk med kvist, fargevariasjoner og fas. Type Falster Eik Nordlys eller tilsvarende

Det leveres komplett porttelefonanlegg med display, 2-veis tale og fjernåpning av hovedinngangsdør fra hver leilighet. Systemet leveres med mulighet for oppkobling mot smarttelefon.

Oppvarming

Boligene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg i entre, gang, stue/kjøkken og på bad. Øvrige rom leveres uten oppvarming, men gulvvarme på soverom kan bestilles som tilvalg.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/83/399:
21.01.1969 – Dokumentnr: 1136 – Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser

26.03.1982 – Dokumentnr: 8584 – Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

11.11.1982 – Dokumentnr: 30930 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

31.01.1984 – Dokumentnr: 4704 – Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

13.08.1998 – Dokumentnr: 46705 – Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:83 Bnr:517
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:83 Bnr:518
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan og bygningsetaten
Gjelder denne registerenheten med flere

29.05.2020 – Dokumentnr: 2522335 – Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:83 Bnr:32
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Rett til ferdsel og opphold på felles utomhusarealer
Gjelder denne registerenheten med flere

23.10.1968 – Dokumentnr: 15939 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:83 Bnr:1

09.05.1985 – Dokumentnr: 26926 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:0301 Gnr:83 Bnr:501

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger, gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Adgang til utleie

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne medmindre noe annet følger av lov, avtaler eller disse vedtektene. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Områdebeskrivelse

Prosjektet er sentralt plassert på Løren, med kort vei til flere hyggelige parkanlegg, og samtidig omkranset av storbyens fasiliteter i behagelig avstand. Her vil man finne trygge oppvekstvilkår, både i selve prosjektet og i nærområdet. Gangavstand til skoler, barnehager og fritidsaktiviteter bidrar til en enklere hverdag, uten at man er avhengig av bil til en hver tid. Dagligvarehandel og busstopp like rundt hjørnet, samt kort gangavstand til Løren Torg med apotek, blomsterbutikk, ferskvarebutikk og tilknyttede spisesteder som blant annet tilbyr sushi, indisk og pizza.

Den aktivitetslystne kan for eksempel ta turen til Sinsenparken, hvor man finner Sinsen Tennisklubb. 5 minutter med sykkel, og du befinner deg på Hasle/Løren idrettsanlegg med fotballbaner og egen ishall. Herfra kan man sykle videre til Bjerke Travbane med spennende løp, uavhengig av om man har peiling på hest. Torshovdalen og Muselunden må også nevnes, med store gressletter, perfekt for lek og morro, lørdagslunsj i sommersol eller aking og skigåing vinterstid. Kort oppsummert; I og rundt Borgen har man nesten alt man kan be om, og kort avstand til resten!

Hjemmelshaver

Beskrivelse av tomt og utomhus

Nåværende tomtebetegnelse for hele prosjektet Borgen er gnr. 83 gnr. 61, 397, 399, 465 og
501 i Oslo kommune. Bygg C ligger i dag på gnr. 83, bnr. 399 og 501. Eiendommen skal fradeles/sammenslås på et senere tidspunkt. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt.

Reguleringsplan og - bestemmelser

Gjeldende regulering for eiendommen, S-5102 ble vedtatt 16.12.2020. Eiendommen er regulert til Bolig/forretning/barnehage/annen offentlig eller privat tjenesteyting/kontor/bevertning.
Eiendommen er benevnt som felt 1 i detaljreguleringsplanen. Maks reguleringshøyde for bygg C er kote +148,1. Rammesøknad sendes inn for behandling etter vedtatt reguleringsplan. Vest for bygg C ligger prosjektets bygg D med en maks kote på +152.

Det er planlagt videre utbygging på naboeiendommene, og det henvises til Oslo kommune for ytterligere opplysninger. Vest for bygg B på gnr. 83, bnr. 32 som er en del av reguleringsforslaget er det foreslått regulert inn to bygg definert som Bygg B2 og A2 i reguleringssak 201617067. Sør for prosjektet Borgen er det planlagt og søkt omregulering til boligbebyggelse med referansenummer 201307159 med maks kote +149. På prosjektets østside er det regulert boligbebyggelse med maks kote +150,7 (referansenummer 201412329).

Eiendomsskatt

Det er Eiendomsskatt i Oslo Kommune. Oslo kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene.

Prisinformasjon

Leilighetene selges til faste priser og etter «førstemann til mølla» prinsippet. Prisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til å endre prisen på usolgte boliger uten forutgående varsel. Før bud inngis må budgiver sette seg inn gjeldene budregler.

Omkostninger

Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:
Ved kjøp av leilighet som ikke er tatt i bruk, beregnes 2,5 % dokumentavgift kun av andel tomteverdi. Dokumentavgift 2,5 % av andel tomteverdi, p.t anslått til. NOK 625,- pr. kvm BRA for leiligheter. Se for øvrig informasjon i prisliste.
Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr. 585,-
Startkapital til sameiet, 2 * månedlige felleskostnader.

Dokumentavgift utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til overskjøting.

Betalingsbetingelser

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og forskuddsgaranti etter buofl § 47. Forskudd innbetalt til meglers klientkonto er selgers penger og under selgers råderett fra det tidspunkt selger har stilt garanti etter buofl § 47. Også avkastning av pengene er selgers fra det tidspunkt selger har oppfylt vilkårene for å motta forskudd.

Dersom kjøper ikke har signert kjøpekontrakt eller innbetalt forskudd innen 30 dager etter aksept av bud, og dette ikke skyldes forhold på selgers side, er kjøper innforstått med at dette utgjør et vesentlig mislighold av kjøpers kontraktsforpliktelser. Dette vil gi selger rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Innbetalingen av 10 % skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Organisasjonsform

Eiendommen vil ved ferdigstillelse bli organisert som et eierseksjonssameie, planlagt bestående av 154 eierseksjoner. Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes endelig i forbindelse med seksjonering. Utbygger tar forbehold om at planlagt antall seksjoner og dermed størrelsen på sameiet kan endres.

Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende balkong/taktakterrasse eller privat markterrasse for leiligheter på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer.

Forsikringsselskap

Tryg

Forbehold fra utbygger

Selgers forbehold vedr. byggestart er frafalt og bygging er igangsatt.

Lovanvendelse

Kontraktens bestemmelser utfylles av Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad mm. (Bustadoppføringslova) av 13. juni 1997 nr. 43. Kontrakten gjelder avtale etter lovens § 1, første ledd bokstav b), avtale om bolig under oppføring, hvor avtalen også omfatter rett til grunn.

Hvitvaskingsloven

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt Boiborgen.no post@roislandco.no bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova kapittel VI. Slik avbestilling gir Selger rett til økonomisk kompensasjon. Dersom Kjøper avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse, betaler Kjøper et avbestillingsgebyr, jf. bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 10 % av Kjøpesummen. Dersom Kjøper avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes Selgerens krav på vederlag og erstatning i samsvar med bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

Arealdefinisjoner

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler,
innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940). NTA er arealet mellom innside vegger for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer). P-rom areal er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940). Vi har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA. Dette gjelder ikke sjakter i forbindelse med bod.

Definisjoner og beregninger er basert på:
– NS3940: 2012
– Veileder til NS3940; «bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012

Dato

Sist oppdatert: 11.06.2024

Leiligheter i dette prosjektet

Leil.nr.

Etasje

Antall rom

P-rom

Prisantydning

C_E704

7. Etasje

3-roms

m2

8 950 000,-

Tilbake til toppen