Dronningens gate 13

Lidenskap for nybygg

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Midt i Oslo sentrum ligger Dronningens gate 13. Frontbygget her er en flott og ærverdig bygård fra 1880, med røtter helt tilbake til 1643. Bygget huset på 1800-tallet, det som var kjent som et av byens beste hoteller, Hotel du Nord.

Den ærverdige inngangsportalen ønsker deg velkommen når man går inn i bakgården til det som nå skal bli en grønn oase i byen. Her planlegger Selvaag Eiendom en transformasjon av det gamle pakkhuset til moderne kontorlokaler, samt ca. 37 leiligheter fordelt på et påbygg på taket og et nytt infill-bygg i bakgården. På gateplan planlegges det for en bakgård med en hyggelig kafe/restaurant, med intensjonen om å skape en en skjult perle i byen med innbydende atmosfære.

Prosjektet blir en perfekt blanding av nytt og gammelt, der man har de sjarmerende, historiske byggene som ramme med moderne leiligheter. Leilighetene vil blant annet få heis, vannbåren gulvvarme og tilgang til 3 takhager med sittegrupper, samt gode sol-/utsiktsforhold. Det legges også til rette for ulike fellesfasiliteter som skal komme beboerne til gode. Dronningens gate 13 tilbyr et utvalg av 2- til 4-roms leiligheter på mellom 40 og 120 kvadratmeter, hvor enkelte enheter vil få synlige bærevegger i massivtre, som legger til en ekstra dimensjon av karakter og kvalitet.

Interessenter oppfordres til å registrere seg for å motta oppdateringer om prosjektets fremdrift og salgsstart, forventet å finne sted i andre halvdel av 2024, med innflytning estimert til våren 2027.

Planlegging/Prosjektering

Meld interesse

Salgsstart

Estimert 2. halvår 2024

Byggestart

Estimert 1. halvår 2025

Innflytting

Estimert 1. halvår 2027

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no
Tilbake til toppen