Fagerblom

Lidenskap for nybygg

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Fagerblom består av 82 unike selveierleiligheter med unik beliggenhet midt mellom Majorstuen og Ullevål. Her har du nærhet til alt. Du har gangavstand til Bogstadveien med alt av butikker, restauranter og kafeer. Dersom du vil tusle i de koselige gatene rundt Fagerborg eller tilbringe en av byens parker som Marienlystparken, Stensparken eller Idioten på Adamsstuen har du kort vei.

Her finner du gjennomtenkte selveierleiligheter fra 2-roms på 38 kvm til toppleiligheter opp mot 150 kvm, og selvsagt mange alternativer i mellom. I tillegg til din egen balkong eller takterrasse har du tilgang til den frodige takhagen med utsikt nedover Fagerborg og mot Oslofjorden. Dette er et sted hvor du kan samle gode venner, eller trekke deg tilbake helt alene og nyte utsikten.

Fagerblom utvikles og gjennomføres i samarbeid mellom AF Eiendom og Boligbyggelaget Usbl. Begge selskapene har lang erfaring fra boligbygging så her kan du være trygg på at ditt hjem blir gjennomført i tråd med planene. Medlemmer av Boligbyggelaget Usbl vil ha fortrinn til å kjøpe sin favorittbolig i Fagerblom. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart.

Planlegging/Prosjektering

Meld interesse

Salgsstart

Estimert 2. halvår 2024

Byggestart

Estimert 1. halvår 2025

Antatt innlytting

Estimert 2026

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no
Tilbake til toppen