Konows Atelier – Gamlebyen

Lidenskap for nybygg

Konows Atelier – Gamlebyen

Konows gate 5, 0192 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

I Konows gate i Gamlebyen planlegger Attivo nå ca 90 leiligheter på den siste tomten som er tilgjengelig for nyutvikling av bolig i dette historiske området. Ønsker du å leve det urbane livet sentralt i Oslo, men litt roligere og litt grønnere enn i Bjørvika? I Konows Atelier i Gamlebyen er du nærme det aller meste, samtidig som du bor tilbaketrukket med en hyggelig skjermet bakgården. Planområdet er på 6,2 mål og vil gi maksimalt samlet bruksareal på 8.200 m2.

Planen innebærer å transformere tomten til et urbant bærekraftig boligprosjekt med gode arkitektoniske kvaliteter mot gateløpet, blant annet med utvidelse av fortau og fremheving av det unike kulturminnet alunskiferbruddet i skrenten.

I prosjektet vil du kunne velge mellom 2- til 4-roms leiligheter i ulike størrelser og prisklasser, byboliger over flere etasjer, og toppleiligheter med takterrasser og fantastisk utsikt mot Oslofjorden – Alle med gjennomtenkte planløsninger og interiørkonsepter. Leilighetene vil ha kvalitetene fra et nybygg med attraktive og moderne løsninger, men også den gode sjarmen som følger med nærområdet.
Prosjektet tegnes av Arcasa arkitekter.

Tomten, som har adresse Konows gate 5-7, ligger sentralt i Gamlebyen i Oslo, rett under Ekebergskrenten. Herfra har du kort vei til det meste som byen har å tilby. Rett i nærheten finner du Trollstien som fører opp til store friområder, blant annet Ekebergparken og skulpturpark. I tillegg har man kort vei til Bjørvika med et bredt utvalg av spisesteder, butikker og kafeer.

Det vil også legges til rette for et lite næringslokale som vil tjene beboerne i området.
Vi jobber for en salgsstart i løpet av 1. halvår 2024, med en estimert ferdigstillelse i Q2 2026.

Planlegging/Prosjektering

Meld interesse

Salgsstart

Høsten 2024

Byggestart

2025

Antatt innlytting

2027

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no
Tilbake til toppen