Låveveien 70

Lidenskap for nybygg

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

I Låveveien 70 på vakre Skøyenåsen kommer snart L70, et helt nytt boligprosjekt med 90 flotte leiligheter. Her er det lett å finne en bolig som passer; 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 35 til 139 kvm, dekker de aller fleste behov.

Felles for alle leilighetene er at de blir lyse, med store vindusflater, gode planløsninger og høye kvaliteter fra velkjente leverandører. Alle leilighetene får også sin egen romslige og solrike uteplass i form av balkong eller terrasse.

Prosjektet ligger i et etablert bolig område rett ved Østensjøvannet. Her kombineres komfort, stil og natur. Det blir store grøntområder i prosjektet, med felles hage og flere takterrasser. Fra takterrassene får du god utsikt og tilsvarende gode solforhold, med ulike soner for avslapning, trening og sosiale lag.

Bygget ligger også som en beskyttende favn rundt en variert og innbydende felleshage som åpner seg opp mot solsiden av tomten. På samme måte som takterrassen, får den soner for forskjellige grader av aktivitet, så du kan finne den delen som passer behov og dagsform.

Beliggenheten gir deg det beste fra begge verdener. Du kan nyte roen og privatlivet i et tilbaketrukket nabolag, samtidig som du har kort vei til byens pulserende liv. Vi kaller det å bo naturbant!

Med en praktisk beliggenhet nær T-banestasjonen, er du kun 15 minutter unna sentrum. Dette gir deg enkel tilgang til jobb, shopping og kulturelle opplevelser.

Estimert salgsstart 4. kvartal 2024.

Registrer din interesse for å holde deg oppdatert frem mot salgsstart.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no
Tilbake til toppen