Løkeberggrenda

Lidenskap for nybygg

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Navnet til Løkeberggrenda kom ikke ut av det blå. En grend er et tett og lite minisamfunn, et sted hvor mennesker kan være vidt forskjellige både i alder, livssituasjon og yrker men fremdeles ha flere likheter – de bor rundt et fellesområde alle setter pris på, og liker følelsen av fellesskap et godt hjem og gode naboer fører med seg. En grend er et sted det er trygt og fint å komme hjem til, hvor støyen fra omverdenen blir erstattet av småprat med naboen.

Og det er nettopp dette vi ønsker å oppnå her. Leiligheter for voksne og rekkehus for små- og litt større barnefamilier. Kretset rundt et lekkert, allsidig og innbyderne felles- området som både inviterer til hyggelig sosialt samvær, lek og en pust i bakken i vakre, grønne omgivelser. Og hvor alle boligene samtidig får helt private, rolige soner for kvalitetstiden vi aller helst bruker alene eller sammen med noen ytterst få.

Ønsker du et liv i en smart, ny og godt beliggende leilighet i Bærum, vil Løkeberggrenda tikke av på svært mange av boksene. De vil kunne tilfredsstille mange behov – i størrelser fra to til fire rom vil mennesker i forskjellige faser i livet og med ulike behov kunne finne seg et nytt hjem. Standarden blir fin uansett størrelse – Enstavsparkett, solide, eksklusive storformatfliser, innredning på bad og kjøkken fra Sigdal, hvitevarer fra anerkjent leverandør, downlights og gulvvarme – dette blir hjem som glir rett inn i et flott nabolag. På utsiden av leilighetene ligger et trivelig, sosialt fellesområde. Når du ønsker ro, kan du trekke deg tilbake til den dype, romslige balkongen.

Rekkehusene i Løkeberggrenda er skapt for å se bra ut – og for å tåle bruken til en aktiv familie. Og dette merker du med én gang du går over dørstokken. Med god takhøyde og store vindusflater blir dette lyse hjem. Tre etasjer, fire soverom og to bad, hvor ett av dem også fungerer som vaskerom og separat WC. Standarden og materialene er plukket ut for å holde seg bra over tid, enstavsparkett i Eik med fargespill og kvister, kraftige, solide storformatsfliser med liv og tekstur, kjøkken- og baderomsinnredning fra Sigdal og førsteklasses hvitevarer. Noen av rekkehusene får også egen takterrasse, og alle er kretset rundt et sosialt og variert felles uteområde med benker og lekeapparater. I et rekkehus i Løkeberggrenda får dere et hjem dere vil sette pris på – og hvor dere kan nyte det beste Bærum kan by på rett fra utgangsdøren.

Vi jobber mot en salgsstart i Q4 2022 med en antatt innflytting i 2025. Meld interesse så holder vi deg orientert om prosjektets fremdrift, og varsler deg når det er klart for salgsstart.

Planlegging/Prosjektering

Meld interesse

Planlagt salgsstart

Q4 2022

Byggestart

2023

Antatt innlytting

2025

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no
Tilbake til toppen