Nora Bolig – Bislett/Stensparken

Lidenskap for nybygg

Nora Bolig – Bislett/Stensparken

Pilestredet 75 C, 0354 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

KLP utvikler nå et særegent boligprosjekt med ca. 165 selveierleiligheter – like ved Stensparken. Boligene vil ramme inn de historiske mursteinsbyggene og skape en lun og trivelig atmosfære på det indre gårdstunet.

Du kan velge mellom flere ulike lyse og harmoniske leiligheter 2-5 roms fra ca. 35-190 kvm. Leilighetene vil ha kvalitetene fra et nybygg med attraktive og smarte planløsninger, men også den gode sjarmen som følger med nærområdet.

Med den grønne Stensparken i ryggen, kort gange til det pulserende livet i Bogstadveien, og panoramautsikt over Oslo fra takterrassen, er urbane Nora noe for seg selv. Her bor du sentralt – men kan likevel trekke deg tilbake til et lunt og godt hjem med egen uteplass og flere flotte fellesarealer.

Prosjektet er godkjent regulert og KLP er nå i rammesøknadsprosess. Ved å registrere din interesse vil du holdes oppdatert på videre fremdrift og få beskjed så fort prosjektet kommer for salg. Det jobbes mot en salgsstart i 1. kvartal 2025 med estimert innflytning ila. 2027.

Planlegging

Meld interesse

Salgsstart

Estimert 1. kvartal 2025

Byggestart

Innflytting

2027

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no
Tilbake til toppen