Drømmen om Nordmarka:– Fra storby til «hytta»

Lidenskap for nybygg

Drømmen om Nordmarka:– Fra storby til «hytta»

Strek ikon

Nå bygges det 14 nye familieboliger på Soria Moria Tunet 2 i hjertet av Nordmarka, på taket over Oslo by. – Det er det beste fra to verdener. Det pulserende livet fra hovedstaden og alt det betyr, også har du selvfølgelig nærheten til marka og roen og livskvalitet som det innebærer. Naturopplevelsen starter rett utenfor inngangsdøra, forklarer Lars Petter Hansrud, eiendomsmegler i Røsland & Co.

Megleren tror folks nysgjerrighet for disse boligene kommer av kombinasjonen «storby/natur».

– Kombinasjonen av stillhet, ro og natur er som å være på hytta. Her kan det snø på vinteren, når det regner i resten av byen. Boligene er moderne og tilpasset området med for eksempel trepanel og store vinduer som gir en nærhet til naturen også inne, sier Hansrud.

Forbehold om salg av egen bolig gir kjøpere ekstra trygghet

Mestergruppen Eiendom er utbygger, og det er Røisland & Co som står for salget. Husene nærmer seg ferdigstillelse, og de nye boligeierne kan glede seg til å flytte inn i sin nye bolig i mai. Ved kjøp av en bolig i dette prosjektet har kjøperen anledning til å inkludere et forbehold om å selge sin nåværende bolig innen fire måneder etter kjøpet. Dette bidrar til å redusere risikoen forbundet med å eie to boliger samtidig, noe som kan bekymre mange potensielle kjøpere.

Soria Moria Tunet 2 ligger på Voksenkollen, omtrent så høyt opp i Holmenkollåsen man kommer. Her blir man boende like ved det mange betrakter som selve hjertet i Nordmarka.

Områdene rundt husene blir pent opparbeidet med grøntområder, lekeplasser i tillegg til skogen og marka rett utenfor døra.

I alle retninger fører stier, veier og tråkk innover i skogene – på ski og sykkel, i joggesko, gummistøvler, sandaler eller barbeint.

Tunet blir et hyggelig fellesområde med benker, lekeapparater og felles sykkelparkering under tak. Parkeringsanlegget ligger skjult under bakken, komplett med lading for elbiler og romslige sportsboder.

Treningsrom, lekeplass, endeløst opplevelsessenter, stillhet eller pusterom for sjelen. Soria Moria tunet lover livskvaliteter til alle, uansett tempo.

«Kombinasjonen av stillhet, ro og natur er som å være på hytta»

Lars Petter Hansrud, Eiendomsmegler i Røisland & Co

Kvalitetshus bygget for deg og familien

  • 158 kvadratmeter
  • 4 plan, inkludert kjeller
  • 3 soverom
  • 3 bad, plus separat WC
  • Vaskerom
  • Disponibelt rom i kjeller, med egen ingang
  • Store vindusfalter som slipper inn masse lys

For Soria Moria Tunet 2 har vi muligheten til å gjennomføre visninger både på Teams med vår 3D-modell eller ute på byggeplass. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker å avtale visning eller ytterligere informasjon om prosjektet.

Kontaktinformasjon finner du nedenfor.

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen