Drømmen om Nordmarka: – Fra storby til «hytta»

Lidenskap for nybygg

Drømmen om Nordmarka: – Fra storby til «hytta»

Strek ikon

– Dette er mitt Soria Moria, sa Edvard Grieg om området høyt oppe i Holmenkollåsen. «Soria Moria» er et begrep for «et godt sted» i språket vårt, og stammer fra de norske folkeeventyrene. Nå bygges det 14 nye familieboliger på Soria Moria Tunet, i hjertet av Nordmarka, på platået over Oslo by.

Salg av nye boliger i retning livsstilskonsept

– Det er det beste fra to verdener. Det pulserende livet fra hovedstaden og alt det betyr, også har du selvfølgelig nærheten til marka og roen og livskvalitet som det innebærer. Naturopplevelsen starter rett utenfor inngangsdøra, forklarer Andreas Øvsthus, eiendomsmegler i Røsland & Co.

Megleren tror folks nysgjerrighet for disse boligene kommer av kombinasjonen «storby/natur».

– Opplevelsen av ro, utsikt og natur er som å være på hytta. Her kan det snø på vinteren, når det regner i resten av byen, sier Øvsthus.

Arkitektur for natur

Mestergruppen Eiendom er utbygger, og det er Røisland & Co som står for salget.

– Boligene er moderne og tilpasset området med for eksempel trepanel og store vinduer som gir en nærhet til naturen også inne, sier megleren.

Soria Moria Tunet 2 ligger på Voksenkollen, omtrent så høyt opp i Holmenkollåsen du klarer å komme. Her blir du boende like ved det mange betrakter som selve hjertet i Nordmarka.

For Soria Moria Tunet 2 har vi muligheten til å gjennomføre visninger på byggeplass, eller over Teams med vår digitale 3D modell. Bestill visning på prosjektets hjemmeside.

Det står i konstruksjon, betong og treverk på byggeplassen Soria Moria Tunet 2 for øyeblikket, hvor det bygges 6 tomannsboliger og 2 eneboliger som står klare i begynnelsen av neste år.

Det kan bære navnet «Tun» med stolthet, her vil alt hente inspirasjon fra det ekte, ujålete og naturlige.

Treverk, naturstein og gangstier i skifer, gress, villblomster og planter, osp, rogn og furu, alt vil harmonere med naturen som ligger rundt på alle kanter. Overgangen mellom tunet og skogkanten vil bli plantet slik at den blir helt lik skogbunnen, etter få år vil det virke som om tunet alltid har stått der.

For aktive mennesker

Tunet blir et hyggelig fellesområde med benker, lekeapparater og felles sykkelparkering under tak. Parkeringsanlegget ligger skjult under bakken, komplett med lading for elbiler og romslige sportsboder. 

I alle retninger fører stier, veier og tråkk innover i skogene – på ski og sykkel, i joggesko, gummistøvler, sandaler eller barbeint.

Treningsrom, lekeplass, endeløst opplevelsessenter, stillhet eller pusterom for sjelen.

Soria Moria tunet lover livskvaliteter til alle, uansett tempo.

Opplevelsen av ro, utsikt og natur er som å være på hytta

Andreas Øvsthus, Eiendomsmegler i Røisland & Co

«Å bo i skogkanten» er et helt spesielt uttrykk. 

De aller fleste kan beskrive hvilke livskvaliteter dette kan gi – og de aller færreste får muligheten til å oppleve dem.

Lavere puls, lavere skuldre

Å bo på grensen mellom byen og marka, i skillet mellom det menneskeskapte og det naturlige.

Følelsen av å kunne legge tidsklemma bak seg, av å være et helt annet sted, både fysisk og mentalt, etter bare noen få hundre meter fra dørstokken. Hvor lyden av det moderne livet erstattes av fugler, insekter og vindens sang i trærne. Og hvor turen tilbake til hverdagen kan telles i sekunder – litt kvikkere, litt lavere puls, litt lavere skuldre. 

Og vite at du kan ta den samme turen dagen etter, og likevel oppleve noe helt nytt i en natur som aldri er den samme.

Husene

  • 158 kvadratmeter
  • 4 plan, inkludert kjeller
  • 3 soverom
  • 3 bad, plus separat WC
  • Vaskerom
  • Disponibelt rom i kjeller, med egen inngang
  • Store vindusfalter som slipper inn masse lys

Ta kontakt med våre meglere for mer informasjon

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835 per@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen