Eksklusivt og grønt i Dr. Holmsvei i Holmenkollen

Lidenskap for nybygg

Eksklusivt og grønt i Dr. Holmsvei i Holmenkollen

Strek ikon

På taket av Oslo - Hver bolig i Doktor Holmsvei er på ca. 150 kvm BRA og inkluderer en stor privat takterrasse med flott utsikt.

Kjent for sin unike beliggenhet der storbyens pulserende liv møter markas fredfulle ro, kombinerer prosjektet i Doktor Holmsvei 15 en urban komfort med god tilgang til det naturen har å by på. Her får du det beste av to verdener.

Doktor Holmsvei 15 er et etterlengtet boligprosjekt på byens tak. Med Nordmarka rett utenfor døren har du umiddelbar tilgang til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt.

Nybygg med høy standard

Nye boliger kommer med mange fordeler, inkludert forbedret isolasjon, lavere strømkostnader, moderne fasiliteter og enkelhet i hverdagen. «Mange av våre kunder forteller at det er noe eget ved følelsen av å kjøpe en splitter ny bolig”, forteller eiendomsmegler Andreas Øvsthus. Og med strenge byggetekniske standarder, kan du være trygg på at disse boligene har god isolasjon og et sunt inneklima.

I Doktor Holmsvei 15 har du utsikten over byen og nærheten til det grønne.

Doktor Holmsvei 15, av utbygger Miliarium Bolig og som nylig ble lagt ut for salg, tilbyr en unik mulighet til å bo midt i naturen mens du fortsatt er et steinkast fra bylivet. Det er legen og helsepioneren Ingebrigt Christian Holm som har gitt navn til Doktor Holmsvei. Opptatt av at mennesker skulle komme til krefter i kontakt med frisk luft kan du med Nordmarka rett utenfor døren slippe inn naturen hver dag. Det er god livskvalitet.

Samtidig er det kun få minutter å gå til nærmeste T-banestasjon som tar deg ned til byen om det er bylivet som frister.

Nærheten til det grønne har vært viktige kvaliteter å bygge videre på. Derfor bevares eksisterende vegetasjon på store deler av tomten. Tomten er spektakulært plassert ved Holmenkollen, og store grønne uteområder og et ærverdig hovedhus er noen av de kvalitetene som vil bli ivaretatt. Med antatt innflytting i 2025, gir dette god tid til å planlegge overgangen til et nytt og spennende kapittel i livet.

Nybyggene inkluderer 18 boliger med rundt 150 kvm BRA, designet for å tilby best mulig funksjonalitet og komfort, inkludert en stor privat takterrasse med fantastisk utsikt utover byen. Boligene er moderne og tilpasset området med for eksempel trepanel og store vinduer som slipper inn godt med lys.

For å gjøre hvert hjem unikt, har interiørarkitekt Gitte Ramstad fra RCO Interiørdesign utarbeidet skreddersydde interiør-konsepter. Farger og materialer er nøye utvalgt for å skape et moderne uttrykk som vil få deg til å føle deg hjemme fra første stund. Hver bolig er skreddersydd for ulike behov, og tilbyr 2 til 3 bad og 4 til 5 soverom. Fremste og midtre boligtun har egen inngang til en mulig praktikantdel i underetasjen, mens bakre boligtun kan skilte med hagestue i underetasjen. Dette gir hver familie muligheten til å finne den boligen som passer best for dem. Der skal også være enkelt og praktisk å bo i Doktor Holmsvei 15, parkeringsanlegget ligger skjult under bakken, komplett med lading for elbiler og romslige sportsboder.

Lyst til å bli bedre kjent med prosjektet? Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale en visning. Enten det gjøres fysisk eller digitalt via Teams, inviterer vi deg til å se prosjektet i vår 3D-modell, så du kan se utsikten fra den enkelte bolig og simulering av solforhold. I tillegg kan du selvfølgelig stille alle spørsmål du måtte ha. Registrer deg også gjerne på prosjektets hjemmeside, og du vil motta nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

Har du spørsmål til prosjektet? Vi er her for å hjelpe!

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen