Fargeklatt til salgs på Frysja

Lidenskap for nybygg

Fargeklatt til salgs på Frysja

Strek ikon

På vegne av Stor-Oslo Eiendom har vi gleden av å presentere en unik 4-roms leilighet hvor ordet unikt virkelig kan benyttes med god samvittighet.

Unik 4-roms toppleilighet klar for innflytting!

Leiligheten ligger i boligprosjektet Frysjaparken og ble ferdigstilt sommeren 2022, og er med det ubebodd.

KOI Fargestudio ved Dagny Thurmann-Moe har hatt ansvaret for innredning og styling av leiligheten, hvor mye av møbler og øvrig inventar er kjøpt på Ikea og Finn.no.

Både møbler og overflater har blitt malt og tapetsert i forfriskende fargetoner og spennende mønster, og står med det i stor kontrast til dagens nyboligleveranser hvor fokus ligger på langt mer stilrene og nøytrale fargevalg. Alt inventar er kjøpt og tilpasset leiligheten spesielt, og man kan derfor kjøpe leiligheten fullt møblert slik den fremstår. Bildene gir et visst inntrykk, men leiligheten bør helt klart oppleves!

Hovedsoverommet har god størrelse og er tapetsert i det kjente Klöverblad-mønsteret av Josef Frank for Svenskt Tenn.
Kjøkkeninnredning er levert av HTH og senere malt i en frisk grønntone. Supplert av kjøkkenøyen har man oppnådd god skap- og benkeplass, samt skapt rom for at flere kan delta på kjøkkenet samtidig.
Soverom 1 er innredet med køyeseng som sikrer god utnyttelse av arealet. Med det store vinduet går det heller ikke på bekostning av lysinnslippet i rommet.
Med en ileggsplate kan man enkelt tilpasse spisebordet etter antall gjester, og samtidig spare plass i det daglige.

Ta kontakt med ansvarlig megler Anne Heidi Rødal dersom du har spørsmål eller ønsker privatvisning av denne ytterst særegne leiligheten.

Kontakt megler

Anne Heidi Rødal

Eiendomsmegler MNEF

48134527 anne@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen