Flere spennende salgslanseringer i 2024

Lidenskap for nybygg

Flere spennende salgslanseringer i 2024

Strek ikon

Salget av Dronningens Gate 13 i Kvadraturen starter i 2.halvår.

Etter en periode preget av usikkerhet og lavt volum i nyboligmarkedet, opplever vi nå en økende interesse for våre nybyggprosjekter. Vi har mange spennende salgslanseringer på planen utover året, og her får du en liten smakebit av noen av våre prosjekter som snart kommer for salg i Oslo sentrum.

Prosjektene representerer fremtidens boliger, og vil utvilsomt appellere til de som verdsetter moderne løsninger og det som kommer med et nybygg i et sentralt område.

“Vi ser en stadig økende interesse blant kjøpere for nye boliger som tilbyr en rekke fordeler, inkludert energieffektivitet, reduserte strømutgifter og moderne funksjoner som gjøre livet litt enklere,» sier Ingrid Fossli, en av våre prosjektselgere. «Det ligger en unik følelse av glede og forventning knyttet til kjøp av en helt ny bolig “.

Nytt boligprosjekt i hjertet av Kvadraturen

Dette nye boligprosjektet tar sikte på å forvandle det ikoniske bygget til et levende bysted som kombinerer det beste av gammelt og nytt. Med fokus på å skape et varmt og inkluderende miljø, vil Dronningens gate 13 inneholde 37 leiligheter med en miks av store og små enheter, en takterrasse samt andre gode fellesarealer. I tillegg vil første etasje huse et spennende bygulv, som vil bidra til å skape et dynamisk miljø. 

Den sentrale beliggenheten i Kvadraturen gir beboerne en unik mulighet til å leve i hjertet av byens historie, samtidig som de nyter moderne komfort. Med salgsstart i andre halvår, ser vi frem til å introdusere dette unike prosjektet til markedet. Registrer deg på prosjektsiden for å holde deg oppdatert om den videre fremdriften. Du vil da motta nyhetsbrev som gir deg mer informasjon om prosjektet frem mot salgsstart.

Nyt utsikten over byen og fjorden fra takterrassen i Dronningens Gate 13

Bo i urban eleganse i Kampenhagen

Oslo får snart et nytt spennende boligprosjekt ved navn Kampenhagen, plassert i et av Oslos mest sjarmerende nabolag. Med 100 leiligheter fra 39 til 137 kvadratmeter, vil dette unike prosjektet bli tilgjengelig for salg i løpet av andre halvår. Leilighetsutvalget inkluderer en rekke attraktive alternativer, inkludert dupleksleiligheter med egne hager, vegghengte balkonger og varierte planløsninger. Kvalitet gjennomsyrer hele prosjektet, fra materialvalg i boligene til praktiske fasiliteter.

Beliggende på Vålerenga/Kampen, tilbyr Kampenhagen beboerne en unik blanding av landlig ro og tilbaketrukket sentrumsstemning. Herfra kan du nyte utsikten over byen og den karakteristiske trehusarkitekturen som preger området. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert om prosjektet, oppfordres du til å registrere deg som interessent.  

Fasaden i Kampenhagen harmonerer med omgivelsene ved å bruke lys teglstein ut mot gaten.

Konows Atelier i Gamlebyen – Kunsten å bo urbant

I Gamlebyen, Konows gate 5-7, vil snart 84 urbane boliger bli lansert. Dette spennende prosjektet tilbyr en unik beliggenhet med Ekebergåsens turstier, Middelalderparken og Sørenga bare noen få skritt unna. Enten du søker ro i den skjermede bakgården eller ønsker å utforske bylivet fra balkongen, har Konows Atelier noe for enhver smak.

Konows Atelier er designet for å være luftig og grønt, som et pust fra hverdagens mas. Med Ekebergåsen rett utenfor døren, kan du starte dagen med en joggetur eller en avslappende gåtur før jobb. Etter en lang dag kan du bestille mat fra din favorittrestaurant og nyte den utendørs, eller besøke kaféen i underetasjen. Uansett hva du velger, vil du finne et mangfold av valgmuligheter rett i nærheten. Hold deg oppdatert om prosjektet ved å registrere deg på prosjektets hjemmeside.

Konow Atelier kommer for salg i 2.halvår.

Hold deg oppdatert om nyboligmarkedet

Foruten disse prosjektene planlegger vi for flere nye og spennende salgsstartere, som vi ser frem til og presentere for markedet utover året. 

Ønsker du å holde deg informert om disse prosjektene, samt nyboligmarkedet generelt, så kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Siste nytt

Tilbake til toppen