Helgerudkvartalet – siste salgstrinn lanseres 12. mars! 

Lidenskap for nybygg

Helgerudkvartalet – siste salgstrinn lanseres 12. mars! 

Strek ikon

Endelig er det klart for lansering og salg av siste salgstrinn i populære Helgerudkvartalet – en unik mulighet til å sikre seg ny leilighet midt i sentrum av Sandvika. Bygg A og B vil inneholde et bredt utvalg av leiligheter fra 1- til 5-roms fra 25 kvm til hele 175 kvm. Alle leilighetene ligger høyt over bygulvet fra 6. etasje og oppover, mange med en fantastisk utsikt. Samtlige leiligheter får egen uteplass og tilgang til felles takterrasse i 14. etasje og felles takhage i 6. etasje.

Byen for dine føtter – og mye av det du trenger rett under 

Helgerudkvartalet er det nyeste tilskuddet til Sandvikas byutvikling. Første etasje i Helgerudkvartalet vil huse varierte næringslokaler, som skaper et pulserende miljø og en hyggelig atmosfære. Fra spansk tapas til italiensk gelato, med Delicatessen og Gioia, samt REMA1000, Baker Hansen og Gullsmed Hellmann, vil du finne et bredt utvalg. Alt dette, og enda er ikke alle detaljene endelig fastlagt.

Leilighetstyper som kommer for salg: 

  • 1-ROMS fra 25-34 kvm BRA: Arealeffektiv 1 roms i 6. etasje med privat markterrasse. Smarte/kompakte løsninger med mulighet for innfellbar seng. 
  • 2-ROMS fra 43-46 kvm BRA: Arealeffektive med gode løsninger. Alle med balkong eller markterrasse. 
  • 3-ROMS fra 56-88 kvm BRA: Gode planløsninger, privat uteplass og flere med flotte utsiktsforhold.  
  • 4-ROMS fra 117-175 kvm BRA: Sydvestvendte leiligheter med privat uteplass, flere med gode sol- og utsiktsforhold. Enkelte med fantastisk sjøutsikt. 

Har du spørsmål eller ønsker en visning, vennligst kontakt en av våre prosjektmeglere. 

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen