God aktivitet i nyboligmarkedet – Salgstallene fra april kan tyde på at fremtidstroen er på vei tilbake!

Lidenskap for nybygg

God aktivitet i nyboligmarkedet – Salgstallene fra april kan tyde på at fremtidstroen er på vei tilbake!

Strek ikon

Boligprisene har steget mer enn forventet hittil i år, og positiviteten i markedet har nå også begynt å gjøre seg gjeldende i nyboligmarkedet. Det er to år siden vi i Røisland & Co hadde like godt nyboligsalg i løpet av en måned uten salgsstarter, som vi hadde i april i år. Vi opplever økt interesse for alle våre prosjekter, og salgene er godt fordel på prosjektene vi har for salg.

Det lave salget og igangsettingen de siste to årene peker på en knapphet på nye boliger i markedet i årene som kommer. Det forventes at dette boligunderskuddet vil føre til et økt prispress, spesielt i Oslo-regionen, og dermed bidra til en betydelig økning i boligprisene. Denne prisøkningen ser vi nå at mange boligkjøpere ønsker å ta en del av. 

I april ble det solgt totalt 156 nye boliger i Oslo. Selv om vi ikke lanserte noen nye prosjekter denne måneden, var vår andel av salgene hele 24%. Også i prosjektene våre utenfor Oslo opplever vi økt interesse og godt salg. 

Vi er takknemlige for den tilliten våre kunder viser oss, og vi ser frem til å presentere flere nye prosjekter i markedet de neste månedene.  Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste utviklingene innen nyboligmarkedet og våre boligprosjekter.

Illustrasjon av Marstrandgata 11 på Rodeløkka

Siste nytt

Tilbake til toppen