Velkommen til visning med lift i Dr. Holms vei 15 – søndag 22. og mandag 23. oktober

Lidenskap for nybygg

Velkommen til visning med lift i Dr. Holms vei 15 – søndag 22. og mandag 23. oktober

Strek ikon

Velkommen til en felles visning med lift på tomten førstkommende søndag og mandag. Her vil du kunne få et godt overblikk over prosjekt og tomt. Det blir servert litt enkel mat og drikke, så dette blir en hyggelig aktivitet for hele familien.

Ved hjelp av en lift vil du kunne oppleve høyden og utsikten fra hver etasje i en av boligene til salgs slik det vil bli når prosjektet, Doktor Holmsvei 15, er ferdigstilt. I tillegg går vi gjennom både en fysisk modell og en digital sol-modell. Dette vil gi deg en god forståelse av byggene, hvordan de vil forholde seg til hverandre og tomten i sin helhet.

Både megler og utbygger vil være til stede på visningen for å svare på det du måtte lure på om prosjektet og området. Du vil kunne få med deg et prospekt, slik at du kan bli bedre kjent med boligene, planløsninger, interiørkonsepter, betingelser og mer – i ro hjemme.

Dato og tidspunkter:

Søndag 22. oktober, kl. 13.00 – 15.00

Mandag 23. oktober, kl. 16.30 – 17.30

Sted: 

Doktor Holmsvei 15 – Ingen påmelding nødvendig, bare møt opp!

Se gjerne i prosjektets boligvelger før du kommer for å finne din drømmebolig.

Begrenset tilbud

Akkurat nå har du muligheten til å sikre deg en av de ledige tomannsboligene i prosjektet med forskudd på kun 100 000,– kroner. I tillegg får du med en ekstra garasjeplass inkludert. Gå ikke glipp av denne sjansen, og kontakt megler i dag.  Tilbudet gjelder kun til de to første kjøperne.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med en av våre meglere eller book en visning dersom du ønsker ytterligere informasjon om prosjektet.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen