Langsiktig innsats resulterte i en salgssuksess i utfordrende boligmarked

Lidenskap for nybygg

Langsiktig innsats resulterte i en salgssuksess i utfordrende boligmarked

Strek ikon

Det var med stor glede at vi tidligere i dag kunne slippe nyheten om salgssuksessen i Mariakvartalet i Bjørvika. Hele 55 av de totalt 78 tilgjengelige boligene ble solgt på salgsstart, noe som understreker Bjørvikas popularitet som et attraktivt område å bo i.

Bak enhver vellykket salgsstart er det et dedikert team og en grundig forberedelsesprosess. Dette imponerende resultatet er et direkte resultat av det unike samarbeidet med OSU og et teamarbeide i Røisland & Co som vi er utrolig stolte av.

Over mange år har vi hatt tett dialog med både interessenter og beboere i Bjørvika, noe som setter oss i en særegen posisjon når det kommer til kundekontakt og kontroll på markedet i området. 

Vi møter mange av de samme kjøperne og interessentene gang på gang og kjenner deres behov. På den måten har vi alltid hatt det best mulige utgangspunkt når vi anbefaler å gå ut i markedet med et nytt trinn. Også denne gangen – i et mer krevende marked enn vi har sett på lenge. 

Før salgsstarten for Mariakvartalet hadde vi allerede over 4 000 interessenter som hadde registrert seg og vist interesse for prosjektet. Interessentene er holdt løpende orientert om status i prosjektet, og når prosjekt nærmet seg klart for salg mobiliserte vi et team for å systematisk kontakte interessentene. Dette ga interessentene en personlig oppfølging og muligheten til å få svar på spørsmål, samt booke privatvisninger.  

Opp mot 100 privatvisninger ble avholdt i salgsstartsuken, enten i visningssenteret i Bjørvika eller digitalt via Teams. Under disse visningene fikk interessentene muligheten til å utforske sol- og utsiktsforhold fra hver enkelt bolig, ta en virtuell rundtur i prosjektet og se på kvaliteter som leveres i prosjektet.  

Under visningen har en mulighet til å få en omvisning i prosjektet

Vår spesialiserte Prosjektavdeling har sitt hovedfokus på salg av nye boligprosjekter, og her finner du dedikerte prosjektmeglere med lang erfaring innen utvikling og salg av prosjekterte boliger. Å selge nye boligprosjekter på en god og effektiv måte krever meglere som forstår hvert prosjekt inngående, fra A til Å, og ikke minst har erfaring og en solid arbeidsmetodikk spisset for nettopp prosjektsalg.  

Det er fortsatt mulighet å sikre seg en bolig i dette populære prosjektet. Vi merker allerede en stor interesse, og bare noen timer etter at salget gjenåpnet har det blitt solgt flere leiligheter i tillegg til de som ble solgt under salgsstarten. Se gjerne Boligvelgeren som er oppdatert med tilgjengelige enheter. 

Vi har hatt gleden av å være meglere for samtlige av OSU sine prosjekter i Bjørvika. Vi takker nok en gang OSU for tilliten og gleder oss til fortsettelsen av salget av Mariakvartalet hvor vi er i gang med arbeidet med å klargjøre nok et salgstrinn. 

Ta gjerne kontakt med en av prosjektets meglere for mer informasjon om Mariakvartalet

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen